|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
9.6.2009 19:45:31   
tinncyka
juhu bolečina popušča upam da bo kmalu minila ( pomaga leduser posted image user posted image ) !!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.6.2009 20:05:13   
BabyKitty
Vidš ns starejše in izkušenejše je treba ubogat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.6.2009 21:17:51   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Vidš ns starejše in izkušenejše je treba ubogat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bolečine so minileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 978
9.6.2009 21:42:56   
ninama
hey tincyka! vidim da si bla pri zobarju, bogica! jest sm bla tud dons in sm dobila mojo prvo plombo- sm misnla da bom umrla k mi je brusla!!! uf... ampak z mano je pa vse ok. punce dejte mi povedat kaj mislite kdaj se začnejo prvi znaki za user posted image kazat? jest sm vsa čudna pa nevem a je to samo v moji glavi al je res kej na tem!? a kkšno bradavičke tud med ovulacijo bolijo? zej ne vem zakaj me začenjajo joškice bolet, pa vrti se mi skoz bl pogost, dons mi je blo ceu dan v trebuščku čudn- kot da bi imela prebavne motnje z enim špikanjem!? mah sej ne vem, mogoče si domišljam, ker sm zej v zadnjih parih dneh prebrala tok o nosečnosti, zanositvi in teh znakih, da se mi že kr blede user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.6.2009 21:47:04   
ninama
donna22 hvala za dobrodošlico! user posted image sm pogledala tvoj album in ti tale trebušček ful lepo pristaja, upam da bo tudi meni in bom taka lepa nosečka user posted image ja glede bejbija pa upam da bo čim prej... kdaj se je tebi prijelo?

(odgovor članu ninama)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.6.2009 22:39:00   
BabyKitty
ninama dobrodošla :) glede znakov si najverjetneje domišljaš... oz. si bolj pozorna na vse... jst bi bla drugače že ene 5x noseča user posted image vsekakor pa ti želim, da bodo te znakci kej obrodili user posted image moj nasvet, ki se ga sama ne znam držat je, da odmisl user posted image jst sm že 3 teste ta tedn nardila pa še zdej nism odmisla, tako da ti dam nasvet, da že v štartu poskusi odmislt user posted image mogoče se boš lepš vzgojila kot sem se jst user posted image

Držimo pesti tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninama)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.6.2009 9:23:49   
tamicena
Ninama prav lepo   dobrodošla... tudi jaz se strinjam s Kitty, tut sama sm vsak mesec posebej noseča... pa je vse le v moji glavi, verjemi, da takrat ko si najmanj misliš, se gotovo najraj prime. Sicer pa ti zares želim en lep plusek, da  bosta oba z očijem vesela. Kdaj pa user posted image ne pričakuješ? Se nam boš kaj na FB pridružla?

Pa drugače babike, kako ste kaj? Uživajte vsak dan posebej, tudi če ni +, ker dobro veste da enkrat bo. Vsaj malo brezskrbneje lahko sedaj živimouser posted image Nosečke pa uživajte ker ste noseče,,, skratka... v vsakem primeru je treba uživat... pa se bo potem tudi nam neuser posted image prijemčkalo.

Neposredna povezava do sporočila: 982
10.6.2009 11:54:59   
sunshine84
Živjo dame,.. user posted image

dobrodošlica za ninama user posted image user posted image , želim ti velik user posted image , pa probj ne mislt na to, tko k pravta BabyKitty pa tamicena.

Jest morm pa povedat, da moje krvavitve še vedno ni konec, in sem bla danes pri G, pa mi je rekla, da mam občutljivo maternico, in da je vrjetno prišlo do vnetja, tako da mi je dala antibiotik, pa če do petka ne neha tečt, morm nazaj k njej, da pregledava hormone,... tko da to je zaenkrat glede mene,...Me kr mal skrbi, k si res želiva user posted image , pa da ne bova mogla mi2 to kej prestavlat,...

Drgač se pa dolgočasim v službi, pa čakam, da se kšna stranka prbaše,.... user posted image user posted image

Lep pozdravček, pa uživejte maksimalno.

