|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.6.2009 23:14:11   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Brigita nič ni narobe, če ga vsak dan kopaš, samo, da ne uporabljaš kopeli in šamponov, ampak samo vodo - drugače pa nam ful pomaga šamponček za temenca od Mustele, pa čeprav to niso bila temenca, ampak samo suho lasišče.

hvala, mu ne upam zdej nič gor datuser posted image Jst tudi mislim da če ga v vodi skopam da nima kaj bit. Mah bom zdej vsak drugi dan nekaj časa, pa sej ga itak s krpico vsak dan umijem, sam sem ga kopala, ker je mali tak užival...pa naš Nik dosti bruha in poliva, pa mu ponavadi tudi veliko za vratek stečeuser posted image user posted image user posted image , no pa hvala za mnenjeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.6.2009 23:16:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Mtina - saj bo vse ok,c eprav je kar grozljivo take micene peljat v bolnico. sploh na operacijo. Drzi se!

Brigita, tko kot je rekla pat, cist ok je kopat vsak dan, ampak z milim max 1x na teden. Jaz umijem z milom rokice in stopala. Pa v vodo lahko das malo olivnega/mandljevega olja, al pa namazes glavico pred kopanjem in pol dobro obrises.

A vam nekaj povem user posted image Od jutri naprej bom ............

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Aha... jst pa sem ga kar vsaki drugi dan z milom...bučka jst ...jah nisem vedela, prvi otrok . Hvala bom upoštevala nasvet.

Uhhhhhh...ti kr zavidam....uživaj še za nasuser posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 13.6.2009 23:18:04 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.6.2009 23:23:14   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, da povem kaj se je nama zgodilo to noč - včeraj sem našega Jakoba 2x vlekla na sveži zrak - 1x dop. pol pa še pop. na olg sprehod do dedija (oče od mojega). Pol je tam še 3 ure spančkal v vozičku na vrtu. Carsko!

No pa ga zvečer porihtava kot vedno, ga dava spat in ob 20:30h naš princ že spi in sanja o vseh dnevnih dogodkih.

JAz sem sevveda še malo likala in se končno odpravila spat okrog 22:30h (čisto utrujena paše fino ožgana od sonca).

In ker se zanašam na Jakoba, da me bo že on na vsake 3 ure zbidil, ker bo lačen, sem zaspalakot ubita. Pol se pa zbudim in pogledam na uro in je bilo že 3:30h. Pa sem se kar zgrozila, saj je ta mali spal 7 ur skupaj. Pa še opazim, da mi mleko kar teče (je bila pojstla cela mokra, pa kovter).

Pa zbudim JAkoba in ker je revček bil že fino lačen je jedel, kot ta velik. In po prvi joški še prosil ta drugo. In jaz sem mu jo seveda dala.

Pol se je še pokakal - pa sledi previjanje.

Pa nazaj v najino pojstlo, če bi slučajno še kaj hotel pojest. Pol pa revček, 2x v loku, kot iz cevi, iz njega špricne mleko. Česa takega pa še ne. Plenička, ki jo je imel pod glavo je bila cela mokra pa še jogi. To je bilo sigurno več kot 2 dl mleka. Groza!!! Sem se tako prestrašila, da najprej revčka sploh nisem upala dati spat v zibko, ker sem se bala, da bo spet bruhal.

A se je tudi vam že kdaj kaj takega zgodilo?

Sem sicer slišala, da nekateri otroci polivajo, vendar je naš to sedaj naredil prvič.

Lp,

veronikab

ja to se nam večkrat zgodi, ko Nik malo dlje spi in ne ziza, potem pa se zbudi ful lačen in kr golta mleko, brez občutka. Jst zdej že vem in mu vmes vzamem in podreva kupček potem pa mu dam zizo naprej. Po moje ni nič hudega, bošček se je le preveč najedel in potem to njegov želoček ni zadržal v sebiuser posted image .

