|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
9.6.2009 23:20:30   
janja 27
pa ta janja kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo na novi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.6.2009 23:29:41   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popenla bom, moj tok nekaj vleče dol z neta, da se mi comp nikamor ne premakne.

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ga grem zdaj kar razstrgat, kot hud kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.6.2009 6:47:41   
gogabojan
Jutro.

Nočka BP.

Moj pa trenutno tako smrči, da sem ga snemala. No in potem se Roky spomni, in oponaša smrčečega očkata.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očka potegne z žago, Roky z usti brni. Tonsko sta čisto izenačenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Men pa se kapilari vidijo na glavi od živčnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.6.2009 6:49:37   
jolly123
Dobro jutro. Spali celo noč, edino ob pol 6-tih smo bili že budni, ja nič fant trenira že za v vrtec kako bo zgodaj vstal, mu je mami včeraj povedala, da bo tam super fino user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

uf cel dopoldne - in kam greš, kaj počneš? jaz več kot eno uro na sprehodu nimam kaj delat ...

Ma mi mamo psa, pa je pol to vse drugače, popakiraš psa in tamalga greš do kake vode, psu mečeš palice v vodo, tamalmu je ful zabavno in se reži, pa maš mir user posted image Pol po cirka eni uri gremo počas domov, tamal recimo mrkne v vozičku, psa odpeljem nazaj v stanovanje, jaz se pa usedem nekje in v miru ta cajt preberem časopise in spijem kakav. Se tamal zbudi ga tam nafutram, pol pa greva še po hitrih opravkih...v štacuno po fasungo, na pošto, banko itd...odvisno kaj rabiš tisti dan. In to je to. Seveda ni vsak dan tko, včasih ga dam doma spat jutranjo rundo, pa gremo pol na sprehod itd.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

čerrrrrrrrrrrr.

Jaz pa vam moram nekaj povedat. Morda se boste grozile morda pa ne.

Danes sem naredila za kosilo pasulj pa še mal makarončkov notri. Pa smo kosilo jedli. Rok pa v jok je tok žalostno gledal. Pa sem mu dala. Je pa jedel, kot da bi iz lakote ušel.

Reakcija???????????? NOBENE. . Sem se bala, da ga bo kaj napenjalo, nič. Priden je bil kot bubica.

Aja, za večerjo pa je pojedel polovico mlečno maslen kruhen l v mercatorju stane čez 3 EVRE. Pa še to s pašteto. . Je že prej jedel pašteto, ampak nikoli tako veliko.

Mislim, moj je kot velik poba. . Še Bojan manj poje.

Ja super! Jaz sem itak mnenja, da bolj kompliciramo slabše je...ker sem opazila, da ko sem mu začela kuhat isto kot sebi edino manj začinjeno je vse pomlatil, tiste prilagojena kosila kao zanj, mu sploh ne grejo več v slast, tko da zdej ko delam kosilo, delam za oba pa je vse od a do ž. No pasulja še nismo jedli, ampak ga bom pa tud skuhala ta teden, pa naj malo proba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.6.2009 9:27:21   
Lovely
Dobro jutro,

mi smo imeli spet pestr noč. Zjutraj sva opazila, da 3 zobki ven ronejo, no vsaj tako zgleda... V glavnem sredi noči sem znorela na mojega k je spet vztrajal na prevzgoji glede spanja v svoji posteljici in ne pri nama. Revica joka k jo tok boli on pa še kar rine in rine s svojim načinom.

In sva se FUL skregala in sem ga nagnala ven iz njene sobe, jo potolažila, nahranila. In je rekel, da ne smeva v spalnico in sem rekla OK, bova pa v njeni sobi skupaj spali na kavču, I dont care. In je valda prišel čez pol ure in rekel, da imam prav, da sori, da res zgleda čist napačen timing, očitno naju pač rabi in da naj prideva v spalnico spat.

Pa kaj je s temi tipi?! Po takem se ne moreš več skregat k je priznal, da imam prav jaz pa še polna jeze. Kako pa naj dam to ven?? Na njega se ne morem zdret če je priznal a ne. Kok sem jezna.

Revico pa res buba, Calgel mi je tok žal da lahko daš 6xdnevno, jaz bi ji ga skoz dajala. Calpol pa ji ne bom (še) dajala k ni za to namenjen...

Glede hrane se mi zdi pa za take malčke k so naši pizza čist too much, oprosti Janja, vsak na svoj način... Al pa pašteta, halo?! A sem jaz čist preveč za leseno žlico al kva? Pa to sploh ni termično obdelano meso. Bravo za pogum punce. Jaz sem očitno zajec.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.6.2009 9:33:54   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Glede hrane se mi zdi pa za take malčke k so naši pizza čist too much, oprosti Janja, vsak na svoj način... Al pa pašteta, halo?!

