Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:04:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer madonca donc sem mel pa mal za prebrat no uglavnem današnje poročilo iz razgovora: kaj naj vam rečem, na takem razgovoru še nisem bila. pridem noter in me najprej tip-kao šefe vpraša, če mi je že tajnica kaj razložila kaj in kako . pa pravim da ne. pol mi pa pravi: no kaj pa vas zanima . in vse kar sem hotla izvedet sem mogla prav izvleči iz njega, nč ni sam povedal. uglavnem poden od razgovora. nas je pa bilo baje 7 punc vabljenih na razgovor, samo je ena imela priporočila, tako, da bo itak una sprejeta , upam da bo naslednji boljši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:05:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** vam morem povedat, da sem pravkar izvedela, da je moja ful dobra kolegica imela spontan splav mi kar solzice tečejo in sploh nisem več pri stvari, zato sem bom za nocoj kar poslovila, spati itak ne bom mogla..... ampak vseeno vsem skupaj želim lepo in mirno noč lahko noč Boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:07:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem Tudi jaz ne morem spat, ko gremo na morje in premlevam v glavi, če imam vse . UŽIVAJTE!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:08:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem dobro jutro uživajte na dopustu , mogoče se bo Gregi ob spemenjeni klimi premislil in začel spat . drugače pa sem že na šihtu slabo uro , a ja morm vam povedat da smo včeraj dobili 2.zobek za drugi zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:09:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS za razgovor! malo več resnosti bi pa lahko pokazali. katere kolektorje smo vzeli? vem samo to, da so 3 ploščati, katere firme pa nimam pojma. so pa bli zadnjič v merkurju v akciji. jana v začetku junija so bli v merkurju v akciji 3 kolektorji z bojlerjem za 2.200 eur. vse ostalo smo sami zrihtali. od nosilcev, montaže, zdej pa še finese. smo pa imeli včeraj veliko srečo, ker sta tast in še en gospod, ki je prišel pomagat, ravno prišla s strehe, ko se je ulilo špelin@ varno vožnjo in brezskrbne počtnice vam želim! smo pa od včeraj doma brez tašče, ker je morala iti včeraj v bolnišnico. slabih 14 dni nazaj je dobla koprivovko, pa se je stanje malo izboljšalo, v sredo zvečer in ponoči se ji je pa spet poslabšalo. je ratala ful flekasta, pa zelo jo je srbelo. in je morala včeraj ostati na oddelku, da ugotovijo, kaj je narobe z njo in na kaj je alergična. en velik koš zanjo za taščo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:11:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Spali smo ok, glede na to da je pristala pri nama že ob treh Sem pa na žalost zamudila čvek, ker sem glih danes imela opravke , Katy in Anitka, upam da sta se fajn načvekale, mi je žal da nisem utegnila. Ker drug dan pa se lahko dobive Nia panča, jaz pa sem lena ko ****sa, grem malo na kavč preden se zbudi, ker spi že eno urco. so mi kr zvezdice dali, no še enkrat f.u.ksa sem mislila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 14:05:41
|
|
|
|
Anitka
|
Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelo Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovati Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu. Nia škoda, da ravno danes nisi utegnila. Pa drugič. Pa še nekaj fotk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 14:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelo Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovati Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu. Nia škoda, da ravno danes nisi utegnila. Pa drugič. Pa še nekaj fotk za čvek pa luštne fotke. Kdo pa je fant na tazadnji sliki?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 14:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN še moj pozdrav iz službe, jaz še kar tu visim, čeprav sem prišla že pred 5 uro V službi sem imela pravo norišnico samo sem spadenala kak smo, kaj? špelin@ uživaj na dupustu Anitka-Katy superca za čvek še kaj, eh ostalo doma, ker odhajam...........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 14:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Nia škoda da nisi utegnila na čvek. Špelin@ uživajte na morčiju, mi gremo pa čez 8 dni Mafi za drugi zobek, sej počas pa bo Suzy za taščo SS za tvojo prijateljico. Preveč so pogosti tile splavi . Tud moja kolegica ga je mela zadnjič. Drugače pa je 10.6. ena kolegica rodila ( od tašče soseda), pol pa še na isti dan še ena soseda in sta skupi v sobi. Res full dobr, sta mele res srečo, da sta skupi pristale Glede službe ti pa pošiljam velik Anitka za tvoje zdravje tud velik Nia a je blo kej od spanja? Pa luštne fotke, bratranec pa res zgleda k punčka Gaja je zdele pri tašči zato mam čas . Včeri je bla taka tečka, da nism mela ne časa ne volje bit na rr. Zdej ma ene fore k se noče previjat, se dere k norc že ko jo po stopnicah nesm. Pa glede spanja čez dan ma tud nove fore, se kr dere pa neče spat Se prov zmatram zranvn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 14:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakva pa že tolk kmal na šiht hodš? Joj mene bi pobral, to je sred noči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 15:05:44
