Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:14:01
|
|
|
|
Čarli08
|
pa pupika že na kahlo hodi,tak da sploh pleničk nima čez dan Pa vi se hecate. Kako ji pa pove, da gre lulat ???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:14:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro drugače . Upam, da ste se lepo imeli čez vikend! Mi smo bili včeraj na Bledu na dobrodelnem pohodu/teku, pol smo pa užival na plaži . Sam voda je bla pa malo premrzla za nas heroje...no, za ženski del dužine enivej .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:16:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Tudi naš vikend je bil pester. Takooo fino pa takooo hitro je šlo vse mimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:18:32
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš pobalin pa se je naučil odkimavati. In to takole zgleda: mu rečeš: "Dej moj moj" in on lepo frajersko odkima. Smrkolin mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:19:30
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Danes bo zgleda spet lep dan. Lana spi jutranjo spanje, jaz pa cote prebiram in mečem stran. Imam kupe - mogoče še prav, sprano, bilo prav pred leti, ni mi všeč, ful preveliko, v uporabi. V uporabi in ful preveliko sem pospravila nazaj, drugo vse v vrečo in nesem v keson. Ful preveliko bo mogoče še prišlo prav, če se še odločima za postopek. Je kar več placa. Danes grem iskat neko senco za pred apartma na morju. Sta dve midi drevesi pred njim, ki ne nudita ravno neke bajne sence, zato grem gledat malo po trgovinah kaj bi bilo za kupiti, da bo senca popolna. Nek trikot sem zadnjič videla, ki ima na treh robih vrvi, ki jih zavezeš. Za dve vem kam bi zavezala (drevesa), za tretjega pa nimam pojma, ampak bom že nekam. Je pa kar veliko tole (čez tri metre je stranica). Juhu, da bo babi imela bazenček in blazino v senci.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:20:08
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...vidim da ste danes ful uživale.....no mi tudi...je bilo tko lepo na kavici z Lana Luno....Sara je taki drobižek proti Niku...še nima 7 kg. pa pupika že na kahlo hodi,tak da sploh pleničk nima čez dan ...naša Luna je pa ful leteča,že na šiht hodi ....tak da res nima časa za rr...vas pa pozdravlja... ...nočka... Pozdravi jo nazaj. Cel dan je Sara brez pleničke že? Lano dam na kahlo zjutraj, ampak cel dan. Kak pa ve kdaj bo lulala? Eh, mi bomo tisti čas, ko bi sedel na kahlici, kako drugače porabili. Kahlo bomo pa uvedli, ko bo čas za to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:20:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš pobalin pa se je naučil odkimavati. In to takole zgleda: mu rečeš: "Dej moj moj" in on lepo frajersko odkima. Smrkolin mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:24:07
|
|
|
|
pf
|
Nedelje, ko smo vsi skupaj res tak hitro minejo, da je joj. Grem malo prečekirat kaj bom kuhala danes. Jazzy ti verjamem, da je mrzla voda bila na Blejskem jezeru še, če je še na morju ledenica baje. Tudi ni baje kaj prida za kopanje. Upam, da bo vsaj približno do prvega. Če bo pa premrzlo pač Lane ne bom kopala v morju, bova bolj nogice namakale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 8:26:28
|
|
|
|
Čarli08
|
Še tole sem pozabila: če pride do srečanja v Celju, predlagam jutri ali sredo, mi2 imava sp v četrtek.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.6.2009 8:28:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:14:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...samo štemplam karto, označim stran in ... pozdravček, nujno!!!!!!! kako označiš stran, kjer prebereš?? ker jaz vedno ful iščem, kje sem ostala! Jaz si jo vedno preden zapustim računalnik shranim bližnico pod priljubljene. Lahko maš pa postek naliman na računalniku in si napišeš . Aja, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:14:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili včeraj na Bledu na dobrodelnem pohodu/teku... in, jazzy, si tekla? zmagala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:16:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš pobalin pa se je naučil odkimavati. In to takole zgleda: mu rečeš: "Dej moj moj" in on lepo frajersko odkima. Smrkolin mali. hehe, si ga kar predstavljam...facika!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:26:32
|
|
|
|
Olivija*
|
