|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
15.6.2009 17:05:54   
zirafa76
twixy...hehe...ja, ker sem doktorirala na prvem vozičku...user posted image

se mi pa res smiliš..jaz sem boljše, par dni sem bila prava koma, tik pred školjko, pol pa sem začela malo jesti po večkrat na dan, pa veliko keksov..no, to me drži..pa malo sem se švercala s tabletami za potovalno slabost, nosečnice jih lahko uživajo, pa sem jih par...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.6.2009 17:08:28   
zirafa76
aja..pa shooping..enako..tukaj imamo Next, pa Mothercare, pol ure stran na avstrijski strani outlet shooping center, kjer ponavadi kupujem ali Benetton ali S.Oliver, ker je res poceni, majčke po 3-5 eur itd..pa še eno hudooo trgovino imajo z vsemi svetovnimi značkami za otroke od Diorja do Bluberry.......ni da ni in normalne cene..outlet...user posted image kako pol ne bi???????

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.6.2009 20:16:07   
Anonimen
Evo mene.
Sej se bom kmal razkrila, sam še kak teden al dva.

Joj a že pr vozičkih, pa komaj sem pospravla od prve ga.
Ja mi bomo imeli kar iste. Najprej bagabo jeans in pol marelo pa tfk buggster. Sta badva super ohranjena. Bagabo je praktično nov, ker je imel dve leti garancijo in  so mi zamenjali komplet ogrodje. ostalo se pa vse sname in sem oprala. Problem bo le z lupinico, prejšnjič smo imeli sposojeno, zdaj bom pa verjetno kar od bagaboja lupinico kupila in bo. Sej maxi cosi je šla tud na voziček, no bomo videli.
Posteljce in to imamo še vse pospravljeno od prej.
Problem bo če bo fantek, ker imamo vse samo za punčko, verjetno ni čisto nič fantovskega vmes, razen enih supergov.
No bo pa spet fino nakupovat
Drgač se pa jaz čist nič ne počutim nosečo. trenutno me nič ne špika in nič mi ni slabo.
No pa sladke sanje.

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
15.6.2009 20:42:27   
valentinčica30
Drage moje jaz sem se zmerla čez trebuh in pozna se mi cca. 6 cm neverjetno in dobila nazaj pol kilce(ampak to je lahko količina vode ki jo zlijem vase).
Ali se tudi keri od vas že vsaj mal pozna, vsaj napihnjenost, saj menim, da drugega to ni al pa mogoče pričakujemo dvauser posted image user posted image . Bi mojega kap, sam k sem gledala prve dve nosečnosti mi ni blo kmal še na koncu nič videt.
Naj vam povem še to kaj se mi je danes naredilo, k sem šla s tamalimi v trgovino. Ker imam avto na servisu smo še s tamalimi s kombijem, citroenom. Pred trgovino lepo parkiram dam starejši ključe da bo zaklenila, da bom jaz tisti evro našla za voziček, ona pa lep ključ na sedež, kljukico na vratih dol in zapre vrata(ni namreč centralnega). Me je skori kap, sreča je amzs blizu in mamo asistenco in so prišli v avto vdret ampak smo se kuhale več kot 1 uro na soncu, ker se jim sploh ni mudilo.
Zdej vem zakaj so izumli kartice za avtomobile, za primere kot smo mi, saj se avto potem avtomatsko zaklepa in odklepa in ga ne moreš zaklent.
Doma se je moj vsemu lepo narežal.

Sem mal natežila, zdej pa lahko noč user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
15.6.2009 22:06:01   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

aja..pa shooping..enako..tukaj imamo Next, pa Mothercare, pol ure stran na avstrijski strani outlet shooping center, kjer ponavadi kupujem ali Benetton ali S.Oliver, ker je res poceni, majčke po 3-5 eur itd..pa še eno hudooo trgovino imajo z vsemi svetovnimi značkami za otroke od Diorja do Bluberry.......ni da ni in normalne cene..outlet...user posted image kako pol ne bi???????

