|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
15.6.2009 15:25:51   
Pikapoka83
Sunny1980 tudi meni se zdi ta datum nekam pozen glede na to, da imaš rok 2.11.  Morfologija naj bi se delala med 20. in 23. tednom. Jaz imam rok 19.11., pa sem naročena 10.7. na morfologijo - takrat bom noseča natanko 22. tednov. Zanimivo, kako različno naročajo na ta pregled.

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.6.2009 17:25:31   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

murkica, kakšne barve pa so zdej tej quenny vozički-midva misleva kupit tega Quinny Freestyle 3 XL-pa na strani od baby centa nimajo barvu takih kot so v trgovini?

A ma se kera prbleme s prebavo? Groza...ta rituser posted image

lp

Freestyla sem jaz videla samo v bež barvi, ne vem, pa če ga imajo še v kateri...

Drugače imam jaz ogledanega speedya in obstaja v 6-ih variantah. Tako, da če greš na uradno stran, boš videla vse barvne odtenke.

Kar se pa tiče prebave, moram jaz res trkat, ker grem redno vsak dan na stranišče in res nimam težav s tem. res pa je, da pojem veliko sadja in jogurtov in verjetno že to pripomore k temu...

No sem pa zdaj odkrila še neke nove vozičke, s katerimi pa še nimam izkušenj oziroma, naj bi bili na slo. tržišču šele nekaj mesecev. Ampak ful so mi všeč po barvi in tudi sama izvedba na pogled ni slaba...

Bomo se še malo pozanimali.

Je pa tale stran, če katero zanima: http://www.otroski-vozicki.com/si/

No pa uživajte!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.6.2009 17:27:24   
mamka3
Sem iz območja Notranjske, morala sem skopirati vse izvide, celo materinsko knjižico, poslali so moj osebni karton, pa mu še ni bilo dovolj. Res sem jezna na te zdravnike, pri prejšnji nosečnosti sem bila celo nosečnost doma, pa sem bila 10 let mlajša. No, brez veze, da se razburjam čez te zdravnike, mi samo pritisk narašča, zdaj sem doma, pol grem na dopust za en mesec, pol bomo pa še videli, kako bo.
Upam, da ne boste imeli smole pri komisiji. Držim pesti za vas.
lp

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
15.6.2009 17:31:41   
tassika
Evo mene iz nabave sem zapravla 113 eur za ene čapri hlače, eno oblekco in dve majčki, e sem faca a ne. Samo zdaj pa imam popolno opremo da grem v pon.v službo.

Murkica speedy-a ne priporočam samo iz razloga športnega dela, ki se zateguje s pasovi, ker ne držijo, preverjeno od moje kolegice, videla na lastne oči kako montira potem z gurtno, da otrok lahko sedi. Res je več barv in malo cenejši ampak mene je razočaral na celi črti.

Mamka3 jaz sem iz lj konca pa grem isto nazaj v službo, ker je finančna luknja pač nisi doma niti če ti manjka pol noge, amapk jaz sem kar zdovolnja da grem malo delat, če se bom slabo počutila bom pa malo ostla doma, itd.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.6.2009 17:35:17   
rožica13
Ojla user posted image ke!

Da malo pojamram po dolgem času. Cel vikend in prejšnji teden sem skoz ful enih stvari mela in delala 100 stvari, danes me je pa malo zvilo. Zjutraj sem se komaj obrnila v postelji, tako me je bolelo na desni strani. Sem klicala G  in je rekla naj pridem pokazat. Pregledala mi je vrat, pretipala, naredila UZ pa pravi da ni nič narobe, da so verjetno samo nosečniške tegobe. Čeprav nevem zakaj potek tako boli če se le maternica razteza. Tko da zdaj bom na kavču z računalnikom in delala, dokler se malo ne umiri.

