metuljcek321
|
Morning, ladies! Evo nas, že doma. Smo se žal morali majčkeno prej vrnit, ker ima en študent danes pri možeku izpit ... no, pa bomo izkoristili dan in šli presenetit taščico, ki gre ravno danes v penzijo - to bo presenečena, ko bomo prišli na žurko Morje je bilo prima, Anja je bila pridna sto na uro, non-stop je migotala, se pogovarjala, vriskala, se imela fajn, fajn, fajn (še ko smo se 3 ure vozili domov - grrrr: 2 nesreči na AC - je bila dobre volje - ne moreš verjet, res) ... tokrat je tudi uživala v morju, čofotala, špricala, se smejala - ma, čisti užitek. Le spati se je odločila zelo malo - čez dan max. 2 uri, zaspala pa šele po 21-uri --- halooo???? ---- no, potem je bil ponoči mir, tako da fine by me. Smo bili pa bizi, bizi, bizi z ograjo - cca. polovica je zdaj že narejene AAA, niti teoretično ni bilo časa za čvekec, kaj šele praktično ... some other time, then. Ena slikica, potem pa šibam, cajta imam enako nič - moram študirat, čez en teden je že d day Me je ravno doma čakalo prekrasno pismo s faksa o točnih podatkih, kdaj & kje imam zagovor, zraven so bile pa pripete ocene mojega doktorata s strani mentorja, somentorja, zunanje ocenjevalke in predsednice komisije --- moram rečt, da mi je nekaj solzic steklo, tako lepo in pohvalno so napisali. I'm proud, very prooud of myself. Upam, da ste ve OK & da vse klapa tako kot mora. Še slikca - prepoznate frajlico ?