Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:27:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ o Skype-u iz Wikipedije Skype (izg.: skajp) je brezplačno internetno telefonsko omrežje (VoIP), ki omogoča medsebojno komuniciranje uporabnikov. Ponuja video ali glasovni pogovor ter glasovni konferenčni pogovor do 5 uporabnikov. Ustanovila sta ga Niklas Zennström in Janus Friis, ki sta predtem razvila že znamenit program KaZaA. Organizacija ima sedež v Luksemburgu, podružnice pa so tudi v Talinu in Londonu. Septembra 2005 je organizacijo kupilo spletno dražbeno podjetje EBay za 2,6 milijard USD. Hvala ti Zdaj mi pa samo na hitro povej, kje se to naloži in kakšno opremo potrebuješ za uporabo te zadeve http://www.skype.com/intl/en/ Za začetek si tule potegni dol program nato pa me poišči in že lahko klepetave s tipkanjem ali tudi s pogovorom v živo. Tu potem rabiš slušalke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:28:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober večer! O, čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:29:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še 58 ur in gremo od doma na dopuuuuuuust In boste imele mir pred mano Bo pa napeto skoraj do konca, ker ima moja velika pika v četrtek popoldne izpit iz violine, zvečer pa še baletni izpit Ravno danes je izvedela za oceno iz nauka o glasbi - test je pisala 5, imela je 94 točk od 100 možnih in je odlična Brez zamere, ampak jo moram javno pohvalit, ker je punca res pridna za vse in veliko sreče veliki piki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:31:28
|
|
|
|
Anitka
|
Grem v pančevo tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 9.6.2009 22:49:51
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, sem se nažrla solate Anitka, hvala tudi tebi za informacije Se bom po dopustu lotila te zadeve. barbaw, ne se toliko gnat v službi, hrbtenico imaš samo eno Kako napredujejo dela na hiši? Grem zdaj tudi jaz pod tuš in spat, jutri si moram še narastek pobarvat, ampak ne vem, kako mi bo to zneslo od dveh divjakih... Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:13:09
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:19:06
|
|
|
|
suzy85
|
spali smo ok, samo mami je imela premalo spanja, ker sem šla spat šele ob 1.30. si je ati nabavil prenosnik in router, pa sma šla snoči s kolegom to rihtat in sma do 1ih delala sem pa včeraj tudi kolo sprobala in je , eva pa tudi uživa! aja, pa masažo sem mela včeraj in je taaaaak pasalo. sem bla kot prerojena! je pomagala, ker me danes skoraj ne boli več, samo tu in tam še. me pa bolijo mišice od masaže ampak pride naslednji teden spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:49:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj Pr nas je bla šeena odlična noč. Vidka sm začela navajat na spanec ob isti uri (dop. okrog 10h, pop. okrog 15h, zvečer pa ob 20h) in k gre zvečer spat spi (brez alarmov) do zjutaj do 6:30 al pa 7:15 (kukr kdaj). Sam boljš da ga ne hvalim preveč kr pol bo spet j..... za zaspat in spanje. Poskušam ga tudi navadit, da bi zaspal v svoji posteljci, ne na men. Mal je joka, a bo že se navadil. In kako ste drgač? Jst sm ok, vreme pa upam da bo sonček, kr neki čudno je zunaj (biti ali ne biti lepo vreme ali dež ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:49:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:49:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalniku Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornosti No tuki je že mal bolš kao sadna torta Naša nova travca pa moj nov stolček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:49:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina jutri grem najverjetneje po Osanit kroglice Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujem Jst sm uporabljala Vibra to in je , vsaj men. Ima pa babica ta prvi abtronic in mi ni glih kej ok. Sam tko je pr teh napravah, če jih redno uporabljaš je kaj učinka, če ne pa nč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:53:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kaj pa mož zdaj pravi ko si suhica????? Pa dober večer! Je kar zadovoljen. Jaz sem pa še bolj, ker sem mu stopila na jezik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:53:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še 58 ur in gremo od doma na dopuuuuuuust In boste imele mir pred mano Bo pa napeto skoraj do konca, ker ima moja velika pika v četrtek popoldne izpit iz violine, zvečer pa še baletni izpit Ravno danes je izvedela za oceno iz nauka o glasbi - test je pisala 5, imela je 94 točk od 100 možnih in je odlična Brez zamere, ampak jo moram javno pohvalit, ker je punca res pridna ČESTITKE VELIKI S Si upravičeno ponosna na njo, ker je res pridna in dejavna na večih področjih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 7:56:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Drugače pa dobro jutro! Sem na šihtu in to spet s polno glavo Spala sem OK ampak sem še vedno zaspana Alji so pogledale ven zgornje dvojke in sedaj imam 6 zob Upam, da bo vsaj 2 tedna mirno., da se malo k seb spravi punca. Bila je zadjnje dni tako tečna, da je bilo za znoret. Špelin@: jaz bi tud šla na morje...........