No vidim da sva na istem user posted image  Mi mamo tut te trgovine in,ko pridem v SLO prav nic pametnega ne najdem.. Pol pa se upri temu v tujini,ce lahko user posted image
Uuuu.. Dior taksne male stevilke?! user posted image  Pol tut poceni ni... user posted image

Anonimna tudi meni je boogabo noro vsec user posted image  Samo me malo skrbi ker so mala kolesa spredaj..user posted image  A se obnesejo tudi na malo zahtevnejsih terenih ali je bolj za mesto?

valentincica 6cm?? user posted image  Da niso kje trojcki user posted image  Sej ne, hecam se.. user posted image  Ja, jaz sem tudi zelo napihnjena.. Merila pa se se nisem. Mislim,da se imam malo casa.
user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala vasi prigodi! Ja dosti je taksnih prigod. No pa hvala bogu,da ste na koncu vse dobro resile user posted image

Popolnost.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.6.2009 22:07:12   
twixy
user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.6.2009 22:13:24   
komarka
hojla punce! Hvala vsem za spodbudo in čestitke. Ja, tudi jaz to jemljem kot formalnost, diploma je kar vredu narejena...v bistvu pri nas to nič kaj dosti ne šteje ker imamo potem še diplomski izopiz(ponovi vse do prej)user posted image

Ta bo upam septembra...se takrat spet javim za navijanje.

Bolj me skrbi to, ker moram govort v španščini, kar že kar lep čas nisemuser posted image ampka kako pa naj diplomiram iz španščine? No pred leti pa sem končala francoščino...tako da bo Bruselj super zame.
Aja še tema.-najbolj španska možna: kaj vam je prva asociacija na špansko književnost? Seveda : Don kIhot! zakon. delala sem tri vidike njegove norosti...vam povem da je carski ko enkrat not padeš.user posted image

Toliko o meni.

Kora33
, držin pesti zate in za malo pikico! Joj kako morajo bit odlgi dnevi...
Žirafakako potem narediš za preglede- prideš vsakič v Slovenijo ali imaš gor tudi svoejga G? Kje boš pa rodila?

Pa lahko noč!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.6.2009 7:06:37   
Anonimen
Dobro jutro, punce!

Pa se vam pridružim še jaz. user posted image user posted image user posted image

PDP bi naj bil po ZM 23.2.

Bom pa zaenkrat anonimna, če nimate nič proti!

Anonimna V.

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
16.6.2009 8:08:20   
kora33
jutro,
al je meni tega treba bilo....živci so na težki preizkušnji....ja....dnevi bodo dolgi kot leta.....čeprav polna optimizmauser posted image user posted image user posted image ...me vseeno malo razjeda.....tu ne moreš pomagat....najraje bi dala glavo v blazino in user posted image user posted image user posted image user posted image  do naslednjega torka....pa vem, da nč ne pomaga....samo čakat...čakat...čakat in upat na najboljše....
razmišljate že o vozičkih,.....jst sem vse kar sem mela od mojega falota.....dala naprej....samo ni problem...se da dobit...oblekce...voziček...posteljica....če ne bomo pa kupili....bomo že...samo da bo vse tk ko mora bit...
voziček....če ga kupiš novega tega definitivno ne stori v slo....mamo take marže,,...da te ubije....avstrija...al pa preko ebuy....več kot polovico ceneje....za enak artikel....
pravzaprav pa bomo o tem razmišljali jeseni....po dopustu in pre božičem...hi hi hi....
lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.6.2009 9:51:08   
Cappy96
Živjo!

kora, tudi jaz sem bila včeraj na pregledu, pa se user posted image  še ne vidi- je le še zgodaj, tako da glavo gor! Boš videla, da bo vse ok. Jaz imam naslednji pregled šele čez 3 tedne, ker gre G zdaj na dopust.
GV je lepo v maternici, glede na velikost pa sem noseča manj časa, kot naj bi bila po ZM.

Jaz pa še vedno pijem kavo- zjutraj, ko pridem v službo spijem eno belo kavo, pa mogoče čez dan še eno. Sem jo tudi v prvi nosečnosti. Res mi zaenkrat še nič ne smrdi, apetit je normalen. Danes zjutraj mi je prav dišala kava doma iz omare, mmmmmmmmmm user posted image .

komarka, držim pesti za zagovor!!!

valentinčica, kartica za avto je zakon! Vzameš torbico in to je to. Verjamem pa, da ste imele pestro!

Lep dan vsem!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.6.2009 9:54:48   
binabina
lep dan vsem user posted image

kako se te kaj drage dame????kako se kaj počutite??? jst rugače ok sam o očeh bi rabila zobotrebce da bi bila kot tom iz risanke tom in jerry.
aha zopet eno vprašanje; sem nekje prebrala da ko greš prvič na pregled da te potem g. vpraša za bolezni od staršov je to res??? ali jo mgoče zanima še od starih staršev???

twixy ja bove kr obe živčni se mizdi da ko bom čakala na izvide in kako kej kaže da mi bo kr pritisk narastu hehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej bo sej smo močne in borke tko da bomo vse dale skozi !!!!

