|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
13.6.2009 12:05:58   
sunny24
Mi2 z Gajo pa smo se ob 8:30 spokale ven in smo ble zuni do 10:30...Najprej kavica v centru in pol malo po trgovinah-sm si najdla ene štikle, ma jih grem iskat v sredo-mi jih je dal malo razširit. Pol pa še lekarna, malo špeže in smo pršle domov. Zdej je pa Gaja malo pr "tašči", jst bom pa mineštro šla kuhat in malo cote pospravt.
Aja, Gaji sem kupla kašico od milupe-riževo. Drugega v lekarni niso meli...A je to v redu al je kira druga bujši? Malo me edino skrbi, ker Gaja pije Novalac mleko, ta pa je druga firma...user posted image

črtica, jst mam za urejanje slikic program Picasa3-dobiš na googlu, sam ni okvirjev, lahko pa delaš vse ostalo. katjusa pa mislim da uporablja corel draw...

Nč, grem v akcijo...Popoldne pa v šoping. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
13.6.2009 13:28:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ej majchi s čem hani mažeš dlesni,..ker gel is dobila

Calgel-zaenkrat ji nuca.....glede urejanja slik ti pa ne znam pomagat

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
13.6.2009 14:01:41   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

HEDVIGA..............želim ti vse najlepše,veliko zdravja,sreče,da se ti izpolnijo vse želje,in ogromno cartanja z Miho in Špelo.......lepo praznuj

user posted image

vse naj naj še od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punčke, ZLATE STE!! Hvala za voščila, jaz sem skoraj pozabila da imam RD...
No, da ne boste rekle da sem čist pozabila na vas.. sem cele dneve leteča. Odkar smo kupili en konkreten furgon se potikamo okoli in fejst uživamo, se vidi da smo bili do sedaj cele dneve bolj kot ne privezani doma. Naš voziček je letalonosilka in ni šla v moj bivši avto...
Včeraj bli tudi pri P in smo bili spet cepljeni. Mala dva sta ok prenesla, sicer je bil jok ampak sta se kar hitro pomirila. Prej kot njuna mamica....user posted image user posted image Danes imata še obe nogoco malo zatečeni in malo rdeče ampak ni hujšega. Bolj sem jezna na babo zmešano, ker je tlačila naši Špeli cepivo za rota v usta tako, da ima vse ustnice popraskane. Ne rečem, če bi skup tiščala, ampak naša dva sta navajena usta odpret...ne bi smel bit problem.
Za seznam pa nove mere:
pri 4 mesecih

Špela 5500g, 60cm
Miha 7180g, 65cm

Aha, pozabila sem povedat...pa t ne vem datuma: prevalila sta se že oba...Pa se jima ne da ravno non stop user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
13.6.2009 14:19:32   
Pupka
Drage moje.... sploh nisem brala ker mi ne znese...

om pa, kolkor se bo dalo ko bo prilika.

Hedviga- Vsenajboljše tudi od nas.

Sunny tudi jaz sem kupila to isto kašico in se- če si prebrala itak dela z mlekom. Tako da ti zmešaš mleko ki ga Gaja pač pije in dodaš kašico da zgostiš.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
13.6.2009 14:55:37   
črticaa
mlea,.. pasuš bo v 7 dneh zihr,..saj pr men je bil (oz dominiku)

katjuša user posted image user posted image za krst,. mi se še menmo,..ga bomo skup z sestro od lubija nardil

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
13.6.2009 14:59:54   
črticaa
user posted image

ta mi je najboljšauser posted image

user posted image

ta je kuj prva slikca,..sj veste carski rezuser posted image  1x bom skenirala tisto sliko k so mi jo v porodnišnici posnel k je kuj slikana,..pa vm jo bom nalimala
user posted image

evo ga našga zaspaneta,..u prvih 5 dneh ne vem če sm 3x vidla njegov učkeuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
13.6.2009 15:01:05   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Drage moje.... sploh nisem brala ker mi ne znese...

om pa, kolkor se bo dalo ko bo prilika.

Hedviga- Vsenajboljše tudi od nas.

Sunny tudi jaz sem kupila to isto kašico in se- če si prebrala itak dela z mlekom. Tako da ti zmešaš mleko ki ga Gaja pač pije in dodaš kašico da zgostiš.

moja se meša z vodo????

