|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
9.6.2009 10:12:23   
Anonimen
LOVRO

in seveda tudi: Neža in Ema

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.6.2009 10:38:08   
aleksandra silvija
Zahvaljujem se za vse skikce tu na ekranu in krasno pesmico. samo na mamico sem malo hud, ker mi ne pusti, da bi ekran, če ga že ne morem pojest, vsaj malo polizal. ko pa tako finio izgleda.
A da sem star 1 leto?
hm, če to pomeni, da me kar naprej objemate, naj vam povem, da mi gre to že malo na živce. Da pa z mano plešete in mi pojete ter da dobivam take fejst slikce,...no, to mi pa je všeč. Zato hvala.

LOVRO

Čestitke tudi Neži in Emi:
user posted image .

Žan in Lun za kobacanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Hvala za vse dobre želje, glede službe in vrtca pa kot v sanjah se je izteklo, res. Sem tako vesela.

Pridem še kasneje pokomentirat, me kličejo....otrocuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.6.2009 10:58:14   
aleksandra silvija
Lunca, sem pogledala slikce, kako ste vsi lušni! user posted image

Res so že malčki tile naši otroci.
Lana, prava mala dama in Luka Patrik in Lun luštna fantka.user posted image user posted image user posted image

Slovenka
--mogoče bi bilo za tvojega moža celo fino, da gre nazaj v prejšnjo firmo. sploh če imajo tak posluh za družine. Imeti kar celo leto dopust ob torkih, ni ravno običajno. Pa še poletje bi imeli več časa.
Kakorkoli, držim pesti, da se izzide kar najbolje.
Nya--tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem, ki ste v podobnih situacijah.

Še čestitka za mojega Lovra:
Lovro, mami ti želi vse naj naj. Ostani zdrav, ostani navihan kot si.
Veš, tako vesela sem, da si prišel k nam, še sedaj včasih komaj verjamem, da imamo kar 3 user posted image .
Želim ti, da bi bil srečen otrok. Tako lepo je poslušati tvoj smeh in zraven gledati tistih nekaj zobkov, ki kukajo v svet.
Osvajaj ta svet pogumno, mi ti bomo vedno pomagali in stali ob strani, kadarkoli boš želel.
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.6.2009 11:01:40   
aleksandra silvija
Punce, sedaj ko mi ni potrebno Jerneja več voziti v "ta star" vrtec, imam kar naenkrat ogromno časauser posted image .
V novi vrtec se bomo uvajali šele septembra, čez poletje bomo šli tja samo na obisk.

Patricia je danes doma. Včeraj zvečer je imela vriočino in je nisem poslala v šolo. Imajo plavanje. Danes je o.k. in izgleda, kot da šprica šolo.user posted image
Pravkar se z Jernejem zabavata zunaj, Lovro pa user posted image .user posted image

Samsa--hvala za slasten začetek dneva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.6.2009 12:04:07   
inetbike
Ema se zahvaljuje za čestitke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1630
9.6.2009 12:17:48   
slovenka
Samo res, AS, kaj si bi pa sedaj začela? Večja dva zunaj, mali spi... Hm... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovru iskrene čestitke. Če sodim po Sofiji, prav verjamem, da ga stiskanje in lubčkanje že moti user posted image

Tudi Ema user posted image user posted image user posted image user posted image Bi jo pa z veseljem radi kaj videli. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu inetbike)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.6.2009 12:24:46   
slovenka
Naša pika je pa hodila zadnje 4 večere vse pozneje spat. Ko je bilo tako deževno čez dan, je hodila spat dopoldne in popoldne in ko se je zbudila ob 19h, ni mogla takoj spet nazaj spat. Sinoči je šla spat celo ob pol dvanajstih. No, zdaj imam pa spet upanje, da bomo prišli na stari ritem, ker je šla spat šele sedaj ob 12h in ne ob 9.30 kot prejšnjih nekaj dopoldnevov, tako da bi potem morala zdržati do večera. Mi je kar preveč ustrezalo njeno spanje ob 19.30, ko sem bila že stuširana v postelji na laptopu ob 20h. Včeraj pa se je meni že ful spalo, nje pa nič... user posted image

Ja, AS, bomo videli, kako bo s službo za dragega. Ta stara je bila fajn, ja, je imel fajn položaj, plačo solidno. Sicer pa ker gre za proizvodno podjetje - zelo malo terena... - je delal do ure, redko preko in dopust je lahko dobil v glavnem zmeraj, ko je hotel. No, ob torkih pa je bil doma 4 mesece, ne celo leto user posted image user posted image user posted image en semester na faksu, potem smo imeli pa varuško. Saj v firmi jim je bolj tako ustrezalo, kot če bi ves dopust, ki ga je imel, koristil skupaj in bil daljši čas povsem odsoten...

