Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 10.6.2009 21:03:13
|
|
|
|
lana70
|
čestitke goldy in sulfiniji !! da tudi me čimprej pridemo za vama....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 6:40:57
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 7:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. loremi, čestitke za pingvinčka. Sedaj ga pa lepo grej, da mu bo toplo pri mamici. Berem, da te nekaj zvija po trebuhu - nikar ne obupaj!!! gospodarica, itak ni besed, ki bi ti lahko povedale kako mi je žal. protina, tudi tebe čestitke za pingvinčka!! hanybany, to mi je pa čudno, da čakaš tako dolgo. Sicer si sedaj itak že zamudila in boš morala čakat avgust/september, ampak vseeno pokliči in vprašaj. Drugače pa ni res, da zasedajo samo 1x na mesec. Meni je dr D rekel, da vsakih par dni naredi par konzilijev in točno tako tudi je. Jaz sem imela zadnji posvet 30.3. (konzilij je bil pa kao okoli 25.3.), 9.4. sem že dobila pošto. n74, tudi jaz razmišljam o maci in krvomočnici. Mi lahko prosim malo napišeš za kaj so te stvari dobre in kako se jih jemlje? Avgusta/septembra grem spet v postopek in bi rada že prej jemala malo teh vitaminov. naska, super za tvoje folikle!! Upam, da bodo danes dovolj veliki za stopko! pija, bravo za 2 celici, čeprav verjamem, da si bila malo razočarana!! A zaradi tega bo ET že v petek? Jaz ne razumem, zakaj mene niso poklicali prej, če so videli da se je samo ena celica oplodila! Držim pesti, da te v petek počakajo dve blastociste!! goldy, kakšna čudovita pupa!! Res je lepotička!! In kako se počutite? reby, ti si pa tako pridna vsako jutro s tole kavico!! gigi, sedaj si pa ti na vrsti, da nalulaš !!!!!! Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 7:40:33
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, se kar podpišem pod post skuštrane suzi, da ne bom vsega prepisovala . Mene še vedno šraufa in so izcedki še vedno tu , ampak sej tko al tko nimam kej, počakat moram, da vidim, kaj se bo izcimlo iz vsega skup. Sam je pa fajn tkole bit malo doma. Punce, kolk časa ste ve po transferju doma? Jaz sem mislila bit pač ta teden, v ponedeljek pa v službo it. Imam sedeče delo za računalnikom, včas mal stresno (sem in tja no), ampak upam, da ne bo večje sile no. Sej ne vem, kaj je bolj prav no. En lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 7:58:07
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes se nam spet obeta sončen dan.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 8:01:26
|
|
|
|
Grethy
|
ČESTITKE GOLDIKI IN SULFINIJI ZA NJUNA SONČKAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 9:10:20
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro drage moje, najprej čestitke Goldy in Sulfiniji za nove člane RR . Gigi mislim nate in na vse trepetalke, naj vam dnevi hitro minevajo. žal mi je za vse ki ste dobile Pa še moja vesela novica, danes smo že videli srčka .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 9:31:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Pa še moja vesela novica, danes smo že videli srčka . tole je pa res krasna novička Lana, čestitike in naj bo tudi naprej vse v redu
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 9:38:02
|
|
|
|
protina
|
dobro jutro vsem skupaj. Malo sem odpeljala v vrtec zdaj pa kavč peglat. grejem pingvinčka in srčno upam, da sta si že našla mesto kjer se zabubita :)
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:49:30
|
|
|
|
gigi1
|
Helou drage moje Najprej vsem HVALA za navijanje. Lana08 jupiiiiii tako sem vesela te novičke . Zdaj se pa sprosti in začni uživati Pija navijaaaam Jaz sem OK, še vedno optimistična...malo slabše spim, saj bo...še par dni
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:49:44
|
|
|
|
Pija76
|
Skuštrana Suzi, jaz sem v PO in je praksa, da če je malo celic ti dajo kmalu ET, ponavadi 2 dan. Blastocisti ne vem če bosta, sam da bosta dva lepotca . Mislim, da je prekmal za blastociste a ni tko punce? Ne vem, sem mal nevedna . Protina lepo grej pingvinčka, naj se zabubita za naslednjih 9 mesecev. Lana08 čestitke za srčka! Pujsa Pepa thx za kafe! Pozdravček in lep dan vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:51:10
|
|
|
|
Pija76
|
Žižet moja a maš cajt ? Do 12 a? Thx za navijanje!!! A si rešla že mojo domačo nalogo ? Ti ostani QL, ker čez 9 mesecev nas bo 6 na sprehod hodilo!!!! Navijam tudi jaz za vas!!!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:52:14
