|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
10.6.2009 10:46:29   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

estrella a mi neki poveš..kolk cm si zgubla v bedrih?
ne znam si predstavljat kolk je 2-4 cm v bedre..a je to pol ena številka konfekcijska al ne?

Mislim da je cca 5 cm konfekcijska številkauser posted image  Bom vprašala v LS. A veš da ne vem točno koliko sem zgubila v bedrih, bom pogledala doma. Za pas vem da sem šla iz 110cm na 75cmuser posted image

u mater .. tole je pa fuuuuuuul...
mislim da imam jst tud obseg pasa okrog 70 ali pa malo čez..

čez boke in bedre imam definitivno prevečuser posted image

Saj sem te vidla, pa  ni nobene tragedije. Verjamem, da v kopalkah ni vse OK. Samo boki in bedra so najhujši za hujšat. Ti rabiš samo pravilne vaje in jih dosledno ter redno trajbat pa bo rezultat tu

jst rabim nehat "žret" sladkarije (ravno jem merci-je).
Prej ko sem trenirala sem imela 2x na dan treninge in lahko pojedla vse, sedaj pa še vedno pojem vse, pa ni treningov user posted image
Ma sej tolk se spet ne sekiram, sam fajn bi pa blo dat dol še te centimetre.

Poznam še eno tako, ki je včasih trenirala rokomet, vse dokler ni v prvo zanosila in zdaj ima tri otroke, široko rit in šlauf okrog trebuha, ker po prenehanju treningov, ni zmanjšala obrokov oz. preveč je.

< Sporočilo je popravil kasso -- 10.6.2009 10:53:54 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.6.2009 10:49:54   
nia5
Jutro čvekice, kako ste kaj?
Vreme je super, spali smo vredu, le manjši Niin bratranec je spet tu in mi pije živce user posted image
Da vidim malo kaj ste načvekale user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.6.2009 10:53:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ne znam si predstavljat kolk je 2-4 cm v bedre..a je to pol ena številka konfekcijska al ne?

Mislim da je cca 5 cm konfekcijska številkauser posted image  Bom vprašala v LS. A veš da ne vem točno koliko sem zgubila v bedrih, bom pogledala doma. Za pas vem da sem šla iz 110cm na 75cmuser posted image

Saj sem te vidla, pa  ni nobene tragedije. Verjamem, da v kopalkah ni vse OK. Samo boki in bedra so najhujši za hujšat. Ti rabiš samo pravilne vaje in jih dosledno ter redno trajbat pa bo rezultat tu

Prej ko sem trenirala sem imela 2x na dan treninge in lahko pojedla vse, sedaj pa še vedno pojem vse, pa ni treningov user posted image

Poznam še eno tako, ki je včasih trenirala rokomet, vse dokler ni v prvo zanosila in zdaj ima tri otroke, široko rit in šlauf okrog trebuha.

no taka jst definitivno ne želim bit in bom delala na tem, da ne bom takšna !! zato pa je treba ukrepat ko imaš par kilc preveč, ne pa potem ko jih imaš že 10 ali 20user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 778
10.6.2009 10:54:15   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Imam eno vprašanje, a pozna katera Skype in ali ga uporablja?

jaz

jaz tudi user posted image

ps. Hojla Sesil user posted image

Sem si ga dol potegnila, zdaj pa ne vem ali naj vzamem neomejeno ali naj si račun odprem za določeno vsoto (to sicer nisem ziher kje si lahko naredim). Imamo ene obiske iz Norveške in mi je gospa povedala za to in da je ful poceni, ampak je pozabila kako si je ta račun za vsoto naredila (pa še angleško se menima user posted image ). Pa je to sploh varna zadeva, dajta mi malo povedat kaj in kako in če je kul, prosim user posted image

Jaz sem si ga že nekaj časa nazaj dol potegnila in je brezplačno. Zdaj pa ne vem ali je še kaka druga varianta glede na to, da omenjaš račun za določeno vsotouser posted image user posted image user posted image

Je brezplačen ja, če se pogovarjaš s osebo, ki ga tudi ima, vsaj tako mi je razložila, če pa ga druga oseba nima, pa je nekaj čist malega. Ona je rekla, da obstaja varianta, da si odpreš račun (mislim da je min 10 eur) in ko jih porabiš, si ponovno položiš denar, imaš pa neke neomejene variante, ki lahko kličeš za določeno vsoto v Evropo, po svetu...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.6.2009 10:55:12   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ceplenje smo uspešno prestali, je čist mal zajokala, sm mislila da bo bolj. Sm dobila recept za vse kar sm hotlauser posted image . Je pa dobila še eno kremo k ma ene lišaje po koži. Če se bojo povečal bomo pa mogl na teste.
Mere so pa 9750 kg, 74 cm, OG 45,5

user posted image user posted image user posted image za lepe merce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.6.2009 10:58:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov user posted image ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ user posted image

Aja, pa še na hitrico sem morala odtajat in očistit zamrzovalnik, ker je bil res potreben tega... user posted image In je bilo otrokom tako fajn luščit led dol user posted image user posted image user posted image Packarija na kubik.

Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve user posted image user posted image user posted image Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO)user posted image user posted image user posted image In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket!

Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust user posted image

Pridna, samo to planiranje, čeprav ga je veliko, je fino opravilo, še posebaj za morje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.6.2009 11:00:01   
nia5

Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem te user posted image user posted image user posted image Ej, koliko cm minusa imaš?

-167CMuser posted image  Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno težeuser posted image  Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta

KOOOOOOOOOOOOLIKOOOOOOOOOOOO???????? 167 cm??? O jebelacesta, to je OGROMNOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si rekorderka, a? user posted image

Rečem lahko le KAPO DOL PUNCA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.6.2009 11:02:14   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Punce, sem čisto zmahana - imam že priprave za dopust (beri: natančno presortirana oblačila - premajhna na stran, večja oprat, kramo v smeti, generalna v kuhinji, da vem točno, kaj imam in kaj ne in še malo morje drugih opravkov user posted image ). V glavnem: vse me boliiiiiiii, še posebej križ user posted image

Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve user posted image user posted image user posted image Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO)user posted image user posted image user posted image In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket!

Pijem kozarec ravno prav ohlajenega piva in gledam spisek stvari za na dopust user posted image

Ufff, so barabe.

Jaz sem prej cote vesila zunaj, sem se zraven še malo dol vsedla, pa sedela v miru. Ker imam tega otroškega drenja polno kapo. Najprej v službi, potem pa še doma. Komaj čakam večere, ko gre Videk spat, jaz pa kako urco samo za sebe. user posted image

O verjamem ti user posted image
user posted image user posted image user posted image

In kako je drugače v službi? Kolektiv in to?

Špelin@ ne moreš si predstavljat, da imam v službi 14 otrok, tako divjih, razvajenih, neposlušnih, da sem od srede do petka že brez glasu. Tega še nisem doživela nikoli. Da je celotna skupina KATASTROFA. Stari so 2-3 leti, in rabima s pomočnico več kot eno uro, da jih spravima k počitku. user posted image user posted image user posted image

hijenca; ti nič ne zavidam. Jaz sem vedno rekla, da bi zame bila najhujša kazen, če bi morala delat v vrtcuuser posted image

Za tako starost moraš imeti živce madona, jaz bi delala v jaslih, če že bi.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
10.6.2009 11:04:52   
kasso

Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem te user posted image user posted image user posted image Ej, koliko cm minusa imaš?

-167CMuser posted image  Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno težeuser posted image  Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta

KOOOOOOOOOOOOLIKOOOOOOOOOOOO???????? 167 cm??? O jebelacesta, to je OGROMNOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si rekorderka, a? user posted image

Rečem lahko le KAPO DOL PUNCA user posted image user posted image user posted image

Estrella, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image ej v živo ful dobro zgledaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.6.2009 11:04:58   
kasso

no taka jst definitivno ne želim bit in bom delala na tem, da ne bom takšna !! zato pa je treba ukrepat ko imaš par kilc preveč, ne pa potem ko jih imaš že 10 ali 20user posted image

bravouser posted image user posted image ...saj vem, da ti ne boš taka. Sem le napisala primer moje dobre prijateljice, upam, da ne zameriš.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 785
10.6.2009 11:06:58   
nia5

Še 58 ur in gremo od doma na dopuuuuuuust user posted image In boste imele mir pred mano user posted image user posted image user posted image

Bo pa napeto skoraj do konca, ker ima moja velika pika v četrtek popoldne izpit iz violine, zvečer pa še baletni izpit user posted image Ravno danes je izvedela za oceno iz nauka o glasbi - test je pisala 5, imela je 94 točk od 100 možnih in je odlična user posted image Brez zamere, ampak jo moram javno pohvalit, ker je punca res pridna user posted image user posted image user posted image

Pridna punca user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.6.2009 11:11:40   
jana81

bravouser posted image user posted image ...saj vem, da ti ne boš taka. Sem le napisala primer moje dobre prijateljice, upam, da ne zameriš.

ne ne user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.6.2009 11:12:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

spali smo ok, samo mami je imela premalo spanja, ker sem šla spat šele ob 1.30. si je ati nabavil prenosnik in router, pa sma šla snoči s kolegom to rihtat in sma do 1ih delala user posted image
sem pa včeraj tudi kolo sprobala in je user posted image , eva pa tudi uživa!
aja, pa masažo sem mela včeraj in je taaaaak pasalo. sem bla kot prerojena! user posted image  je pomagala, ker me danes skoraj ne boli več, samo tu in tam še. me pa bolijo mišice od masaže user posted image  ampak pride naslednji teden spet user posted image

Super za masažo, jaz bi jo tudi rabila, evo tako profesionalno.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.6.2009 11:28:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Zjutrajuser posted image

Pr nas je bla šeena odlična noč. Vidka sm začela navajat na spanec ob isti uri (dop. okrog 10h, pop. okrog 15h, zvečer pa ob 20h) in k gre zvečer spat spi (brez alarmov) do zjutaj do 6:30 al pa 7:15 (kukr kdaj). Sam boljš da ga ne hvalim preveč kr pol bo spet j..... za zaspat in spanje. Poskušam ga tudi navadit, da bi zaspal v svoji posteljci, ne na men. Mal je joka, a bo že se navadil.