Jaz se pa tule s tabo strinjam Lovely ...se nikamor ne mudi, sploh pa če želim, da bo zdravo in vseeno dobro jedla, po mojem mnenju to ni to ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.6.2009 10:02:43   
jolly123
A pico so tud že jedli, sem pa očitno sfalila user posted image Hm to mi je enmalček preslano, pa premastno...ampak vsak po svoje. 

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 10.6.2009 10:03:48 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.6.2009 10:08:40   
Lovely
Dobr je, sam da nisem edina... Lakše se diše.
.100noga, uživaj še naprej v Savinjski :)

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 10:26:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
10.6.2009 12:47:09   
mbd0411
Dan!

Sem brala,da ste nekateri poskusili s pizzo.Hm...nikamor se res ne mudi.Pa,saj ne morejo to jest,samo okušajo in dlesni ribajo ob "rob" pizze,ane,al kako?
No,pri nas se to še ni poskusilo,pa tudi pašteto ne,te verjetno še neki časa ne razen če se tavečjemu zazdi,da bi delil,kot je jagode..user posted image
V glavnem smo na zelenjavi,sadjupkaka žemlja za dlesniuser posted image ,pa kokoši potem,pa kak baby keks,juhice in pač mlečne stvari.Skuta,jogurt,mleko..
No,danes sem pa neki spekla in bomo tudi to poskusili.
A vam malo lušte naredim??user posted image

No,naj bo, ena slikcauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Popoldan se gremo potepat h kolegici,ki ima tri razgrajače,pa potem naša dva in še enega bomo čuvale,tako,da bodo zmazali tole 123user posted image

Lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
10.6.2009 12:47:29   
PikicaStonoga
Tijana pančka, jaz pa na netu ...
pol bom šla pa vn na ležalnik uživat k se zbudi, Tijana pa na dekico :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
10.6.2009 12:49:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

nisi edina, eni pač raje mal bolj kompliciramo user posted image

Ni nič narobe s kompliciranjem, če se preveč ne zakomplicira user posted image user posted image Ta je pa res ena deep user posted image user posted image

Evo mi smo pojedli kosilo, stročji fižol v omaki in pire krompir, Taju je bilo njami. Zdej pa pančka, pa res upam, da čim dlje da grem malo noge v luft dat, pol pa spet akcija.

Rabim enga računalničarja tisti jeb*ni čitalec na mojem računalniku ne dela, v bistvu cel kup zadev ne dela in nujno, nujno rabim enga ki bi to v red spravil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.6.2009 12:50:50   
jolly123
o a to si spekla. Joj zakaj nisi bližje, da pridem in ti pol pojem user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.6.2009 13:42:11   
Tejčika29
Lučka - proti komarjem reče se  ANTI-STING - Elektronski odganjalec komarjev, škatlica je čisto tanka, velika 10 x 10 cm, vprašaj trgovce, v žalsekm Sparu jih imajo še nekaj! Zloženo na polici podobno kot baterije, zataknjeno za tisti kovinski štil, upam da sem razumljiva.  Baterijo se pa kupi posebej za v napravico.

Tudi jaz sem zajec pri prehrani, delam pa po občutku, jedla bo pa do 1 leta vse, vsaj upam!

Imamo en kup rojstnih dni in tekamo od obiska do obiska... Alina je nora na otroka, tako vriska zraven in udarja z rokicami da jo je veselje gledati. Plazi še ne, sedi kot pribita in poskuša doseči vse okrog sebe, niti približno ne pade nazaj, očitno ji tako paše, probam sicer s plazenjem, ampak še ne gre. Bo že, vsak ob svojem času.

Vreme se bo spet skisalo, bemti me jezi, pa glih je luštno postal.

Se beremo, bye!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.6.2009 13:46:35   
Tejčika29
Pa še tole - sem šla včeraj na kavo s puncami iz službe da mal čujem kaj dogaja. Pa pride moj šefe in mi pol ure razlaga o vseh trenutnih in bodočih investicijah, sem že mela feeling da sem nazaj na šihtu, sem čist not padla - pol pa sem rekla, no zdaj grem pa jaz k moji Alini, me čaka že dobri dve uri user posted image user posted image user posted image , pridem septembra. Joj kak bo hitro konec lušnega, meni bo najbolj hudo miško od sebe dat, ker se mi zdi da je noben ne zrihta tako kot jaz. Mamice pač ane?

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.6.2009 13:51:47   
gogabojan
Dan.

No majhni komentarček glede hranjenja.

Se vidi da pregovor pravi STO LJUDI, STO ČUDI.

