|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
15.6.2009 9:16:26   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Smo pa imeli včeraj pri nas grozen požar.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-ruse-zajel-crn-dim.html

Gasilci so letali iz vseh možnih krajev. Gasilo je 125 gasilcev iz 8 krajev.

Uf, pa spomnim se, da si rekla da mož tam dela in da ima takšno odgovornost, da če gre kaj narobe gre lahko pol Ruš v zrak.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.6.2009 9:24:56   
Teni_
Ja, ni to ta firma. Včasih je spadala tukaj zraven. Je pa ta kar dolga par km in čisto na koncu nasproti je potem ta, kjer dela mož. Če bi prišlo do tja bi pa bilo nevarno. Ker imajo polno cistern z plini. Tukaj še zdaj ni bilo nevarno, amapk vseeno ni fajn videt, ko gasilci letijo v tisto smer, kersem potem čisto trda od straha.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.6.2009 10:24:29   
pajcevina
Sem šla šele sedaj pogledat vremensko napoved, pa vidim, da bo res vroče. Smo se že kar malo odvadli. Bo pa zato treba dop fejst stanovanje prezračit, popoldne pa mal klimo navit. Še dobro, da jo mamo.

Glede opreme sem tudi jaz že študirala, kaj bo še treba. Nov voziček smo že kupili, bo pa treba še košaro in lupinico, da bosta pasali nanj (prejšnji smo imeli itak sposojeni). Pa posteljico bo treba, pa kakšno manjšo omaro s policami. Imamo pa tudi pri nas zelo punčkasta oblačila in če bo fantek, bo treba še kaj dokupit. Je pa itak težko kupovat nevtralna oblačila - jih skorajda ni (pač še ena marketinška finta).

Me pa nekaj muči. Kdaj naj bi se dalo otroka v večjo (mladinsko) posteljo? Mi imamo za našo frajlo še malo večjo otroško posteljico (140x70). Kaj ve mislite, do katere starosti bi še lahko bila notri? Aja, sedaj ima 20 mesecev.  Ful ne bi rada že sedaj kupovala večje postelje, ker bomo potem čez čas itak morali dat delat po meri celotno otroško spalnico.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.6.2009 10:38:19   
Teni_
Pajcevina - jaz mislim, da jo lahko daš, pa nabavi tisto zaščitno ograjico, ki se jo nastavi na posteljico, pa ziher ne bo dol padla. Jaz sem jo imela pri obeh, pa tudi 3. jo bo ziher imel. Grem iskat, če bom kje našla, pa ti link dam.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.6.2009 10:42:59   
Teni_
Evo, nekaj takega smo mi imeli:

user posted image

Imaš pa potem različne dolžine. To sem našla na strani od Baby centra, pa mislim, da jo imajo vse te otroške trgovine:

link

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 15.6.2009 10:43:12 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.6.2009 11:39:05   
grahek85
Waaaaaaaa, meni se bo zmešalo, še 2 tedna mam do naslednjega pregledauser posted image Ne vem, kako bom zdržala. Dans sam študiram, kaj vse gre lahko vmes narobe in če bom vedla al bom šele na NS izvedela. Sama sebi grem neskončno na živce, sam ne morem, da ne bi. Beden danuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.6.2009 12:22:06   
nincrli
Joooj teni šit ne... še dobro, da ni bilo kakih žrtev, pa da se no ogenj razpaso na osale objekte... Kriza!

Jaz pa sem v lj user posted image jutr izpit...
Prej me je sošolka povabila na sladoled, je kar kul slaščičarna, imajo svojega ampak je vsaki dan frišn tak da pomoje ni kaj narobe z njim. Nisem se pa mogla neki izgovarjat user posted image
Še sreča, da ni prevroče, ko bi se kuhala v tej sobici, tak pa se lahko lepo učim.
Aja zvečer grem pa še na rd in še dobro, da imam ju3 izp, da bo izgovor za nepitje alkohola, čeprav nazdravit bo pa treba... Ampak mislim, da deci refoška ne bo škodlo user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.6.2009 12:23:47   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Waaaaaaaa, meni se bo zmešalo, še 2 tedna mam do naslednjega pregledauser posted image Ne vem, kako bom zdržala. Dans sam študiram, kaj vse gre lahko vmes narobe in če bom vedla al bom šele na NS izvedela. Sama sebi grem neskončno na živce, sam ne morem, da ne bi. Beden danuser posted image  