In kako ste drgač? Jst sm ok, vreme pa upam da bo sonček, kr neki čudno je zunaj (biti ali ne biti lepo vreme ali dežuser posted image ).

Upam, da vama uspe user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.6.2009 11:30:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi)
user posted image user posted image

In od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 790
10.6.2009 11:30:39   
nia5

Drugače pa dobro jutro!

Sem na šihtu in to spet s polno glavouser posted image  Spala sem OK ampak sem še vedno zaspanauser posted image user posted image
Alji so pogledale ven zgornje dvojke in sedaj imam 6 zobuser posted image Upam, da bo vsaj 2 tedna mirno., da se malo k seb spravi punca. Bila je zadjnje dni tako tečna, da je bilo za znoret.

Špelin@: jaz bi tud šla na morje...........user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobeke

Neposredna povezava do sporočila: 791
10.6.2009 11:40:12   
kasso

Drugače pa dobro jutro!

Sem na šihtu in to spet s polno glavouser posted image  Spala sem OK ampak sem še vedno zaspanauser posted image user posted image
Alji so pogledale ven zgornje dvojke in sedaj imam 6 zobuser posted image Upam, da bo vsaj 2 tedna mirno., da se malo k seb spravi punca. Bila je zadjnje dni tako tečna, da je bilo za znoret.

Špelin@: jaz bi tud šla na morje...........user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobeke

enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.6.2009 11:40:36   
nia5
Ej Špelin@ včeraj sma se z to gospo pogovarjale, ki so bili na obisku in sma se menle nekaj okrog spanja. In mi je bilo, kot bi poslušala tebe, je rekla, da njen zdaj že odrasel sin ni spal nič, ampak nič in to je trajalo do njegovega 5 leta. Je rekla, da čez dan sploh ni hotel spat, ponoči pa se je po eni uri zbudil in ni hotel več zaspat, baje je bil cele noči pokonci in mu sploh ni manjkal spanec user posted image , skratka užas. Svaka ti čast, da preguraš to nespanje user posted image

Aja pa rekla je da mu je celo doktor predpisal uspavalne tablete, ker je rekla da več ne zdrži, ker je imela še 2 letno hčerko in da mu je dajala duplo dozo, da je spal vsaj 4 ure v kosu user posted image

< Sporočilo je popravil nia5 -- 10.6.2009 11:42:29 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.6.2009 11:50:52   
nia5
Evo še par slikic

Uživam v košari
user posted image

Kopam se z velikim bratrancem
user posted image

Naš mali mucek
user posted image

Kako sem umazana user posted image
user posted image

Večerjam z obiski user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil nia5 -- 10.6.2009 11:53:21 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.6.2009 11:58:21   
Estrella*

Poznam še eno tako, ki je včasih trenirala rokomet, vse dokler ni v prvo zanosila in zdaj ima tri otroke, široko rit in šlauf okrog trebuha.

Al pa 35 user posted image user posted image    Pravilno razmišljanjeuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.6.2009 11:59:49   
Estrella*

Evo še par slikic

Uživam v košari
user posted image

user posted image

Naš mali mucek
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaka frajerka. Kdo pa je punčka v banji z Nio?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.6.2009 12:02:48   
špelin@

Evo še par slikic

Uživam v košari
user posted image

user posted image

Naš mali mucek
user posted image

user posted image

user posted image

Cukrček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 797
10.6.2009 12:03:49   
špelin@

Ej Špelin@ včeraj sma se z to gospo pogovarjale, ki so bili na obisku in sma se menle nekaj okrog spanja. In mi je bilo, kot bi poslušala tebe, je rekla, da njen zdaj že odrasel sin ni spal nič, ampak nič in to je trajalo do njegovega 5 leta. Je rekla, da čez dan sploh ni hotel spat, ponoči pa se je po eni uri zbudil in ni hotel več zaspat, baje je bil cele noči pokonci in mu sploh ni manjkal spanec user posted image , skratka užas. Svaka ti čast, da preguraš to nespanje user posted image

Aja pa rekla je da mu je celo doktor predpisal uspavalne tablete, ker je rekla da več ne zdrži, ker je imela še 2 letno hčerko in da mu je dajala duplo dozo, da je spal vsaj 4 ure v kosu user posted image

Jezus, ta je bil še hujši kot naš Gregor... user posted image user posted image user posted image Boga reva user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.6.2009 14:04:21   
nia5

Evo še par slikic

Uživam v košari
user posted image

user posted image

Naš mali mucek
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaka frajerka. Kdo pa je punčka v banji z Nio?

user posted image user posted image user posted image , saj piše, to je večji bratranec, ampak si pušča dolge lase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
10.6.2009 14:27:42   
Estrella*

Evo še par slikic

Uživam v košari
user posted image

user posted image

Naš mali mucek
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image , saj piše, to je večji bratranec, ampak si pušča dolge lase user posted image

user posted image  a veš, da nisem verjela, da je bratranec

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?