Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 19:45:31
|
|
|
|
tinncyka
|
juhu bolečina popušča upam da bo kmalu minila ( pomaga led ) !!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 20:05:13
|
|
|
|
BabyKitty
|
Vidš ns starejše in izkušenejše je treba ubogat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 21:17:51
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Vidš ns starejše in izkušenejše je treba ubogat bolečine so minile
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 21:42:56
|
|
|
|
ninama
|
hey tincyka! vidim da si bla pri zobarju, bogica! jest sm bla tud dons in sm dobila mojo prvo plombo- sm misnla da bom umrla k mi je brusla!!! uf... ampak z mano je pa vse ok. punce dejte mi povedat kaj mislite kdaj se začnejo prvi znaki za kazat? jest sm vsa čudna pa nevem a je to samo v moji glavi al je res kej na tem!? a kkšno bradavičke tud med ovulacijo bolijo? zej ne vem zakaj me začenjajo joškice bolet, pa vrti se mi skoz bl pogost, dons mi je blo ceu dan v trebuščku čudn- kot da bi imela prebavne motnje z enim špikanjem!? mah sej ne vem, mogoče si domišljam, ker sm zej v zadnjih parih dneh prebrala tok o nosečnosti, zanositvi in teh znakih, da se mi že kr blede
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 21:47:04
|
|
|
|
ninama
|
donna22 hvala za dobrodošlico! sm pogledala tvoj album in ti tale trebušček ful lepo pristaja, upam da bo tudi meni in bom taka lepa nosečka ja glede bejbija pa upam da bo čim prej... kdaj se je tebi prijelo?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.6.2009 22:39:00
|
|
|
|
BabyKitty
|
ninama dobrodošla :) glede znakov si najverjetneje domišljaš... oz. si bolj pozorna na vse... jst bi bla drugače že ene 5x noseča vsekakor pa ti želim, da bodo te znakci kej obrodili moj nasvet, ki se ga sama ne znam držat je, da odmisl jst sm že 3 teste ta tedn nardila pa še zdej nism odmisla, tako da ti dam nasvet, da že v štartu poskusi odmislt mogoče se boš lepš vzgojila kot sem se jst Držimo pesti tudi zate
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 9:23:49
|
|
|
|
tamicena
|
Ninama prav lepo dobrodošla... tudi jaz se strinjam s Kitty, tut sama sm vsak mesec posebej noseča... pa je vse le v moji glavi, verjemi, da takrat ko si najmanj misliš, se gotovo najraj prime. Sicer pa ti zares želim en lep plusek, da bosta oba z očijem vesela. Kdaj pa ne pričakuješ? Se nam boš kaj na FB pridružla? Pa drugače babike, kako ste kaj? Uživajte vsak dan posebej, tudi če ni +, ker dobro veste da enkrat bo. Vsaj malo brezskrbneje lahko sedaj živimo Nosečke pa uživajte ker ste noseče,,, skratka... v vsakem primeru je treba uživat... pa se bo potem tudi nam ne prijemčkalo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 11:54:59
|
|
|
|
sunshine84
|
Živjo dame,.. dobrodošlica za ninama , želim ti velik , pa probj ne mislt na to, tko k pravta BabyKitty pa tamicena. Jest morm pa povedat, da moje krvavitve še vedno ni konec, in sem bla danes pri G, pa mi je rekla, da mam občutljivo maternico, in da je vrjetno prišlo do vnetja, tako da mi je dala antibiotik, pa če do petka ne neha tečt, morm nazaj k njej, da pregledava hormone,... tko da to je zaenkrat glede mene,...Me kr mal skrbi, k si res želiva , pa da ne bova mogla mi2 to kej prestavlat,... Drgač se pa dolgočasim v službi, pa čakam, da se kšna stranka prbaše,.... Lep pozdravček, pa uživejte maksimalno.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 12:41:01
|
|
|
|
Snoopyka
|
pozdravlene! BabyKitty za izpit....pa le ni blo tk hudo a ne? mamo novo članico in seveda dobrodošla ninama seveda kot za vse druge, tud zate držim pesti da bo čim prej plusek seveda pa msn in fb naslov ne pozabt (že čakam zs )! sunshine vem da ni lepo če rečem ne se sekirat (kr bi se vrjtno js tud), pa vendar puskusi mislit le pozitivno men je pa dolgcajt
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 12:42:47