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.6.2009 17:51:55   
tassika
Rožica jaz spijem ful magnezija, mi pomaga čez vse nosečniške težave, samo za prazno denarnico neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.6.2009 18:47:42   
caryn
ojla souser posted image

za mano je naporen dan...več kot 10 ur v službi...pa še ponedeljek.

tassika glede kavice sm pa jaz ista...sicer sem jo zdaj omejila (na 2 skodelice dnevno), prej pa sem bila prava kofetarica user posted image

kar se tiče prebave pa sploh nimam besed...men tud donat ne pomaga, tako da ko grem grem, če pa ne pa ne...takrat boli in upam da čim prej mine user posted image

murkica jaz sem si že ogledala voziček Jaguar v živo...motijo me samo kolesa. Pri nas je namreč veliko makedama na sprehajalnih poteh in bi raje imela napihljiva kolesa. Drugače so pa zelo prijazni in ti vse razložijo ter razkažejo voziček.

sunny tudi meni je čudno da imaš tako pozno morfologijo. Jaz imam PDP 19.11., pa imam morfo že 2. julija. Probaj se pozanimati še enkrat.

Uf sem se razpisala...zdaj grem pa jest user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.6.2009 19:09:55   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

murkica jaz sem si že ogledala voziček Jaguar v živo...motijo me samo kolesa. Pri nas je namreč veliko makedama na sprehajalnih poteh in bi raje imela napihljiva kolesa. Drugače so pa zelo prijazni in ti vse razložijo ter razkažejo voziček.

Saj meni je ful všeč Implast Clipper 3. Berve so mi ful všeč, da ni čsito običajen. Cena, je dokaj sprejemljiva.

tassika- tega pa še od nobene nisem slišala. Do zdaj so mi vse ful pohvalile tega speedya. ma sej ne vem več, z vsakim je nekaj narobe. Ampak ravno 1500€ pa zardi tega ne bom dala. Če pomislim, v čem so nas vozili, pa smo vsi živi in zdravi... Samo resnično bi rada, da voziček zdrži dva otroka, zato pa toliko gledam. Če bi se mi šlo samo za enega, bi že kupila in bi bil problem rešen :)))

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.6.2009 19:14:05   
mayamaya
pozdravljene souser posted image in dobrodošle nove!

ravnokar sem se tako najedla, da grem lahko samo še na kavč user posted image . sem imela bolj pozno kosilo, ker sem po službi bila samo še za v posteljo.

punce, ki ste iz Ljubljane: kam naj grem kaj pogledat za kakšne vozičke in podobno, razen v BC v BTC. grem službeno v Lj, pa bom izkoristila eno z drugim.
kakšen pa se vam nasploh zdi voziček Jane Nomad - 4 kolesnik?

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.6.2009 19:31:11   
barbchen
Daaaaaannnnnnnn souser posted image ,

sunny1980 dobrodošla med čvekamiuser posted image

prebava - zaenkrat trkam, grem vsak dan, sem pa opazila, da če pojem več kruha, da gre malo težje oz. se ''zaštopa'', se pa držim tega, da je prva stvar, ki jo pojem zjutraj, kos sadja, potem pa šele kaj bolj konkretnega, pa tudi zelenjavo imam vsak dan na meniju poleg mesa, beljakovinska skupina mora bituser posted image

bolniška - držim pesti za tiste, ki čakate na podaljšanje. Zadeva je taka, da komisije zadnje čase kar komplicirajo in dostikrat naredijo krivico kateri izmed user posted image . Sama imam namen delati še 1 mesec, potem 1 mesec dopusta, potem pa mi je delodajalec dobronamerno rekel, da naj grem kar na bolniško, da bom čimprej v breme države in ne firme...kaj čmo, ko smo noseče smo kar naenkrat manj vredne, ampak se ne sekiram, mi bo prav prišlo, če bodo težave s podaljšanjem s strani komisije, bom šla za kakšen dan mal na uro pogledat, pa spet na bolniško...sicer pa bom tale 1 mesec kot kaže kar težko pregurala, saj me že drugi teden boli križ, trtica in rit, še posebej po 6 urah sedenja - vmes dosti vstajam, se tudi sprehodim, ampak očitno je naš čmrlj na takem mestu, da mi pritiska dol...eh bom že preživela, za user posted image vse user posted image

vozički - nisem še nič gledala, vsi me sprašujejo, če imam že kaj ogledanega, mene je pa prav groza se lotiti, ker je taka ponudba, da se mi bo odpeljalo...sem bila pa zadnjič na obisku pri kolegici in ima bebe comfort high treka in mi je bil kar všeč, zdaj ga moram pa bolj natančno pogledati.

lep preostanek dneva vam želim!