|
|
|
|
gigi1
|
Suzi, Pija blastocista se naredi šele 5. dan.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:53:40
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Suzi, Pija blastocista se naredi šele 5. dan. No se mi je zdelo! Hvala za poduk!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:54:11
|
|
|
|
gigi1
|
Pija cajta ni na pretek Rešujem še tole tvojo zadevo, samo bomo rešili Naj se uresničijo tvoje napovedi
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:54:18
|
|
|
|
Pija76
|
Gigi kdaj si podpis dopolnila?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:55:12
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija cajta ni na pretek Baje da si ga je treba uzet
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:56:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi kdaj si podpis dopolnila? Že skoz je isti Kaj se pa teb dogaja?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:57:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija cajta ni na pretek Baje da si ga je treba uzet Taprava se je oglasla
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 10:58:49
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija cajta ni na pretek Baje da si ga je treba uzet Taprava se je oglasla Ej a nimaš občutka, da je danes že 2 dan ko sem si ga pušteno uzela Glede podpisa: se mi zdi da 2 stavka ni blo prej.....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 11:02:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Ej a nimaš občutka, da je danes že 2 dan ko sem si ga pušteno uzela Glede podpisa: se mi zdi da 2 stavka ni blo prej..... Pa si si ga res končno mal utrgala Že skoz sta 2 stavka, saj veš, da nisem polovičarska
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 11:14:52
|
|
|
|
Naska
|
Hja, jaz pa dr. T.... to je pa tako, ko maš ivf, si takoj še enga botrčka zraven pridelaš. Ampak danes ni bil prof., ker je šel na pot. Kakorkoli že - še vedno so trije folikli in počasi rastejo - ne tako hitro, kot pri ta prvem postopku (takrat je na dan kot je danes že stopka padla in so bili preko 20), danes so še vedno nekje 17 in stopke še ne bo - menda tudi cista packa žre njihovo hrano in jih bremza... tako da mogoče bo stopka jutri, se grem spet pokazat pa zvečer spet špikat - sem kar živčna ob tem špikanju, škoda da nisem začela z jutranjim pa bi mi že cel teden to lahko kar tam delali... bomo videli, če je jutri stopka, je v nedeljo punkcija... potem se pa trepetanje - 1.del, začne. ajd,
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 11:42:53
|
|
|
|
gigi1
|
Naska tole se ti pa že kar vleče . Saj bo...če bolj počasi rastejo so ponavadi bolj kvalitetne celice
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 12:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
lana, bravo za srčka.. pija, maš prav - 2 dan mislim, da res ni blastocist. Aha, vidim, da je gigi potrdila! punce, ena prošnja: poznate koga ki oddaja apartma/sobo v Poreču, Medulinu, Crikvenici.... Tu nekje - lokacija niti ni tako važna, važno je, da lahko s seboj pripeljem psa. Bi potrebovala nujno, ker bi rada jutri šla na morje za par dni.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 11.6.2009 12:39:50
|
|
|
|
n74
|
Živjo, najprej Barbi, Mišmiš hvala za odgovore. Sem že nehala jemat dodatke, ampak je hudič, ker mislim, da ta ciklus nimam O, ker nisem opazila sluzi. Ovulacijskih testov pa nisem nabavila, ker bi bila potem še bolj obremenjena s tem. Že tako mojmu samo omenim, da je treba slončkat in mu že vse dol pade Tale psiha je je.ba. Suzi - jaz mace nisem med postopki nikoli jemala, nabavila sem jo sedaj ko imam pavzo (čakanje na jesen), pa sem rekla, dajmo še s tem probat. Uglavnem uravnava hormonsko stanje, pa menda tudi izboljšuje celice. Enkrat je Gigi napisala, da jo ona med postopkom ne bi jemala, ker potem hormone porušiš. Drugače pa so mi punce včeraj svetovale, da naj ob O neham jemat. Čaj krvomočnice debeli sluznico, da se zarodek lažje vgnezdi, to sem jemala tudi med postopkom od konca M do O. Matični mleček bom pa sigurno tudi v naslednjem postopku jemala, ker mi je nazadnje pomagal. Joj, se moram odvadit, da govorim o naslednjem postopku, če pa imam še pingota. Madonca če bi me slišal.... Hej Naska, da te še tukaj pozdravim in pošljem tvojim folikelčkom veliko energije za rast in kvalitetne celice. Lep dan, N
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?