detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno? ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok) in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudna samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe.... mam podobne težave,prav alergična sem,ko hočejo vsi naenkrat ga meti na rokah,mali pa joka... oooo,mi greji kar dlake pokonci... sploh starši od mojega in od njegovega brata punca in njuni tamali-to si nobeden ne zna rok umit preden ga vzame,tak da bi se včasih kar -če pa res ne vem,kaj so prej počeli pri mojih HB ni tega problema,sem jim enkrat povedla,pa grejo zdaj najprej roke umit,pol pa k njemu,njegovi pa nevem ali nočejo ali se jim ne da,meni je pa tut že bedno,da bi jim to za vsako ponavljala... in postanem prav ,ko pridejo in mi ga "vlačijo" okoli (grdo rečeno...),pol se pa vprašam,če je z mano kaj narobe oz.da sem čudna?!? No da še jaz pristavim svoj lonček. Sama sem ratala ko levinja, ki brani svojega maldička. Z mano se ni hecati. Otroček enostavno ni igračka in to dam jasno vsem vedeti - tudi moj je to občutil. Ker je pač hotel ugoditi svojim sorodnikom in bi ga on kar budil ko pridejo na obisk, pa ga kazal, pa ga pol ko je cel razjarjen, meni podturil v roke. O ne, tako pa že ne. Sicer pa naši sončki imajo nas mame zato, da jih zaščitimo, a ne? Jaz se vedno zanašam na svoj občutek - naredim tako kot je prav meni in mojemu malemu. Pa zamera gor ali dol. Tako pač je. Ko bo pa otroček večji, bo pa že sam znal povedat, kaj mu paše in kaj ne, do takrat pa sem jaz tista, ki bov v njegovem imenu. Se podpišem! Grrr pupe zdaj mi je lažje, ko vidim, da nisem "čudna" ker sem tako zaščitniška...sam če tako pogledaš, še vsaka žival kako brani svoje mladiče ne da mi ljudje ne bi...no, saj smo vsi živa bitja...jaz sploh ne vem, če je tako nevarna žival z katero bi se lahko primerjala mislim pa da bi tudi ubijala, če bi bolo potrebno, sicer pa mislim, da bi to vsaka normalna mamica, če bi se njenemu dogajale čudne stvari...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|