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninama donna22 hvala za dobrodošlico! sm pogledala tvoj album in ti tale trebušček ful lepo pristaja, upam da bo tudi meni in bom taka lepa nosečka ja glede bejbija pa upam da bo čim prej... kdaj se je tebi prijelo? Ni za kaj Pa hvala za pohvale Pri nama s fantom je bla situacija malo drugačna ... V planu sma imela za naslednje leto, ampak vseeno nisma nič pazla - je bla želja precej močna Sem pa ravno zaradi tega bila precej neobremenjena in je mogoče zato šlo hitreje ... Zanosila sem 2 meseca oz. po dveh ciklih po prenehanju jemanja KT in takrat je bilo tudi edinkrat, da sem vedla, da sma v času moje ovulacije Punce, po moje je važno predvsem, da obstaja želja po in da se čim manj obremenjujete, pa bo Vem pa, da je to težko; če bi mi2 prav načrtovala in si računala te ovulacijske dneve itd., mogoče ne bi šlo tak zlahka, ker bi bla preveč napsihirana, tako pa nisma bla ... Ko sma zagledala , pa sma bla res ful srečna - pa tudi šokirana (mislim, da sem nekje zgoraj tudi opisala težave z nosečniškim testom ); v glavnem, ves čas pravim, da mogoče ni blo čisto načrtovano, ampak je pa bila želja ful močna ... Zdi se mi pa tudi, da sma na nek način načrtovala oz. upala, da bo čim prej uspelo Sem se pa vedno sekirala, da ne bom mogla imet otrok - moj pa tudi No, danes sem bla na pregledu in me najina že zdaj jezi Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 12:46:43
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, danes sem bla na pregledu in me najina že zdaj jezi Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla? sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja... ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na riti
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 12:51:33
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, danes sem bla na pregledu in me najina že zdaj jezi Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla? sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja... ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na riti Saj maš prav Pa nič ne morem, če je že zdaj pametna Pri tebi vse okej...?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 13:15:14
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, danes sem bla na pregledu in me najina že zdaj jezi Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla? sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja... ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na riti Saj maš prav Pa nič ne morem, če je že zdaj pametna Pri tebi vse okej...? ja za enkrat je vse vredu
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:09:04
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, danes sem bla na pregledu in me najina že zdaj jezi Nikakor se noče obrnit na glavo, tak da bo verjetno carski rez ... Tak da bo kar po ritki dobla, ko bo ven prišla In spet je tako nabrcala ta ctg, da joj ja mama, pol pa naj tebe tišita ti ploskvi...se ti neb branla? sj moja je tud pri ctg-ju precej samosvoja... ja kaj češ tvoja pupa ma prav...sedi se na riti Saj maš prav Pa nič ne morem, če je že zdaj pametna Pri tebi vse okej...? ja za enkrat je vse vredu Tvoja je torej obrnjena na glavo? No, fajn
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:11:19
|
|
|
|
sunshine84
|
Snoopyka hvala za dobre in vzpodbudne besede,... Drgač me pa sam to mori, da mi teče, ker bi rada Ampak sj bo bolš an. Pa ti, kako si kaj? Te mala uboga? Držte se vse, pa želim Vam ++++
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:17:52
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunshine84 Snoopyka hvala za dobre in vzpodbudne besede,... Drgač me pa sam to mori, da mi teče, ker bi rada Ampak sj bo bolš an. Pa ti, kako si kaj? Te mala uboga? Držte se vse, pa želim Vam ++++ pa ni dlih pridna...mi sam nagaja z brcami po rebra
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:23:08
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Tvoja je torej obrnjena na glavo? No, fajn ja se je obrnla HB...do zdej pa je bla na riti kdaj amš ti rok? sm pozabla
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:55:00
|
|
|
|
tinncyka
|
evo mene danes s pregleda , veliki smo 21mm in noseča sem 8t in 5 dni se mi je PDP prestavu za en dan sam bom kar ostala na 14.1 . drugače sem pa videli glavico in nogice ter rokice in seveda srček kako veselo utripa in kako veselo miga sem ter tja . bom probala našga čmrleka prilimat če se bo dalo (če bo ratalo je slikica povečana )
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 14:57:37
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka evo mene danes s pregleda , veliki smo 21mm in noseča sem 8t in 5 dni se mi je PDP prestavu za en dan sam bom kar ostala na 14.1 . drugače sem pa videli glavico in nogice ter rokice in seveda srček kako veselo utripa in kako veselo miga sem ter tja . bom probala našga čmrleka prilimat če se bo dalo (če bo ratalo je slikica povečana ) lepo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 15:35:48
|
|
|
|
ninama
|
