|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
12.6.2009 10:23:58   
PapuaNG
Mi smo mel tut mirno noč. Včeri futranje okol 11ih in potem spanje do pol šestih user posted image Ne vem, a ga je tok zmatralo kopanje al kaj, ampak meni je super. Sem mela vsaj nekaj ur spanja v kosu. Zdej se je pa tut nafutru in že spi. Danes imam pa po dveh dneh spet mojega doma cel dan in razmišljamo, da bi šli v tivoli malo na sprehod popoldne, če bo vreme kul. Nismo od ponedeljka nič zunaj bli, ker je blo skos vetrovno...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.6.2009 10:37:54   
Leela
oliva- crocse jaz kupim v humaniku, ampak ni preveč izbire.

Drugače je pa res vsa umetnost v tem pri dojenčku, da si flegma. Pri prvem otroku je to zelo težko. Poleg tega dojenčki jokajo s tako frekvenco, da ti možgane kuri zraven. Priporočam zamaške za ušesa user posted image . Saj če pomislim na dvojčke mora en zmeraj počakati ali pa na tiste kjer je 10 otrok user posted image .

Pa čestitke za obletnico.

rotavirus - jaz bom dala cepiti, kljub morebitnim stranskim učinkom. Samo cena 2x72€ user posted image , niso normalni. To bi moralo biti brezplačno, saj je najbrž hospitalizacija zaradi RV dražja.

pikicapokica - večkrat sem zasledila, da pomaga za tvoje težave s prsmi ohlajeni zeljni listi. Zeljnate liste pomečkaš, da se žile polomijo in si ohlajene liste daš v modrček.

pazduhe - puljenje no go. Enkrat sem si spulila 2 dlaki pa je kri pritekla. Očitno imam premočne korenine.

papuaNG - glede dude, če pomislim nazaj je prve 4 mesece ok potem pa je že nadležna, ker se ponoči zbujajo in jim moraš dudo v usta turit, ker drugače ne znajo nazaj zaspat.

tudi jaz moram pohvalt mamo11 in tudi k.atjo, ker se potrudita da odgovorita na vprašanja.

denar - ne bom govorila. jaz moram kupovati še AM, kjer so cene za znoret. Seveda je pediatrinja predlagala novalac, ki je najdražji.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.6.2009 10:54:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ful se jih velik že dolgo ni javilo...AKP,COPKA,CVEKA se tudi redko,ne vem a majo vse tolk pestro al kaj...pa POKICO jaz pogrešam user posted image user posted image

ja ene majo full pestro.. sej mamm mi tud, pa se trudim da bi se vsaj 1x na dan oglasila... če mi uspe

drgač se pa bašem s sacher torto, k jo je ena prijateljica naredila... mm kok je dobra... si jo morm še kej za kasnej pustit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
dobro jutro - samo pozdravim, ker čakam patronažno, da se okopamo, a kaj ko mali spi ko bubica !

dokumentiraj pa objavi kakšno slikco

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.6.2009 11:00:14   
Tanja_
Hej!
Pri nas smo pa spali od 22ih do enih in potem do 4.ure zjutraj, pol se je pa spet 6.15 zbudila, ne vem kaj je blo to donsuser posted image Smo imeli patronažno in v osmih dneh se je zredila iz 3390 na 3760user posted image user posted image user posted image  Sm ful vesela. Kopali se pa še nismo. Je rekla, da naslednji teden. Zdej pa čakam, da jo ob 12ih spet nahranim, pol gremo pa v mesto na špancir. Komej čakam!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.6.2009 11:11:19   
maja1488
Sem se odločla, da malo bolj pospravim in počistim, pa bom zgleda to delala glih do božiča. Od 8ih mi je ratalo samo prah pobrisat. Čaka pa me še 200 kvadratov sesanja in pomivanja user posted image

