Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 14:54:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 pa pupika že na kahlo hodi,tak da sploh pleničk nima čez dan Pa vi se hecate. Kako ji pa pove, da gre lulat ??? ...mami dej me lulat ...če ne bi vidla ne bi verjela ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 14:57:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...vidim da ste danes ful uživale.....no mi tudi...je bilo tko lepo na kavici z Lana Luno....Sara je taki drobižek proti Niku...še nima 7 kg. pa pupika že na kahlo hodi,tak da sploh pleničk nima čez dan ...naša Luna je pa ful leteča,že na šiht hodi ....tak da res nima časa za rr...vas pa pozdravlja... ...nočka... Pozdravi jo nazaj. Cel dan je Sara brez pleničke že? Lano dam na kahlo zjutraj, ampak cel dan. Kak pa ve kdaj bo lulala? Eh, mi bomo tisti čas, ko bi sedel na kahlici, kako drugače porabili. Kahlo bomo pa uvedli, ko bo čas za to. ...saj meni tudi ne pade na pamet da bi ga že zdej postavila...je pa fora kok se je mali škrat navadil za kaj je kahla ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 14:58:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 14 ur v isti plenici...se že fino voha.... ampak ona spi dalje toliko se je zdaj prebudila, da si je dala dudo v usta...in spet spi... ..vau pridna je tvoja pupika ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:02:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ............moja prijateljica je dobro uro nazaj rodila punčko lino.............. ..vau čestitke ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:06:46
|
|
|
|
pf
|
No daj res povej Gloria, ker me zanima kolikokrat gre Sara na dan na kahlico, če je že brez pleničk? Verjetno ko kam gresta jo ima, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:13:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jaz pa ko shake pripravljam, ne dam k sadju niti jogurta, niti skute, ampak sladoled...a ni tak tapravi shake ja, seveda je. ampak mi že malo bolj dietno razmišljamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:14:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Olivija ... cez par minutk ti posljem mail ...pa ko bos pri volji...saj ves... nč nisem dobila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:14:40
|
|
|
|
gloria
|
Meta bravo za tvojega Virtualna kako sestrica Olivija pošlješ tudi meni recepte.... Bubi in Čarli se strinjam z napisanim....meni še na pamet ne padne da bi jo kupila....vsak pa ve za sebe kok je najboljš .... ...ene imate pa res prave zaspankote ....bravo...no pri nas se ja pa začelo dogajat.....ob opori se dvignemo na kolenčke,pa na vse 4 gremo pa se guncamo naprej-nazaj ...vem da to ni velik, ampak mene veseli ker vem da ga nisem forsirala v nekaj in sem nagrajena z takim malim dosežkom ki meni pomeni zelo veliko.... ....grem kosilo dokončat....uživajte....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:15:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* samo je en čuden dan..... bubika že od 9.30 spi ja, res je čuden dan...ob 10h sem jo zbudila....pa kosila ni hotla jest...sej se ne sekiram, ampak to je pri nas nekaj novega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:15:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna mah...tvoj mail je nekam izginil ...ne najdem ga aja ti bom jaz pisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:18:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No daj res povej Gloria, ker me zanima kolikokrat gre Sara na dan na kahlico, če je že brez pleničk? Verjetno ko kam gresta jo ima, a ne? ...baje da trikrat kaka ko jo da gor(nekako ob uri)....včeri so se kopale in se je mala počepnila in začela lulat ..ko kam grejo pa verjeten ima pleničko gor ...bom jo vprašala po sms ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:19:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jaz pa ko shake pripravljam, ne dam k sadju niti jogurta, niti skute, ampak sladoled...a ni tak tapravi shake ja, seveda je. ampak mi že malo bolj dietno razmišljamo ...naj bi bilo tako da se dela z sladoledom...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:20:59
|
|
|
|
gloria
|
