|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
13.6.2009 18:32:48   
Boka
hejla,

najprej kemo vse najboljše user posted image eno zdravo pikico user posted image

mi smo z izleta, je bilo super, šli smo v Bohinj in se predvsem naodili, tako da zdaj počivam.

nincrli, ja vem, sej jst sploh nisem mogla verjet da se to dogaja in očitno ne tako redko, da imajo tolko družin.

jaz pa zaenkrat nisem še nič sanjala, niti dobrega niti slabega, tema user posted image Sem pa imela včasih prave more in vas razumem user posted image

Žaži super, uživajte user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.6.2009 18:51:01   
Teni_
kemo - tudi od mene vse najboljše.user posted image user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.6.2009 19:04:40   
nincrli
kemo
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

kemo - tudi od mene vse najboljše.user posted image user posted image

Od mene tudi!

Kolk je še do mojega rojstnega dnevauser posted image bo user posted image z mano praznoval user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.6.2009 20:08:19   
grahek85
Kemo, vse najboljše tudi od meneuser posted image Upam, da kje lepo praznuješuser posted image

Mi2 sva se pa potem odpravila kar v center Lj s trolo. Sva martinčkala na kavici ob Ljubljanici, malo sva se menila, malo brala časopise in je blo super! Potem sva šla na (pre)drago kosilo, ki sploh ni bilo tako dobro, potem sem šla pa še notri v lokal na WC in me je skoraj kap, je blo ful zanikrno. Zunaj pa vse fancy pa kr navite cene. Potem sva šla pa še malo nazaj na sončka na sokecuser posted image

Malo imam ožgana ramena, ampak nič hudega. Bom letos verjetno še parkrat, ker imam res zelo belo kožo in nisem bila še nikoli v življenju rjavauser posted image Je bil pa res lep dan, tako, kot že dolgo neuser posted image

kupila sem si revijo Mama - Nosečnost in je super. Veliko informacij na kupu, pa lepo pregledno. del revije je pa tudi za bodoče očkote, tako da je res vredu. Je bilo kr vredno tiste 4€.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.6.2009 21:39:30   
kemo
hvala vsem za čestitke ja smo bli kr doma in smo mal praznoval sam nč pretiravanja aja pa dans sm stara 23 za seznamček drgač pa sma kr ok

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.6.2009 1:19:42   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

je rekel da se tako mudi da more it na internet pa da ne smem zapreti RR-ja (da je dobu kodo za popust).

U, kje pa dobiš to kodo za popust?

ojla! jaz se vam pa danes bol pozno - zelo pozno javlamuser posted image , sem prišla zdle iz službeuser posted image , se je danes zavleklo

glede kode, jaz sem dobila na RR zasebno sporočilo kjer je pisala koda in je veljal popust samo do srede, potem je pa to videl in očitno naročiluser posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.6.2009 1:23:57 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.6.2009 1:22:59   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Kolk pa stane? A ni blo neki časa zastonj, da si poslal po emailu in so ti poslali. jaz sem mislila takrat naročit, če nisem narobe razumela... ampak je bilo prehitro in bi vsi videli, ker ne živiva sama-še user posted image

ne ni zaston dobiš jo pa po pošti vsake 14 dni - pride pa 26evrov z popustom sedaj pa menda tam okoli 32 če se ne motim ... poglej v oglas na RR pa piše potem cena zravenuser posted image

kemo - vse najboljše!!! (z malo zamudeuser posted image )

zdaj grem pa spat sem tako utrujena da komaj gledamuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.6.2009 6:45:10   
Teni_
Jutro!

tinncyka- kaj ne moreš spat?user posted image  Boga revica, da moraš bit v službi tako dolgo.

Mi smo že pokonci in nestrpno čakamo, da bo ura 8:15. Se takrat po tv začne ciciban poje in pleše, ko je zadnjič Teja nastopala. Sem jo samo jaz šla gledat, ati in Nika pa ne, tako, da jo bosta danes gledala.

Sploh ne vem, če naj nos pomolim danes iz stanovanja, glede na to, kakšne temperature mislijo bit.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.6.2009 7:46:25   
Kika99
oj

Tudi jaz sem že pokonci user posted image . Danes vstopam v 11 teden in 1 dan user posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila prejšnjič v trgivini pikapolonica v lj. Malo sva si ogledala vozičke, previjalne mize, postlce, stolčke za k mizi,........ tako malo, da sva vidla približno koliko kaj stane in sva ugotovila da pod 1500 eur pomoje ne bova prišla skozi. Sva rekla da bo vse novo kupila ker je najin prvi user posted image . Zdaj pa razmišljava da se bova odpravila kar v Graz ko bo seveda čas  zato in tam je občutno ceneje tudi pleničke in vse ostalo za user posted image . A že kaj razmišljate o teh stvareh?

