|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 18:34:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
10.6.2009 21:00:53   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya je pa ravnokar po igranju s piškotkom (o maj gad kaka je bila, umazanka mala user posted image ) in mlekcu zaspala. HB, da lahko malo pokramljam z možekom, ki je prišel dam. Sam počakam, da poje. Sem naredila en KR NEKI (zalejavo, piščančje meso, jajca, kisla smetana in sir - vse v pečico z začimbami).

Hm, si me potolažila, sem mislila, da je samo naša tak mali pujsek, ko ima piškot, ker ga pač še ne je.

Tale tvoja ideja KR NEKI za kosilo je pa dobra, doslej sem na podobno delala piščančji žur, zelenjavo pa vedno posebej. Očitno res kompliciramuser posted image , namesto, da bi zelenjavo vtaknila kar zraven. A meso kaj prej popečeš?

Pa še vprašanje, koliko meska date za en obrok svojim user posted image ? 30g, 50g?

Za KR NEKi prej popečem piščanca na poru :)

Za en obrok sem jaz na začetku dajala pikico, pol 30g, zdaj pa kar več, zadnjič sem dala skoraj cel piščančji stegenček brez kosti (un zgornji del) pa je bilo malo manj od 50g.

Lovely

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.6.2009 21:12:09   
PikicaStonoga
Jaz pa nč ne tehtam dam od oka ....da je nekak s sorazmerju z zelenjavo ...

pa joj ženske, dejte nehat že določene stvari jemat osebno ...imam včasih občutek, da človk sploh ne sme nč tule gor naspisat, ker bo takoj katera užaljena, se bo ob to spotaknila ipd ...in to mi ni fino ...že tako je zatišje, če se bomo pa takole obnašale, se pa temule forumu nič kaj lepo ne piše ...naši user posted image  so otroci, me smo pa odrasle a ne ...dejmo se tako tud obnašat ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.6.2009 21:19:34   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Glede hrane se mi zdi pa za take malčke k so naši pizza čist too much, oprosti Janja, vsak na svoj način... Al pa pašteta, halo?!

Jaz se pa tule s tabo strinjam Lovely ...se nikamor ne mudi, sploh pa če želim, da bo zdravo in vseeno dobro jedla, po mojem mnenju to ni to ...

no tu sem tudi jaz enakega mnenja....nam se nič ne mudi - zaenkrat samo vso sadje in zelenjavo....z mesom bo pa user posted image začel ko se vrnemo iz prve runde morja, kar bo konec tega meseca. Potem pa šele po 9 mesecu mlečne izdelke....kaj pa vem, meni se pač tako zdi ok, seveda pa VSAK PO SVOJE user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.6.2009 21:20:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobr je, sam da nisem edina... Lakše se diše.

nisi edina, eni pač raje mal bolj kompliciramo user posted image

hmmm.....al pa manj kompliciramo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.6.2009 21:21:19   
Lucka1

Tijana pančka, jaz pa na netu ...
pol bom šla pa vn na ležalnik uživat k se zbudi, Tijana pa na dekico :)

ola, uživajte v savinjski....se mi je zdelo, da te ni v LJ user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.6.2009 21:24:42   
Lovely

pa joj ženske, dejte nehat že določene stvari jemat osebno ...imam včasih občutek, da človk sploh ne sme nč tule gor naspisat, ker bo takoj katera užaljena, se bo ob to spotaknila ipd ...in to mi ni fino ...že tako je zatišje, če se bomo pa takole obnašale, se pa temule forumu nič kaj lepo ne piše ...naši user posted image  so otroci, me smo pa odrasle a ne ...dejmo se tako tud obnašat ...

Se strinjam. Tu smo pa med drugim tudi zato, da si izmenjamo mnenja ne? Nikoli nisem imela težav s tem pa smo skupaj od zgodnje nosečnosti. Gre pa tudi meni pošteno na jetra tak post k sem ga danes SPET prebrala o mojem mnenju. Kr neki, mi ni všeč več zaradi takih osebnih užaljenih for in mi je žal k se bomo izgubile tko.  