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
13.6.2009 15:13:44   
črticaa
user posted image

user posted image

user posted image

evo tro so moje kašice,..sj se dost vid,..pa se vse z vodo mešajo

user posted image

no to je pa naša prva žlica kaše,..in na srečo ni nikamor letelauser posted image user posted image
user posted image

no tko je pa dons zaajaluser posted image user posted image

dons se mi res da slike gor dajat

aja pa še to ,..nohtov nam delala ker sm se odločila da ne bom še sprejela 6urnega delovnika,.. grem pa zato dons ob 5ih delat ,..tko zihr za celo nočuser posted image user posted image sm smešna,.sam to je čez noč in sam enkrat tko da bo mel dominika in adriana itak lubi čez,..sj mal pa more tud on nardituser posted image user posted image  k da mu ne bo mami/tašča pomagalauser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
13.6.2009 15:42:12   
Čebel@
črticaa.......kolk te je sonce osmodilouser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
13.6.2009 16:56:40   
Pikica_82
Sunny, jaz sem mu tud Milupino riževo kašico kupla (ki se meša z mlekom), pa sva na Novalacu drugače; in ga je čist zaprlo, tak da sem jo dala dalje. Baje pa riževe kašice pogosto zapirajo, tak da niti ni nujno, da je od tega, ker ni od Novalaca.
Zdaj mava proseno od Holle, pa je super. Z riževo pa bom še malo počakala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
13.6.2009 17:01:50   
Pikica_82
Program za slike mam jaz tud ta Picassa, ki je od googla. Sam še ga ne znam preveč uporabljat user posted image

Včeraj naju je obiskala patronažna. Kao uvajanje GH, pa je čist na kratko povedala, naj delam po svojem filingu, pa naj lepo počasi uvajam in to je to. Pri nas malo še pogledat pri 7. mesecih. Mi je fajna, ker nikol nič ni težila, da moram kaj točno tak delat, ampak lepo pove svoje nasvete, pol pa je čist na meni, da nardim kak hočem user posted image Ene znajo baje ful tečne bit.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
13.6.2009 17:11:11   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

deja carske fotke,..erj tole za vrat, a je ok,.. k jz sm misnla da je to šele za poj k so mal večjiuser posted image user posted image  upam da ste uživaliiiiii,...... a na renojev zbor ste šli,..ja pol najinih kolegov tud,..upam da vm ni nč vreme ponagajal

hvala hvala.... ja ta ovratnik je super, ker ko zaspi mi glavica na stran pade... ta zadeva pa mu jo lepo fiksira.... jaz sem se za to odločila, ker mu je bilo v tisti originalni opori nenormalno vroče....

na Renault srečanju smo se meli fajn... videli nekaj starih kolegov... večina ni vedela da imamo user posted image in je bilo prav fino.... potem pa smo šli še v evroparka v šoping...

vreme super okoli 22stopinj!!!

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
13.6.2009 18:02:06   
Deja
Še eno vprašanje.....

a ve že vse uvajate gh?

ker jaz še ne, pa bo Žiga kmalu star 5 mesecev, je pa res da ga izključno dojim....P mi je rekla da do 6. meseca naj ne bi nič dajala... zdaj pa ne vem......

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
13.6.2009 18:58:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Še eno vprašanje.....

a ve že vse uvajate gh?

ker jaz še ne, pa bo Žiga kmalu star 5 mesecev, je pa res da ga izključno dojim....P mi je rekla da do 6. meseca naj ne bi nič dajala... zdaj pa ne vem......

sej to vsem rečejo:)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
13.6.2009 19:10:53   
Katjusa
user posted image
user posted image
bobi bi se tudi kopal:)
user posted image
benjamin bi se tudi kopal:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
13.6.2009 19:12:45   
Katjusa
a še bo katera dala slikico od rojstva sem vidla, da je ena spraševala.... kr prilimajte pa napišite ta je za kolaž in dopišite ime otročka. ČAKAM DO PONEDELJKA

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.6.2009 19:15:44 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
13.6.2009 19:14:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Program za slike mam jaz tud ta Picassa, ki je od googla. Sam še ga ne znam preveč uporabljat user posted image

Včeraj naju je obiskala patronažna. Kao uvajanje GH, pa je čist na kratko povedala, naj delam po svojem filingu, pa naj lepo počasi uvajam in to je to. Pri nas malo še pogledat pri 7. mesecih. Mi je fajna, ker nikol nič ni težila, da moram kaj točno tak delat, ampak lepo pove svoje nasvete, pol pa je čist na meni, da nardim kak hočem user posted image Ene znajo baje ful tečne bit.

k nam hodi sam ob rojstvu pol je pa ni nikol več.....