Hotela pa sem si kupiti "Angelsound" pa ga niso imeli, ga dobijo šele drug teden user posted image .  Jaz pa kar ne morem počakati do pregleda, ker se mi zelo vleče uh kje je še 23.6 .  Vsaj srčka od user posted image  bi rada slišala da bi si olajšala čakanje user posted image .

Lepo nedeljo pa čim več sončka user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.6.2009 7:54:47   
Teni_
Kika99, po moje se še zdaj ne bo slišalo. Ali? Ene so rekle, da so full pozno slišale srček preko Angelsounda.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.6.2009 8:53:30   
nincrli
Dobro jutro!

Kakšen lep dan je danes, jaz pa seveda en kup učenja... Tot mesec si mi takoooo vleče, kot še noben... Ampak bomo preživeli.

Lep dan vsem!

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.6.2009 11:17:30   
MAŠKA
Punce pozdravljene.

Jaz imam spet neke roza izcedke. Bojim se. V petek mi je rekla na urgenci, da če bo krvavitev minimalna sem lahko doma. Če se bo povečala, moram nazaj. Malo bom še počakala, da vidim, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju.

Lepo se imejte.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.6.2009 11:23:12   
Teni_
Joj, MAŠKA - držim pesti, da bo vse ok.

Mi bomo pa danes imeli takooooo dobro kosilo. No, vsaj meni. Pohane puranje zrezke, lovsko omako in pečen mlad krompir. Zdaj bi rabla onega smajlija, ko se oblizuje. Ga grem zdaj točno iskat.user posted image

Ta tudi prav pride:

user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 14.6.2009 11:27:55 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.6.2009 11:50:16   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Punce pozdravljene.

Jaz imam spet neke roza izcedke. Bojim se. V petek mi je rekla na urgenci, da če bo krvavitev minimalna sem lahko doma. Če se bo povečala, moram nazaj. Malo bom še počakala, da vidim, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju.

Lepo se imejte.

A tebe pa niso dali za pregled une bakterije-STREPTOCCOCUS, na forumu nosčnost in porod je. Temo odprla *Lena*
Mogoče je od tega to...

Optimism always works!!!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.6.2009 12:56:34   
Boka
dober dan,

jaz pa šele dobro vstala user posted image me je včeraj 4 urna hoja dodabra izmučila.

Maška držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Teni, mljask!!!user posted image

Kika, mi2 sva tudi že malo gledala, samo toliko, da sva videla kolko kaj pride. Kupovala bova menda nekje oktobra kaj takega. No, razen vozička, ki ga že imava user posted image je bila ena dražba na ebayu in jaz tako za hec dam res ful nizko ceno, in lej ga lej sva mi2 zmagala user posted image

Imam pa doma stetoskop in sem malo poslušala, slišala sem hiter utrip ampak zelo, zelo zamolklo, zato pa slišim kar naprej neko pretakanje in žuborenje user posted image

nincrli, uspešno učenje!

< Sporočilo je popravil Boka -- 14.6.2009 12:57:28 >

1+1=5 :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.6.2009 14:15:21   
Žaži
Na srečo se mi tokrat ni listo nič potrebno ubadati z nakupom opreme in stroški okoli tega, smo dali vse to na srečo skozi pred dvema letomauser posted image . Edino sin bo dobil septembra za drugi RD avto-posteljo, ker bo moral januarja predati posteljo in vozičekuser posted image . Kupila bom edino nov gugalnik, ker sem sedaj imela rabljenega in je odslužil svoje, vse ostalo pa je bilo kupljeno novo.

Jaz sem pa danes spet uspela samo eno uro obdržati kosilo v želodcuuser posted image .

Maška, močno držim pesti, da se ti težave že končno končajouser posted image .

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.6.2009 17:47:00   
grahek85
Lep pozdrav!

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Zdaj pa razmišljava da se bova odpravila kar v Graz ko bo seveda čas  zato in tam je občutno ceneje tudi pleničke in vse ostalo za user posted image . A že kaj razmišljate o teh stvareh?

Mi2 sva tudi že malo gledala, moj itak že cel mesec gleda sam avtosedežeuser posted image Sva bila pa slučajno v Babycentru v BTCju ta teden in res vse nanese kar nekaj denarja. Sva se pa tudi mi2 odločila, da si bova čim več stvari nabavila na novo, vsaj opremo. Bova šla pa tudi mi2 verjetno v Avstrijo, v Celovec. Se mi zdi, da znata biti voziček in avtosedež tam cenejša. 

