Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Lovely IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz pa nč ne tehtam dam od oka ....da je nekak s sorazmerju z zelenjavo ... pa joj ženske, dejte nehat že določene stvari jemat osebno ...imam včasih občutek, da človk sploh ne sme nč tule gor naspisat, ker bo takoj katera užaljena, se bo ob to spotaknila ipd ...in to mi ni fino ...že tako je zatišje, če se bomo pa takole obnašale, se pa temule forumu nič kaj lepo ne piše ...naši so otroci, me smo pa odrasle a ne ...dejmo se tako tud obnašat ... Se strinjam. Tu smo pa med drugim tudi zato, da si izmenjamo mnenja ne? Nikoli nisem imela težav s tem pa smo skupaj od zgodnje nosečnosti. Gre pa tudi meni pošteno na jetra tak post k sem ga danes SPET prebrala o mojem mnenju. Kr neki, mi ni všeč več zaradi takih osebnih užaljenih for in mi je žal k se bomo izgubile tko. Jaz sem povedala, kaj in kako. Ve ste izrazile mnenje s svojim nestrinjanjem. Užaljena nisem, sem hotela komentirat svoj razlog, in ni bil mišljen, kot da sem UŽALJENA. Prej nisem jemala, da sem osebno napadena, zdaj pa hmmmmm bom kar rekla, da sem. Vsaj po mojem mišljenju. PA NIMA VEZE NO. Sem pa sedaj užaljena, ker se spotikate ob moj nadaljni komentar. Pa sem le oddala svoje mišljenje, tako kot ve. Ker pa ste skupaj odkar ste bile nosečke (jaz pred tem nisem niti vedela da obstajate) (pa hvala za lep sprejem), in ker se večinoma kreše okrog mojih izjav, k se naredi iz MUHE SLON, npr. komentarji, da sem užaljena preden sem bila užaljena. Kr neki. Kot povedano, sem užaljena, ker mislite, da sem nevem kaj zamerila. Saj smo oz. sem jaz tu gori, da kaj povem za finto, svoje mnenje, svoje izkušnje, svojo ''pamet'' nič drugega. Če pa mislite, da sem bila prej kao užaljena ste se motile. Sem pa sedaj. Tako da bo bolje, da ne komentiram nič več. (uuuuuuuuu se sliši kot užaljeno , ne zameriti temu, nisem toliko užaljena, ker sem se spihala sproti, k sem to pisala). Sam da nevm kvarila post z svojo ''namišljeno užaljenostjo'', vas prisrčno pozdravljam. Redno vas bom prebirala. Pa še to (malo sem prizadeta ampak saj bo)(saj obstaja svoboda govora in pisanja) za vse dosežke, ki jih boste primorali. P.S. Pikica, če boš želela tisti CD in DVD, pravljic in pesmic za Tijano, mi lahko pošleš naslov na ZS, pa ti pošljem po pošti. Če želiš. ČAWČI WHATEVER! GROW UP, GIRL!