Jaz imam tudi 2 skoraj dva tedna do ns pa sem en dan bila tudi tak kot ti... Hormoni so to... Jaz sem kak dan čist neka depresivna, kdaj pa čist naspidirana, kot danes...user posted image
Saj bo boljše!

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
15.6.2009 12:53:15   
polho3006
oj punce!

LAČNA SEM!! Lačna suhih salam, pršutka....mmmm. Ko sem včeraj gledala, vohala kaj moj dragi hrusta sem...kar umirala zraven od želje jesti suho meso. Danes sem poklicala v gin. ambulanto in povprašala po izvidih glede tokse in mi je sestra rekla da je še nisem prebolela in se moram še kar paziti.Da me bodo v času nosečnosti še dvakrat kontrolirali. JOJ!!! Jaz bi pa tako jedla tisto kar ne smem!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
15.6.2009 12:56:52   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Me pa nekaj muči. Kdaj naj bi se dalo otroka v večjo (mladinsko) posteljo? Mi imamo za našo frajlo še malo večjo otroško posteljico (140x70). Kaj ve mislite, do katere starosti bi še lahko bila notri? Aja, sedaj ima 20 mesecev.  Ful ne bi rada že sedaj kupovala večje postelje, ker bomo potem čez čas itak morali dat delat po meri celotno otroško spalnico.

Jaz sem svojemu sinu pobrala dol ograjico iz 140x70 postelje pri 16 mesecih in posteljo spremenila v mini mladinskouser posted image , ker se da kinderpet tako predelati in je samo 10 cm nad tlemi, tako da ni panike, tudi če pade dol, pa se ni to nikoli zgodilo. Bo pa dobil novo avto-mladinsko posteljo 200x90 septembra, ko bo imel dve leti, da dobi user posted image kinderpet, nebi pa dlje čakal s tem, da nebi dobil občutka, da sva mu posteljo "vzela".

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
15.6.2009 13:24:43   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

oj punce!

LAČNA SEM!! Lačna suhih salam, pršutka....mmmm. Ko sem včeraj gledala, vohala kaj moj dragi hrusta sem...kar umirala zraven od želje jesti suho meso. Danes sem poklicala v gin. ambulanto in povprašala po izvidih glede tokse in mi je sestra rekla da je še nisem prebolela in se moram še kar paziti.Da me bodo v času nosečnosti še dvakrat kontrolirali. JOJ!!! Jaz bi pa tako jedla tisto kar ne smem!!!

Kak dolgo pa oni rabijo, da dobijo izvide? Jaz bi tudi rada vedela. Sam še ni en teden nazaj kar sem bila dat kri.
To solato in sadje tolk umivam, da skoraj cela skorja gre proč...
Pa moj dragi že 3x pršut jedo, jaz pa poliko zravn, saj nimam kaj proti poliki ampak proti pršutu je user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
15.6.2009 14:00:19   
Žaži
Jaz sem vam pa samo fauš da sploh imate apetiti, meni je še vedno kar naprej tako slabo, da ko samo preberem kaj je katera jedla ali bi jedla mi kar želodec obračauser posted image . Danes sem šumečko Mg zbruhalauser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
15.6.2009 14:11:20   
polho3006
Uboga Žaži!! Jaz nisem k sreči nič bruhala, ampak mi je bilo FULL slabo, no malo mi je še vedno, vendar postajam vse bolj požrešna. Imam občutek da bom nadoknadila za ves čas nazaj, ko sem jedla bolj...tako tako...goveja juha je bilo edino kar mi je bilo dobro druga pa vse...
Meni je sestra v ambulanti rekla da so izvidi v roku enega tedna. Jaz sicer nisem poklicala po enem tednu, ker mi takrat še ni bilo za jesti, sedaj pa....tako sem se včeraj popoldan veselila da mi bodo rekli da sem že prebolela tokso, da bom lahko jedla, vendar...
Čudno pa toliko sem bila z mačkami, jih nosila po rokah, jih božala, čehljala, še spal je muc nekaj časa zreven mene, pa kljub temu...
Ah bom že preživela samo da bo z mojim malim user posted image  vse vredu.