Starega avta pa še zmeraj nisva prodala. Sva ga dala na vse možne oglase, potem se pa včeraj spomniva, ja, dajva izkoristiti dejstvo, da smo doma ob cesti - ga postaviva ob cesto z napisom, da se prodaja in danes je ful interesa. Ker je res lepo ohranjen avto, kar se pa preko oglasa ne vidi in je posledično takoj videt drag. Ti, ki ga pa vidijo, pa ne mislijo tako. user posted image Vsaj enkrat bomo upam imeli korist od te ceste user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.6.2009 12:25:49   
slovenka
Sicer sem pa pozabila povedati, da se tudi meni zdijo super duper lepi Lun, njegova mamica in vsi obiski. Taki pobalini veliki. Če ne bi sama imela doma takšne pupe, bi mislila, da so to stari 3 leta user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
9.6.2009 12:28:10   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Lovro, junijski plezalec, ki bo nekoč everest osvojiluser posted image ....vse naj naj naj boljšeuser posted image user posted image user posted image

Lana, Lun, Luka Patrik.....manekeni ta pravi...en bolj kot ta drug in lepe fotkiceuser posted image

Jaka....njami je slastna tortica.....user posted image user posted image

Žan, Lun...čestitke za kobacanja....zdaj pa še en korak do hojeuser posted image

Tako lepe slikice tort limate tle gor, da jaz lepo ideje zbiram za okracljanje izabeline torteuser posted image ......

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
9.6.2009 12:29:24   
alea01
Ema, Neža----- čestitke tudi vama za prvo svečkouser posted image

aleksandra silvija.... sem zelo vesela, da se vam je tako lepo vse izteklo......sam pozitivno razmišljat...še v naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
9.6.2009 12:29:48   
slovenka
No, pa še dve slikici naše pike poke, potem se pa spokam dol z RR user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
9.6.2009 12:32:52   
slovenka
Lej jo zdaj aleo, kako se je vrinila med moje monologe. Ojla Alea user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
9.6.2009 12:33:28   
alea01
sofija, kako si šikana.....user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
9.6.2009 12:34:31   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Lej jo zdaj aleo, kako se je vrinila med moje monologe. Ojla Alea user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ola slovenkauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
9.6.2009 12:34:59   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

sofija, kako si šikana.....user posted image user posted image

hvala teta alea user posted image Kdaj bom pa lahko kaj Izabelo videla? Ker pubeci me sedaj ne zanimajo preveč - je bil prej en julijski na obisku pri meni, pa se je samo za žogo in mamico zanimal in nič za mene, sem mu klobuk vzela z glave, pa se je jokal... Tako da zdaj iščem žensko družbo user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
9.6.2009 12:35:19   
alea01
slovenka mal pikalon za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
9.6.2009 12:36:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka mal pikalon za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala alea. Saj običajno imamo take cikluse, pa gre potem spet na staro. Par dni odlaga, potem se pa nabere premalo spanja in spet spi... Upam, da bo. Izabela še zmeraj hodi spat ob 19h? Ona je prava urica, a ni? Pa kahlica in vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
9.6.2009 12:37:35   
alea01
Sofija...je mami rekla, da bo v petek ali v soboto mal slikic pripopala gor od praznovanja mojega RD....pa me boš lahko virtualno občudovala...v vsej moji lepotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
9.6.2009 12:40:33   
alea01
Ja...Izabela ima uro v ritiuser posted image . spat ob 19.00. Čeprav gre čezdan še dvakrat po 1,5 urco še spat ali pa celo več. Ob sedmih hoče v posteljo..kar sama gre h posteljici in hoče v vanjo. Če ni zaspana takoj, se crklja z zajčkom in mal igra...v glavnem , mami ima čas po 19.uriuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.6.2009 12:45:52   
slovenka
Alea, prav neverjetno. Sicer je naša običajno tudi pridna, se še kaj poigra v kinderpetu in to, ampak Izabela je pa vunglaublih. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.6.2009 12:48:47   
slovenka
zdaj mi pa RR nekaj šteka user posted image

Sem hotela samo še povedati, da niti malo ne dvomimo, da bo Izabela videt super, ko je taka lepotička. Če pa se ji kak mozoljček naredi, pa ji ga itak ati strokovno odstrani na fotografijah user posted image Alea, fajn praznujte. Mi bomo morali kmalu vabila poslati okrog...

(odgovor članu inetbike)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.6.2009 16:51:02   
inetbike
Saj bi jo dala gor, pa ne znam user posted image
Čakam na navodila, kako pripet slikco user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.6.2009 16:56:50   
inetbike
user posted image

Naša mala Ema na svoj 1. rojstni dan.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.6.2009 17:59:09   
Anonimen
inetbike - si našla navodila par strani nazaj?user posted image

pa lušna je tale Ema, prava mala damica - zdej pa le večkrat pridi kej počvekat - če si pa slučajno na fb, pa me lahko poklikaš

(odgovor članu inetbike)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.6.2009 20:25:42   
Samsa
Čer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.