|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
15.6.2009 13:17:27   
simonakr
Vesnozaver - a veš kje se je zgubila tvoja volja za likanje? PRI MEN!!! user posted image user posted image user posted image
Jest se spravljam likat - samo kiliko mi bo pa uspelo je pa vprašanje!user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
15.6.2009 13:18:53   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no da se pohvalim:sem skuhala pražen krompir in zos z zelenjavo in piščancem in so vse polizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image  Jaz pa moram samo zase nekaj pripraviti, moj je v službi, Eva pa je na mlekecuuser posted image  pa se mi ne da samo zase kuhati

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
15.6.2009 13:24:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

no da se pohvalim:sem skuhala pražen krompir in zos z zelenjavo in piščancem in so vse polizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image  Jaz pa moram samo zase nekaj pripraviti, moj je v službi, Eva pa je na mlekecuuser posted image  pa se mi ne da samo zase kuhati
sej jaz samo zase nebi toliko packala,tko pa jemo 4je

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
15.6.2009 13:25:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Vesnozaver - a veš kje se je zgubila tvoja volja za likanje? PRI MEN!!! user posted image user posted image user posted image
Jest se spravljam likat - samo kiliko mi bo pa uspelo je pa vprašanje!user posted image user posted image
pol voljo pošlji k meni,ker imam en velik kup

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
15.6.2009 13:26:23   
Urša08
majchy super za kosilo user posted image

simonakr a potem se je pa ta volja pr teb ustavila za likat user posted image user posted image user posted image

kile - jaz se morm pa mal pohvalt, sem šla čez vikend na tehtnico in mi je pokazala 2,5 kg manj kot pred zanositvijo in potem sem probala ene kapri hlače k mi niso ble več prov in sedaj so mi  user posted image user posted image user posted image joj jaz upam še na 3 - 5 kg minusa, sam potem to obdržat bo večji trud

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
15.6.2009 13:28:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kile - jaz se morm pa mal pohvalt, sem šla čez vikend na tehtnico in mi je pokazala 2,5 kg manj kot pred zanositvijo in potem sem probala ene kapri hlače k mi niso ble več prov in sedaj so mi  user posted image user posted image user posted image joj jaz upam še na 3 - 5 kg minusa, sam potem to obdržat bo večji trud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ene - 3 kile imela

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
15.6.2009 13:29:27   
Urša08
majchy jaz ti šenkam 3 kile, pa zraven še par strij, pa mal odvečne kože na trebuhu user posted image user posted image user posted image user posted image a ti kr pošljem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
15.6.2009 13:30:47   
rebeka84
jaz pa se morem pohvalit, da sem vse zlikala.user posted image sem pa tudi sama doma, si bom privoščila špagete.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
15.6.2009 13:31:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy jaz ti šenkam 3 kile, pa zraven še par strij, pa mal odvečne kože na trebuhu user posted image user posted image user posted image user posted image a ti kr pošljem
si minus(-)spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ti jih šenkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
15.6.2009 13:31:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

jaz pa se morem pohvalit, da sem vse zlikala.user posted image sem pa tudi sama doma, si bom privoščila špagete.
pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tekuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
15.6.2009 13:35:15   
Urša08
majchy ja - sem spregledala user posted image user posted image user posted image sam ne vem kam bi ti rada shujšala k maš dobro postavco user posted image

rebeka pridna user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
15.6.2009 13:38:33   
simonakr
Majchy - a še ene 3 minusa bi mela? Ja kje jih boš pa dol dala iz las al iz jezika? user posted image

Jest bi mela ene 5 al pa še več! Pa se mi ne da na dieto it!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
15.6.2009 13:41:25   
Maksi1
Komentarji drugič

urša - čestitke za minus.

majchy - pridna kuharica!

rebeka - tvoj Uroš pa kar na bušija - kok je moral bit hecn.

naša pa danes kaže jezička. user posted image

timy - tudi tvoja Eva je lušna. Prava princeska.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
15.6.2009 13:42:57   
Maksi1

Majchy - a še ene 3 minusa bi mela? Ja kje jih boš pa dol dala iz las al iz jezika? user posted image

Z jezika. Pa Simona, ti tudi, ker ti si tudi suhica.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
15.6.2009 13:46:05   
Čebel@
simona,urša,maksi.........z riti,trebuha in stregen-obleke marsikaj zakrijejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
15.6.2009 13:46:35   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Z jezika. Pa Simona, ti tudi, ker ti si tudi suhica.

