|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
7.6.2009 12:00:49   
čebelica01
DAN DOLENJKICE - danes je pa dan za lenarjenje , ko pa imamo tko lepo vreme user posted image user posted image user posted image . če ne drugega se bomo pa sam crkljali user posted image user posted image user posted image user posted image  z našimi sončki, srčki itd. LEP DAN VAM ŽELIM

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
7.6.2009 15:14:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

DAN DOLENJKICE - danes je pa dan za lenarjenje , ko pa imamo tko lepo vreme user posted image user posted image user posted image . če ne drugega se bomo pa sam crkljali user posted image user posted image user posted image user posted image  z našimi sončki, srčki itd. LEP DAN VAM ŽELIM

Enako - prijetno crkljanje vsem - jaz sem kar 2 urci oddremala user posted image user posted image user posted image , mojedva pa že norita kaj mi je user posted image .
No po formuli gremo na volitve.

Ja Kaminek potem me boš pa še prehitela user posted image , nikamor mi še zbežat! user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
7.6.2009 19:38:54   
Anonimen
Halooo

no, pa mamo sončka...eh...mal je pozen....smo kar doma ostali. Pa še obiske smo meli, tako da sploh. Jutri se bomo pa kopali, če bo po sreči...user posted image

Punce, mejte se.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.6.2009 7:16:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jutri se bomo pa kopali, če bo po sreči...user posted image

Super. A se je user posted image moral najprej popi lepo zaceliti za kopanje? user posted image user posted image Sem že malo pozabila.

No polna luna je bila na obisku in mene še nič ne šraufa - še 6 dni do PDP-ja, mali user posted image pa še kar veselo kobaca po mojem bušiju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.6.2009 8:19:36   
kaminek
aha, princeska, si še z manouser posted image . name ni imela zdej polna luna nič vpliva, prav nasprotno, sm tuk dobr spala.
no, sej še traja polna luna, ampak prvi val je mimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.6.2009 8:35:16   
Anonimen
Mene je pa luna fino hecala. Po  dveh dneh hudih krčev sem se včeraj končno odločila, da pokličem v P, pa mi je ena ful prijazna G rekla, da naj se pridem kar pokazat. Ja vežde, da se bom iz BK vozila v NM na pregled. No, pa user posted image  ni dal mira in me je stlaču v avto in peljal. Pa me priklopijo na CTG, pa ni nč beležu, pa me tipa po trebuhu, pa čut krč, pa me pregleda vaginalno, pa MV še čist zaprt. Pa mi reče, da mi da inekcijo Spasmexa, pa sm jo odklonila. Ja, sej če ni nč, kaj čjo me pa pol špikat( pa doma imam buscopanuser posted image ). No pol mi pa naroči, da moram it danes do svoje G, da mi naredi kontrolo urina, ker je menda možno, da krče povzroča kako vnetje. user posted image  Zdej pa prosim za kak nasvet ali izkušnjo, da ne hodim brezveze v ZD. A je kjera imela vnetje(kakršnokoli) in posledično krče? A ni pri vnetju močnejši izcedek(jst ga sicer nimam, zato mi je ta verzija čist mim)? 

Krči pa zgledajo tako : Zaboli v križu, pa spodaj v trebuhu, pa trebuh rata napet, včasih celo obliko spremeni.

Pa kdaj bo konc lune, da me že neha bolt, ker sm glih danes štartala s porodniško in bi rada še mal uživalauser posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 8.6.2009 8:37:17 >

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.6.2009 8:40:35   
Mala_princeska
Jaknik1 žal ne vem kaj bi to bilo user posted image , jaz na tvojem mestu bi vseeno šla do svoje G. se pokazat.