hey punce! danes je čudovit dan! tako se mi zdi, počutim se enkratno pa vi? tamicena sej vem da je v glavi sej moj se mi kr smeji. mislm da bo zele šele ovulacija, glede na znake- me ful joškice bolijo pa špika me dol v trebuhu. mam ful neredno menstruacijo ker sm bla do prekratkim na kt. ne pričakujem okrog 22.06. no sej vsaj ovulacije čutm da vem kdaj je treba še dodatno FB pa nimam- se borim proti FB tako da ga tudi ne bom imela pa ne me spraševati zakaj sunshine84 hvala tudi tebi za dobrodošlico!glede tega, da morm odmislt je kr težka, čeprav zdaj še gre... pomoje bom morala tale forum mal pustit na miru in pozabit na vse kar sm prebrala, ker zej vem čist preveč in se skoz obremenjujem. res je težko odmislt. pa sm šele začela hehe držim pesti zate, da bo vse ok in bosta čimprej lenčy ne bit slabe volje. bodi pozitivna, naj ti sije vsak dan sonček. včasih je težko ampak bolje je zate in za da ne prehitevaš stvari in je vse ok s tabo. držim pesti zate! vse bo ok!!! elanor zate držim pesti, da zagledaš ++++ sigurno bo!! Snoopyka bom poslala zs zate držim pesti da bo vse ok pri porodu... sej bo zej zej, an? kdaj imaš? pol gremo pa na sladoled, da pokažeš svojo pikico. te je kaj strah ali si se že pripravila na to?meni se zdi to najtežji del v nosečnosti. donna22 uauu... ja res lepo. upam da bo nama tudi uspelo in bova lahko presrečna zagledala+++. je že prepozno da bi se obrnila, je prevelika? danes cr naredijo že tako lepo da se sploh ne vidi in sploh ni panike. tincyka lepa slikca... komej čakam, da tudi jest dobim svojo vse vas lepo pozdravljam! imejte nasmejan dan! in čimprej +++ držimo pesti!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 15:41:41
|
|
|
|
donna22
|
tinncyka Res je nekaj posebnega, ko prvič vidiš svojo pikico ... No, na naslednjem ultrazvoku pa bo ta pikica imela že bolj izrazito podobo ninama, ginekolog mi je rekel, da je malo verjetno, da se bo obrnila ... Sicer še je možno, ampak ne verjame, da se bo ... Kakorkoli že, vsak način poroda ima zame nekaj pomanjkljivosti; pri CR mi je fajn, da se izognem bolečinam, pa brazgotine se res dandanes ne vidijo več, samo se mi po eni strani zdi, da bi zamudla nekaj res posebnega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 16:24:13
|
|
|
|
tamicena
|
Ninama, maš tudi ti probleme z M, potem ko si nehala KT jemat. Meni je ful bet, da je tolk takih punc... in nikakor mi ni jasno, ker jih je meni moj G ful priporočal in mi reku, da nimam razloga, da bi jih nehala jemat... halo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 16:48:07
|
|
|
|
P1ka23
|
babe... ve pa ste pridne ... se nisem oglasla neki časa in ste popisale od mojega zadnjega komentarja že 20 strani hehehe... no, pa da vas ne pozabim VSE pozdravit Skradka, js sem se trudla zj čim več delat (in mi je nekako tud ratalo), zj se trudim učit ( ki imam ju3 izpit ) in velikooooooooo, velikoooooooooo ... hotla sem tudi, da visim tle gor čim majn, ker mi psiha dela 100 na uro in pol res sam razmišljam o , tako... da vam povem, da pisala res da nisem nič, sem pa zato vsake toliko pokukala tle gor in prečekirala skoraj vse ... no, vsake toliko... beri: skoraj vsak dan!!!!!!!!! ... in evo, dans smo že 10.6. in js je NE pričakujem najkasnej 13.6.... ponavadi mam cikel dolg 28dni... danes pa je 27ti dan... sicer me bradavičke fullllllllllllll bolijo in strah me je, da je na vidiku teta s krvavca ... upam, da ne......... drugače pa: OPTIMIZEM VELJA , ki že greste kmalu po svojo bebico v porodnišnico vam želim LAHEK porod in zdravo bebico. vse nove... dobrodošle tudi iz moje strani imam pa eno vprašanje... a, si še katera želi imeti dvojčka? js si takoooooooooo želim enojajčni punčki :) sicer možnosti so, da nama uspe sam (jih imamo v družini. iz moje in njegove strani)... bom zadovoljna tudi, če bo ena :) sam da bi bla zdrava!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 17:24:13
|
|
|
|
Pikica5
|
Mi mamo enojajčna dvojčka fantka :)
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.6.2009 17:48:58
|
|
|
|
malajka84
|
Hej hej punce pa se vam spet oglašam. Pozdrva vsem novim, oziroma tistim ,ki smo se do sedaj zgrešile....:) Pa seveda pozdrav tudi vsem ostalim, da ne bo jeze:) hehe Ja t se smejim...pa je za mano zlo stresen dan.... se ni nehala....sm nardila test pa še zmer črtica...in potem me je moj pelu k dohtarju...in rezultat....spontani splav ...črtica je pa baje še zato kr je še neki hormona v meni...tako da...po pol leta..končno vidim črtico....in gre... Ampak ne bomo obupali...samo dajte me dol s seznama.... lepo je blo bit gor...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......