|
|
|
|
sesil
|
super za čvek kdo ma pa voziček babywelt - kiss? identičnega imam jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 16:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj uporabnega, če katera namerava v ZOO 25.6. Danes delijo brezplačne karte: http://www.superdan.si/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 18:29:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelo Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovati Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu. Nia škoda, da ravno danes nisi utegnila. Pa drugič. Pa še nekaj fotk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 18:56:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelo Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovati Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu. Nia škoda, da ravno danes nisi utegnila. Pa drugič. Pa še nekaj fotk , kako sta lušna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 18:58:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nia škoda da nisi utegnila na čvek. Špelin@ uživajte na morčiju, mi gremo pa čez 8 dni Mafi za drugi zobek, sej počas pa bo Suzy za taščo SS za tvojo prijateljico. Preveč so pogosti tile splavi . Tud moja kolegica ga je mela zadnjič. Drugače pa je 10.6. ena kolegica rodila ( od tašče soseda), pol pa še na isti dan še ena soseda in sta skupi v sobi. Res full dobr, sta mele res srečo, da sta skupi pristale Glede službe ti pa pošiljam velik Anitka za tvoje zdravje tud velik Nia a je blo kej od spanja? Pa luštne fotke, bratranec pa res zgleda k punčka Gaja je zdele pri tašči zato mam čas . Včeri je bla taka tečka, da nism mela ne časa ne volje bit na rr. Zdej ma ene fore k se noče previjat, se dere k norc že ko jo po stopnicah nesm. Pa glede spanja čez dan ma tud nove fore, se kr dere pa neče spat Se prov zmatram zranvn Joj, tudi Nia prav sovraži previjanje, jo morem konkretno zamotit, da mi ne pobegne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 20:54:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan dan. Bom kasnej mal prebrala za nazaj dejte mi povedat ali je katera uporabljala tole http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=c43f49541691428276787407095f347e jst sm si mislila kupit, pa so me doma nasrali, da to pa žđe lahko kakšna šivilja skupaj spravi. pa mi je še zdej žal, da si nisem tega nabavla! pa hvala za link za ZOO! anitka, katy za čvek! jana maš jutri popoldne kaj časa? greva z evo k tašči na obisk, pa bi se lahka kaj doble edinaos si že doma? nia hvala za link! morm si vzet čas in ga vredu pogledat mi je prej povedat, da gre 14.8. (2 dni za mojim RD) za 3 dni na Nizozemsko na nek izlet, januarja pa za cel mesec v nemčijo na teren. zgleda, da me res počasi na misijo pripravlja
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.6.2009 20:55:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 20:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Suzy mi je hudo zate . Kam pa gre na misijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 21:01:10
|
|
|
|
sesil
|
nina hvala za link od zoo - mi gremo, pa če še katera gre, naj javi, se lahko dobimo na enem čveku . pa upam da ne bo gužve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 21:07:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan dan. Bom kasnej mal prebrala za nazaj dejte mi povedat ali je katera uporabljala tole http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=c43f49541691428276787407095f347e jst sm si mislila kupit, pa so me doma nasrali, da to pa žđe lahko kakšna šivilja skupaj spravi. pa mi je še zdej žal, da si nisem tega nabavla! pa hvala za link za ZOO! anitka, katy za čvek! jana maš jutri popoldne kaj časa? greva z evo k tašči na obisk, pa bi se lahka kaj doble edinaos si že doma? nia hvala za link! morm si vzet čas in ga vredu pogledat mi je prej povedat, da gre 14.8. (2 dni za mojim RD) za 3 dni na Nizozemsko na nek izlet, januarja pa za cel mesec v nemčijo na teren. zgleda, da me res počasi na misijo pripravlja Ja poglej si, je zelo "poučen" Čuj čisto nič ti ne zavidam, moj bivši je vojak in sem prav vesela da moj ni, ker bi take stvari težko prenašala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 21:08:57
|
|
|
|
nia5
|
Zgleda da se nam je konkretno poslabšalo glede čvekanja , sicer pa čist razumljivo. Jaz vam želim pa le še mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 21:14:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Nia: ne vem če sem vedela al spregledala; kako, da si ti doma???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 21:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
sam res, kje pa ste
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?