Draga Lovely, ne zameri mi, toda ta tvoj citat  Al pa pašteta, halo?! A sem jaz čist preveč za leseno žlico al kva?               Dobr je, sam da nisem edina... Lakše se diše.
Torej po tem lahko sklepam, da sem jaz za leseno žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Vem da si izrazila oz. ste izrazile svoje mnenje, sam pač tako se bere. Sem še svojemu pokazala poste, pa mi je pritrdil (preden sem začela pisati ta post) da se tako bere, kot pišem. Morda pa je tudi on ''za leseno žlico''??????

Mam enega 7 letnika, ki je še prej začel jesti vse, k je pri 8 mesecih (to bomo mi čez 10 dni), jedel dobesedno vse. Pa mu nič ne fali. Ima vse roke, prste, dve nogi, glavo, in je čisto zdrav.

Saj ne je paštete non stop. Jo pa je že ja. Pa who cares.Škodovati ne želim svojemu otroku. Sam pa ne bo čisto nič narobe (niti ni) če mu kdaj pa kdaj daš tako stvar.

En primer. Večino malčkov obožuje poli salamo. (mislim starejše od enega leta in še dlje). Moj Bojan NO WAY. Še vedno ne mara poli. Pa starši to na veliko kupujejo, da nahranijo svoje malčke, ker kao obožuje to salamo. In to dajajo kar pogosto. Mi pa ne.

Smo več ali manj pristaši takih stvari domačih stvari.

Ah sem preveč zakomplicirala. Poanta je, da smo si različni ljudje. Pa da vsak ima svoje mnenje. Jaz vem, da kljub pašteti, bo moj otrok zrastel v lepega, zdravega, močnega fantička, kasneje v moškega.

Verjemi mi na besedo, da se mu ta pašteta od včeraj in zadnjič nev čisto nikjer poznala. Pač ne kompliciramo pri nas čisto nič. Pa hvala bogu zato.

Lep pozdrav

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.6.2009 14:00:57   
iraira

Dan.

Draga Lovely, ne zameri mi, toda ta tvoj citat  Al pa pašteta, halo?! A sem jaz čist preveč za leseno žlico al kva?               Dobr je, sam da nisem edina... Lakše se diše.
Torej po tem lahko sklepam, da sem jaz za leseno žlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Vem da si izrazila oz. ste izrazile svoje mnenje, sam pač tako se bere. Sem še svojemu pokazala poste, pa mi je pritrdil (preden sem začela pisati ta post) da se tako bere, kot pišem. Morda pa je tudi on ''za leseno žlico''??????

Mam enega 7 letnika, ki je še prej začel jesti vse, k je pri 8 mesecih (to bomo mi čez 10 dni), jedel dobesedno vse. Pa mu nič ne fali. Ima vse roke, prste, dve nogi, glavo, in je čisto zdrav.

Saj ne je paštete non stop. Jo pa je že ja. Pa who cares.Škodovati ne želim svojemu otroku. Sam pa ne bo čisto nič narobe (niti ni) če mu kdaj pa kdaj daš tako stvar.

En primer. Večino malčkov obožuje poli salamo. (mislim starejše od enega leta in še dlje). Moj Bojan NO WAY. Še vedno ne mara poli. Pa starši to na veliko kupujejo, da nahranijo svoje malčke, ker kao obožuje to salamo. In to dajajo kar pogosto. Mi pa ne.

Ah sem preveč zakomplicirala. Poanta je, da smo si različni ljudje. Pa da vsak ima svoje mnenje. Jaz vem, da kljub pašteti, bo moj otrok zrastel v lepega, zdravega, močnega fantička, kasneje v moškega.

Verjemi mi na besedo, da se mu ta pašteta od včeraj in zadnjič nev čisto nikjer poznala. Pač ne kompliciramo pri nas čisto nič. Pa hvala bogu zato.

Lep pozdrav

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   lepo si to napisala, se strinjam popolnoma user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.6.2009 16:05:14   
Tosca
Dan,
mi smo še kar v redu, le nenormalno veliko spimo čez danuser posted image . Dopoldne dobre pol ure, popoldne pa dve uri, kar je za našo, ki je prej spala le trikrat po slabe pol ure na dan, zelo veliko. Občasno se dere, kot bi jo dajali s kože in jo komaj potolažim, ko jo ujčkam, nosim naokoli in crkljam. Po moje nekje lezejo naprej zobki, ampak nič konkretnega belega še ni na obzorju. Smo eni redkih brezzobčkov zgleda.user posted image  Pa če berem, kakšno jokanje nas še čaka (boga Inya in Lovely), me je kar mal strah. Lovely, upam, da vam zobki čimprej zrastejo.