14 ur v isti plenici...se že fino voha.... ampak ona spi dalje toliko se je zdaj prebudila, da si je dala dudo v usta...in spet spi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:45:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Gloria, pozdravi Lana Luno nazaj Pa naj se vseeno kaj oglasi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:45:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pozdravi jo nazaj. Cel dan je Sara brez pleničke že? Lano dam na kahlo zjutraj, ampak cel dan. Kak pa ve kdaj bo lulala? Jaz bi pri tej starosti rekla, da ne more vedet. Enostavno ne more. To ni zdaj napad na kogarkoli, ampak moje mnenje je tako - tudi pri večjih sta 2 varianti, če ga prezgodaj siliš: - otroka pustiš brez plenice in cel dan lužice brišeš in ga preoblačiš - otroka cel dan gnjaviš, če ga tišči lulat in ga skoz posedaš na kahlo. Pa se res polula, ampak čisto malo. In to je velika napaka, ker se mehur ne razvija, ne veča se njegova kapaciteta. Otroka lahko navajaš na kahlo, ko lula samo 3-4x dnevno, ko se zaveda, da bo lulal in ko je že sposoben malo zadržat in potrpet, če ni stranišča pri roki (npr. v avtu, trgovini...). Se spomnim poletja, ko je bil bubi star 1,5 let+. Smo probali in enostavno ni šlo, tako da smo dali pleničko takoj nazaj. Enako star fantek v soseščini pa seveda frajer, že brez pleničke. Pa sta se igrala na igrišču, v varstvu očetov. Njegov oče ves ponosen pove, da njihov več nima plenice. V tistem pa se je polulal in sta morala domov Kaj za boga ima otrok od tega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:52:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jutro drugače . Upam, da ste se lepo imeli čez vikend! Mi smo bili včeraj na Bledu na dobrodelnem pohodu/teku, pol smo pa užival na plaži . Sam voda je bla pa malo premrzla za nas heroje...no, za ženski del dužine enivej .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:52:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro punce. Danes bo zgleda spet lep dan. Lana spi jutranjo spanje, jaz pa cote prebiram in mečem stran. Imam kupe - mogoče še prav, sprano, bilo prav pred leti, ni mi všeč, ful preveliko, v uporabi. V uporabi in ful preveliko sem pospravila nazaj, drugo vse v vrečo in nesem v keson. Ful preveliko bo mogoče še prišlo prav, če se še odločima za postopek. Je kar več placa. Danes grem iskat neko senco za pred apartma na morju. Sta dve midi drevesi pred njim, ki ne nudita ravno neke bajne sence, zato grem gledat malo po trgovinah kaj bi bilo za kupiti, da bo senca popolna. Nek trikot sem zadnjič videla, ki ima na treh robih vrvi, ki jih zavezeš. Za dve vem kam bi zavezala (drevesa), za tretjega pa nimam pojma, ampak bom že nekam. Je pa kar veliko tole (čez tri metre je stranica). Juhu, da bo babi imela bazenček in blazino v senci. pf, danes je v Hoferju v akciji tak fajn senčnik. Mi smo enega že 2 leti nazaj kupili in je super. http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_11518.htm Pri tisti tvoji varianti pa se ena stranica verjetno lahko s klinom v tla pritrdi. Glede cot pa - jaz sem tudi selekcijo delala (samo tistega kupa ful preveliko nimam ), sem pa vse uporabno na RK nesla. Tudi nekaj otroške obutve, ker bubika ne bo spiderman zimskih čevljev nosila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 9:55:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 14 ur v isti plenici...se že fino voha.... ampak ona spi dalje toliko se je zdaj prebudila, da si je dala dudo v usta...in spet spi... Pridna. Bo očitno združila nočno in dopoldansko spanje Potem pa bo naspidirana, ti pa se boš po glavi tolkla, zakaj nisi šla k njej spat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 10:05:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
, IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili včeraj na Bledu na dobrodelnem pohodu/teku... in, jazzy, si tekla? zmagala? A to pa ja! Nisem tekla, smo lepo ležerno hodili, drugače pa pohodni del itak ni bil tekmovalen, tako da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 10:15:49
|
|
|
|
Čarli08
|
- otroka cel dan gnjaviš, če ga tišči lulat in ga skoz posedaš na kahlo Sej pravim - da se tudi kvalitetneje preživeti čas z otrokom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 10:41:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, danes je v Hoferju v akciji tak fajn senčnik. Mi smo enega že 2 leti nazaj kupili in je super. http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_11518.htm Pri tisti tvoji varianti pa se ena stranica verjetno lahko s klinom v tla pritrdi. Kako je pa to enostavno za postavit? In kaj narediš na vetrovni plaži?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 11:50:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meta, pa si res imela pestro noč Evo, pa že imaš razlog, da Lovru eno pošteno posteljo v sobico postaviš. Kaj Lovro drugače vedno v prenosni posteljici spi? Al je tudi on kinderpet gostom odstopil? To je blo na Štajerskem pri teti in stricu od Lovra. Tam vedno spi v prenosni, zraven je pa zakonska, ki pa tako škripa, da midva raje spiva na sedežni. Tokrat ni šlo, ker je blo preveč ljudi v hiši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 11:50:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband 99 % le vas,ker ko sem se pridružil ring....ste imele dobro temo,lahko pogledam katero..pogledam tudi druge debate,ampak večinoma pa berem vas sep..... l.p. zband Kako lepo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!