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.6.2009 23:26:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Da se še jaz potožim...
mi smo cel dan preživeli na urgenci.
Si je moj user posted image  s kosilnico odrezal ta veliki prst na nogi in smo ga morali takoj nt peljat. Žal prst ni šel nazaj prišit. Ima tudi zlomljeno kost. Sem se tako ustrašla, da še sedaj nisem prišla k sebi.
Zdaj pa čakam da odprejo lekarno da mu grem po protibolečinske tablete, ker sroti ima grozne bolečine, ker narkoza popušča user posted image user posted image

ojojjjjjjjjj...groza, bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je bolečina kaj popustila. S kosilnico, uh me kr strese. Drži seuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.6.2009 23:30:25   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Klavdyk, ma je šlo mimo. Tamali je kar dober sedaj. Ima pod grlom vstavljeno traheostomo zaradi tega, ker imam polip pod glasilkama. Ni panike, ker mu ga bodo odstranili, vendar mora še malo dorast.
Ker smo pač vedeli, da ni to genetsko ni bilo problema se odločit še za enega. Bilo pa je hudo s tega vidika, ker sem mogla bit zaradi druge nosečnosti mesec dni v bolnici in pol še 3 mesece ležanja doma in se z njim nisem kaj dosti mogla ukvarjati. Tisto kar sem se lahko, sem se pa 100% mu posvetila.user posted image .
Zdaj pa res uživamo še za tistih 9 mesecev, ki jih nismo mogliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

uhhhhhhh. kaj naj rečem druga kot vsaka ti čast, si res super mamauser posted image ...za tvojga tamalega-tavečjega pauser posted image user posted image da bo vse ok. in user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.6.2009 23:35:36   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Točno te imam user posted image user posted image user posted image . Sem jih kupila takoj po prihodu iz P in ker sem imela še velik in boleč trebušček, sem vzela kar L, zdaj pa mi niso več prav user posted image user posted image user posted image . So mi pa že ene troje tangice ok, tako da počasi se vračam med seksi bejbe user posted image user posted image user posted image . Je pa prav zanimivo, da se še sploh ne dojemam kot seksi in ko sem včeraj bila v mestu in si me je nek tip malo bolje ogledal, sem se skoraj ozrla, češ za kom pa gleda user posted image user posted image user posted image . Se namreč še vedno počutim razrezano, trebušasto, ritasto ... user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo nenči...si me mal nasmejala, jst sem tudi že tangice kupila, sej pod temi tankimi poletnimi hlačami une ruske gate grozn zgledajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
A takole, te že tipi oblegajouser posted image user posted image , jah mamice smo zanimive, je pa fajn občutek  ne, sam kot si rekla, se začudiš zakaj za vraga te gledauser posted image . Sej bo počasi se nam bo tudi postava vrnila. Mene še čaka kar precej dela ampak glede na to da sem trmica in da kar si zadam tudi uresničimuser posted image vrjamem da bom pridno telovadila. Kakšna strija bo seveda ostala...pa nič za to, saj sem vendar mamicauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.6.2009 23:50:31   
brigita23
Halo punce

Evo prvo sem malo pokomentirala in pocitirala, zdej pa da še opišem svoj dan. Kot sem vam že zjutraj napisala smo vsi trije odšli prvo na kavico potem pa peš do praddedka in prababice kakih 6km...Nikec je pančal, midva z dragim pa sva komentirala hiše in kako bi midva imelauser posted image ...namreč si ful želiva zgraditi hiško, pa vendar še iščeva parcelo...ampak tudi to še bouser posted image .
Potem smo imeli tam kosilo in se malo spočili no in pozno popoldan peš nazaj proti domu. Potem je prišel tast mi voščit za rojstni dan in prinesel bone za Intimissimouser posted image user posted image user posted image user posted image (bom sexiuser posted image user posted image ) in tako je minil dan. Potem pa seveda večerni ritual,umivanje in hranjeneje Nikca, malo pospravljanja, likanja, pranja, tuširanje in zdej še končno mal na rruser posted image . To je to.

nenči-pojma nimam kaj bi bilo narobe z Elo, čeprav jst mislim, da ni nič narobe temveč da si želi zvečer morda več pozornosti, pa ji paše da jo crklata in nositauser posted image ...hm ne vem no. Ji pa pošiljam en objemček Nik pa lllluuuubbbbčkaaauser posted image .

No zdej pa grem cela zmozganauser posted image user posted image v posteljo. Fajn spite, jutri pa se tipkamo.

Nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.6.2009 0:00:27   
m..tina

Da se še jaz potožim...
Si je moj user posted image  s kosilnico odrezal ta veliki prst na nogi in smo ga morali takoj nt peljat. Žal prst ni šel nazaj prišit. Ima tudi zlomljeno kost. Sem se tako ustrašla, da še sedaj nisem prišla k sebi.
Zdaj pa čakam da odprejo lekarno da mu grem po protibolečinske tablete, ker sroti ima grozne bolečine, ker narkoza popušča user posted image user posted image

Ojej, bogi! Upam, da bo čimanj bolečin, pa da bo čimprej boljše.
Evo, zdej boš mela pa še enga "otročka" doma! Mal heca, pa brez zamere, ampak naši atiji so res taki veliki otroci, še posebej ko gre za bolečine, sam verjamem oz. vem, da tvojga res res boli!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.6.2009 0:01:53   
m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce!