Dne 28.05.2010 naju je osrečila najina sončica Mia Klara, težka 2620g, dolga 49cm

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.6.2009 12:41:01   
Snoopyka
pozdravlene! 

BabyKitty user posted image user posted image user posted image za izpit....pa le ni blo tk hudo a ne?user posted image

mamo novo članico in seveda dobrodošla ninama user posted image seveda kot za vse druge, tud zate držim pesti da bo čim prej plusekuser posted image
seveda pa msn in fb naslov ne pozabt (že čakam zsuser posted image )!

sunshine user posted image user posted image user posted image vem da ni lepo če rečem ne se sekirat (kr bi se vrjtno js tud), pa vendar puskusi mislit le pozitivno

men je pa dolgcajtuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.6.2009 12:42:47   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ninama

donna22 hvala za dobrodošlico! user posted image sm pogledala tvoj album in ti tale trebušček ful lepo pristaja, upam da bo tudi meni in bom taka lepa nosečka user posted image ja glede bejbija pa upam da bo čim prej... kdaj se je tebi prijelo?

Ni za kaj user posted image Pa hvala za pohvale user posted image

Pri nama s fantom je bla situacija malo drugačna ... V planu sma imela user posted image za naslednje leto, ampak vseeno nisma nič pazla user posted image user posted image - je bla želja precej močna user posted image Sem pa ravno zaradi tega bila precej neobremenjena in je mogoče zato šlo hitreje ... Zanosila sem 2 meseca oz. po dveh ciklih po prenehanju jemanja KT in takrat je bilo tudi edinkrat, da sem vedla, da sma user posted image v času moje ovulacije user posted image user posted image Punce, po moje je važno predvsem, da obstaja želja po user posted image in da se čim manj obremenjujete, pa bo user posted image Vem pa, da je to težko; če bi mi2 prav načrtovala in si računala te ovulacijske dneve itd., mogoče ne bi šlo tak zlahka, ker bi bla preveč napsihirana, tako pa nisma bla ... Ko sma zagledala user posted image , pa sma bla res ful srečna - pa tudi šokirana (mislim, da sem nekje zgoraj tudi opisala težave z nosečniškim testom user posted image ); v glavnem, ves čas pravim, da mogoče ni blo čisto načrtovano, ampak je pa bila želja ful močna ... Zdi se mi pa tudi, da sma na nek način načrtovala oz. upala, da bo čim prej uspelo user posted image Sem se pa vedno sekirala, da ne bom mogla imet otrok - moj pa tudi user posted image user posted image

No, danes sem bla na pregledu in me najina user posted image že zdaj jezi user posted image user posted image Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla user posted image user posted image In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj user posted image

(odgovor članu ninama)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.6.2009 12:46:43   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

No, danes sem bla na pregledu in me najina user posted image že zdaj jezi user posted image user posted image Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla user posted image user posted image In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj user posted image

ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla?user posted image user posted image user posted image sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja...user posted image
ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na ritiuser posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.6.2009 12:51:33   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla?user posted image user posted image user posted image sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja...user posted image
ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na ritiuser posted image user posted image

Saj maš prav user posted image user posted image Pa nič ne morem, če je že zdaj pametna user posted image user posted image

Pri tebi vse okej...?

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.6.2009 13:15:14   
Snoopyka

Saj maš prav user posted image user posted image Pa nič ne morem, če je že zdaj pametna user posted image user posted image

Pri tebi vse okej...?

ja za enkrat je vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.6.2009 14:09:04   
donna22

Pri tebi vse okej...?

ja za enkrat je vse vreduuser posted image user posted image

Tvoja user posted image je torej obrnjena na glavo? No, fajn user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.6.2009 14:11:19   
sunshine84
Snoopyka hvala za dobre in vzpodbudne besede,...user posted image

Drgač me pa sam to mori, da mi teče, ker bi radauser posted image user posted image user posted image

Ampak sj bo bolš an.

