Teni_
|
Dobro jutro! Danes sem lahko malo bolj dolgo spala, ker ima moj dopust in je on mali2 peljal v vrtec. Popoldan gremo nakupovat oblačila za poleti. Sicer bolj za Tejo in Nika, ampak bosta kar nekaj potrebovali, ker za poleti nimata nič kaj. Jaz si bom verjetno nabavila še kakšno majico in ene 3/4 hlače, če bodo v H&M imeli kakšne za moj trebušček . Za bomo mi kupili nov voziček, ker je star že čisto nevozen , po novo jajčko, ker je na stari začel tisti ročaj popuščat, pol pa je hudič, ko jo neseš, pa naenkrat ne drži več. Pa potem čez nekaj časa stajico, ker je bila Nika pravi mojster v uničevanju in nov stolček za hranjenje. Če bo punčka, bo porabila še stvari od njiju, če pa fantek, pa bo treba za oblečt kupit kakšno malenkost. Sem pa jaz danes imela take brezvezne sanje. Jutri imam pregled in sem že čisto nervozna, pa sem očitno prenesla v sanje. V glavnem sem imela pregled, pa sploh ni bila moja g., ampak neki "mesar". Pa začne gledat, pa plod kar ven potegne, pa mi reče, saj sem vedo, ne more preživet, srce mu ne bije. In to z takim hinavskim nasmehom. Pol sem se pa začela dret, da ga naj da not nazaj, da grem jaz še po drugo mnenje, ker mogoče pa ima on slab uz. Brrrr, me kar zmrazi, ko se spomnim. Upam, da bo čimmanj takih sanj.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 15.6.2009 8:23:50 >
|