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.6.2009 21:28:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Lučka - proti komarjem reče se  ANTI-STING - Elektronski odganjalec komarjev, škatlica je čisto tanka, velika 10 x 10 cm, vprašaj trgovce, v žalsekm Sparu jih imajo še nekaj! Zloženo na polici podobno kot baterije, zataknjeno za tisti kovinski štil, upam da sem razumljiva.  Baterijo se pa kupi posebej za v napravico.

ooo, hvala, bom pogledala in povprašala.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.6.2009 21:34:03   
Lucka1

res je, se strinjam.....LEPO JE, DA LAHKO NEKJE POVEMO OZ. NAPIŠEMO KAR MISLIMO IN KAKOR NAM PAŠE....in res ni nič osebno - saj konec koncev lahko vsaka samo iz sebe izhaja....PUNCE RAVNO TO JE FINO, DA SMO SI TAKO RAZLIČNE!!! user posted image user posted image user posted image TO JE LEPOTA ŽIVLJENJA IN SMISEL SVETA

Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.6.2009 21:40:54   
gogabojan

Se strinjam. Tu smo pa med drugim tudi zato, da si izmenjamo mnenja ne? Nikoli nisem imela težav s tem pa smo skupaj od zgodnje nosečnosti. Gre pa tudi meni pošteno na jetra tak post k sem ga danes SPET prebrala o mojem mnenju. Kr neki, mi ni všeč več zaradi takih osebnih užaljenih for in mi je žal k se bomo izgubile tko.  

Jaz sem povedala, kaj in kako. Ve ste izrazile mnenje s svojim nestrinjanjem.

Užaljena nisem, sem hotela komentirat svoj razlog, in ni bil mišljen, kot da sem UŽALJENA. Prej nisem jemala, da sem osebno napadena, zdaj pa hmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom kar rekla, da sem. Vsaj po mojem mišljenju. PA NIMA VEZE NO.

Sem pa sedaj užaljena, ker se spotikate ob moj nadaljni komentar. Pa sem le oddala svoje mišljenje, tako kot ve.

Ker pa ste skupaj odkar ste bile nosečke (jaz pred tem nisem niti vedela da obstajate) (pa hvala za lep sprejem), in ker se večinoma kreše okrog mojih izjav, k se naredi iz MUHE SLON, npr. komentarji, da sem užaljena preden sem bila užaljena. Kr neki.

Kot povedano, sem užaljena, ker mislite, da sem nevem kaj zamerila. Saj smo oz. sem jaz tu gori, da kaj povem za finto, svoje mnenje, svoje izkušnje, svojo ''pamet''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič drugega.

Če pa mislite, da sem bila prej kao užaljena ste se motile. Sem pa sedaj. Tako da bo bolje, da ne komentiram nič več. (uuuuuuuuu se sliši kot užaljenouser posted image user posted image user posted image user posted image , ne zameriti temu, nisem toliko užaljena, ker sem se spihala sproti, k sem to pisala).

Sam da nevm kvarila post z svojo ''namišljeno užaljenostjo'', vas prisrčno pozdravljam. Redno vas bom prebirala.

Pa še to (malo sem prizadeta ampak saj bo)(saj obstaja svoboda govora in pisanja) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dosežke, ki jih boste primorali.

P.S. Pikica, če boš želela tisti CD in DVD, pravljic in pesmic za Tijano, mi lahko pošleš naslov na ZS, pa ti pošljem po pošti. Če želiš.

ČAWČI

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 21:42:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.6.2009 21:43:24   
gogabojan
P.S.

Nisem več užaljena. Jbga me hitro mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu za to.

Vseeno vas lepo pozdravljam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.6.2009 21:45:46   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz sem povedala, kaj in kako. Ve ste izrazile mnenje s svojim nestrinjanjem.

Užaljena nisem, sem hotela komentirat svoj razlog, in ni bil mišljen, kot da sem UŽALJENA. Prej nisem jemala, da sem osebno napadena, zdaj pa hmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom kar rekla, da sem. Vsaj po mojem mišljenju. PA NIMA VEZE NO.

Sem pa sedaj užaljena, ker se spotikate ob moj nadaljni komentar. Pa sem le oddala svoje mišljenje, tako kot ve.

Ker pa ste skupaj odkar ste bile nosečke (jaz pred tem nisem niti vedela da obstajate) (pa hvala za lep sprejem), in ker se večinoma kreše okrog mojih izjav, k se naredi iz MUHE SLON, npr. komentarji, da sem užaljena preden sem bila užaljena. Kr neki.

Kot povedano, sem užaljena, ker mislite, da sem nevem kaj zamerila. Saj smo oz. sem jaz tu gori, da kaj povem za finto, svoje mnenje, svoje izkušnje, svojo ''pamet''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič drugega.

Če pa mislite, da sem bila prej kao užaljena ste se motile. Sem pa sedaj. Tako da bo bolje, da ne komentiram nič več. (uuuuuuuuu se sliši kot užaljenouser posted image user posted image user posted image user posted image , ne zameriti temu, nisem toliko užaljena, ker sem se spihala sproti, k sem to pisala).