Sem vas brala da nekatere že gledate vozičke, avtosedeže....midva še nisva nič gledala, niti pogovarjala se nisva nič o tem...se nama zdi še prehitro. Imava namen nekje jeseni začeti malo po trgovinah hoditi. Sedaj se nama zdi vse še tako...DALEČ...in skoraj da še vedno ne moreva verjeti da je res. Ko bo user posted image  začel brcati v mojem bušiju, tako da ga bom čutila, bova verjetno začela dojemati da je to čisto res in niso le najine sanje.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
15.6.2009 14:27:02   
nincrli
Ja saj pomoje se vse tak počutimo, ki še nimamo otrok.
Men tud še ni čisto jasno, da je not, se mi včasih zdi kot da sanjam...
Ja, ko bojo pa brce bo pa druga pesem al pa večji trebuh. Mogoče že po ns...

Samo moj je tak, itak je moral vse vozičke pregledat, če že ne drugače, vsaj iz strojniškega stališča user posted image

Sem pa prav študirala, da čez par mesecov bom kupila pajaceka, ki ga bo user posted image prvega oblekel...
Komaj čakam user posted image

Drugače pa nimam nič za user posted image   boma mogla vse novo kupit, sicer ima nekaj kolegic majhne otroke ampak si nismo tolk blizu, da bi od njih kaj dobila... No pravzaprav niti nočem, boma že kupila.
Med mojimi babami pa sem prva user posted image user posted image

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2639
15.6.2009 14:46:16   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Drugače pa nimam nič za user posted image   boma mogla vse novo kupit, sicer ima nekaj kolegic majhne otroke ampak si nismo tolk blizu, da bi od njih kaj dobila... No pravzaprav niti nočem, boma že kupila.

Midva tudi nimava nič, čisto nič za user posted image . In tudi midva bova verjetno vse kupila, ker... ne da ne bi hotela če bi mi katera ponudila, ker bi mi bilo izpod časti, ampak...ker si ga tako zelo želiva, tako veseliva, da mu bova vse kar potrebuje dala, kupila sama. Mogoče bom kasneje razmišljala drugače, ampak sedaj mislim tako.

