|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
12.6.2009 10:58:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sem ga najdla na 154. straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ....hej mlea še mal pa boš slabih štrdesetuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Kva si dovolš, še vedno sem stara samo 22.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
12.6.2009 10:59:34   
Čebel@

sem pozabla povedat novico tedna

erik se je učeri odloču da bo sam jedu, in to z narobe obrneno žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....najboljš od vsega pa je da ne pusti da mu pokažem kako se pravilno žlica drži......je bil tolk smešen da sem se komi zadrževala smeha....da ne bo revček mislu da se mu smejem kako okol meče čokolinouser posted image user posted image user posted image ....no mu je ratalo ene par žlic tud do ust prnast sam je večinoma že prej use dol padl tko da najedu se glih ni...ampak kjer je volja je tudi moč ane
bravo za erika,da se je sploh podstopil jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.6.2009 10:59:39   
tanci29
ne vem kwa je v tej cifri 22, ampak men tud skos po glav skačeuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
12.6.2009 11:00:45   
Urša08
o punce ve že bambuse pijete user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že en krog odvozičkala in sedaj spet likalnik furam gor in dol, ko končam pa teb Vesnozaver voljo nazaj pošlem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.6.2009 11:02:42   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

o punce ve že bambuse pijete user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že en krog odvozičkala in sedaj spet likalnik furam gor in dol, ko končam pa teb Vesnozaver voljo nazaj pošlem user posted image user posted image user posted image

o urša....
upam da me tale tvoja volja zgreši....mislm res si pridna....
jest pa čakam da se moja čmrla zbudi tko že ene pol ure...se nč ne spravm delat ker se ne splačauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.6.2009 11:04:15   
Urša08
tanci nč nisem pridna, sem 14 dni zabušavala sedaj sem se pa spravla, da bomo lahko kej na morje sabo vzel user posted image Super da Hana spančka, še ti pejt maluser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.6.2009 11:06:01   
Čebel@
tanci.......sem jaz tudi čisto adijo.......a veš kaj pojem:
An ban ,pet podgan
an ban,5 podgan,
4 miši uh me piši,
vija vaja ven.

An ban ,5 podgan
an ban,5 podgan
cigu migu,
mačke strugu
vija vaja ,ven!!

JUHHUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana se mi pa režiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.6.2009 11:08:57   
tanci29

tanci nč nisem pridna, sem 14 dni zabušavala sedaj sem se pa spravla, da bomo lahko kej na morje sabo vzel user posted image Super da Hana spančka, še ti pejt maluser posted image

si pridna si

joj mene čez dan ne spravš spat....če sem še tolk utrujena ne bom šla spat, ker pol bom pa še bolj adijo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
12.6.2009 11:09:56   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

An ban ,pet podgan
an ban,5 podgan,
4 miši uh me piši,
vija vaja ven.

An ban ,5 podgan
an ban,5 podgan
cigu migu,
mačke strugu
vija vaja ,ven!!

JUHHUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana se mi pa režiuser posted image user posted image user posted image user posted image

važn da uživate.....user posted image user posted image user posted image
hana ma pa super predstavo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
12.6.2009 11:10:05   
Čebel@

si pridna si

joj mene čez dan ne spravš spat....če sem še tolk utrujena ne bom šla spat, ker pol bom pa še bolj adijo
evo jaz sem ista-sem pol sitna ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
12.6.2009 11:10:41   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

An ban ,pet podgan
an ban,5 podgan,
4 miši uh me piši,
vija vaja ven.

An ban ,5 podgan
an ban,5 podgan
cigu migu,
mačke strugu
vija vaja ,ven!!

važn da uživate.....user posted image user posted image user posted image
hana ma pa super predstavo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cirkus v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
12.6.2009 11:13:25   
tanci29
pa jest opa ti pa židana marela pa jest pa ti pa židov parazon

rompompom še ne gremo domov rom pom pom še ne gremo domov rom pom pom še ne gremo domov rom pom pom živijoooooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
12.6.2009 11:14:08   
Čebel@

pa jest opa ti pa židana marela pa jest pa ti pa židov parazon

rompompom še ne gremo domov rom pom pom še ne gremo domov rom pom pom še ne gremo domov rom pom pom živijoooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
12.6.2009 11:18:34   
tanci29