user posted image user posted image user posted image za porodniško in srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.6.2009 8:47:41   
Anonimen
Ma že včeraj ko sem šla v P mi je blo ful glupo, ker bom v bistvu mela že tretjega user posted image , pol pa tam pridem ko kak laik  user posted image . No, sej mi je babica pol rekla, da je vsaka nosečnost in vsak porod zgodba zase, ampak vseen je mal tak čudno glup občutek user posted image . Pa ko bi se vsaj to nehal, me zdej spet zvija za pop..., a kaj čem, ko pa nimam kaj pokazat. Upam, da je res le luna in da do jutr mineuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.6.2009 11:18:33   
kaminek
če se ti kaj zdi čudno, kar pokliči ali pojdi v P oz. do G, ker nikoli ne veš. boljš, da si sitna, kot pa da si potem očitaš. enga user posted image  za srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.6.2009 12:19:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

če se ti kaj zdi čudno, kar pokliči ali pojdi v P oz. do G, ker nikoli ne veš. boljš, da si sitna, kot pa da si potem očitaš. enga user posted image  za srečo!

Se strinjam s Kaminek Jaknik user posted image user posted image user posted image zate in user posted image , pa ne nas junijk prehitevat po desni no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
8.6.2009 12:33:59   
Alex01
Jaknik 1 - pa mi menda ne boš ušla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.6.2009 13:28:48   
Alex01
Moj zadnji delovni tednuser posted image .
Delam še do petka, v soboto pa nastopim porodniško.
Glede na to, da sem bila prvo nosečnost od prvega dneva doma, sem zdaj "predelala" celo nosečnost. user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.6.2009 13:31:00   
Anonimen
OJla

PAtronažne še ni...tak da ne vem, kaj bo z našim kopanjem danes...user posted image Polna luna?? A zato naši mali nič ne paše? Se je zbujala ko raketa. Pa sem se že okoli hvalila, kako lepo spiuser posted image . Aja...popek...patronažna pravi, da je ok, čeprav ji še zmeri nekaj ven teče...tako krvavo, pol se pa krastica nardi... kaj pa vem...če ona tako reče, pol bo že ok.

Nič novih Dolenjčkov torej? No...navijam.user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.6.2009 13:54:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Nič novih Dolenjčkov torej? No...navijam.user posted image user posted image

Ti kar navijaj user posted image user posted image user posted image . Do srede zihr nič ne bo....user posted image Šele v sredo CTG, pol bo pa rok.....pa da vidimo koliko čez bomo čakali našega sončka. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.6.2009 20:20:43   
Anonimen
Tako, sm šele zdej domov prišla. Pa da opišem današnji dan. Uglavnem, zjutrej sm se javla tukej in pri julijkah, potem pa pride poštar in mi prinese pošto - rezultate za streptokoko. Rezultati ful hitro, v enem tednu in žal pozitivni. Sicer sm skor mal pričakovala tak rezultat, saj je Jakob v porodnišnici kot novorojenček dobil antibiotik in  bla sva not dva dni več, sam nihče pa mi ni hotel povedati za kaj se gre. Tut na njegov odpustni list so sam vpisali zdravljenje z antibiotikom, nič pa niso napisali katero bakterijo so izolirali. Kot sm pa že rekla, sm bila pripravljena na podoben rezultat, saj me je že G mal pripravila, ker ji je blo čudno, da niso vnešeni vsi podatki v odpustni list. Mislim, kaj hudiča pa majo za skrivatuser posted image ?

No, pa pustmo to, sm zdej vesela, da že vnaprej vem kako pa kaj. Sam da moj user posted image  ne bo ponovno ogrožen.

No, pol sm pa šla do G, ker sm bla mal pretresena nad rezultatom in sm dala še vodo (da prevermo, čeje al ni  vnetje) in user posted image user posted image user posted image  vnetja ni. Ma no, sej mi je blo ful čudno, ker kot sm rekla, nism mela nobenga povečanga izcedka, nč pekočega lulanja... Pa pravi moja zlata G da bi ona mene vseen mal na CTG priklopla in glej ga hudiča, 20 min priklopljena, CTG zabeležil v lepih rednih razmakih cca na 5 min krčenje in en tak kr lep popadek. Pa moja G odkimava z glavo, pa sm jo potolažla, da ko bom pa mogla res rodit, pa ne bo nikjer nobenga popadka al pa krčkauser posted image . No, zdej pa pridno jem Buscopan in magnesol, pa nč malinovga čajčka.