Sam da nevm kvarila post z svojo ''namišljeno užaljenostjo'', vas prisrčno pozdravljam. Redno vas bom prebirala.

Pa še to (malo sem prizadeta ampak saj bo)(saj obstaja svoboda govora in pisanja) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dosežke, ki jih boste primorali.

P.S. Pikica, če boš želela tisti CD in DVD, pravljic in pesmic za Tijano, mi lahko pošleš naslov na ZS, pa ti pošljem po pošti. Če želiš.

ČAWČI

WHATEVER! GROW UP, GIRL!

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.6.2009 21:46:40   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

zelo lepo napisano! Men se tudi večkrat zdi, da ena nekaj napiše, ene 2 ji ploskajo, potem pa čudno izpadeš, če imaš drugačno mnenje, oz. kaj hitro "kompliciraš". Če ena napiše kaj se njej zdi, lahko tudi druga napiše drugače, a ne? Pa to ne pomeni, da žali prvo oz. da njeno mnenje ni dobro. Vsak pač po svoje.

user posted image

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.6.2009 21:47:27   
mbd0411
Berem in berem,pa kar neka užaljenost in jeza,pa ena to druga to....
Vsaka mamica najbolje ve kaj da sebi v usta in kaj da otročku.Eni jemo zdravo,drugi spet malo prehitevamo,tretji spet zaostajamo...Vsaka po svoje.

Rada pridem sem in vas berem in se tudi kaj novega naučim ali kaj novega povemuser posted image user posted image user posted image ,pa ja..user posted image

Tu smo,da si izmenjujemo mnenja,se posvetujemo,pohvalimo,včasih zjezimo....
Me preseneča tak buren odziv,saj se menda osebno poznate in veste kaj kateraresno in kaj za šalo...
Bla,bla..user posted image user posted image user posted image

Jolly,ti pa kar pridi,bom še spekla,ker so danes mularija vse pojedli.
Saj nisem tako daleč.Pikica ...tudi hodi v naš koncuser posted image

Puce mirno noč..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.6.2009 21:48:52   
iraira
Se strinjam, da vsaka mama naradi po svoji presoji....kar je najboljše kar lahko damo otroku. Vsi bodo zrastli v velike punce in fante pa če jejo samo zelenjavo ali ne.
Zdi se mi pa brezveze, da se tu gori "kregamo", ker so pomembnejše stvari v življenju.
Npr. :danes sem doživela hud šok. Ker sem bolj zapečkarica in se ne družim z vaškimi ženskamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi veliko stvari HB uide mimo.......... Sem pa zvedela, da imajo na sosednji kmetiji, kjer imajo 4otroke, najmlajšo punčkico (letnik 2008) prizadetouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Joooj boga punčka in njeni starši poleguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem takoj pozabila na moje neprespane noči in tečkanje zaradi zobekov, to ni nič v primerjavi z njihovimi problemi. HB da je tečka, samo da je zdrava.

Tole je bilo čisto tako neumesno, ampak hočem povedati to, da dejmo se malo v roke vzet pa ne se kritizirati in  "kregat" za vsako malenkost. Vsaka pač izrazi svoje mnenje in prav je tako

Jaz sem danes najsrečnejši človek na svetu, ker vem, da imam dva čudovita zdrava otroka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Samo to je važno in nič drugega

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.6.2009 21:49:27   
gogabojan
Vidim, da sem še kar kamen spotike. Nisem več užaljena.

Je pač Lovely napisala, da če ona misli tako, da če je mogoče čez les. Pa sem jo jaz vprašala, če sem potem jaz čez les, (nisem mislila kot napadanje), niti da sem užaljena.

No naslednji komentarji pa so bili, da kao kr neki da sem užaljena, čeprav nisem bila. To pa me je užalilo. Ampak, vsak ima svoje mnenje, in svobodo pisanja.

Glede na to, (NISEM UŽALJENA če verjamete ali ne), da se vam zdi, da se želim kregati in igrati užaljeno osebo, je pa bolje, da se jaz odstranim, da nevm kvarila foruma. Pa ni to zaradi užaljenosti, ampak, zdaj je izpadlo iz MUHE SLON. To pa po moji krivdi.

Jaz se trudim po najboljših močeh biti super duper mama, najboljša ženska na svetu za svojega srčeka, najboljša hči za moje starše, in dobra prijateljica, ki pove svoje iskreno mnenje.