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
13.6.2009 19:35:45   
rebeka84
Zdravo mamice!
Midva sva doma. Bilo je super, cel dan v naravi, ki je Urošu odprla tek.user posted image Tolko je pojedel da še kr ne morem vrjet. Cel dan je bil vesel, smejal se je. Ko je na trebuhu že dviguje ritko in se poskuša odriniti. Zdaj pa je utrujen, še malo pa kopanje in spanje.
Jutri pa v živalski vrt.user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
13.6.2009 19:43:58   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Moj pa je prisel vceraj k nama v Koper. Tako sem ga bila vesela, zdaj pa...eh jezna sem. Pride in najprej hoce da je vse po njegovo in se buni za vsako stvar kak jo delam (caki malo...morala sem se navadit bit brez tebe in pedenat malo brez tebe, zdaj pa ti kaj ni vsec?????), potem zdaj zjutraj mi ni pustil spat (on spi vsako noc doma brez motenj, jaz sem htela vsaj 1x)... Sem se ponoci prav razpalila sem rekla, da naj mi da mir, ker nikoli ne morem spat. Pa je hotel rect jaz tudi ne, pa je raje utihnil. Se dobro, da je. Zakaj ne more spat? Zaradi joka otroka, dojenja???? Ma kaki sej nas ni tam. Ne more spat, ker igra igrice in ima obiske - pa sem kao jaz sla zato, da se bo lahko ucil in nemoteno delal. Vrat bi mu zavila, vrat!!!! Egoist, pa se buni se kak je utrujen in mi javka kak ga vse boli in da ne more on male pedenat. Oziroma da ga porabim samo za najtezje stvari. Ja in? Cetudi te???? Sej te zdaj 14 dni ni bilo pri nama. Delaj dedec, da bos upravicen tega naziva!
Ok sem malo zbruhala ven ;) zdaj bo pa lazje.

barbara zakaj si šla od vajnega domauser posted image takoj nazaj in naj bo del vajnega življenja.... sej ne more vedet kako je če ga ni zraven..... al mislta vi2 bit sam prjatla.... sta bla skupi sam tolk da si otročka dobla..... JST BI POKALA IN ŠLA K NJEMU.... a nista vse za otročka pripravla tam kjer skupaj živita sta že prej načrtovala razdvojeno življenjeuser posted image

Pokaj hitro nazaj, da ne bo prepozno...

Barbara, prej nisem hotla rečt, zdej pa bom. Jst sem prov jezna na tvojga deca in nate da si se umaknila. Pa kaj pol če ma izpitno obdobje, moj dela na tri smene, voz neli v vrtec, hudič da kadar ma nočno je srečen če odspi pet ur, pa zvečer ene dve, pa mi na kraj pamet ne pride da bi jst mal šla da bi se on lohk spočil. Vajina bejba tud kdaj spi pa naj takrat vsak moment izkoristi za učenje. Poglej Brkn, ona dela za faks, ma isto izpite, pa zraven še pedena tamalga in opravi vse gospodinjstvo. In pol se  mu ti še umaknešuser posted image user posted image  Ne vem no, ampak tvoj lohk prov poležava. In pol  še utrujen pride???? Malo morgen!!!!!!
Jst bi mu rekla da naj prevzame svoj del odgovornostiuser posted image  Pa sta lahko vidve doma, pa bo vseen dost časa za učit, sam voljo more met.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
13.6.2009 19:52:34   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Še eno vprašanje.....

a ve že vse uvajate gh?

sej to vsem rečejo:)

Če se ti ne zdi da hoče jest ti ni treba. Jst kupljen mam te kašice, pa nekak odlašam. Verjetno bom po naslednjem cepljenju začela. Oziroma zaenkrat še ne, ker maše tist refleks da vse gosto ven porine. Sprobal z bananouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
13.6.2009 20:04:21   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Moj pa je prisel vceraj k nama v Koper. Tako sem ga bila vesela, zdaj pa...eh jezna sem. Pride in najprej hoce da je vse po njegovo in se buni za vsako stvar kak jo delam (caki malo...morala sem se navadit bit brez tebe in pedenat malo brez tebe, zdaj pa ti kaj ni vsec?????), potem zdaj zjutraj mi ni pustil spat (on spi vsako noc doma brez motenj, jaz sem htela vsaj 1x)... Sem se ponoci prav razpalila sem rekla, da naj mi da mir, ker nikoli ne morem spat. Pa je hotel rect jaz tudi ne, pa je raje utihnil. Se dobro, da je. Zakaj ne more spat? Zaradi joka otroka, dojenja???? Ma kaki sej nas ni tam. Ne more spat, ker igra igrice in ima obiske - pa sem kao jaz sla zato, da se bo lahko ucil in nemoteno delal. Vrat bi mu zavila, vrat!!!! Egoist, pa se buni se kak je utrujen in mi javka kak ga vse boli in da ne more on male pedenat. Oziroma da ga porabim samo za najtezje stvari. Ja in? Cetudi te???? Sej te zdaj 14 dni ni bilo pri nama. Delaj dedec, da bos upravicen tega naziva!
Ok sem malo zbruhala ven ;) zdaj bo pa lazje.

