zirafa76
|
Pozdrav še od mene.. Danes sem prvič vozila po tej nesreči, imam kar paranojo, skoz gledam nazaj, pa še bolj počasi se bližam prehodu za pešce kot ponavadi, da me ja kdo ne bo spet nasadla od zadaj.. in vedno previdno vozim, ampak je šlo.. sem skočila čez mejo po Pamperske pa mleko za malo žirafco, pa pralni prašek..je ceneje, imam pa glih pol ure do tam, to je pa isto, kot da se peljem do shooping centra v našem mestu, ker mi včasih zaradi gužve vzame še več časa... ... Sploh se ne počutim noseča, v primerjavi z prvo nosečnostjo.... mogoče še pride, tiste grozne slabosti....sicer tu in tam občutim malo čudni občutek v želodcu, pa pojem keks, pa je.. Twixy... a veš, da ni tako drag Dior..ko sem gledala oblekco za Izabelo za krst, je bila full lepa 30 EUR..jo sicer pol nisem kupila, ampak...imajo full lepe stvari, je outlet in se pozna...res da ni zadnja kolekcija, kar mi re dol visi , ampak se pa najdejo lepe in predvsem kvalitetne stvari..Sem ji kupila jakno Hilfiger, ki ima zunanji del odporen na vodo, notri malo podložena, za jesen in pomlad, pa jo že nosi 5 mesec,sedajle še posebej kdaj ob deževnih dnevih in ko se ohladi, dobesedno raste z njo, ker se rokavi lepo regulirajo, pa še do jeseni jo bo imela..cena 35 eur..in mi ni žal, ker je ful kompaktna in kvalitetna...definitivno še za naslednika, ker je rdeča.. ker ko gledam nekatere artikle so tako dragi, pa tako nekvalitetni, da mi je kar hudo..itak pa na malih služijo, to je dejstvo... ampak včasih se splača kupiti kaj dobrega, kar zdrži dalj časa, ne pa par pranj... valentinčica30...hehe..nočem te strašiti, v prvo se mi je enako dogajalo kot tebi, pa sem imela dvojčice... zato mi je mogoče v drugo lažje,....zaenkrat... , danes pa za hrbtenico še enkrat... Kora33....se strinjam, jaz sem vse kupovala v Avstriji, kar me je občutno stalo ceneje..... ..pa poskušaj ne misliti na to..jaz imam tudi cmok, ker ne vem, kaj bodo povedali jutri ali je IMN ali ne.... ..upam, da ne... jaz imam jutri pregled zvečer ob 8.00 pozdrav od mene....