Včeraj sva bila z Juretom pri kirurgu na pregledu za kilo. Rekla je, da je kila kar velika in da jo bo potrebno operirati. Sprejem imava 21.6.

Objemček za Jureta user posted image , pa da bo operacija uspešna in čim prej mimo. Bosta morala ostati v bolnišnici?

Ja, boma mogla ostat, sam ne vem kako dolgo. Vam bom napisala celoten potek, kako to vse zgleda, ko bomo to dali skozi. Čeprav po tihem upam, da se bo kr samo od sebe popravilo in da operacija sploh ne bo potrebna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.6.2009 7:13:11   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno?user posted image user posted image user posted image ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok)  in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe....

user posted image mam podobne težave,prav alergična sem,ko hočejo vsi naenkrat ga meti na rokah,mali pa joka... oooo,mi greji kar dlake pokonci... sploh starši od mojega in od njegovega brata punca in njuni tamali-to si nobeden ne zna rok umit preden ga vzame,tak da bi se včasih kar user posted image -če pa res ne vem,kaj so prej počeli user posted image
pri mojih HB ni tega problema,sem jim enkrat povedla,pa grejo zdaj najprej roke umit,pol pa k njemu,njegovi pa nevem ali nočejo ali se jim ne da,meni je pa tut že bedno,da bi jim to za vsako ponavljala... in postanem prav user posted image ,ko pridejo in mi ga "vlačijo" okoli (grdo rečeno...),pol se pa vprašam,če je z mano kaj narobe oz.da sem čudna?!? user posted image

No da še jaz pristavim svoj lonček. Sama sem ratala ko levinja, ki brani svojega maldička. Z mano se ni hecati. Otroček enostavno ni igračka in to dam jasno vsem vedeti - tudi moj je to občutil. Ker je pač hotel ugoditi svojim sorodnikom in bi ga on kar budil ko pridejo na obisk, pa ga kazal, pa ga pol ko je cel razjarjen, meni podturil v roke. O ne, tako pa že ne. Sicer pa naši sončki imajo nas mame zato, da jih zaščitimo, a ne?

Jaz se vedno zanašam na svoj občutek - naredim tako kot je prav meni in mojemu malemu. Pa zamera gor ali dol. Tako pač je.

Ko bo pa otroček večji, bo pa že sam znal povedat, kaj mu paše in kaj ne, do takrat pa sem jaz tista, ki bov v njegovem imenu.user posted image

Se podpišem! Grrr user posted image

pupe zdaj mi je lažje, ko vidim, da nisem "čudna" ker sem tako zaščitniška...sam če tako pogledaš, še vsaka žival kako brani svoje mladiče ne da mi ljudje ne bi...no, saj smo vsi živa bitja...jaz sploh ne vem, če je tako nevarna žival z katero bi se lahko primerjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim pa da bi tudi ubijala, če bi bolo potrebno, sicer pa mislim, da bi to vsaka normalna mamica, če bi se njenemu user posted image dogajale čudne stvari...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.6.2009 7:19:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Punce jst sem našega Nikca vsak dan kopala, ker mu je ful pasal, pa še ke dosti bruha in poliva in mu vedno kaj za vrat steče. Potem pa ugotovim da se mu na glavici koža lušči, kot bi prhlaj dobil in ne niso temence...no zvedela sem da sem ga prevečkrat kopala in da tudi to izsušuje kožico ...jst sem pa mislila koliko dobrega sem mu naredila ko gre vsak večer tako svež in lepo skopan aju-aju
No zdej bomo kopali na 2 dni in teh preparatov za kopanje sploh ne bom uporabljala. Bom kr mal olja uporabila za kopel ali pa kaj podobnega.