Sem pač flegmatik, po drugi strani pa občutljiva. Pač taka sem. Kak bi bil svet dolgočasen, če bi bili vsi isti. HB da imate mene, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vam je bilo na momente vsaj malo smešno.

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.6.2009 21:54:39   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Vidim, da sem še kar kamen spotike. Nisem več užaljena.

Je pač Lovely napisala, da če ona misli tako, da če je mogoče čez les. Pa sem jo jaz vprašala, če sem potem jaz čez les, (nisem mislila kot napadanje), niti da sem užaljena.

No naslednji komentarji pa so bili, da kao kr neki da sem užaljena, čeprav nisem bila. To pa me je užalilo. Ampak, vsak ima svoje mnenje, in svobodo pisanja.

Glede na to, (NISEM UŽALJENA če verjamete ali ne), da se vam zdi, da se želim kregati in igrati užaljeno osebo, je pa bolje, da se jaz odstranim, da nevm kvarila foruma. Pa ni to zaradi užaljenosti, ampak, zdaj je izpadlo iz MUHE SLON. To pa po moji krivdi.

Jaz se trudim po najboljših močeh biti super duper mama, najboljša ženska na svetu za svojega srčeka, najboljša hči za moje starše, in dobra prijateljica, ki pove svoje iskreno mnenje.

Sem pač flegmatik, po drugi strani pa občutljiva. Pač taka sem. Kak bi bil svet dolgočasen, če bi bili vsi isti. HB da imate mene, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vam je bilo na momente vsaj malo smešno.

Lep pozdrav

FYI: biti za leseno žlico ne pomeni biti čez čes ampak biti za časom, staromoden, ne v koraku s časom... Čaw

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1218
10.6.2009 21:57:01   
Lovely
Jaz sem pa izvedla, da ima 3 leti malček moje dobre prijateljice tumor na učku. Jutri bodo izvedeli diagnozo, srce se mi para. Upam, da ni retinoblastom, Lučka.
Je pa rekel zdravnik, da ne bi bili v bolnici če ne bi bilo resno. Po moje jih je hotel malo pripravit.

Sem pa googlala, punce pazite na fotkah, če se uček od malčka posveti belo (ne rdeče) je lahko ta tumor.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.6.2009 22:01:36   
iraira

Jaz sem pa izvedla, da ima 3 leti malček moje dobre prijateljice tumor na učku. Jutri bodo izvedeli diagnozo, srce se mi para. Upam, da ni retinoblastom, Lučka.
Je pa rekel zdravnik, da ne bi bili v bolnici če ne bi bilo resno. Po moje jih je hotel malo pripravit.

Sem pa googlala, punce pazite na fotkah, če se uček od malčka posveti belo (ne rdeče) je lahko ta tumor.

A po fotkah se da to ugotoviti al kaj? Grozno no, same slabe novice.....držim pa pesti, da ni nič hujšega. Vsaka bolezen v kateri so vpleteni malčki me res prizadaneuser posted image  user posted image  user posted image .....verjetno ti to materinstvo prinese

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.6.2009 22:05:02   
mbd0411
Goga,sem opazila,da te kar velikrat kaj razjezi in užali.Pa to priznaš ali ne.
Saj če se kdo ne strinja s tabo,še ne pomeni,da je jezen nate..Užaljenost tu nima kaj iskati no..Brez veze,saj smo menda ja sami odrasli..
A smo????
Tu smo res že mesece in se kar dobro razumemo...pa komentiramo jezimo,jokamo...
Ne spalača se.
Dobra volja in optimizem...

Iraira,res smo lahko hvaležne za zdrave otroke.S korenčkom ali pašteto,pasuljem ali pizzouser posted image user posted image
Če pa nam ni do čveka tu,pa pač ne hodimo sem..ne komentiramo in ne beremo..

Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.6.2009 22:07:10   
Lovely
Ma ja, res je totalna depra k izveš kaj takega. Apmak sem ji rekla, da mora črne misli dat stran. Vem pa kako ji je... In nič ne morem rečt, da bi ji bilo lažje. Nič ne pomaga.

Punce, stisnite svoje lumpije, a veste kok smo lahko happy k mamo take luštne zdrave lumpije in lumpike pa take face mamice smo :)

Bravo za vse nas. user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.6.2009 22:08:02   
mbd0411

Lovely,a ti to resno???
Madona tole pa ni kar tako..

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.6.2009 22:10:22   
mbd0411
Jaz pa se jezim na rdeče oči.Pa potem popravljam.
Res smo lahko srečne da imamo zdrave škratke.
Sem šla mojim kar lupčka dat

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 22:11:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?