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.6.2009 10:07:38   
Anonimen
Dan.

Valentinčica - jaz se čez trebuh še nisem merila. Se bom v kratkem.

Kora in Cappy - naslednjič se bo user posted image  definitivno že videl user posted image . Jaz imam pregled v ponedeljek in imam tudi občutek, da bo mogoče še prezgodaj. user posted image  Me malo moti, ker še nimam trakca (pod anonimen ga pač ne moreš imet) in niti ne vem, točno, koliko sem noseča. Moram eno najti, ki ima PDP približno takrat kot jaz, da se po njej orientiram user posted image .
Zdaj bi počasi spet lahko osvežile naš seznamček. Se katera javi?

Dobrodošla anonimna V. user posted image user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
16.6.2009 10:09:01   
Anonimen
Binabina - vpraša te po boleznih v družini. Jaz sem v prvi nosečnosti povedala tudi za stare starše.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
16.6.2009 11:23:20   
valentinčica30
Binabina prvič te vpraša po vseh boleznih, tako da lahko poveš tudi od starih staršev če imate v družini kako gensko ali prirojen okvaro (tudi v moževi, kar je pomembno zaradi otroka)
Sicer pa sprašuje po čisto običajniih stvareh, dolžina ciklusa, na koliko časa, kontracepcija, zmeri ti pritisk, laboratorij ti ne uide....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.6.2009 12:00:14   
Anonimen
Pozdravljene!

Anonimnauser posted image , mislim, da si noseča 5t in 6 dni, po mojih izračunih. V pon. pa se ti bo sigurno že vse videlo. Srečna tiuser posted image user posted image user posted image .
Jaz imam v čet. pregled, pa me kar šraufa ko pomislim, da srčka še ne bo videti.user posted image

Binabina za bolezni pa vse povej. Moji stari starši so imeli tuberkulozo in sem zaradi tega imela tudi brezplačno cepljenje otroka proti tej bolezni, čeprav je že izkoreninjena v slo.in se otroci ne cepijo več.

Moje počutje je super, nobenih znakov še. Trebuh bi si pa tudi jaz rada izmerila, pa nimam doma šiviljskega metra; bo treba kupit.

tukaj nas je še ful malo. Se mi zdi, da smo tako malo aktivne. Če pogledam januarke, ki so že čez sto, pa je samo mesec dni razlike.user posted image

no nič, fajn bodte
anonimnauser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
16.6.2009 12:53:44   
punsha
Pozdravljene,
vidim, da se kar pridno pogovarjate. Ste prišle že do vozičkov, super. Jaz jih pokukam sem in tja malo, ampak se mi zdi vse še tako zgodaj. So mi pa všeč vozički na 3 kolesa, ampak morajo biti ta velika kolesa. Kaj posebej se pa vanje nisem poglabljala, tak da je pri tem 3-kolesnem le vizualno user posted image

Počutje pri meni je pa ves čas bolj tako - tako. Sem taka kot cunja, slabo mi je ves čas, tak da jem, jem in jem user posted image . Groza, se raje ne bom tehtala user posted image

kora in cappy, nič bat, srček se bo videl naslednjič, očitno je res še malo zgodaj. Tak da samo pozitivno razmišljat pa bo.

No pa dejmo še mal navijat:

Torek, 16.6. :

kanna UZ

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 16.6.2009 12:54:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.6.2009 12:58:33   
P1ka23
Evo še mene :)

včeraj prvič zagledali user posted image ... (no, danes zjutraj še 1X user posted image user posted image :)

po mojih izračunih imam PDP nekje okrog 18.2. :)

tako... čist na kratko... se mi mal mudi.... zato se javim mal kasneje:)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.6.2009 13:06:02   
punsha
P1ka23 dobrodošla med nami user posted image Pa le oglasi se pa kaj več povej o sebi user posted image

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.6.2009 13:30:27   
Anonimen
anonimna user posted image  Hvala. Sem si tudi sama tako izračunala.  No, sej ko se bom tukaj razkrila (ko poveva domačim in v službi), bom pa imela tudi jaz trakec. user posted image user posted image

Kanna ima danes UZ? Držimo pesti, potem pa hitro poročilo.