Pa ti, kako si kaj? Te mala uboga?user posted image user posted image

Držte se vse, pa želim Vam ++++

Dne 28.05.2010 naju je osrečila najina sončica Mia Klara, težka 2620g, dolga 49cm

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.6.2009 14:17:52   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: sunshine84

Snoopyka hvala za dobre in vzpodbudne besede,...user posted image

Drgač me pa sam to mori, da mi teče, ker bi radauser posted image user posted image user posted image

Ampak sj bo bolš an.

Pa ti, kako si kaj? Te mala uboga?user posted image user posted image

Držte se vse, pa želim Vam ++++

pa ni dlih pridna...mi sam nagaja z brcami po rebrauser posted image

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.6.2009 14:23:08   
Snoopyka
Tvoja user posted image je torej obrnjena na glavo? No, fajn user posted image user posted image

ja se je obrnla HB...do zdej pa je bla na ritiuser posted image
kdaj amš ti rok? sm pozablauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.6.2009 14:55:00   
tinncyka
evo mene danes s pregledauser posted image , veliki smo 21mm in noseča sem 8t in 5 dni se mi je PDP prestavu za en dan sam bom kar ostala na 14.1user posted image . drugače sem pa videli glavico in nogice ter rokice in seveda srček kako veselo utripauser posted image  in kako veselo miga sem ter tjauser posted image .
bom probala našga čmrleka prilimat če se bo dalouser posted image  (če bo ratalo je slikica povečanauser posted image )
user posted image  

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.6.2009 14:57:37   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

evo mene danes s pregledauser posted image , veliki smo 21mm in noseča sem 8t in 5 dni se mi je PDP prestavu za en dan sam bom kar ostala na 14.1user posted image . drugače sem pa videli glavico in nogice ter rokice in seveda srček kako veselo utripauser posted image  in kako veselo miga sem ter tjauser posted image .
bom probala našga čmrleka prilimat če se bo dalouser posted image  (če bo ratalo je slikica povečanauser posted image )
user posted image  

user posted image user posted image user posted image lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.6.2009 15:35:48   
ninama
hey punce!

danes je čudovit dan! tako se mi zdi, počutim se enkratno user posted image pa vi?

tamicena sej vem da je v glavi user posted image user posted image user posted image sej moj se mi kr smeji. mislm da bo zele šele ovulacija, glede na znake- me ful joškice bolijo pa špika me dol v trebuhu. mam ful neredno menstruacijo ker sm bla do prekratkim na kt. user posted image ne pričakujem okrog 22.06. no sej vsaj ovulacije čutm da vem kdaj je treba še dodatno user posted image FB pa nimam- se borim proti FB tako da ga tudi ne bom imelauser posted image user posted image user posted image pa ne me spraševati zakaj user posted image

sunshine84 hvala tudi tebi za dobrodošlico!glede tega, da morm odmislt je kr težka, čeprav zdaj še gre... pomoje bom morala tale forum mal pustit na miru in pozabit na vse kar sm prebrala, ker zej vem čist preveč in se skoz obremenjujem. res je težko odmislt. pa sm šele začela heheuser posted image držim pesti zate, da bo vse ok in bosta čimprej user posted image user posted image

lenčy ne bit slabe volje. user posted image bodi pozitivna, naj ti sije vsak dan sonček. včasih je težko ampak bolje je zate in za user posted image da ne prehitevaš stvari in je vse ok s tabo. držim pesti zate! vse bo ok!!!

elanor zate držim pesti, da zagledaš ++++ sigurno bo!!