Carpe Diem!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.6.2009 20:29:31   
lelyka
ola..
evo jaz danes bolj v izi..lenarim že celi dan..ampak sem pa vikend
izkoristila za generalno čiščenje..tako,da sem si zaslužila,da danes polenarim..:)

vidim,da mate nekatere kar probleme s to komisijo..
jaz moram reči,da sem že od vsega začetka na bolniški,najprej zaradi rjavega izcetka..
sedaj pa ker imam nizko posteljico..in mi hvala bogu ne komplicirajo..u petek sem dobila odločbo..
da mi podalšajo bolniško do 4.8..tako,da za enkrat moram potrkati nimam problemov s tem..

no šibam sedaj jaz na kratek sprehod,ko se je majčken ohladilo..
potem pa kak zanimiv film pogledat in spat..

lep večer..

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.6.2009 21:23:06   
Nončika
lelyka bravo za bolniško, superca.
jaz mam tudi nizkoležečo posteljco, upam, da dobim podaljšano.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.6.2009 21:45:55   
giotti
Punce, pa kako ve veste, da imate nizko ležečo posteljico? user posted image Kako in kdaj so vam to povedali? In kako to ugotovijo? Mene G na pregledu samo vpraša, kako sem in kako se počutim, o posteljici ni še spregovorila niti besede.

Se bo to mogoče videlo na morfologiji?

Uf, ko vas berem, si mislim, koliko je teh rizičnih nosečnosti in nosečnic na bolniški, nikoli si ne bi mislila, da je to tako pogost pojav user posted image Moram ful potrkati in se zahvaliti Bogu, da sem zaenkrat med zdravimi nosečnicami user posted image

Tassika, zdaj sem šele na začetku 18. tedna, brcike pa naj bi po besedah G začela čutit šele nekje v 20. tednu, tako da ne, nič novega na tem področju in tudi ne pričakujem še najmanj 2 tedna! user posted image Aja, hura, da si zdaj deklarirana kot zdrava nosečnica user posted image

Tista blazina grde barve pa je naročena user posted image Sem kar naročila, vam verjamem, da jo moram imeti, in nisem imela potrebe videt v živo.

Je šla katera na Prešerca gledat balet? Kako je bilo? Meni še ni uspelo, računam na sredo.

Nočko vsem vam in vašim čmrljčkom user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.6.2009 22:06:46   
Lupinca
Čer user posted image

evo mene iz šopinga...sem šla kr s trolo v btc, se mi ni dalo **** s parkingom...in sem tko zmučena da konc. Noge, križ...ajajuser posted image  no, pa se nč ne pritožujem, ker vem da je razlog user posted image user posted image
Sem pa kar malo razočarana...no sej sem kupila polno enih majčk in kiklc, ampak to zato ker je bilo že pod nujno da kaj kupim,ker mi je vse že premajhno. Sam cene pa so ane...sem šla v to trgovino popek še...sem probala neko jeans kikco...ma taka luškana, a da bi dala 51€? Noup, tok lušna pa neuser posted image res se mi zdijo preveč navite cene...al pa sem js tok škrt pri cuncah no. Pa če bi bla vsaj neka kakovost...no ja, bom kr zaključila to temo. Morm mal po netu pogledat, da najdem kake kjut zadeve za nosečke.

giotti ja jaz sem šla pogledat balet zadnjič mislim da v soboto? Ma je bilo kar lepo no user posted image  za dolgčs preganjat super, sam sem samo kakih 20 min tam stala, potem so me pa že začeli križ in nogice opominjat da ni fajn da toliko časa stojim na miru v gužvi. Pa sem šla na sladoleduser posted image  

murkica se oproščam, ker sem ti Muro pokazala user posted image  a tisto jeans varjanto pri muri sta vidla? mogoče bi vama to bilo obema všeč?
Drugače pa ja...je malenkost dražja ta mura...ampak kot si sama rekla..midva tud kupujeva voziček, za katerega upam da bo imel 2 uporabnika. Drugače bi kako cenej verjanto gledala.