barbara zakaj si šla od vajnega domauser posted image takoj nazaj in naj bo del vajnega življenja.... sej ne more vedet kako je če ga ni zraven..... al mislta vi2 bit sam prjatla.... sta bla skupi sam tolk da si otročka dobla..... JST BI POKALA IN ŠLA K NJEMU.... a nista vse za otročka pripravla tam kjer skupaj živita sta že prej načrtovala razdvojeno življenjeuser posted image

Pokaj hitro nazaj, da ne bo prepozno...

Barbara, prej nisem hotla rečt, zdej pa bom. Jst sem prov jezna na tvojga deca in nate da si se umaknila. Pa kaj pol če ma izpitno obdobje, moj dela na tri smene, voz neli v vrtec, hudič da kadar ma nočno je srečen če odspi pet ur, pa zvečer ene dve, pa mi na kraj pamet ne pride da bi jst mal šla da bi se on lohk spočil. Vajina bejba tud kdaj spi pa naj takrat vsak moment izkoristi za učenje. Poglej Brkn, ona dela za faks, ma isto izpite, pa zraven še pedena tamalga in opravi vse gospodinjstvo. In pol se  mu ti še umaknešuser posted image user posted image  Ne vem no, ampak tvoj lohk prov poležava. In pol  še utrujen pride???? Malo morgen!!!!!!
Jst bi mu rekla da naj prevzame svoj del odgovornostiuser posted image  Pa sta lahko vidve doma, pa bo vseen dost časa za učit, sam voljo more met.

birdy ma prav sej mam jz tud izpite k delam zadni letnik faxa pa morm tud vse zravn otrok narest, sam mam srečo mi moj dragi ful pomaga to mu pa vsaka čast, pa je zmatran k cel dan dela pa vseen še za tamaledva poskrbi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
13.6.2009 20:16:32   
birdy
Drgač pa smo mi fajn, moj zdele panča, ma dons nočno. Dons smo šli iskat nelijino novo pridobitev, ki bo kasneje tud kristijina. Vam pokažem: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 to je link, poglejte same. Pa kupla sem dve novi torbi, ena je ala neseser, ena pa prov torba (za dojenčkove potrebščine) v leclercu, vsaka 15eur.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
13.6.2009 20:34:15   
Čebel@
midva z možem pa gledava Pirate s Karibov(že 100-tičuser posted image ),čakam Hano da bo jedla in da gre pančkat

prespano nočko vam želim-pa pa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
13.6.2009 20:52:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Drgač pa smo mi fajn, moj zdele panča, ma dons nočno. Dons smo šli iskat nelijino novo pridobitev, ki bo kasneje tud kristijina. Vam pokažem: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 to je link, poglejte same. Pa kupla sem dve novi torbi, ena je ala neseser, ena pa prov torba (za dojenčkove potrebščine) v leclercu, vsaka 15eur.

joj ta voziček bi jst mogla kupit k sem zappa kupla.... bravo za nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da boste zadovoljni, dej povej gre naslon čist v vodoravno, da me bo še mal bolj žrlo:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
13.6.2009 20:54:14   
Katjusa
moj se pa po ne vem kolkem času kopa in to prav namaka v bani sam... nisem vajena, da bi se on kopal:) no sproti sem mu pa najprej dala benjamina, da ga je skopal pol je pa florjan mogu lulat pa je vdidu da se ona2 kopata in sem jst vzela benjamina ven pa se je šel še florjan mal zdej pa otroka že spita  moj se še pa kr namaka:) torej že debelo uro:)user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za fantka...
Lubici

... k priimku Skol?

ADAM (17%)

LUKAS (14%)

DAVID (29%)

KRIS (7%)

ERIK (24%)

RUBEN (8%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!