tassika
|
Jutro punce. Ja giotti meni ni nič rekla, kdaj naj bi jih začutila in zaenkrat ni še nič, tako da mislim, da bova tudi v tem nekje skupaj, čaprav poznam punce, k iso tudi suhcene in so jih začutile v 18t. Pustimo se presenetit. Sem pa tudi jaz vesela, da sem kao zdrava. No saj mi res nič ne fali, malo mi je vroče in težko diham, ampak to je od nerazgibanosti, ker sem 2m doma ležala, sem šla čez vikend na morje, se vržem v vodo mi je najprej vse trebušne mišice zategnl, sem rekla, to pa ne morem več, treba migat . Blazino sem jaz tudi naročila, zdaj čakam, kdaj pride ni nič še. Drugače sem bila pa tudi jaz včeraj v nabavi in ker sem pri sebi doma, sem ugotovila, da zdaj v naši trgovini v mostah prodajajo od lavie kolekcijo in sem si kupila ene njihove jeans 3/4 hlače cena da te vrže na rit 75eur, sam so mi bile ful lepe, potem pa še no name oblekco za 25eur sam pride ful lepa in ker nimam preveč jošk mi še lepo stoji, ker ima tko pod vratom zaprto pol pa dekolte zunaj in enim baje kar vn padejo in pa vzela sem še dve majčki po 17 in 15 eur ena je roza tunika ki se zaveže na hrbtu ful lepa s kombinacijo hlač in pa ena zelena, na naramnice, tko oprijeta, več pa ne rabim, imam zdaj 5 kom za kombinirat in grem lahko v službo , pa tudi plačo sem porabila, je bila bolj slaba in sem tudi zato vesela, da grem malo delat, zaradi družbe in zaradi plače. aja v soboto sem šla v lekarno po sončno kremo in mi je rekla tam, da naj si masiram presredek, a katera to že počne in kako, ker nisem še nič o tem prebrala, moram mal pobrskat. Pa če še katero zanima, svakinja mi je predlagala samo eno knjigo, ki naj bi jo prebrala in sicer izziv poroda, je rekla da to pa moram, jo je pa napisala mislim, da neka eva kuhar pa še nekaj, saj jo najde na netu.