Bod' moja, bod' moja,
t' bom lešnikov dal;
boš tiste potolkla,
bom druge nabral.
Pa nisem še stara
čez petdeset let,
da b' mogla jaz tebe
za lešnike met'.
Ne hodi za mano,
me ne boš dobil,
sem tist'ga župana,
k' je rib'ce lovil.

ta je pa za mleo....k prav da je 22
pa za njenga onasisa k ji ribce lovi

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 12.6.2009 11:20:19 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 11:24:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
12.6.2009 11:35:03   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vidm d ste pijane še preden je ura 10 in ne sam ANGELCA TUT KEBER VAS GLEDAuser posted image user posted image user posted image

Jst sm kooončno izvedla "projekt" rolanje z vozičkom.  Po dveh mesecih iskanja tstarih in kupovanja novih, jih je moj foter najdu na podstrehi....sm jih zutri mogla še s cuno prisat pa sesat, ker je pajk tako mrežo naredu d smo komej nogo not dobilauser posted image

No pol sm šla....prve 100 mestrou sm skor izdihnla....pa zadnje 100 tut...vmes je pr šlo.....zdele grem spat, da bom u stilu z Roksotom.

ajde

mislm da nis dost za nami

pa sej 100m maš do jezera pa 100 nazaj....se prav si šla do jezera na en pir k si bla tolk zadihana pol pa hitr nazaj k naprej ni več šlouser posted image user posted image user posted image  zdej si pa itak dol padla k s tolk napitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
12.6.2009 11:36:45   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vidm d ste pijane še preden je ura 10 in ne sam ANGELCA TUT KEBER VAS GLEDAuser posted image user posted image user posted image

Jst sm kooončno izvedla "projekt" rolanje z vozičkom.  Po dveh mesecih iskanja tstarih in kupovanja novih, jih je moj foter najdu na podstrehi....sm jih zutri mogla še s cuno prisat pa sesat, ker je pajk tako mrežo naredu d smo komej nogo not dobilauser posted image

No pol sm šla....prve 100 mestrou sm skor izdihnla....pa zadnje 100 tut...vmes je pr šlo.....zdele grem spat, da bom u stilu z Roksotom.

ajde

mislm da nis dost za nami

pa sej 100m maš do jezera pa 100 nazaj....se prav si šla do jezera na en pir k si bla tolk zadihana pol pa hitr nazaj k naprej ni več šlouser posted image user posted image user posted image  zdej si pa itak dol padla k s tolk napitauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
12.6.2009 12:04:29   
kayica24
jaz pa naši pojem....

ježek teka teka in se kotali,
jabolke in hruške nabadati hiti....

user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
12.6.2009 12:07:17   
Onasiss
Ej KOLUMBO upam, da nisi tistga sesalca uporabla k ga ma Šime za muhe..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
12.6.2009 12:08:50   
Onasiss
A dons smo pa pesniško razpoložene....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
12.6.2009 12:34:14   
tanci29
KJE STE VSE

moja čmrla še kar spiuser posted image ...jest sem misnla da se bo že pred vsaj uro pa pol nazaj zbudila

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
12.6.2009 12:42:54   
simonakr
Evo jest mam tud eno:

An ban, 5 podgan
4 sove, črn vran
zajčkov 5 in miške 3
kogar zgrabim ta lovi!

Zdej pa našo miš poskušam spat dat pa nekak neče!user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 12.6.2009 12:43:29 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
12.6.2009 12:43:34   
Urša08
tanci super za tvojo čebelico da tako pridno pančka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
12.6.2009 12:50:04   
Urša08
Punce očitno bo treba en bambus spit k delam same traparije. Ne samo da sem včer pozabla stroja zalavfat, uspelo mi je še plenice v roza pobarvatuser posted image user posted image user posted image jao sem pa ponesreč eno rdečo brisačo not vrgla in sedaj mamo roza pleničke user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
12.6.2009 12:55:59   
Onasiss
Urša-glede na vsa fogajanja tukaj gor bambus pijemo že cel dopoldne. Zdele gremo spat in potem nadaljujemo proti večeru. Potem bo pa spet RR žur.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kosilo med tednom
Michonne RR

Ali kuhate med tednom?

Da, vsak dan (70%)

Nekaj krat na teden (23%)

Občasno kaj na hitro (3%)

Ne, jemo zunaj (0%)

Ne, med tednom jemo pri sorodnikih (stari starši ipd.) (2%)

Ne, kosilo si prinesemo (iz šole, ipd.) (2%)

Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!