Tako da:
alex - te bom kr počakala, važi?

junijke - obljubim, da vas ne prehitim in da bom počakala na vrsto. Menda kombinacija omenjenih tablet dela čudežeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2740
8.6.2009 21:02:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
junijke - obljubim, da vas ne prehitim in da bom počakala na vrsto. Menda kombinacija omenjenih tablet dela čudežeuser posted image .

Jaknik1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!

Na wc papirju pri meni rahle kapljice krvi (najbrž niso šele sedaj posledice včerajšnjega rahlegauser posted image ), zjutraj sem imela precej izcedka, pa da vidimo če preživimo noč doma. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.6.2009 21:04:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.6.2009 21:09:59   
Anonimen
user posted image user posted image princeska, si kaj zakuhala??? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.6.2009 21:10:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Na wc papirju pri meni rahle kapljice krvi (najbrž niso šele sedaj posledice včerajšnjega rahlegauser posted image ), zjutraj sem imela precej izcedka, pa da vidimo če preživimo noč doma. user posted image user posted image

Precej ozcedka? Ooooooo, ful lepa napoved! Koooončnoooo bomo zvedl kaj se skriva v tvojem paketku user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2743
8.6.2009 21:11:40   
čebelica01
sta preveč veseljačla user posted image user posted image . mal se treba merkat . dragi naj pa mal počaka

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.6.2009 21:51:16   
Alex01
Jaknik 1 - važi user posted image .  Še sreča, da si opravila test in da si tako hitro dobila izvide in da tvoj malček ne bo ogrežen user posted image user posted image user posted image

Princesi - bliža se dan D user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa generalno v kuhinjiuser posted image , potem pa prostor po prostor naprej, pa še vsa okna sprot. Sam upam, da me ne bo kaj prehitelo user posted image user posted image , pa da bom potem še kak dan preživela v "leru"user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
9.6.2009 7:18:38   
Mala_princeska
Dobro jutro,

nič ne bo s paketkom, še vedno sem Kinder Suprise user posted image user posted image user posted image , se je umirilo - edino spodaj me bo razneslo me vse boli. user posted image
Mojega user posted image so pa zjutraj iz službe že zafrkavali po tel. če pride v službo, če še ni šel rodit. Sodelavke - babe žabe pač.....user posted image user posted image user posted image Ko bo rodil, bo očetovskega koristil, pa da vejo kdaj ga bodo pili user posted image user posted image user posted image . No, danes še ne. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
9.6.2009 7:33:17   
kaminek
jutrček!

spet se bojo začel vroči dnevi in zopet veliko zatekanja. juhuhuuser posted image

mam eno prošnjo: a bi lohk kateri poslala sms o rojstvu? nimam nobene, tista k je pa bla, je še vedno v P.

Neposredna povezava do sporočila: 2747
9.6.2009 7:56:59   
Anonimen
Kaminek - imaš ZS

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.6.2009 8:01:14   
Anonimen
Dobro jutro na dolenjsko! Danes ponoči sm pa spala, skor ko angelčekuser posted image . Princesi, jst sm bla pa ziher, da te bom zdej zjutraj našla na temi Rodili so. Nč, bomo pa še kak dan počakal na kakega novega dolenčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.6.2009 9:55:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
Spet se bojo začel vroči dnevi in zopet veliko zatekanja. juhuhuuser posted image

mam eno prošnjo: a bi lohk kateri poslala sms o rojstvu? nimam nobene, tista k je pa bla, je še vedno v P.

O ti bogica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A na mojo telefonsko si pa čisto pozabila, da jo imaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.