Snoopyka bom poslala zs  user posted image zate držim pesti da bo vse ok pri porodu... sej bo zej zej, an? kdaj imaš? pol gremo pa na sladoled, da pokažeš svojo pikico. te je kaj strah ali si se že pripravila na to?meni se zdi to najtežji del v nosečnosti.

donna22 uauu... ja res lepo. upam da bo nama tudi uspelo in bova lahko presrečna zagledala+++. je že prepozno da bi se obrnila, je prevelika? danes cr naredijo že tako lepo da se sploh ne vidi in sploh ni panike.

tincyka lepa slikca... komej čakam, da tudi jest dobim svojo user posted image user posted image user posted image

vse vas lepo pozdravljam! imejte nasmejan dan! in čimprej +++ držimo pesti!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.6.2009 15:41:41   
donna22
tinncyka user posted image user posted image user posted image Res je nekaj posebnega, ko prvič vidiš svojo pikico ... No, na naslednjem ultrazvoku pa bo ta pikica imela že bolj izrazito podobo user posted image

ninama, ginekolog mi je rekel, da je malo verjetno, da se bo obrnila ... Sicer še je možno, ampak ne verjame, da se bo ... Kakorkoli že, vsak način poroda ima zame nekaj pomanjkljivosti; pri CR mi je fajn, da se izognem bolečinam, pa brazgotine se res dandanes ne vidijo več, samo se mi po eni strani zdi, da bi zamudla nekaj res posebnega user posted image

(odgovor članu ninama)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.6.2009 16:24:13   
tamicena
Ninama, maš tudi ti probleme z M, potem ko si nehala KT jemat. Meni je ful bet, da je tolk takih punc... in nikakor mi ni jasno, ker jih je meni moj G ful priporočal in mi reku, da nimam razloga, da bi jih nehala jemat... halo!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.6.2009 16:48:07   
P1ka23
babe... ve pa ste pridne user posted image ... se nisem oglasla neki časa in ste popisale od mojega zadnjega komentarja že 20 strani user posted image user posted image user posted image hehehe...

no, pa da vas ne pozabim VSE pozdravit user posted image

Skradka, js sem se trudla zj čim več delat (in mi je nekako tud ratalo), zj se trudim učit ( ki imam ju3 izpituser posted image ) in velikooooooooo, velikoooooooooo user posted image user posted image user posted image ...

hotla sem tudi, da visim tle gor čim majn, ker mi psiha dela 100 na uro in pol res sam razmišljam o user posted image user posted image , tako... da vam povem, da pisala res da nisem nič, sem pa zato vsake toliko pokukala tle gor in prečekirala skoraj vseuser posted image ... no, vsake toliko... beri: skoraj vsak dan!!!!!!!!! user posted image ...

in evo, dans smo že 10.6. in js je NE pričakujem najkasnej 13.6.... ponavadi mam cikel dolg 28dni... danes pa je 27ti dan...

sicer me bradavičke fullllllllllllll bolijo in strah me je, da je na vidiku teta s krvavca user posted image user posted image ...
upam, da ne.........

drugače pa: OPTIMIZEM VELJA user posted image user posted image

user posted image , ki že greste kmalu po svojo bebico v porodnišnico vam želim LAHEK porod in zdravo bebico.

vse nove... dobrodošle tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

imam pa eno vprašanje... a, si še katera želi imeti dvojčka? js si takoooooooooo želim enojajčni punčki :)
sicer možnosti so, da nama uspe sam (jih imamo v družini. iz moje in njegove strani)... bom zadovoljna tudi, če bo ena :) sam da bi bla zdrava!!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.6.2009 17:24:13   
Pikica5
Mi mamo enojajčna dvojčka fantka :)

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.6.2009 17:48:58   
malajka84
Hej hej punce pa se vam spet oglašam. Pozdrva vsem novim, oziroma tistim ,ki smo se do sedaj zgrešile....:)
Pa seveda pozdrav tudi vsem ostalim, da ne bo jeze:) heheuser posted image
Ja t se smejim...pa je za mano zlo stresen dan....user posted image se ni nehala....sm nardila test pa še zmer črtica...in potem me je moj pelu k dohtarju...in rezultat....spontani splavuser posted image ...črtica je pa baje še zato kr je še neki hormona v meni...tako da...po pol leta..končno vidim črtico....in gre...user posted image user posted image user posted image
Ampak ne bomo obupali...samo dajte me dol s seznama....user posted image user posted image lepo je blo bit gor...user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......