Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno? ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok) in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudna samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe.... net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] danes imamo p...me prav zanima kako napreduje z težo in cm...no, še bolj pa me zanima, če je drugače vse ok... Pri teh in podobnih občutkih zagotovo nisi edina - tudi jaz sem se srečevala z njimi, ker je bila pri nas podobna situacija, ko sem prvič zanosila - vse polno očitkov s taščine strani, ker sem ji sinkota spelala, pa vse do tega, da sem mu najbrž kukavičje jajce podtaknila ... - nikoli nisem šla rada k njej na obisk, še danes ne grem rada, čeprav imamo nekako diplomatske odnose - sem ji sicer odpustila, ampak pozabila pa ne bom nikoli, kakšna je bila. Vse slinjenje okrog najinih otrok, pa gre meni tudi strašno na neki, kar nimam, ker točno vem, kakšna je. Jest ji ne zaupam in ji tudi nikoli ne bom, zato ji tudi ne zaupam svojih otrok.
|