...uf danes pa bo debata o kahli ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:22:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria no pri nas se ja pa začelo dogajat.....ob opori se dvignemo na kolenčke,pa na vse 4 gremo pa se guncamo naprej-nazaj ...vem da to ni velik, ampak mene veseli ker vem da ga nisem forsirala v nekaj in sem nagrajena z takim malim dosežkom ki meni pomeni zelo veliko.... Bravo Nik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:23:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, res je čuden dan...ob 10h sem jo zbudila....pa kosila ni hotla jest...sej se ne sekiram, ampak to je pri nas nekaj novega Kaj če je pa kaj bolana? Je drugače vredu za videti in vesela? Tole je pa res zaspanka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:26:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf danes pa bo debata o kahli .... Pa glih ko da bi tašča vedla, me je prej masirala na vrtu, da naj jo začnem na čistočo navajat. To misli brez plenic. Baje da je s praktičnega vidika to dobro. Ma ja. Vse ob svojem času. Zjutraj Lani kaka na kahlico, ker stalno ob isti uri, drugače pa ne mislim še kahlice ven dajat vsako uro, ker ne vem kdaj lula. Skozi se mi zdi. Me kar moti to pretiravanje. Vse bi mogli naši malčki takooooj. Ne gre vse takoj, lepo po pameti in počasi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:34:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...uf danes pa bo debata o kahli .... Pa glih ko da bi tašča vedla, me je prej masirala na vrtu, da naj jo začnem na čistočo navajat. To misli brez plenic. Baje da je s praktičnega vidika to dobro. Ma ja. Vse ob svojem času. Zjutraj Lani kaka na kahlico, ker stalno ob isti uri, drugače pa ne mislim še kahlice ven dajat vsako uro, ker ne vem kdaj lula. Skozi se mi zdi. Me kar moti to pretiravanje. Vse bi mogli naši malčki takooooj. Ne gre vse takoj, lepo po pameti in počasi. ...jaz take stvari od poslušam vsak dan....sploh pa za hrano....ko sem v petek delala so mu dajal kr nekaj po svoje za jest,pa vse sem prštimala kaj naj bi jedel,pol mi je pa še lagala da ni jel,a ceu voziček je bil vsran od jagod,kruha,pa še nekaj oranžniga je bilo kaj nisem pogruntala kaj je....pa nisem žleht sam da mi po pravici povejo,ja smo dali in bi bilo ok,ne pa lagat no...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 15:34:49
|
|
|
|
pf
|
Mala spančka, jaz grem pa pomivalca sprazniti in kaj postoriti. Se beremo zvečer.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 16:25:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria vse sem prštimala kaj naj bi jedel,pol mi je pa še lagala da ni jel,a ceu voziček je bil vsran od jagod,kruha,pa še nekaj oranžniga je bilo kaj nisem pogruntala kaj je....pa nisem žleht sam da mi po pravici povejo,ja smo dali in bi bilo ok,ne pa lagat no... he he, včasih je bolje, da sploh ne veš mene to čaka od septembra dalje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 16:27:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, res je čuden dan...ob 10h sem jo zbudila....pa kosila ni hotla jest...sej se ne sekiram, ampak to je pri nas nekaj novega Kaj če je pa kaj bolana? Je drugače vredu za videti in vesela? Tole je pa res zaspanka. saj to sem tudi že pomislila...vse tlači v usta...jaz mislim, da ji zobki rastejo...mogoče ima pa afte? no, karkoli....hujšega (zaenkrat) ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 16:51:46
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Olivija ... cez par minutk ti posljem mail ...pa ko bos pri volji...saj ves... nč nisem dobila... No, zdej ga pa mas...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 16:54:41
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Virtualna kako sestrica Oooooooooooooo, kako si prijazna ... kar spomnila si se... Hvala, koncno je vse v najboljsem redu, tudi njen papa test je sedaj odlicen...sicer redno hodi na preglede, kjer ji za vsak slucaj testirajo celice...no, zaenkrat...trkam...je vse super....skratka,...uziva v nosecnosti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 17:15:38
|
|
|
|
meta21
|
Tud mi mamo enga zaspankota danes. Je spal od 11h do 14.30 pa je ob 16h spet zaspal in še spi. Ga grem menda kar zbudit, ker drugače bo ponočeval
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 17:16:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria Virtualna kako sestrica Oooooooooooooo, kako si prijazna ... kar spomnila si se... Hvala, koncno je vse v najboljsem redu, tudi njen papa test je sedaj odlicen...sicer redno hodi na preglede, kjer ji za vsak slucaj testirajo celice...no, zaenkrat...trkam...je vse super....skratka,...uziva v nosecnosti Super! Ginekologa je menjala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?