ajej, zdej pa še peso tečnari za ven...morm šibat.

lep večer vsem.nočko

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.6.2009 7:41:26   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Čer user posted image

evo mene iz šopinga...sem šla kr s trolo v btc, se mi ni dalo **** s parkingom...in sem tko zmučena da konc. Noge, križ...ajajuser posted image  no, pa se nč ne pritožujem, ker vem da je razlog user posted image user posted image
Sem pa kar malo razočarana...no sej sem kupila polno enih majčk in kiklc, ampak to zato ker je bilo že pod nujno da kaj kupim,ker mi je vse že premajhno. Sam cene pa so ane...sem šla v to trgovino popek še...sem probala neko jeans kikco...ma taka luškana, a da bi dala 51€? Noup, tok lušna pa neuser posted image res se mi zdijo preveč navite cene...al pa sem js tok škrt pri cuncah no. Pa če bi bla vsaj neka kakovost...no ja, bom kr zaključila to temo. Morm mal po netu pogledat, da najdem kake kjut zadeve za nosečke.

Smota poklicala bi me, pa bi se skupi gužvale po BTC-ju :)))

Dobro juro vsem!!! Zdej pa šibam na eno kafetko..

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.6.2009 7:43:37   
murkica
mayamaya- največ stvari bo sigurno v BTC-ju, v Baby centru in pa Popku (v stavbi, kjer je Alpin, Planika in podobno, v zgornjem nadstropju- zraven Müillerja)
Drugače pa je BC tudi v Šiški zraven Mercator centra. Tukaj boš videla definitvno največ.

Pa prijeten ogled oziroma morebitno nakupovanje ti želim!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.6.2009 8:15:05   
mayamaya
murkica, najlepša hvala user posted image .

praviš, da je BC v Šiški večji od unega v BTC-ju? bom šla tudi tam pogledat, če imajo tam več user posted image
aja, pa jaz sem mislila, da ima popek samo obleke za nosečnice?
definitivno se bom pa napasla, če že ne bom zapravila nič user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.6.2009 8:17:56   
tassika
Jutro punce.

Ja giotti meni ni nič rekla, kdaj naj bi jih začutila in zaenkrat ni še nič, tako da mislim, da bova tudi v tem nekje skupaj, čaprav poznam punce, k iso tudi suhcene in so jih začutile v 18t. Pustimo se presenetit. Sem pa tudi jaz vesela, da sem kao zdrava. No saj mi res nič ne fali, malo mi je vroče in težko diham, ampak to je od nerazgibanosti, ker sem 2m doma ležala, sem šla čez vikend na morje, se vržem v vodo mi je najprej vse trebušne mišice zategnl, sem rekla, to pa ne morem več, treba migatuser posted image .

Blazino sem jaz tudi naročila, zdaj čakam, kdaj pride ni nič še.

Drugače sem bila pa tudi jaz včeraj v nabavi in ker sem pri sebi doma, sem ugotovila, da zdaj v naši trgovini v mostah prodajajo od lavie kolekcijo in sem si kupila ene njihove jeans 3/4 hlače cena da te vrže na rit 75eur, sam so mi bile ful lepe, potem pa še no name oblekco za 25eur sam pride ful lepa in ker nimam preveč jošk mi še lepo stoji, ker ima tko pod vratom zaprto pol pa dekolte zunaj in enim baje kar vn padejo in pa vzela sem še dve majčki po 17 in 15 eur ena je roza tunika ki se zaveže na hrbtu ful lepa s kombinacijo hlač in pa ena zelena, na naramnice, tko oprijeta, več pa ne rabim, imam zdaj 5 kom za kombinirat in grem lahko v službouser posted image , pa tudi plačo sem porabila, je bila bolj slaba in sem tudi zato vesela, da grem malo delat, zaradi družbe in zaradi plače.

aja v soboto sem šla v lekarno po sončno kremo in mi je rekla tam, da naj si masiram presredek, a katera to že počne in kako, ker nisem še nič o tem prebrala, moram mal pobrskat.