Sem tudi sama razmišljala da bi kupila kakšnega pajacka ali pa...ne vem kakšno malenkost vsakič ko bi imela pregled, ampak me je potem moj prepričeval da...naj ne prihitevam in potem zadnjič ko sem bila na prvem pregledu nisem kupila nič.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
15.6.2009 14:57:21   
Žaži
Jaz se spomnim, da sva z možem po NS šla v BC na prve oglede in že kar takoj izbrala voziček, ki ga je potem kasneje kupil moj brat za nečakauser posted image , kupila sem pa eno malenkost, glih toliko, da sem imela občutek da gre "zares", se mi zdi, da sem kupila dudo in ene nogavičkeuser posted image .
Potem po zares velikih nakupih sva pa šla v 8. mesecu, tako da sem potem dva meseca pred pdp imela komplet prenovljeno otroško sobo, opremljeno in sem brez skrbi samo še čakala na user posted image , ki je potem 8 dni zamujaluser posted image .
Prvega pajacka je pa moja sestra kupila, predvidevam, da se bo tokrat ponovno javilauser posted image .
Smo ena taka velika povezana družina, tako, da so se že med mojo user posted image pozanimali kaj potrebujem in se vpisali v "seznam" in čisto vsi so se držali obljubljenega, tako da sva dobila posteljo in previjalno, voziček, posteljnino, stajico, lupinico, avtosedež, gugalnico........user posted image . In pred vsekim nakupom so se najprej pri meni pozanimali kako naj izgleda, tako da je vseeno bilo vse po mojem okusuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2641
15.6.2009 15:07:30   
kemo
pozdravljene no js sm šla dans k ginekologinji ker mi krči še kar niso dali mira ampak je vse ok no vidla sm pa user posted image kak premika rokice pa srček tud veselo bije pol mi je pa še povedala za izvide k sm zadnjič dala kri in vodo pa je vse ok tokso pa sem očitno že prebolela oz imam protitelesa tako da se mi ni potrebno paziti lep dan še naprej vsem souser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
15.6.2009 15:10:31   
grahek85
O Žaži, super! Pri meni smo tudi vsi precej povezani in smo z mojima bratoma super ekipa, samo sta onadva stara šele 11 in 16 letuser posted image Tako da bosta bolj težko kaj resnega prispevala.
Saj sem že enkrat napisala, da sva mi2 tudi prva daleč naokoli, tako v familiji kot med bližnjimi prijatelji. Pa se mi zdi, da se nimam kaj bati, ker bodo vsi verjetno pokali od veselja, ko bodo izvedeli, tako da bodo verjetno tudi brez problemov kaj pomagali. Sama bi sicer mogoče tudi zmogla, samo ne s takimi nakupi, kot bi si želela. Se mi zdi da je roba za dojenčka oz. otroka pa nekaj takega, da ne gre veliko šparati. 

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
15.6.2009 15:11:05   
grahek85
Super, KEMOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
15.6.2009 15:45:04   
Žaži
Grahek, jaz sem tudi prva v familiji in sedaj ponovno druga, ker vmes ni nihče zanosil in ni čudno, da so se vsi pulili kaj bo kdo kupiluser posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
15.6.2009 15:47:31   
grahek85
Hi hi, jaz sem še svojega edinega strica prehitelauser posted image Tako da bo kr veselo v familijiuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
15.6.2009 16:16:32   
Boka
hej hoj,

danes sem pa tko leteča. Pa spet moram kmalu šibat v Kr.

Mi2 bova upam dobila oblekice in kakšne malenkosti, nekaj bova pa seveda tudi kupila. Ampak itak je še čas, sva že tko prehitevala po desni z vozičkom user posted image

Jaz tudi že komaj čakam naslednji pregled pa sem ga šele dobro imela, ah kje je šele 10.7.

Kako pa vaši partnerji reagirajo na vašo nosečnost? Vas kaj razvajajo, božajo po trebuščku? Se že pogovarjajo s pikico? Moj je bolj zadržan kar se tiče teh stvari pa me zanima kako je to pri vas user posted image

lep dan še naprej!

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
15.6.2009 16:29:08   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Kako pa vaši partnerji reagirajo na vašo nosečnost? Vas kaj razvajajo, božajo po trebuščku? Se že pogovarjajo s pikico? Moj je bolj zadržan kar se tiče teh stvari pa me zanima kako je to pri vas user posted image

lep dan še naprej!

Moj tudi ni kaka romantična duša da bi sedaj za trebuščkom letal in ga božal, pa se pogovarjal z njim.......ni bil niti prvič tak. Sicer pa kako naj to od njega pričakujem, saj se tudi sama ne pogovarjam s trebuščkom, pa božam ga tudi ne. Vsaj ne še, ker sedaj bi tako samo špeh božalauser posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
15.6.2009 16:42:55   
nincrli
Moj me včasih boža po trebuhu, pogovarjal pa se bo ziher tudi, ker hmmm...pač rad govori user posted image

Nič ni blo s tem, da ne bi bilo vroče v moji študentski sobici user posted image sem vmes šla zadremat, ker me ubija ta vročina...zdaj sem pa še čist neka user posted image user posted image

Moram k sebi prit, da nadaljujem proces učenja user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
15.6.2009 16:45:51   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

tweety83 tud jaz mam takrat datum od kod pa si

heeeej

sory za tak pozen odgovor
sem iz poljčan, in ti?

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?