Brigita nič ni narobe, če ga vsak dan kopaš, samo, da ne uporabljaš kopeli in šamponov, ampak samo vodo - drugače pa nam ful pomaga šamponček za temenca od Mustele, pa čeprav to niso bila temenca, ampak samo suho lasišče.

tudi moja čebelica ima suho lasišče pa so ji v petek na pregledu rekli, da ima kao to temeniceuser posted image user posted image jaz pa bi temu rekla, da ima samo suho lasišče...rekli so da naj z oljem namažem dam gor kapico in po pol ure dobro počešem lasišče...mi se tudi vsak dan kopamo...samo ne uporabljamo vsak dan mila/kopeli itd...se mi zdi fajn,  da jo vsak dan skopam, ker moja čebelica pol ve, da je večer, da po kopanju dobi papico in da se gre spat...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.6.2009 11:15:48   
Pat74
Našemu se je koža luščila (zato ne morem reči, da so to temenca) na glavi že ob porodu - probala sem z oljem in kapico in ni palilo (večkrat) - pol sem pa ta šampon od Mustele nabavla in ga samo 2-krat z njim umila, zdaj je pa ok.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.6.2009 11:19:19   
Pat74
Tinaaja lep dopust vsem skupaj. Me smo pa danes bolj ali manj same, ker je šel dragi na maraton Franja. Včeraj je peljal pa še taveliko na družinskega, mi trije smo pa uživali pri moji mami (beri: non stop pupcali in papcali).

jerneja naj se tvoj čimprej urihta, je imel pa res smolo.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.6.2009 13:23:05   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A vam nekaj povem user posted image Od jutri naprej bom ............

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image kak ti vela oz.vam vela... js bi tut nekam šla... se mal namočit in lenarit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživajte user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.6.2009 13:30:11   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Da se še jaz potožim...

Ojej, bogi! Upam, da bo čimanj bolečin, pa da bo čimprej boljše.
Evo, zdej boš mela pa še enga "otročka" doma! Mal heca, pa brez zamere, ampak naši atiji so res taki veliki otroci, še posebej ko gre za bolečine, sam verjamem oz. vem, da tvojga res res boli!

Hvala vsem za lepe želje.
Noč je minila kr v redu, je dobil ene močne protibolečinske tablete in so bolečine skoraj izginile, tako da je eno uro lahko tudi malo podremal. Je pa res da je sedaj kot da bi mela dva dojenčka.user posted image  mora trdo ležati in ne sme vstajati, tako da sem zvečer najprej umila Anžeta, potem pa še njega... Pa še malo šale, bo pa mel zdaj manj striženja nohtov, hihi...

M..tina, upama da Jure hitro okreva in mu pošiljam user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.6.2009 16:04:30   
mišk
Jernejav: Joooooj, me je kar srh spreletel!!!user posted image user posted image  Ta velki prst!!! Bogi!! Želim mu, da čimprej okreva!!user posted image user posted image user posted image

Nena: Tudi naša Vita kdaj pod večer hrope! Pa sploh ne vem, al ji hrope v nosku al v pljučkah... Ponavadi takrat, ko se ji zaleti od mleka, tako da po moje ni nič resnega. Tile joki so pa večna uganka. Vita tudi dosti joka in čez dan zelo malo spi. Čisto nasprotje od starejše hčerke. Pa ne vem al jo res kaj zvija, al je pač bolj "jokav" otrok. Upam pa, da je to povezano s tistimi "kritičnimi" tremi meseci.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.6.2009 21:00:07   
malcekvita
Tinaaja že uživa pod user posted image user posted image . Lepo, lepo, ni kej. SEj ji privoščim, sem pa čisto malo fouš v smislu jst bi tudi user posted image .
Naš Jakob je bil danes prov bogi. Je bil ful zaspan, pa nikakor zaspat za dlje kot pol ure, je bil revež ful zmatran in znerviran. Ma tale vročina, pol pa še jst nimam občutka, kolk naj otroka oblečem, v Postojni ful piha in seveda mu dam platneno kpico na glavo, pol pa nekje sredi mesta, ko sva z dragm imela že jezike do kolen od vročine, pa jst le snamem Jakobu kapico z njegove glavice. In pol sem bla seveda v dilemi, kaj pa če se prehladi, ker piha?? Potem sem ga imela doma v košari od vozičk kar na balkonu, sem dala gor še mrežo proti komarjem, da ga ne bi kakšna muha, čebela al pa osa nadlegovala. Neki cajta mu je pasalo, pol pa spet jok...
Malo prej sem ga umila, ga nahranila in je kar zaspal še preden sem mu očistila nosek in kupčka podrla. Zdej ga ne upam zbujat, da opravim še ti dve nalogi, ker se je končno umiril... Upam, da bomo imeli mirno noč...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.6.2009 21:02:52   
malcekvita
M..tina držim pesti za vašega Jureta! Sej bo vse v redu, boš videla user posted image . Juretu pošiljam eno user posted image  in enega user posted image  za srečo. in user posted image  za mamico user posted image