A si ta prave slike gledala? user posted image No morm dat gor kakšno v kopalkah, pol boš pa vidla moj špehec!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
15.6.2009 13:47:13   
simonakr

simona,urša,maksi.........z riti,trebuha in stregen-obleke marsikaj zakrijejouser posted image user posted image user posted image

Hvala bogu za take obleke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest brez njih ne bi mogla ...

< Sporočilo je popravil simonakr -- 15.6.2009 13:48:15 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
15.6.2009 13:47:34   
simonakr
No zdej grem pa res likat! user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 13:56:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
15.6.2009 13:57:50   
timy

No zdej grem pa res likat! user posted image

Prideš potem še k meni?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
15.6.2009 13:58:33   
timy
Majchy - pa si res fuul luštna na slikcah, pa seveda tudi ostali, še posebno Hana

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
15.6.2009 14:01:34   
timy
Zdajle sem Evo malo počohala po spodnjih dlesnih in ugotovila, da ji že raste zobek. Potem pa res ni čudno, da se je tako slinila.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
15.6.2009 14:08:40   
TAMIKA3
dan. 
timy... vse naj naj evi za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pride še katera k meni likat, je dooooollgoooo ne bo domov user posted image user posted image user posted image user posted image

grem po pobiče
se tipkamo, pa ne načvekajte preveč, vas ne dohajam user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
15.6.2009 14:10:54   
Maksi1
Komentarji tretjič
Timy - uauu, zobek...user posted image

Katkuša - kako lep krst. Full dobre fotke. user posted image

Brkn - a zdej pa je že zaspal. Naša bi tudi, pa kr klepeta.

UmpaLumpa - kaj pa tisti, ki nismo na FB....kakšne knjigce delaš, dej mal opiši.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
15.6.2009 14:29:12   
Maksi1
Komentarji zadnjič:

Shuka - lepo, da si se oglasila. Pogrešamo te. Upam, da boste z Majem kmalu doma. Veš, kake bo zganjal, ko bo doma, če je že v bolnici tak dobrovoljček. Poljučke pošiljam njemu, tebi pa en velik objem. Naj te še naprej spremlja moč in upanje.

Igrače - itak, da igrače kupujem v ta velikih centrih (BC, PP), nekaj pa tudi v IT, ker sem blizu meje. Res pa je, da smo do sedaj kupili je mobile, igralni center, knjigico in žogo, ostalo so nam podarili. Zaenkrat pa so moji user posted image  najbolj všeč naši prsti, pa obraz in lasje. Neki igrač pa sem tudi naredila po knjigi Igrajmo se z dojenčkom. Glede izraza dobra igrača - to poznam, ampak ponavadi pri nakupu sledim navdihu al pa tudi nasvetom prijateljic, tudi na rr. Na strani od ZPS sem tudi že bla, vendar je ne čekiram prav pogosto. Ko bo moja večja, pa prav gotovo. Se ap pridružujem mnenju, da so najpomembnejše: žoga, lego kocke in barvice, pa mogoče kakšna punčka za deklice. Mislim, pa tudi, da so otorčkom všeč stvari, ko se kaj dela al pa da posnemajo odrsle. Naš sosed, ko kosi travo, ima vedno pomagača - njegov vnuk ima eno plastično kosilnico in celo poletje dirka z njo za sosedom. Od prjatlce punčka, pa obožuje mini kuhinjo. Kadarkoli pridem na obisk, moram njene PVC kolačke jest.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?