|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 13:56:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
12.6.2009 14:11:23   
Onasiss
kolumbo-sem ti pozabla povedat: je bil Vito vesel Johny-ja, je reku da je ful dobr tratkor. Pa prec je šel u peskovnik z njim kamne premetavat, pa se je dru pazte gnoj vozm, umaknte se.....user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.6.2009 14:39:19   
simonakr
Kolumbo kakšno SIESTO! Še kuhno pospravim pa bom imela FIESTO!!

Nekej ne razumm - kako lahko 2 odrasla in en otrok nardimo tako štalo v bajti??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.6.2009 14:42:45   
črticaa
pozdrav punce,....

našmu so kašice tok ušeč da mu komi dost hitr žlico u usta dajemo,... se ma čs umes kregatuser posted image user posted image user posted image
sm zj kupla zalogouser posted image user posted image user posted image sam k ni velik okusovuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.6.2009 15:00:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kolumbo kakšno SIESTO! Še kuhno pospravim pa bom imela FIESTO!!

Nekej ne razumm - kako lahko 2 odrasla in en otrok nardimo tako štalo v bajti??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se jaz isto pri nas sprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.6.2009 15:01:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

pozdrav punce,....

našmu so kašice tok ušeč da mu komi dost hitr žlico u usta dajemo,... se ma čs umes kregatuser posted image user posted image user posted image
sm zj kupla zalogouser posted image user posted image user posted image sam k ni velik okusovuser posted image
a mu jih daješ pred vsakim obrokom?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.6.2009 15:23:13   
Maksi1
Ajajaj, če boste take volje zvečer, kot ste ble zjutri, bo res kulakopter spet letu

Spet najprej čestitam za mini RD zlatim fantičem,

potem pa samo kratko poročilce: pr nas je že vroče in spet sva šle na sprehod že ob 8.h.  No sej zdej se tudi da dihat, ampak vozičkale se ne bova več, ker mam za it na banko pa v šoping. Tačas bo pa Zarja z nonotami in bodo itak pred hišo tako da važno, da je na zraku.

Črtica - kakšne kašice ji daješ. Dej naredi mal reklame...

Vprašanje: tele roke in prsti, ki jih tlačijo v usta, me malo skrbijo. Bojim se, da se bo navadla in bo potem s tistim prstom v ustih še shodila. Pravijo, da se tako narobe razvije čeljust. Zdej pa ne vem, al je to samo razvojna faza, ali je dobro, da se tega odnavadi. Grizolde niti pod razno noče, pa z dudo jo samo parkrat premotim. Mogoče, pa zganjam paniko po nepotrebnem. Prosim, da tole punce pokomentirate, nujno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.6.2009 15:23:21   
TAMIKA3
pozdravljene! kaj se dogaja?

mi smo imeli včeraj en izlet v LJ na uz, a ga ne znajo naredit v ms user posted image doktor maia že od operacije ni videl user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.6.2009 15:35:48   
Katjusa
jst doma kupla kopalke pa ne na razprodaji ampak v trgovini čez cestouser posted image user posted image user posted image na razprodaj so ble take k sme jst hotla met dražje k v trgovini ker v trgovini je blo 20% popusta.....
sej jst mam tud še lasnke kopalke sm rabim 2 na morju k me pol v zize zebe pa si lahko preoblečem vsaj zgodni del.... imam pa ene enodelne sam to pa jst ne morem na morju met pa nej bo špeh še tako grd na morju ga pa mal pokažem..... če bi mela ene 60kg manj bi pa tud na razprodaji kej doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol sem pa še v celju v Kik zavila in si kupla 2 kratkih in 1 dolge hlače..... ma bom čist novauser posted image user posted image user posted image no sma to je bolj za doma k sme take bombažne vzela za vsak danuser posted image user posted image user posted image da mi ne bo vroče ko kuham in posptavljem 8beri sedim za računalnikom in čvekam z vami)user posted image user posted image user posted image
zdej pa hitim kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image testenine z mletim mesom in ananasov kompot....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.6.2009 15:51:29   
Čebel@
maksi..........sem brala da tako majčkeni raziskujejo sebe da dajejo rokico v usta in da še ni panike......jaz ji sama držim tisto grickalico ker ona jo vrže stranuser posted image .......dokler bo samo  tlačila rokice v usta in si čohala dlesen,ji  ne bom ven jemala,ko bo pa začela rokico sesati jo bom pa ven jemalauser posted image
tamika.......nisem čisto zastopilauser posted image user posted image user posted image ........a je Mai uredu?user posted image
katjuša.........super za uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image ........a si mela Florjana in Benjamina v varstvu?predlog:danes zvečer oblečeš kar si kupila(kopalke + hlače+majčko)in tvojmu zaplešeš en striptiz-bo sigurno potres na vašem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.6.2009 15:55:51   
MIHAILO
Pozdravljene punce...me ni bilo nekaj casa ,ampak ne veliko...mi smo vredu,kricanja ponoci ni vec,ker sem dala stran d3 kapljice,tko ,da je verjetno imel krce od njih...jih bom pa s 4 mesecom zacela devati spet...drugace smo dosti zunaj,ko je lepo vreme,danes nas je dez dobil je mamica tekla kot norauser posted image user posted image user posted image psihicno se pripravlajm na ponedeljek,da ga nekako zdrzivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem bo pa bolje in bom lazje dihala...vceraj sem bila pri g. in je vse ok,sem dobila cerazit tablete,a jih katera ima??? so ok?

