slovenka
|
Naša pika je pa hodila zadnje 4 večere vse pozneje spat. Ko je bilo tako deževno čez dan, je hodila spat dopoldne in popoldne in ko se je zbudila ob 19h, ni mogla takoj spet nazaj spat. Sinoči je šla spat celo ob pol dvanajstih. No, zdaj imam pa spet upanje, da bomo prišli na stari ritem, ker je šla spat šele sedaj ob 12h in ne ob 9.30 kot prejšnjih nekaj dopoldnevov, tako da bi potem morala zdržati do večera. Mi je kar preveč ustrezalo njeno spanje ob 19.30, ko sem bila že stuširana v postelji na laptopu ob 20h. Včeraj pa se je meni že ful spalo, nje pa nič... Ja, AS, bomo videli, kako bo s službo za dragega. Ta stara je bila fajn, ja, je imel fajn položaj, plačo solidno. Sicer pa ker gre za proizvodno podjetje - zelo malo terena... - je delal do ure, redko preko in dopust je lahko dobil v glavnem zmeraj, ko je hotel. No, ob torkih pa je bil doma 4 mesece, ne celo leto en semester na faksu, potem smo imeli pa varuško. Saj v firmi jim je bolj tako ustrezalo, kot če bi ves dopust, ki ga je imel, koristil skupaj in bil daljši čas povsem odsoten... Starega avta pa še zmeraj nisva prodala. Sva ga dala na vse možne oglase, potem se pa včeraj spomniva, ja, dajva izkoristiti dejstvo, da smo doma ob cesti - ga postaviva ob cesto z napisom, da se prodaja in danes je ful interesa. Ker je res lepo ohranjen avto, kar se pa preko oglasa ne vidi in je posledično takoj videt drag. Ti, ki ga pa vidijo, pa ne mislijo tako. Vsaj enkrat bomo upam imeli korist od te ceste