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 14.6.2009 21:04:23 >

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.6.2009 21:07:01   
klavdyk
hej
danes ste oz.smo pa vse bol na sončku ble s svojimi krofeki in jagodami.user posted image user posted image user posted image

mi  smo dopoldne bli mal zunaj v vozičku, potem kosilo po kosilu sva pa z dragim dobla obiske-vabilo za poroko septembrauser posted image user posted image sicer sva vedela da se ženijo, pa da bova povabljena sm dokler ne dobiš vabila... pol smo še pa udarli en sprehod do mesta. zdaj pa ati pedena mala dvauser posted image user posted image .

sn našga malega očitno preveč hvalila. je začel mi ga mal svirat. ne vem a ga šravfa al kaj. je ratal ful siten ta dva dni. ne vem mogoče mu je pa vroče. če pa mi kr še kašlja, pa se ga ne upam premalo oblečt. zdaj mu devam gor majčko al pa bodi na dolg rokav in pa žabico-v hiši ga pa še pokrijem ko panča al pa gleda okol. tt kašelj nas pa matra. ne vem če je to dobro. mu čistim nos s fiziološko pa bayvacom pa nič učinkauser posted image user posted image user posted image včasih tk hrope, da mu že js govorim pa dej kašlji že-če bi mogla bi js namest njega-bošček se mi smiliuser posted image user posted image

sn tk rekla, da mi je mali povzročil v teh dveh mesecih več sivih las ko pa tavečji v dveh letih. se mi zdi da sn pri drugemu še bol panična kot pri prvemu-ne vem zakaj.

nič še grem mal za nazaj prebrat

lp

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.6.2009 21:37:48   
Nalini
ojla

hitro poročilo:
mi smo ok .... user posted image
mali je bil v soboto krščen user posted image  .... jokal user posted image , ko ga je župnik polil z vodo ......user posted image  ....
bilo je lepo a naporno user posted image  ....

grem spat, ker sem utrujena ...... user posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.6.2009 21:46:31   
veronikab
Nalini, prosim za nasvet. Mi je detelja zaupala, da tudi ti polno dojiš, pa me zanima, ali ti svojemu soončku dodajaš čaj???

Ker vsi pravijo, da je do 6 meseca dovolj le materino mleko, pa sedaj ne vem ali naš ta mali vseeno ni žejen. Pa sedaj ko prihajajo še bolj vroči dnevi ....user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.6.2009 22:26:27   
m..tina
Čav!

punce, moj mali ga pa mal svira. Že od vsega začetks nisem mela dost mleka in sem mu skoz dodajala Aptamil. Včeri in dans mi pa sploh še  to malo koker mam, noče z joške pit. Trikrat potegne, pol pa vrže bradavico vn pa jokca. Ko mu po mukah končno stlačim joško nazaj, me pa ugrizne. Sploh ne gre več. Sej mleka že itak skor več nimam, sam js bi vseeno, da bi še vsaj malo pil.
A ga nej pustim in ne silim več al kaj naj?

Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.6.2009 22:31:51   
Anonimen

Točno te imam user posted image user posted image user posted image . Sem jih kupila takoj po prihodu iz P in ker sem imela še velik in boleč trebušček, sem vzela kar L, zdaj pa mi niso več prav user posted image user posted image user posted image . So mi pa že ene troje tangice ok, tako da počasi se vračam med seksi bejbe user posted image user posted image user posted image . Je pa prav zanimivo, da se še sploh ne dojemam kot seksi in ko sem včeraj bila v mestu in si me je nek tip malo bolje ogledal, sem se skoraj ozrla, češ za kom pa gleda user posted image user posted image user posted image . Se namreč še vedno počutim razrezano, trebušasto, ritasto ... user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo nenči...si me mal nasmejala, jst sem tudi že tangice kupila, sej pod temi tankimi poletnimi hlačami une ruske gate grozn zgledajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
A takole, te že tipi oblegajouser posted image user posted image , jah mamice smo zanimive, je pa fajn občutek  ne, sam kot si rekla, se začudiš zakaj za vraga te gledauser posted image . Sej bo počasi se nam bo tudi postava vrnila. Mene še čaka kar precej dela ampak glede na to da sem trmica in da kar si zadam tudi uresničimuser posted image vrjamem da bom pridno telovadila. Kakšna strija bo seveda ostala...pa nič za to, saj sem vendar mamicauser posted image user posted image .

