gogabojan
|
Jutro. Nočka - BP. Drugače pa moram povedati, da bom svojega vrgla ven, ker takooooooooooo smrči, da je za pop.......... Pa to ni normalno no. Še na WC (ki je fullll daleč ), k imamo vmes dvoje vrat, pa na wc-ju okno odprto (se slišijo zunanji zvoki), ga slišim smrčati. Imamo tiste obliže. Ampak oni pomagajo le, če smrči skozi nos. Če pa ima usta odprta, pa diha čez usta, pa tisti obliži nič ne pomagajo . Zdaj imam kar mal preveč tega. Ne mislim prenašati smrčanja. Moj srček pa zelo rad spi. Takoj ko se mu ponudi možnost, da bi zaprl oči, jih zapre. Ampak čez dan ne zna spati uro dve, ampak minimalno tri štiri ure . Če pa ga zbudiš prej, je pa TEČEN KOT DRISKA. jaz pa hudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mislim, res imam že vrh glave vsega skupaj. MADONA JE BILO LEPO, KO JE BIL NA ŠTAJERSKEM. Sta se žal prej vrnila, ker kao ne moreta brez mene biti nikjer. JEAH WRIGHT. Ima katera kako zdravilo, kako ublažiti smrčanje (moj smrči ne glede, v kakšni pozi spi, al trebuh, al bok, al hrbet).????????????? Ima katera kako zdravilo, kako ublažiti mojo živčnost, ker me toliko matra smrčanje????????????? Ali pa kak čudežni recept, kaj naj naredim, da me ne bo motilo smrčanje ?????????????????????? Ker če ne, mi bo tak potegnu živec, da bi ga najraje vrgla ven. (to se je včeraj skoraj zgodilo)......................
|