|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
9.6.2009 9:55:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Dobro jutro na dolenjsko! Danes ponoči sm pa spala, skor ko angelčekuser posted image . Princesi, jst sm bla pa ziher, da te bom zdej zjutraj našla na temi Rodili so. Nč, bomo pa še kak dan počakal na kakega novega dolenčka.

Jah nič, žal bo treba še malo počakat na kakega novega user posted image . user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
9.6.2009 14:06:27   
Alex01
Princesi - jaz sem tudi danes sanjala, da si že šla v "Rim" user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
9.6.2009 15:57:00   
čebelica01
MOJA KOLEGICA JE PA PRAVKAR V PORODNI IN ČAKAMO TOMAŽA user posted image user posted image user posted image . DAJMO SANDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
9.6.2009 16:07:10   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
Spet se bojo začel vroči dnevi in zopet veliko zatekanja. juhuhuuser posted image

mam eno prošnjo: a bi lohk kateri poslala sms o rojstvu? nimam nobene, tista k je pa bla, je še vedno v P.

O ti bogica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A na mojo telefonsko si pa čisto pozabila, da jo imaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, to pa že nism "pozabla", sam jst računam na to, da bomo skup v P, tko da "jok brate, odpade"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2754
9.6.2009 16:08:05   
kaminek

Kaminek - imaš ZS

hvala ti, si bom shranla in te "obveščala"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
9.6.2009 18:52:30   
Mala_princeska

A na mojo telefonsko si pa čisto pozabila, da jo imaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, to pa že nism "pozabla", sam jst računam na to, da bomo skup v P, tko da "jok brate, odpade"user posted image user posted image user posted image

Aha štekam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
9.6.2009 18:53:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

MOJA KOLEGICA JE PA PRAVKAR V PORODNI IN ČAKAMO TOMAŽA user posted image user posted image user posted image . DAJMO SANDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijamo za tvojo kolegico Čebeli. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
10.6.2009 6:38:56   
čebelica01
hvala princeska .

mamo tomažka
4030g
52cm
mami bi šla kar domov , se tok fino počuti tko , da vse ok !

čestitke Sanda , prava borka si user posted image user posted image user posted image user posted image in mali tudiuser posted image user posted image user posted image  seveda oči ti tudiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
10.6.2009 7:03:26   
cukr07
Čestitke za malega korenjaka! user posted image user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2759
10.6.2009 10:50:41   
Anonimen

hvala princeska .

mamo tomažka
4030g
52cm

čestitke Sanda , prava borka si user posted image user posted image user posted image user posted image in mali tudiuser posted image user posted image user posted image  seveda oči ti tudiuser posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2760
10.6.2009 14:06:47   
Alex01
Čestitke za Tomaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
10.6.2009 14:32:01   
Mala_princeska
Ajm back s pregledauser posted image user posted image user posted image in to brzinsko se mi ni dalo nikamor več, ko je bilo tako črno nebo....Se je že ulival dež po malem .

Nič novega - CTG menda lep, naslednji pregled CTG  + vaginalno 16.06. - torej drugi dan po PDP-ju, če bom še tukaj pri svoji ginekologinji, potem bomo pa videli.

Čakamo.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
10.6.2009 14:33:15   
Mala_princeska

hvala princeska .

mamo tomažka
4030g
52cm

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Čestitke še z naše strani!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
10.6.2009 14:43:43   
Alex01

Ajm back s pregledauser posted image user posted image user posted image in to brzinsko se mi ni dalo nikamor več, ko je bilo tako črno nebo....Se je že ulival dež po malem .

Nič novega - CTG menda lep, naslednji pregled CTG  + vaginalno 16.06. - torej drugi dan po PDP-ju, če bom še tukaj pri svoji ginekologinji, potem bomo pa videli.

Čakamo.....

Princesi, zgleda, da se tvojemu user posted image  nič ne mudi na svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2764
10.6.2009 17:03:30   
čebelica01
HVALA SEM JI ŽE PRENESLA ČESTITKE .IN POVEDALA DA MOJE BABNICE NA RR LEPO ČESTITAJO MAMICI IN OČKU ZA KORENJAKA TOMAŽA .IN SE VSEM PRAV LEPO ZAHVALJUJE .

HVALA ŠE OD MENE BABNICE MOJE user posted image user posted image user posted image .

JAZ PA NAVIJAM ŠE ZA TISTE , KI  NESTRPNO ŽE PRIČAKUJETE MALE ŠTRUČKE user posted image user posted image user posted image . DAJMO BABNICE DRŽITE SE user posted image user posted image user posted image

MOJ SLOGAN JE : SAJ BO ŠLO, LE POGUMNO user posted image user posted image user posted image user posted image