Ruske gate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz jim rečem gate za stare mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz sem orng trmasta, tako da načrt je sledeč: Pridno telovadim vsaj 5-krat na teden in avgusta začnem tečt, tako da bom za Božič imela boljšo postavo kot pred nosečnostjo, drugo leto tak čas pa bo dragi iz mene še ruske gate trgal, tako bom hot. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.6.2009 22:42:05   
Anonimen

Halo punce

Evo prvo sem malo pokomentirala in pocitirala, zdej pa da še opišem svoj dan. Kot sem vam že zjutraj napisala smo vsi trije odšli prvo na kavico potem pa peš do praddedka in prababice kakih 6km...Nikec je pančal, midva z dragim pa sva komentirala hiše in kako bi midva imelauser posted image ...namreč si ful želiva zgraditi hiško, pa vendar še iščeva parcelo...ampak tudi to še bouser posted image .
Potem smo imeli tam kosilo in se malo spočili no in pozno popoldan peš nazaj proti domu. Potem je prišel tast mi voščit za rojstni dan in prinesel bone za Intimissimouser posted image user posted image user posted image user posted image (bom sexiuser posted image user posted image ) in tako je minil dan. Potem pa seveda večerni ritual,umivanje in hranjeneje Nikca, malo pospravljanja, likanja, pranja, tuširanje in zdej še končno mal na rruser posted image . To je to.

nenči-pojma nimam kaj bi bilo narobe z Elo, čeprav jst mislim, da ni nič narobe temveč da si želi zvečer morda več pozornosti, pa ji paše da jo crklata in nositauser posted image ...hm ne vem no. Ji pa pošiljam en objemček Nik pa lllluuuubbbbčkaaauser posted image .

No zdej pa grem cela zmozganauser posted image user posted image v posteljo. Fajn spite, jutri pa se tipkamo.

Nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Brigita, da bi bilo še več tako lepih dni! user posted image user posted image user posted image . Tudi mi smo imeli danes čudovit dan: smo ga preživeli kar na Bledu, dragi je šel malo veslat na Bohinjko, midve z Elo pa sva se orng našetali user posted image user posted image user posted image . Barva Blejskega jezera je tako lepo modro-zelena, da je lepša od Azurnega morja user posted image . V glavnem dan je bil prečudovit. Potem smo šli na kosilo na ribice in kalamare v gostilno z razgledom na jezero in je bilo kot na morju, še lepše, saj ni bilo takšne vročine, čeprav je bil kar vroč dan. Domov smo prišli šele ob 19.30, toda smo vseeno skopali Elo in je bila spet pridna. Pa celo jokala se ni pri uspavanju! user posted image user posted image user posted image Nekaj je poskušala, pa sem jo vedno prehitela in uspela umiriti. Tako da je verjetno res samo večerna utrujenost in sitnobica, ki jo je treba zajeziti v kali, če ne se razvije v histeričen jok, ko niti ujčkanje več kaj dosti ne pomaga user posted image user posted image user posted image . Ela se zahvaljuje za poljubčka in pošilja dva Niku. Pa nekaj mi je govorila, naj mu povem, pa je nisem razumela. Nik bo že vedel: ueeeaaaeeeuuuee ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.6.2009 22:42:56   
jernejav

Nalini, prosim za nasvet. Mi je detelja zaupala, da tudi ti polno dojiš, pa me zanima, ali ti svojemu soončku dodajaš čaj???

Ker vsi pravijo, da je do 6 meseca dovolj le materino mleko, pa sedaj ne vem ali naš ta mali vseeno ni žejen. Pa sedaj ko prihajajo še bolj vroči dnevi ....user posted image user posted image

Jaz polno dojim, pa mi mali zdaj v toplih dneh popije zraven še 1 do 2 dcl vode ali čajčka.
Zvečer ga podojim, potem pa mu čez pol ure, ko ga položim v kinderbet dam še flaško s janeževim čajem pa mi spije cca pol male flaške in potem pridno zaspi.
Tako kot mi so tudi naši user posted image  žejni. Anže veliko popije in je potem tudi bolj dobre volje ko mu dam vodo, pa ima jo tudi zelo rad.user posted image user posted image user posted image .

Poskusi mu dati in boš videla ali poleg mleka potrebuje še dodatne tekočine.user posted image

< Sporočilo je popravil jernejav -- 14.6.2009 22:45:57 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

ali ste prevarali svojega partnerja
Spark

da (17%)

ne (61%)

to je nekaj najgršega (6%)

nikoli ne bi to naredil (14%)

razmišljam o tem (2%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!