Pa če še katero zanima, svakinja mi je predlagala samo eno knjigo, ki naj bi jo prebrala in sicer izziv poroda, je rekla da to pa moram, jo je pa napisala mislim, da neka eva kuhar pa še nekaj, saj jo najde na netu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
16.6.2009 8:36:45   
rožica13
tassika, glede presredka. Potrebno ga je mazati z oljem, ki mehča kožo, da se preprečijo raztrganine oz. da ni potrebno zdravnikom prerezati. Mislim da če začnemo kakšna 2 meseca prej masirati, da je še dovolj časa, saj pri bradavicah piše da si tri tedne prej začneš masirat.

Drugače pa moje bolečine pojenjujejo, le v postelji se še malo teže obrnem, tako da pojma nimam od česa je bilo, verjetno od napora.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
16.6.2009 8:38:10   
tassika
Pa malo tudi od raztezanja, mene zdaj 2 dni malo špika, pa se kar preživi, sem bila včeraj preveč letečauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
16.6.2009 8:51:36   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: mamka3

Evo, AC je za mano, zdaj čakamo na rezultate. Drugače pa še kar počivam, so rekli, da je dobro, da počivaš po tem posegu. Upam, da bo vse uredu z našim čmrljem.
Bolniško mi je dala boja zdravnica, ker je izbrani zdravnik na komisiji za naše okrožje malo drugačen in vse nosečnice pošilja delat. Niso mi podaljšali bolniške, zato sem hodila delat, sta  pa moja zdravnica in ginekolog pisala cele romane za komisijo, pa mi niso podaljšali, tako, da je odvisno od komisije.
Imam spremenjen PDP in sicer na 20.11., spola pa se spet ni videlo.
Uživajte

počivaj vsaj 3 dni:)))po bolniško pa k svojemu zdravniku ja...jz še tud moram it:)))

(odgovor članu mamka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
16.6.2009 9:33:38   
sasika
Hej punce!!

Jaz se pa končno počutim odlično. Nič me ne špika, utrujenost je sicer še prisotna ampak veliko manj. Zvečer lahko celo vidim kakšen film do konca in sem zelo ponosna nase. Naš fantek brca bolj kampanjsko. Par brck zjutraj par zvečer. No tu in tam me celo kakšna čez dan preseneti.

Danes ma čaka en naporen dan. V službi imam gužvo, popoldan šibam v Ljubljano na terapijo, potem takoj nazaj domov, upam da direktno za kakšno močno obloženo mizo.user posted image  

Od kar vem, da bo fantek me zelo skrbi njegova garderoba. Od prej imam vse bolj punčkasto. Hči je namreč prva punčka v širši družini in so bili nad tem dejstvom vsi tako navdušeni, da je vse bolj roza kot ne. Bom mogla malo žicat naokrog.user posted image user posted image  

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
16.6.2009 9:39:51   
mashy
Ojla punce! Se vam malo javljam iz službe, ko se mi ne da najbolj delat user posted image  Kako ste drugače? Kako prenašate to vročino? Mi imamo prav prijetne temperature v pisarni in je prav znosno, edino šef ima tak mraz (očitno pretirava s klimo), da me je kar groza bit pri njemu v pisarni, da ne zbolim... Drugače pa štejem dneve do dopusta, greva v petek z mojim na lepše user posted image  ! kako bo pasalo, malo spremembe okolja.

Lep dan vam želim in pazite se sonca (mene je zadnjič opeklo, včeraj pa mi povzročilo glavobole)