že včeraj je bil zame en poseben dan . namreč natanko 9.6. 2008 sem pomagala enemu fantiču ALEKSU na svet . lepo smo se malo poveselili in malemu navihančku čestitali ob prvi svečki. zvečer pa smo ga že nazdravli za še enega fantiča ki je prijokal na isti dan leto kasneje . tako, da me danes čaka še en naporen dan , kajti ponosni očka nas vabi , da nazdravimo tako kot treba user posted image user posted image user posted image user posted image . očka pravi , da preden pridejo ženka in sinek domov treba še krstit stanovanje za srečouser posted image user posted image user posted image . pa naj mu bo , a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
10.6.2009 18:57:00   
Mala_princeska
JAZ PA NAVIJAM ŠE ZA TISTE , KI  NESTRPNO ŽE PRIČAKUJETE MALE ŠTRUČKE user posted image user posted image user posted image . DAJMO BABNICE DRŽITE SE user posted image user posted image user posted image
MOJ SLOGAN JE : SAJ BO ŠLO, LE POGUMNO user posted image user posted image user posted image user posted image
že včeraj je bil zame en poseben dan . namreč natanko 9.6. 2008 sem pomagala enemu fantiču ALEKSU na svet . lepo smo se malo poveselili in malemu navihančku čestitali ob prvi svečki. zvečer pa smo ga že nazdravli za še enega fantiča ki je prijokal na isti dan leto kasneje . tako, da me danes čaka še en naporen dan , kajti ponosni očka nas vabi , da nazdravimo tako kot treba user posted image user posted image user posted image user posted image . očka pravi , da preden pridejo ženka in sinek domov treba še krstit stanovanje za srečouser posted image user posted image user posted image . pa naj mu bo , a ne?user posted image user posted image user posted image

Hvala za navijanje.
user posted image Si bila neke vrste "doula" pri porodu (izraz najden v knjigi Moj porodni načrt; dr. Wagner)user posted image
user posted image da ga boste zažurirali.

Neposredna povezava do sporočila: 2766
10.6.2009 18:58:58   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** JUNIJ **********

1. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 16.06.

2. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image

********** JULIJ **********

3. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

4. jaknik1----6.7.-----30-----Nm----------user posted image

5. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 22.06

6. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

7. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

8. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P18.6.

********** SEPTEMBER **********

9. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 19.06

********** OKTOBER **********

10. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

11. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
16.06. Mala_princeska
18.06. Mateja4

19.06. Cukr07
22.06. Alex01

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA

10 user posted image : 6 user posted image

Pogrešane na naši temi:

1. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-
2. fejči--------18.6.----33-----Krško------
Tudi na junijkah se že precej časa nista javili, tak da ne vem kam sta se skrili oz. ušli. user posted image user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2767
10.6.2009 19:03:53   
čebelica01
hvala princesi smo ga že včeraj žurali pa je danes spet potrebno  ponoviti vajo. Ker je le prvorojenec in je očka res tako ponosen na svojega sinkota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

včeraj smo ga pili za mami, danes pa za Tomaža user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
11.6.2009 7:27:21   
kaminek
nas je kr neki mal na forumu, al sam jst tko vidm?

najbrž je že katera prej ušla in ni sporočila.

danes bomo vidl, če se kaj dogaja na CTG-ju, čeprav me nekaj matra, mislim da to ni to.

včeraj sem bila pri mami, ki je praznovala 60. let in je bla tko presenečena, k sva pršla, da se je kr zjokala. jah, nism ji mogla rečt, da pridem, ker še za minuto naprej ne vem, ali bom bla kot sopotnik sposobna zraven sedet (mene vožnja tolk zmuč in znervira). pa za vsakič, k me je klicala, mi je rekla, da škoda, da ne bova tud mi2 zraven-pa smo jo presenetluser posted image . v glavnem, vožnjo sm preživela, danes pa spet v avto, pa na pregled-me pelje tašča.

tko, se slišmo po pregledu!

Neposredna povezava do sporočila: 2769
11.6.2009 8:23:59   
čebelica01
dobro jutro vsem skupaj.

JAKNIK1 - tale tvoj buši je pa orto velik saj ne bodo dvojčki, kaj ne user posted image user posted image user posted image user posted image .

no res pa je da si ti ena trlica in potem vse skupaj tko orto zgledauser posted image user posted image user posted image .

lepo se imejte danes je en prekrasen dan.

popoldne imamo pa mi ciciveselico , mogoče se pa še s kero vidimo

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
11.6.2009 10:18:56   
Mala_princeska
Malo pozno dobro jutro še od meneuser posted image user posted image user posted image   ,

sem ga že "zabluzila"user posted image user posted image ,

sem peljala tamalo v vrtec in danes je ne bo domov - imajo kar v vrtcu zaključek, bodo v vrtcu prespali in jih gremo jutri iskat, tak da bodo imeli žur. Bomo videli, če bova z mojim to samoto brez otrok kako izkoristila . Ne vem ali se je hecal ali je pa resno mislil, da bo okna v kopalnici štrihaluser posted image .

Ja, pa na kofe sem zavila in se začvekala - babe pač .

Z mano vse ok, sam full hodim lulat in kakat, mi bo user posted image nogico ven porinil čez bušija. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.6.2009 10:19:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2771
11.6.2009 10:20:40   
Mala_princeska
Kaminek user posted image user posted image user posted image pa ne me prehitet no. user posted image user posted image user posted image

Čebeli uživajte na veselici z malčki.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
11.6.2009 10:36:55   
kaminek
na pregledu OK, tko da sm bla ekspresno doma. princesi, ti pustim, da greš prej, a prav? sam, jast pa takoj za teboj, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

zdej pa trenutno jem torto od včeraj, mjami, kaj je dobra. pol se grem pa uležat, ker sm fejt otrečena.

pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 2773
11.6.2009 10:38:56   
Mala_princeska

na pregledu OK, tko da sm bla ekspresno doma. princesi, ti pustim, da greš prej, a prav? sam, jast pa takoj za teboj, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

zdej pa trenutno jem torto od včeraj, mjami, kaj je dobra. pol se grem pa uležat, ker sm fejt otrečena.

pozdravčki

No welcome back user posted image user posted image , kdaj pa imaš naslednji pregled?

Počivaj in dihaj user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
11.6.2009 10:47:41   
kaminek
naslednji pregled: 18.6

me že pozabljivost napada

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.