Zzamudo pa zelim vse naj za obmesecnice HANI,TIMONU IN VALU...upam,da nisem koga spustilauser posted image
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.6.2009 15:57:55   
MIHAILO
Tamika a vi ste imeli probleme z ledvicami sem prebrala...
Mihailo se je rodil z okuzbo secil novorojencka in je pote imel vnetje ledvic..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.6.2009 16:13:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša
.........super za uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image ........a si mela Florjana in Benjamina v varstvu?predlog:danes zvečer oblečeš kar si kupila(kopalke + hlače+majčko)in tvojmu zaplešeš en striptiz-bo sigurno potres na vašem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si pa za hece:)user posted image user posted image user posted image user posted image
ja otroka sem mela v varstvu k drgač tak nebi nič vidlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
12.6.2009 16:14:42   
TAMIKA3
mai je bil lani aprila na operaciji ledvice, prirojena hidronefroza in mega ureter. smo imeli lani junija kontrola in včeraj - pa so mu lani naredili uz in letos tudi, zdravnik, ki ga je operiral pa ga ni pogledal ne zdaj, ne lani user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
12.6.2009 16:22:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mai je bil lani aprila na operaciji ledvice, prirojena hidronefroza in mega ureter. smo imeli lani junija kontrola in včeraj - pa so mu lani naredili uz in letos tudi, zdravnik, ki ga je operiral pa ga ni pogledal ne zdaj, ne lani user posted image
zakaj pa ne?a nebi bilo boljše da ga še zdravnik pogledauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
12.6.2009 16:23:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša
.........super za uspešen šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image ........a si mela Florjana in Benjamina v varstvu?predlog:danes zvečer oblečeš kar si kupila(kopalke + hlače+majčko)in tvojmu zaplešeš en striptiz-bo sigurno potres na vašem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si pa za hece:)user posted image user posted image user posted image user posted image
ja otroka sem mela v varstvu k drgač tak nebi nič vidlauser posted image

ja,ampak se ne hecamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
12.6.2009 16:24:25   
TAMIKA3
ja po moje tudi. sam ko smo z uz prišli nazaj, so nas kar odslovili, da bo zdravnik pogledal izvide in napisal mnenje in izvide ter da bomo vse skupaj dobili po pošti domov.

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
12.6.2009 16:26:04   
rebeka84
mi smo se vrnili iz pregleda. majchy za seznam teža 6800g, merili pa ga niso. naslednji pregled je 10.08. Danes je Uroš dobil prvo pikico, malo je zajokal in je že bil vredu. dobili smo svečke če bi mu slučajno narastla temperatura.

katjuša fajn da si kupila kopalke! jaz jih imam še od lanskega leta, jih nisem nosila, tak da so kot nove.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
12.6.2009 16:31:02   
TAMIKA3
gremo malo na sončka. se tipkamo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
12.6.2009 16:46:43   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

mi smo se vrnili iz pregleda. majchy za seznam teža 6800g, merili pa ga niso. naslednji pregled je 10.08. Danes je Uroš dobil prvo pikico, malo je zajokal in je že bil vredu. dobili smo svečke če bi mu slučajno narastla temperatura.

katjuša fajn da si kupila kopalke! jaz jih imam še od lanskega leta, jih nisem nosila, tak da so kot nove.

user posted image user posted image user posted image user posted image za g

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
12.6.2009 16:47:08   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

gremo malo na sončka. se tipkamo

UZIVAJTE na soncku

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
12.6.2009 16:54:37   
Čebel@
pri nas bo pa Hana dele jedla,potem gremo pa še na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebeka.........sem si zapisala- super mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
12.6.2009 18:41:09   
Čebel@
ojej kakšno zatišjeuser posted image user posted image user posted image se vidi da je lepo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image
no mismo s  sprehoda,Hana je eno kitico odspala v vozičku,zdej pa v posteljici spi drugo kiticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
12.6.2009 18:54:08   
SURF
Oj....sem vse prebrala,vsaj mislimuser posted image user posted image .
Patricija panča...včeraj ni zaspala do 2huser posted image ponoči.Ati je šel na sestanek,potlej gre pa še na fantovščino...js si grem pa kapučin narest in malo po netu brskat..zaenkrat...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
12.6.2009 18:54:49   
SURF
Katjuša-super-mega kolažuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!