Za oblekice ni sile, ker to se pa res vse takoj preraste, tako da verjetno ni preveč smiselno na veliko kupovat. Samo sva pa v obeh familijah in tudi med bližnjimi prijatelji prva, tako da ni kaj veliko robe naokoli. No ja, zmeraj se kaj najde.

MAŠKA, upam, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image Verjamem, da ti je zelo težko, ampak ne obupaj! Držim pesti za vajuuser posted image    

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.6.2009 19:06:51   
nincrli
Mi2 sma tudi že gledala vozičke, ne moreš, da ne bi user posted image
Za ostalo pa je še čas... Čeprav komaj čakam na user posted image šooooping user posted image

Upam, da ste lepo preživeli dan, brez slabosti, utrujenosti, slabe volje... user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.6.2009 20:35:08   
ugi
MAŠKA: Držim pesti, da bo vse OK.

Mi bomo pa kar vse od Luka ponucal, smo imeli pred 4 leti vse novo. No edin če bo punčka bo treba kakšno oblekico novo kupit. user posted image
Drgač je pa pred dobre pol leta prijateljica kupovala v Celovcu voziček in avtosedež in je res ceneje. Tako, da se splača pogledat.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.6.2009 20:37:59   
ugi
Joj, čisto sem pozabila.

Kemo: Vse najboljše! Malo sem te pomladila. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.6.2009 21:58:20   
marijaa
Kemo Tudi iz moje strani vse najboljše.user posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.6.2009 8:20:24   
Teni_
Dobro jutro!

Danes sem lahko malo bolj dolgo spala, ker ima moj dopust in je on mali2 peljal v vrtec.

Popoldan gremo nakupovat oblačila za poleti. Sicer bolj za Tejo in Nika, ampak bosta kar nekaj potrebovali, ker za poleti nimata nič kaj. Jaz si bom verjetno nabavila še kakšno majico in ene 3/4 hlače, če bodo v H&M imeli kakšne za moj trebuščekuser posted image .

Za user posted image  bomo mi kupili nov voziček, ker je star že čisto nevozenuser posted image , po novo jajčko, ker je na stari začel tisti ročaj popuščat, pol pa je hudič, ko jo neseš, pa naenkrat ne drži več. Pa potem čez nekaj časa stajico, ker je bila Nika pravi mojster v uničevanju in nov stolček za hranjenje. Če bo punčka, bo porabila še stvari od njiju, če pa fantek, pa bo treba za oblečt kupit kakšno malenkost.

Sem pa jaz danes imela take brezvezne sanje. Jutri imam pregled in sem že čisto nervozna, pa sem očitno prenesla v sanje. V glavnem sem imela pregled, pa sploh ni bila moja g., ampak neki "mesar". Pa začne gledat, pa plod kar ven potegne, pa mi reče, saj sem vedo, ne more preživet, srce mu ne bije. In to z takim hinavskim nasmehom. Pol sem se pa začela dret, da ga naj da not nazaj, da grem jaz še po drugo mnenje, ker mogoče pa ima on slab uz.

Brrrr, me kar zmrazi, ko se spomnim. Upam, da bo čimmanj takih sanj.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 15.6.2009 8:23:50 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.6.2009 8:26:57   
Žaži
Ups Kemo, jaz sem tudi pozabila čestitatiuser posted image user posted image .

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.6.2009 8:54:21   
grahek85
Jutro!
Upam, da bomo danes kaj bolj čvekaste kot čez vikenduser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Sem pa jaz danes imela take brezvezne sanje. Jutri imam pregled in sem že čisto nervozna, pa sem očitno prenesla v sanje. V glavnem sem imela pregled, pa sploh ni bila moja g., ampak neki "mesar". Pa začne gledat, pa plod kar ven potegne, pa mi reče, saj sem vedo, ne more preživet, srce mu ne bije. In to z takim hinavskim nasmehom. Pol sem se pa začela dret, da ga naj da not nazaj, da grem jaz še po drugo mnenje, ker mogoče pa ima on slab uz.

Brrrr, me kar zmrazi, ko se spomnim. Upam, da bo čimmanj takih sanj.

user posted image Zoprno.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.6.2009 9:01:12   
Teni_
Smo pa imeli včeraj pri nas grozen požar.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-ruse-zajel-crn-dim.html

Gasilci so letali iz vseh možnih krajev. Gasilo je 125 gasilcev iz 8 krajev.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?