juniorka
|
hojla sem vam prejsnji teden napisala dolg roman, pa sem pol vidla, da mi ga no objavilo ... zdaj se pa ne mrem spomnit, kteri sem kaj komentirala, bom sao povzetek napisala... jaz sem danes fraj, saj vikende delam, pa sem tako utrujena, das e mi se las ne da oprat. jaz bom upam cez en teden vedla, kaj se bo pridruzilo nasemu lumpu. vozicek imam Quinny freestyle, kosare ne, ker se da v lezeci polozaj, pa vreco gor in je ok. Ce piha, ga lahko obrnes v kontra smer in ni problema, sploh pa nevem, kolk se pozimi vozicka.. ampak kosara pri nas tudi prvic ne bi bila prisla postev, ker je mali rastel 5cm na mesec in bi jo bil takoj prerasel. lupinico pa moram nabavit, ker sem jo, kot vecino ostalih stvari zaradi selitve oddala. bodyje na preklop bom uvozila iz slo , ker tukaj jih ne dobis, razen v h&m.. bom pa dost manj cunj nabavla, ker pol jih pri prvem nismo niti 1x oblekli... za prvi mesec kupite punce, pol boste pa same vidle, kaj vam je prakticno in boste tisto nabavle.. naprimer spodnji deli kao trenerka brez stopal s sirokim patentom cez pas je bla meni zakon. postelja/ bova v ikei nabavla tisto, ko das eno stranico stran, ker jo bom pr najini postli mela, samo zdaj se bomo navajali spat kolikor bo mogoce loceno, ne kot pri prvem, do 18m pri mami v postli . potovanje/ jaz imam julija 1 tedn dopusta in tudi razmisljam o toplih krajih... jaz mislim, da je cisto odvisno od posameznice, jaz bi sla, kaj narobe lahk gre kjerkoli, zdravstvo je pa v turisticnih krajih dobro razvito, vsaj jaz nisem slisala nic slabega. meni so se glavoboli umirili, se nacejam z mrzlo vodo, da me grlo boli , ce pa imam obcutek, da se pripravlja, pa najbolj pomaga pocitek Ste mi pa z borovnicami luste nardile, jaz pa jih tukaj se nisem vidla, razen unih ameriskih, ki pa mi niso dobre brca skoz in to kar mocno, dobro da se ne doseze reber, pol bo akcija , trebuh pa zdaj raste tako hitro, da verjet ne morm, bom poslikala,da se ddam vasi luskani zbirki... Nic, lepo se mejte, grem se malo ulezt, ker se tipkat vec ne morem..
|