Ful je vroče zunaj

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.6.2009 11:41:40   
Leela
Prejšnji dan je šel Luka z vrtcem na pohod (makedam, gozd), malo je zaružil po tleh tako da je dobil gazico, nič takega. Včeraj pa je šel moj na roditeljski in je ena mama zatežila zakaj nista vzgojiteljici povedali, da naj ima kaj konkretnega za obut. dala mu je namreč sandale (halo pohod) . Potem je pa še pol ure nabijala, da so vsi z očmi zavijal. Če bi vsak starš take imel bi bili tam 6 ur. Uglavnem v vrtcu so več ali manj skenslal vse aktivnosti zaradi tega, ker nekateri starši tako komplicirajo. Tako zavijanje mulcev v vato pa presega že vse meje. Otroke oblečejo v fensišpensi oblačila potem pa pričakujejo, da bojo čisti prišli domov, pa še brez ene praske...

Aquamaris, sterimar ali je primeren za tako male?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
12.6.2009 11:43:27   
Anonimen
evo, prvo kopanje za namiuser posted image  je bilo brez dretja, izgleda da bo mali užival, kot njegov bratec.....

smo pa ga še stehtali in ima 5 kil.....se mi je zdelo, da je kar nekam težek postal....user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
12.6.2009 11:45:13   
Leela
aja, Urban user posted image  kak luštkan.

Lina kakšno slikco dej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
12.6.2009 11:46:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Prejšnji dan je šel Luka z vrtcem na pohod (makedam, gozd), malo je zaružil po tleh tako da je dobil gazico, nič takega. Včeraj pa je šel moj na roditeljski in je ena mama zatežila zakaj nista vzgojiteljici povedali, da naj ima kaj konkretnega za obut. dala mu je namreč sandale (halo pohod) . Potem je pa še pol ure nabijala, da so vsi z očmi zavijal. Če bi vsak starš take imel bi bili tam 6 ur. Uglavnem v vrtcu so več ali manj skenslal vse aktivnosti zaradi tega, ker nekateri starši tako komplicirajo. Tako zavijanje mulcev v vato pa presega že vse meje. Otroke oblečejo v fensišpensi oblačila potem pa pričakujejo, da bojo čisti prišli domov, pa še brez ene praske...

nekateri starši res pretiravajo....naš je skoz nekaj obtolčen, opraskan, umazan, pa se sploh ne sekiram....zdaj ko pade, malo popiha in reče ''od tega se raste''user posted image  ter gre dalje.....itak je življenje sestavljeno iz padcev, pa se pač moramo pobrati in živeti dalje, zato v tem duhu vzgajam tudi svoje otroke, da ne bodo pri 30 kakor ene mevže, ter še vedno ''pri tastarih''....user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.6.2009 11:47:23   
Anonimen

Lina kakšno slikco dej.

mah nisem nič slikala, je hotel še Tristan gledati, potem pa sem skakala okoli enega in drugega

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.6.2009 11:50:02   
Leela
user posted image  smešen tvoj tamal. jaz tudi mislim, da se ob tem učijo življenja. saj če jim prezgodaj premalo dovoliš pa potem zdivjajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.6.2009 11:52:15   
Dudica1
leela kje pa kupuješ aptamil...in koliko daš za eno škatlo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.6.2009 11:59:38   
Leela
zaenkrat kupujem hipp 600g (za 4-5 dni) cca 9€. Bom pa mogla zamenjat, ker ga zapira. Novalac proti zaprtju pa je 10€ 400g (ne vem najbrž za ene 3-4 dni)user posted image

Aptamil je menda najcenejši v millerju samo ima notri neke take kristalčke, ki se ful težko raztopijo in se cucelj maši.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.6.2009 12:03:40   
Dudica1
ne vem jaz sem imela zdaj aptamil iz milerja pa se mi nč ne maši...samo je pa 800g-13€...v baby centru je pa 900g-13.86€...tako da se bolj splača v BC kupovat in ga bom zdaj tam pa še na kartico njihovo mi gre bonus...