Tudi glede hrane sva me bolj med zadnjimiuser posted image . Omejeni sva bolj na zelenjavo in sadje, začeli pa smo tudi s skuto, jogurtom in smetano. Mleko v malce večjih količinah pa bo sporedu tam okoli 10. meseca. Pa rumenjak ji dam vsaj drugi dan. Je pa prava zbirčna Metka (iz pregovora, pravo nasprotje pridni Janjini Metkiuser posted image ). Sem ji namesto zanjo klasičnega krompirčka ali riževih kosmičkov dala včeraj riž, pa ni šlo skozi. user posted image V nobeni obliki, ne z zelenjavo, ne s sadjem. Tudi češnje nam ne grejo. Pa kruh je tudi ne zanima, piškote pa oslini samo, če je res lačna. user posted image  Se tolažim, da sva začeli med zadnjimi in da bova počasi že.

Berem, da se menite glede paštet in podobnega, jaz mirno priznam, da sem glede tega zelo konzervativne sorte, (al pa mogoče kompliciram, kot mi pravi kolegica), ampak pri nas bo hrana, kot je recimo pica, pa pašteta prišla zelooo pozno na vrsto. Sicer pa paštete itak nimamo doma, ker je moj sploh ne je, jaz pa si je ne kupim, ker nočem imeti potem slabe vesti. user posted image  Po moje se je naša miška itak vrgla po svojem očku, ki je še bolj konzervativen kot jaz in strašno zbirčenuser posted image user posted image . Jao meni, ko bom morala resno kuhat za vse tri.user posted image  

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.6.2009 16:12:12   
Tosca
Vse najboljše Neli in Gaju za 8 mesecev in vsem, ki ste praznovali v teh dneh!

Se vidi, da vas berem stihijsko po straneh in ne po vrsti in potem pol pozabim, pol preberem šele potem, ko že kaj napišem... Vidim, da vas je kar nekaj, ki trpite zaradi zobčkov ali pa so že zrasli. Vam želim, da bi bilo najhujše čimprej mimo.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.6.2009 16:16:28   
Tosca
Sva bili te dni na obisku pri teti na Kozjanskem in je bila Danaja blazno navdušena nad njihovim psom. Je vriskala in hotela kar za njim. Pes je pa mislil, da mu bo metala palico, ko je čisto nor na to in je po celo uro skupaj čakal na palico tam pred nama.user posted image user posted image  Mi pravijo, da moramo kupit psa, pa sem rekla no way. Zunaj je premal placa, not pa pri nas pes nikoli ni bil in tega pač nisem vajena, moj pa še manj. Bo treba sestro nahecat, da ga oni kupijouser posted image . Pri neni je isto z ribicami, ki so mi zelo všeč, samo, če bi jih kdo drug rihtal.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.6.2009 16:17:41   
Tosca
Zdej pa našo malo zbudit, ker res že predolgo spančka, da ji ne bo ponoči kaj drugega prihajalo na pamet.user posted image  Pa pojest, pa ven.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.6.2009 16:54:32   
Lovely

Dan.

Lep pozdrav

Goga, sori, sploh nisem prebrala do konca tvojega posta, ker si čist sfalila. Iz mojega je razbrati, da sem jaz tista, ki v primerjavi z vami zaostajam, ker Inyi pač ne dajem vse te hrane o kateri govorite. Se mi pa ne da o tem razglabljat, kot sem tudi napisala, vsak pač po svoje.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.6.2009 16:59:06   
Lovely
Tosca, hvala za lepe želje, da bi nam čimprej minilo. Danes sva malo bolje, sva bili v dobri družbi Lučke in Vala user posted image  Inya je pa ravnokar po igranju s piškotkom (o maj gad kaka je bila, umazanka mala user posted image ) in mlekcu zaspala. HB, da lahko malo pokramljam z možekom, ki je prišel dam. Sam počakam, da poje. Sem naredila en KR NEKI (zalejavo, piščančje meso, jajca, kisla smetana in sir - vse v pečico z začimbami).

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.6.2009 17:12:02   
Tosca

Inya je pa ravnokar po igranju s piškotkom (o maj gad kaka je bila, umazanka mala user posted image ) in mlekcu zaspala. HB, da lahko malo pokramljam z možekom, ki je prišel dam. Sam počakam, da poje. Sem naredila en KR NEKI (zalejavo, piščančje meso, jajca, kisla smetana in sir - vse v pečico z začimbami).

Hm, si me potolažila, sem mislila, da je samo naša tak mali pujsek, ko ima piškot, ker ga pač še ne je.

Tale tvoja ideja KR NEKI za kosilo je pa dobra, doslej sem na podobno delala piščančji žur, zelenjavo pa vedno posebej. Očitno res kompliciramuser posted image , namesto, da bi zelenjavo vtaknila kar zraven. A meso kaj prej popečeš?

Pa še vprašanje, koliko meska date za en obrok svojim user posted image ? 30g, 50g?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.6.2009 18:19:10   
iraira

Sem naredila en KR NEKI (zalejavo, piščančje meso, jajca, kisla smetana in sir - vse v pečico z začimbami).

Sliši se njami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?