|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
12.6.2009 9:01:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

še zdej se dere AS GA VIDU VLAAAAAKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
12.6.2009 9:08:57   
Vesnozaver
dobro jutro!

aljaz spi, jaz pa kofetkam, juhuhuuser posted image
majci se malo pa morje hm?mi tud gremo 20., komaj ze cakaaaaam!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
12.6.2009 9:10:35   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz vas en mal zapuščam, grem likat dokler Žiga spančka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aha, zdaj pa vem, zakaj jaz nimam volje za likat....ker je sla k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
12.6.2009 9:19:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

dobro jutro!

aljaz spi, jaz pa kofetkam, juhuhuuser posted image
majci se malo pa morje hm?mi tud gremo 20., komaj ze cakaaaaam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
12.6.2009 9:31:08   
kayica24
dobro jutro!!!

KATJUŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa....Tak dolgo sem vas brala sedaj, da so se mi hrenovke (ki sem jih mimogred dala KUHAT)skoraj SPEKLEuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
12.6.2009 9:35:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

dobro jutro!!!

Drgač pa....Tak dolgo sem vas brala sedaj, da so se mi hrenovke (ki sem jih mimogred dala KUHAT)skoraj SPEKLEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da bajte ne zakuriš zaradi rr-jauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
12.6.2009 9:43:49   
Katjusa PROSIM DA MI NAPIŠEŠ NA ZS SVOJ NASLOV NE NAJDEM GA SEJ NI ČUDNO...PROSIMMMMMM NISEM POZABILA NATE...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
12.6.2009 9:56:38   
claud
A je dons starševski dodatek?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.6.2009 10:00:21   
kayica24
JE JA..user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.6.2009 10:00:40   
kayica24
Vsaj moral bi bituser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.6.2009 10:03:19   
claud

Vsaj moral bi bituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.6.2009 10:04:50   
kayica24
v ponedeljek pa še otroškiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.6.2009 10:05:24   
Pikica_82
Jutro!
A bi nehale lušte z morjem delat?! user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.6.2009 10:07:31   
tanci29
good morning ladys and ptički in čebelice

moja čmrla smrči...dans se je že ob 5ih zbudla pa ob pol osmih...dans sem jest pelala erika u varstvo daddy se je mal zaspal in je reku da se bo zrihtal ta čas ko bom jest erika pelala pridem dam on pa še čist nezrihtan s Hano okol skače....ja mala ko je zbujena ni šanse da jo samo pustiš....sem se mu ful smejala k zna ponavad bit pameten kaj lohk use nardišuser posted image user posted image

no tako na hitro sem vas preletela

kolumbo-still alive, sem res se že ustrala da te je kak medo popapcu na rožniku
mlea-mwa....tle poljubček je pa čist slinast...sem mogla trikrat pogledu kdo se nam je zdej na novo pridružu pol pa ugotovim da si je fantek zgleda glavo razbil user posted image
claud-jest mam ognjičevo kremo od justa....
majchy-a si ti ok ob šestih si ti že kavico popila s tvojmu in že vse pokomentirala....vročina? yes? no?
rebeka-ful cukrček uroš
katjuša-I LOVE THE KOLAŽ BEJBI YOU ARE THE BESTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara-super za dudico, joj vsaj nekaj da vam malo pomiri vašo piškico
cita-hej bejbi
shuka-joj kok sem vesela za vas in za Maja da mu gre na boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.6.2009 10:09:32   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da bajte ne zakuriš zaradi rr-jauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.6.2009 10:10:22   
tanci29

TIMON-u in VAL-u.......vse najlepše za obmsečnico

user posted image

tudi od nas

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.6.2009 10:11:29   
Katjusa
Mi smo spal do 4:20 ko se je benjamin zbudu.... glede na to, da se je sinoči ful nejedu sem vedla, da ne morem biot lažen in sem ga dala na bok mu dala flaško s čajem je neredu 5 požirkov dam dudo in na zaj ne trebušček in je takoj zaspal in spal do 9:40.....

zdej se pa meni mudi k grem v Lisco po kopalke....
vas pol prečekiram:9
pridne bit in lepo se imetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.6.2009 10:12:48   
tanci29
kaj boste use ušle na morje al kaj....mmmmmmmmmm kar voham borovčke pa slano vodo....pa bambija pa senčka pa kopalke pa sonček pa ribice pa sladoled pa bambija pa bambija pa bambija pa bambija....ups i am still here in ljubljana what a wonderful dreams i have

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.6.2009 10:13:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-a si ti ok ob šestih si ti že kavico popila s tvojmu in že vse pokomentirala....vročina? yes? no?

ob 5.30 sva pila kavico,potem pa on v službo,mati pa na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vročina-definitivno yesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.6.2009 10:14:44   
Čebel@

kaj boste use ušle na morje al kaj....mmmmmmmmmm kar voham borovčke pa slano vodo....pa bambija pa senčka pa kopalke pa sonček pa ribice pa sladoled pa bambija pa bambija pa bambija pa bambija....ups i am still here in ljubljana what a wonderful dreams i have
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.6.2009 10:15:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mi smo spal do 4:20 ko se je benjamin zbudu.... glede na to, da se je sinoči ful nejedu sem vedla, da ne morem biot lažen in sem ga dala na bok mu dala flaško s čajem je neredu 5 požirkov dam dudo in na zaj ne trebušček in je takoj zaspal in spal do 9:40.....

zdej se pa meni mudi k grem v Lisco po kopalke....
vas pol prečekiram:9
pridne bit in lepo se imetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn se imej v šopinguuser posted image user posted image user posted image kej lepga kupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.6.2009 10:20:46   
kayica24
Punce, jaz grem pa jutri malo ven zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image Greva s sestro od mojega na kaki drinkuser posted image user posted image user posted image In to po slabem letu dniuser posted image

Marinela pa bo spala skupaj z babiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.6.2009 10:21:11   
tanci29

ob 5.30 sva pila kavico,potem pa on v službo,mati pa na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vročina-definitivno yesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je zdelo....no sej vsaj lohk u miru predelaš, ker ko prideš tkole kt jest npr. pol rabiš vsaj pol ure da predelaš debate, pol hočeš začet pa kej komentirat pa se ziher kdo oglasiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.6.2009 10:22:50   
tanci29

Punce, jaz grem pa jutri malo ven zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image Greva s sestro od mojega na kaki drinkuser posted image user posted image user posted image In to po slabem letu dniuser posted image

Marinela pa bo spala skupaj z babiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem se za dons spočila....sem se sama peljala z Janom plestenjakom za deset minutuser posted image user posted image user posted image ....hotel soba so dve lalala lalalala

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.6.2009 10:24:16   
tanci29
KATJUŠA FAJN KOPALKE SI KUPI......jest še ne vem a bi probavala tiste od lan al čem tud it kaj kupit....največji kweščn pa je če jih bom sploh rablauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!