Sej aptamil maš tud proti zapiranju pa probaj tistga če je cenejši kot novalac user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.6.2009 12:11:39   
zoja10
dobro jutro...
hvala za  skrb... noč je bla res mirna...HB
smo ble zdej na sprehodu je spala...ko v hišo zapeljem začne pa gledat..user posted image  se že neki jezi v vozičku..

danes jo bom kr mal doma pustila pa šla glavo mal zluftat, je moj dan user posted image

pokico,akp,...tudi jaz pogrešam... dejte punce se kej javit... zihr nas berejo... od RR-ja postaneš odvisen user posted image

danes bomo oblekli kratke hlače, meni je že ful vroče..

ta vikend mi je obisk pri tašči pršparan,jihaaauser posted image ....user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.6.2009 12:18:17   
Dudica1
Zoja sej dol pr vas mora pa še bolj kurit a ne???

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.6.2009 12:21:19   
Anonimen

maš čist prav, je moj tud pršu domov čist razjarjen k je take nabivalauser posted image pa ti je tvoj povedal kera je bla to k moj jo je prvič vidu!

pol se pa ostali čudmo zakaj naši otroc nimajo vč dejavnosti, saj ni čudno da so skenslal vse dejavnosti k pa nekateri tojk komplicirajo, sej ni dovžnost vzgojiteljice da mora organizerat stvari, če jo potem nekateri spluvajo, boge vzgojiteljiceuser posted image

naš je bil tojk vesel k se je peljal z avtobusom da ga prov nč ne boli k je paduuser posted image user posted image user posted image

drugače dudica, jz sem ful zunaj z niko zato pa me ni več ojk na računalniku če pa že mam kej časa se pa sama oddahnem in pal počijem ali pospravim po stanovanju, popoldne imam pa še sinka doma in se moram tud z njim mal več ukvarjat ker je drugače samo prepir v hiši ker hoče samo niko objematuser posted image user posted image je čist preveč zasčitniškiuser posted image user posted image upam da tako tudi ostane dokler se ne poročiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.6.2009 12:22:36   
Anonimen
pri prvem sem sprobala milijon vrst mleka, od aptamila, milomila, novalca, beba, ..... na koncu smo pristali na začetku...po vseh jih je zvijalo, zato sem ubrala kar najbližjo in dosti ugodno varianto - milomil od mulerja.

Je pa tako, da veliko P predlaga novalac, pa je čisto odvisno - naš je bil čist zaprt od tega ! Mislim, da se morajo kar vsakega mleka pač navaditi !

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.6.2009 12:28:05   
Leela
cveka sem ti na ZS pisala.

aja sem pa že vidla slikce s pohoda, ful so dobri. jih bo moj zapekel na Cd in prinesel.

< Sporočilo je popravil Leela -- 12.6.2009 12:31:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.6.2009 12:35:05   
zoja10
ja pr nas je kuhalca...sm šla vn z vozičkom, pršla nazaj čist mokra.. se že začenjajo spet taki dnevi ko bomo šli ven samo zvečer...user posted image

kako zelo pogrešam morje...mogoče se bomo odpeljali zdej en dan do It. mal se ofrišat  ...že komaj čakam...
še vedno nevem kam bomo šli, zelo se ogrevam za sol stella maris v umagu majo res zrihtano, sam...cene pa...da ne komentiram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.6.2009 12:37:49   
Dudica1
zoja a ti kej veš a je naša kao porodniška danes al tud 14-ga kot otroški?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.6.2009 12:51:43   
Anonimen
leela sem ti poslala ZS

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.6.2009 13:03:28   
Anonimen

cveka sem ti na ZS pisala.

aja sem pa že vidla slikce s pohoda, ful so dobri. jih bo moj zapekel na Cd in prinesel.

morem si tud jz zrihtat te slike da bo mel neki za spominuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.6.2009 13:05:27   
Anonimen
a ste šli ven tisti dan, ko ga je patronažna kopala ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.6.2009 13:08:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a ste šli ven tisti dan, ko ga je patronažna kopala ?

midve nisve šle vn ker je bil slab vreme, drugače pa pomoje da če jo kopa dopolne greš popoldne komot vn oz da je med kopanjem in da greš vn cc 1do 2 uri razlike, jz bi na tvojem mestu šla ven če ne drugač vsaj za pol ure, sam je tako in tako zdejle do treh prevroče tako da ti svetujem da greš po tretji uri vnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?