Dobrodošla še P1ka23user posted image user posted image user posted image

Za seznam se ni nobna javila? No, ga bom pa jaz malo dopolnila.

auser posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
16.6.2009 13:51:58   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)       (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ           PREGLED            NS

xx.2
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?               ?
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?               ?
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?              ?
binabina (24)                  (1.user posted image   ,?.user posted image )       celje        19.6

3.2
Cappy96 (32)               (2.user posted image   ,1.user posted image )       ?               15.6.

4.2 
 twixy (28)                   (3.user posted image  ,0.user posted image )  Tujina             19.6.

5.2  
ninu  (?)                        (2.user posted image  ,user posted image )         ?                  19.6. 
ToBoNi (?)                     (?.user posted image   ,user posted image )          ?                ?

7.2 
punsha (28)                  (1.user posted image  ,0.user posted image )      ?                  26.6.

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                  16.6.
niwci (25)                      (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      10.7.

10.2
Anonimnauser posted image  (?)             (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                22.6.
Valentinčica30 (30)       (3.user posted image ,2.user posted image )    ?                      8.7.

11.2
zirafa76(32)                     (2user posted image   ,1.user posted image )         ?             17.6

12.2
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?               ?

14.2.

anonimna                       (3 user posted image ,1user posted image )             ?                 ?

15.2
Anonimnauser posted image (31)          (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            18.6.

16.2.

Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?                14.7.

18.2.

P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                 ?

23.2.

Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                 ?

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 295
    16.6.2009 13:55:07   
    Anonimen
    Punce, kaj če bi malo skrajšale tale seznamček, ker bo kmalu preširok?user posted image   Da bi mogoče za preglede imele en poseben čist enostaven seznam, za PDP in ostale podatke pa ostane tak, ki se ga mogoče objavi vsakih 10 strani?
    auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 296
    16.6.2009 14:02:38   
    zirafa76
    Pozdrav še od mene..

Danes sem prvič vozila po tej nesreči, imam kar paranojo, skoz gledam nazaj, pa še bolj počasi se bližam prehodu za pešce kot ponavadi, da me ja kdo ne bo spet nasadla od zadaj..user posted image in vedno previdno vozim, ampak je šlo..user posted image sem skočila čez mejo po Pamperske pa mleko za malo žirafco, pa pralni prašek..je ceneje, imam pa glih pol ure do tam, to je pa isto, kot da se peljem do shooping centra v našem mestu, ker mi včasih zaradi gužve vzame še več časa...user posted image user posted image ...
    Sploh se ne počutim noseča, v primerjavi z prvo nosečnostjo....user posted image mogoče še pride, tiste grozne slabosti....sicer tu in tam občutim malo čudni občutek v želodcu, pa pojem keks, pa je..user posted image

Twixy... a veš, da ni tako drag Dior..ko sem gledala oblekco za Izabelo za krst, je bila full lepa 30 EUR..jo sicer pol nisem kupila, ampak...imajo full lepe stvari, je outlet in se pozna...res da ni zadnja kolekcija, kar mi re dol visiuser posted image , ampak se pa najdejo lepe in predvsem kvalitetne stvari..Sem ji kupila jakno Hilfiger, ki ima zunanji del odporen na vodo, notri malo podložena, za jesen in pomlad, pa jo že nosi 5 mesec,sedajle še posebej kdaj ob deževnih dnevih in ko se ohladi, dobesedno raste z njo, ker se rokavi lepo regulirajo, pa še do jeseni jo bo imela..cena 35 eur..in mi ni žal, ker je ful kompaktna in kvalitetna...definitivno še za naslednika, ker je rdeča..user posted image ker ko gledam nekatere artikle so tako dragi, pa tako nekvalitetni, da mi je kar hudo..itak pa na malih služijo, to je dejstvo...user posted image
    ampak včasih se splača kupiti kaj dobrega, kar zdrži dalj časa, ne pa par pranj...user posted image

valentinčica30...hehe..nočem te strašiti, v prvo se mi je enako dogajalo kot tebi, pa sem imela dvojčice...user posted image

zato mi je mogoče v drugo lažje,....zaenkrat...user posted image , danes pa za hrbtenico še enkrat...

