detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: detelja seveda, ka de vredi...če se ti glih polula kda de nagec/ca ti itak nič ne pomaga ka nesej ali pa tečej vse okoli ge man torbo pa to podlago bole kda kama idemo...sicer pa meni je ta torba itak premala man še eno drugo ka je v bistvi takšna športna ženska torba...ker not dati kup plenic, pa rezervne cote, pa mleko, flaške, robčke, to podlago itd...to vse not nejde...saj znate kak smo ženske no ge mo mela torbo ka san jo v šolo nosla, ker je prostorna, pa na eno naramnico, pa takša fajna rjava.... mene se te torbe zdijo ovak malo predrage polek toga tude če kome doj pošči kaoč, nede valda človek mrao, zarade toga ma od mojga teta uporabla to podlago, pa prave ka je praktično pa nite ne zeme dosta mesta... taka se jes torbe nemo kupuvala..... IZVIRNO SPOROČILO: detelja znaš ka bole de načičkano bole de zanimivo...naša maja bole je barvasto pa bole vse vrkiž zvoni pa visij bole gleda pa mlati...to glede toga kakšno barvo glede na sploj to pa "v vujo not na drugo vo"...mi mamo plavi voziček pa vsi gučijo "joj, kak je fajni dečko"...če bi pa mejla rdeči voziček pa dečka pa bi pa gučia ka lejpa deklica...sicer pa kelko jih ma dečke pa majo rdeče vozičke ali pa deklice pa črne vozičke itd...to nema veze...sicer pa ma kolegica že skoraj 2 leti staro deklico pa mali dosti lidi pravi "kak si pa ti lejpi dečko, ali pa velki dečko itd.." pa se sploj ne sekejra ka itak, če ma oblekico pa te zato je očitno ka je deklica ali? pa naša je tudi dosti v roza oblečena pa tudi dečko...te pa naj bo dečko brez luleka zelena barva pa je itak takšna bole nevtralna barva... ka ti je gin. včeraj pravla? vse ok?... pa ge san dli zela zeleno, ker je nevtralna, ka se nigdar neve ka bo tu če te povejo. mava ime za oba spola in večino vse v nevtrlne barve, man pa par roza oblekic, pa badijov in če de dečko, njeme pač nemo to gor oblačla (badeje mogoče ponoče da de spal ), ovak pa se nite ne sekeran... pa Godić kak Godić: "Ka ste še nej šla rodit?" tak me je nasmej šlo, pa te sn njeme pravla kaša muka je to, da maš skoraj dva kedna vkup lažne... vsake den me zgrabejo, pa po parej vraj popistijo (dli te da ščen ite za rakičan ). ovak pa je z malo vse ok(zaj za enkrat vztrajajo pre ton ka de dekla in mislen ka majo praf, ker se na UZ fajn vidla lulika), zredila san se vsega skup 20,5kg mala ma 3486g ale tu nekde (400g je baje leko odstopanja za menje) taka je že velka dekla, zaj pa jo mama samo še nestrpno čaka,ka jo k sebe stisne ge san tan po 30 t tudi skoz mejla popadke takšne in drugačne...včasih san bila ziher ka mo rodila...te pa kda san šla v 35 t na pregled pa mi gin. pravi vi pta ste dober cm odprejti san mislila ka doj z mize spadnen...te san se začala pripravlati saki den "gnes bo" to maš te v glavi nej...no in te je prišo 37 t te san henjala jemati spasmex in te san bila ziher ka zdaj ka več ne jemlen tablte mo šli rodit...ker prej me je skoz neka šrajfalo...te pa se je vse stavilo...izgleda ka pri meni kontra delala tableta no in prišo 10.4. pa nič...nej bilo popadkov...te pa san šla 14.4. na pregled (sveda se jin je med svetkami nej dalo delati) te tudi nič popadkov bila pa san že 3-4 cm odprejta te pa kaousova pravi kda se zmenive ka ve šle rodit... ge pa te pa prej se zmenive ka vgojno pridete ob 6 pa sprožimo porod...te san mislila ka se onesvestin no in te so mi druig dan sprožili porod...tak ka smo 5 dni bili čez rok...tak ka boj pripravljena na vse...lejko zdaj **** lažni te pa nede šla mala/mali vo eno vpr., če neščen odg. nej trbej, ka so ti pa doma pravli, kda sta z dragin pravla ka ta mela bebo?...to pitan samo zato, ker ne ven če bi mojiva bila glih srečniva, če bi ge pravla pri18 ka mo mejla otroka, čeprav ti pa pravin ka ti vsaka čast kak je nončika napisala ge san pri 18 letih bila nora ka se mi je vse čejsalo sicer pa toga ne obžalujen...saki pač napravi pa dela kak je njemi najboljše, nej tak....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|