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.6.2009 7:58:12 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:01:58
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ samo še 2 dni in greste na lepše! ti kar malo zavidam! pa čestitke veliki piki! estrella Alji za nove zobke! hijenca verjamem, da moraš met polno glavo od toliko malih razgrajačev! saj jih boš porihtala! anitka glede abtronica ti ne znam pomagat. jst razmišljam o nakupu orbitreka, pa moram na finance počakat. bo prišel na vrsto pozimi, zdej mam tak kolo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:02:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi) tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:27:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO) In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket! ja pa še dela ne tako kot bi moralo, nama skos ven meče, pa take kocke po sliki letijo...znoriš !!! Jst bom sicer vzela Mega + HBO, ker HBO največ gledava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:27:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol Občudujem te Ej, koliko cm minusa imaš? -167CM Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno teže Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta bravo estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:27:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja Veš kaj, sam rokao na srce; SEM IMELA RESNIČNO VELIKOOOO ZALOGE Hodijo pa še hujši primerki od mene, pa da vidimo junakinjo, ki se bo odločila po mojih stopinjah smešno a ne kako hitro in neopazno gredo kile gor, ko je pa treba dol, se pa namučiš kot zmešan..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:27:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@ tudi mene so SioL ovci razkačili Verjetno bom tudi njaz vzela standard, ker se mi malo drago zdi 45 eu za tisteo nekaj programov več Ufff še 3 dni do morja UŽIVAJTE Ja, s tem, da je ta HBO paket samo do konca leta 3 EUR, potem bo 8! In to pomeni celih 50 EUR, kar je za 13 EUR več kot doslej Ma naj grejo v rit, itak se pri nas čez dan občasno vrti samo Baby TV, zvečer pa POP TV, A Kanal, Discovery ali National geographic Kaaaaaaaaaaaaaaaaj? no tole sem pa zgrešila..bom še 1x premisla če bom vzela mega paket
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:28:53
|
|
|
|
jana81
|
estrella a mi neki poveš..kolk cm si zgubla v bedrih? ne znam si predstavljat kolk je 2-4 cm v bedre..a je to pol ena številka konfekcijska al ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:42:42
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Evo mene z barvo na glavi Komaj sem se uspela naflekat po laseh, ker sta maladva nonstop dirkala okrog mene Spali smo nekako srednje, bo že. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:46:16
|
|
|
|
špelin@
|
suzy85, za kolo. Srčekgirll, za spanje. Estrella*, upam, da tvoj zna ceniti trmasto in vztrajno ženo jana81, ja, do 31.12.2009 je kao akcijska cena HBO paketa 3 EUR: "Promocijsko obdobje za obstoječe naročnike velja do 31.12.2009. Redna cena je 8 EUR."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:49:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, ja, do 31.12.2009 je kao akcijska cena HBO paketa 3 EUR: "Promocijsko obdobje za obstoječe naročnike velja do 31.12.2009. Redna cena je 8 EUR." banda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 10.6.2009 8:50:41
|
|
|
|
jana81
|
a nam boš pokazala svojo novo barvo? ej kak sem ti fovš, da greš že ta teden na morje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?