Kora33....se strinjam, jaz sem vse kupovala v Avstriji, kar me je občutno stalo ceneje.....user posted image ..pa poskušaj ne misliti na to..jaz imam tudi cmok, ker ne vem, kaj bodo povedali jutri ali je IMN ali ne....user posted image ..upam, da ne...

jaz imam jutri pregled zvečer ob 8.00user posted image

pozdrav od mene....

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 297
    16.6.2009 14:02:57   
    kora33
    cappy96- kdaj pa imaš PDP oz. kolk si bila včeraj user posted image  po tvojih izračunih.'...me stiska, ker pravijo, da bi se mogu srček že videt...aja...pa še neki...ne znam in ne znam naredit trakca...madona, kot da sem prvič za računalnikom...pojma nimam kaj naj kliknem in kako to naredim...jst mam PDP 6.2. torej je bilo včeraj 6t1d...no bomo videli v torek....
    P1ka23 - dobrodošla....držimo pesti za čim lepšouser posted image
    anonimna - kje sem pa jst na prenovljenem seznamuuser posted image  ne me tk hitro odpisat...se ne dam kr tk....drgač je pa to moja 3user posted image in mam 1 user posted image , stara sem 33...ha ha ha...kr dodaj me...se bomo še dolgooooooo družile....ha ha ha

(odgovor članu Cappy96)
    Neposredna povezava do sporočila: 298
    16.6.2009 14:24:45   
    Anonimen
    Kora, ne vem, kje si se izgubila user posted image . Si že bila na kakšenem seznamu? Jaz sem samo zadnjega kopirala (sem mislila, da so vse user posted image  navedene, razen anonimne V in p1ke23) in dodala tile čist novi dve nosečkici. Se opravičujem. Ni bilo namerno.
    Popravljam oz. dodajam.

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)       (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ           PREGLED            NS

xx.2
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?               ?
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?               ?
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?              ?
    binabina (24)                  (1.user posted image   ,?.user posted image )       celje        19.6

3.2
    Cappy96 (32)               (2.user posted image   ,1.user posted image )       ?               15.6.

4.2 
     twixy (28)                   (3.user posted image  ,0.user posted image )  Tujina             19.6.

5.2  
    ninu  (?)                        (2.user posted image  ,user posted image )         ?                  19.6. 
    ToBoNi (?)                     (?.user posted image   ,user posted image )          ?                ?

6.2.

Kora33 (33)                 (3 user posted image , 1 user posted image )           ?              ?

7.2 
    punsha (28)                  (1.user posted image  ,0.user posted image )      ?                  26.6.

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                  16.6.
    niwci (25)                      (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      10.7.

10.2
    Anonimnauser posted image  (?)             (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                22.6.
    Valentinčica30 (30)       (3.user posted image ,2.user posted image )    ?                      8.7.

11.2
    zirafa76(32)                     (2user posted image   ,1.user posted image )         ?             17.6

12.2
    Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?               ?

14.2.

anonimna                       (3 user posted image ,1user posted image )             ?                 ?

15.2
    Anonimnauser posted image (31)          (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            18.6.

16.2.

Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?                14.7.

18.2.

P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                 ?

23.2.

Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                 ?

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu kora33)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 299
    16.6.2009 15:02:08   
    kora33
    lepo lepo...hi hihi...sej ni bilo nč resno....opravičilo pa vseeno sprejeto....
    jst sem že naročena za nuhalno svetlino...če mislite dat ta pregled skoz...pol se ne pozabit hitro naročit...ker je baje kr gužva no...pa dela se od 11-14 tedna...pa dopusti bojo itd.
    počutje katastrofalno....na trenutke mislim, da me bo kar zadušilo....moram globoko po zrak....pa ne vem al so to živčki živčki al je tud to kak nori znak zgodnje nosečnosti.....
    prsi ne bolijo več tako hudo kot prvi teden...se jih pa še čuti...predvsem zjutraj, ko vstanem...je traba takoj jih podložit, če ne je občutek, kot da jih bo odtrgalo....hi hi hi
    napihnjenost...prisotna....se počutim kot v 8 mesecu.....grozno....
    slabosti nio hude...no sej ne take, da bi bilo treba bruhat....
    mala potreba pa na vsake pol ure....hudo
    kaj še nej napišem...bi kar nekaj kracala in kracala....da bi čas minil...
    no čez en teden tak čas bomo že vedeli kaj  se nam obeta....user posted image user posted image user posted image
    lepo popoldne pa brez hudih neviht

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosečnost
    Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!