Neposredna povezava do sporočila: 3173
16.6.2009 9:41:33   
toba
Hoj punce,
se vam malo javim, da ne boste čisto pozabile name. Malo mi je uspelo preleteti vaše poste, pa vidim, da ste kar dobro. Berem celo,da je nekaj novih nosečk - DOBRODOŠLE nove!
Pri meni je tako, da sem en pogreb (komaj) preživela, sedaj čakam še enega user posted image user posted image user posted image  prava beda.
Nekaj se trudim in pišem dispozicijo za nalogo, utrujena za znort, križ me boli vedno bolj, tudi moja desna noga je vsak dan hitrje ˝mrtva˝, mali pa se je tudi malo umiril - saj ne,da ga ne čutim, samo se mi zdi,da je bil kakšnih 14 dni nazaj bolj živahen. Naslednji teden imam morfologijo, upam, da bo vse dobro!
Malo sem zamorila, vem, sorry.
kar se prebave tiče- sama sicer nimam težav, ampak ko jem sveže borovnice, grem sigurno in precej hitro na wc.
Bolniške-mislim, da je ena od vas že napisala da je verjetno tudi recesija malo kriva zato, da ne podaljšajo bolniške, se strinjam. Je pa tako, da se lahko z svojo zdravnico dogovorite, da se vrnete v službo, tolk ,da se pofočkate pol pa vam vaša dr. odpre bolniško za en mesec.
No tako, malo sem vam zamorila, obljubim, da ne bom več.....se oglasim, ko bom boljše volje in ne bom težila. Pazite nase in svoje sončke.

Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.6.2009 9:42:34   
ursa1981
Zdravo,

da se malo oglasimuser posted image  Vidim, da imate težave s pridobivanjem bolniškega staleža. Kot sem vam že napisala imam tudi sama t.i. rizično nosečnost (krvavitev in zdaj posledično velik hematom pod posteljico - baje je velik 5 * 7 * 10 cm - zakaj toliko mer - ker je čudno obrnjen nekako kot črka l). In za enkrat sem dobila bolniški stalež podaljšan za več kot mesec dni - prvi se je iztekel 4.6. zadaj pa sem doma do 9.7.. Mi je pa ginekologinja na zadnjem pregledu rekla, da glede na stanje bom verjetno doma kar do konca, tako da bomo videli, kaj bo na to rekla komisija. Čeprav mislim, da glede na to, da moram hoditi na kontrolne preglede v porodnišnico, že to dosti vpliva na to.

Drugače pa vse, ki ne dobite podaljšane bolniške se lahko pritožite - seveda vprašanje je kaj boste s tem dosegle. Je pa res, da je mene ginekologinja že na začetku opozorila, da so komisije zadja leta spet zelo stroge in da je vprašanje če bom mela bolniško do konca, ker se hematom itak ščasoma pozdravi, vsrka ali izteče. A pri meni zgleda ne bo tako in bom ena izmed tistih, ki se bom na žalost z njim ubadala še nekaj časa. Še prim. dr. Cerar je rekel, da bom mogoče ta hematom izginil šele ob porodu in sicer, da se bodo krvni strdki izločili s posteljico oz. kasneje s čiščo.

Vsem, ki pa imate lepo nosečnost pa vam zavidam, ker bi tudi sama raje videla, da bi normalno delala in hodila v služno ter brez skrbno preživljala vse prihodnje dni. Pri prvi nosečnosti sem delala do konca oz. izkoristila sem celoten dopust nato pa odšla na porodniško - v bolniški pa sem bila samo 14 dni zaradi prehlada in ne zaradi nosečnosti.

A ja, mislim, da ste se nekje na začetku te teme pogovarjale o Angel sound-u. Ja jaz ga imam še od prve nosečnosti in sem ga tudi že imela lansko leto na izposoji pri prijateljici. Jaz sem nad njim navdušena. Soraj vsak dan poslušam srčka, s čimer se malce pomirim, ker slišim, da je vse OK. Res je da ne boste vsakič ujele prav srčka, odvisno je od tega kako bo otročiček obrnjen - najbolje je če je obrnjen s hrbtom navzgor - da rokice in nogice ne prekrivajo srčka user posted image
Drugače pa skoraj vsak dan slišim, če že ne srčka vsaj bitje le tega, ki se prenaša čez popkovnico - tako sem ga slišala tudi pri
ginekologinji, ki ga takrat ni morala najti oz. se je naša pikica skrivala user posted image  Občutek je res lep. Od Anje imam celo posnetek bitja srčka - sicer sem bila tarat v višji nosečnosti in mislim, da bom tudi od male pikice srčka posnela.

No, toliko za zdaj pa se še kaj oglasim.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?