črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa gaga jz sm na istmu(bla):) midva že mava , pa vrjem da je vs tok zakompisiran, da ti kr slabo rata:) da dobiš starševski dodatek morš met status, vendar če maš status poj nisi upravičen do socialne pomoči, ker so te starši dolžni preživljat,... ful majo čudne fore glede na to da boš kmal na istem k jz, bi si z veseljem izmenjala mnenja na ZS pozdravljene!! sej ne potrebuješ statusa za starševski dodatek, tisto leto, ko imaš otočka na fax pavziraš, izgubiš status, se vpišeš na borzo, pridobiš starševski dodatek; ko mine "porodniška", nadaljuješ fax ( lahko delaš isti letnik 2x), se prijaviš na socialno ( ni pogoj, da te starši preživljajo, z enim od stršev podpišeš sporazum o preživnini), pridobiš soc. pomoč zase in otroka, oddaš vlogo za otroški dodatek (zate in otroka), pridobiš štipendijo... torej kr gre, govorim iz lastnih izkušenj, tako sem nardila sama po nasvetu moje socialne delavke, pa je šlo, čeprav še nisem diplomirala, imam pa dve čudoviti punčki!!! zdej me pa ne napast, sem se znašla da sem preživela! PR MENJ E KLE PROBLEM, KER MAM S PARTNERJEM SKLENJENO PREŽIVNINO, in tud če bi to s staršem sklenila, še zmeri nebi not padla, al pa bi dubla ene 50 eur
|