Anonimen
|
Tako, sm šele zdej domov prišla. Pa da opišem današnji dan. Uglavnem, zjutrej sm se javla tukej in pri julijkah, potem pa pride poštar in mi prinese pošto - rezultate za streptokoko. Rezultati ful hitro, v enem tednu in žal pozitivni. Sicer sm skor mal pričakovala tak rezultat, saj je Jakob v porodnišnici kot novorojenček dobil antibiotik in bla sva not dva dni več, sam nihče pa mi ni hotel povedati za kaj se gre. Tut na njegov odpustni list so sam vpisali zdravljenje z antibiotikom, nič pa niso napisali katero bakterijo so izolirali. Kot sm pa že rekla, sm bila pripravljena na podoben rezultat, saj me je že G mal pripravila, ker ji je blo čudno, da niso vnešeni vsi podatki v odpustni list. Mislim, kaj hudiča pa majo za skrivat ? No, pa pustmo to, sm zdej vesela, da že vnaprej vem kako pa kaj. Sam da moj ne bo ponovno ogrožen. No, pol sm pa šla do G, ker sm bla mal pretresena nad rezultatom in sm dala še vodo (da prevermo, čeje al ni vnetje) in vnetja ni. Ma no, sej mi je blo ful čudno, ker kot sm rekla, nism mela nobenga povečanga izcedka, nč pekočega lulanja... Pa pravi moja zlata G da bi ona mene vseen mal na CTG priklopla in glej ga hudiča, 20 min priklopljena, CTG zabeležil v lepih rednih razmakih cca na 5 min krčenje in en tak kr lep popadek. Pa moja G odkimava z glavo, pa sm jo potolažla, da ko bom pa mogla res rodit, pa ne bo nikjer nobenga popadka al pa krčka . No, zdej pa pridno jem Buscopan in magnesol, pa nč malinovga čajčka. Tako da: alex - te bom kr počakala, važi? junijke - obljubim, da vas ne prehitim in da bom počakala na vrsto. Menda kombinacija omenjenih tablet dela čudeže .
|