|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
9.6.2009 22:27:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Špelin@ o Skype-u iz Wikipedije

Skype (izg.: skajp) je brezplačno internetno telefonsko omrežje (VoIP), ki omogoča medsebojno komuniciranje uporabnikov. Ponuja video ali glasovni pogovor ter glasovni konferenčni pogovor do 5 uporabnikov. Ustanovila sta ga Niklas Zennström in Janus Friis, ki sta predtem razvila že znamenit program KaZaA. Organizacija ima sedež v Luksemburgu, podružnice pa so tudi v Talinu in Londonu. Septembra 2005 je organizacijo kupilo spletno dražbeno podjetje EBay za 2,6 milijard USD.

Hvala ti user posted image

Zdaj mi pa samo na hitro povej, kje se to naloži in kakšno opremo potrebuješ za uporabo te zadeve user posted image

http://www.skype.com/intl/en/

Za začetek si tule potegni dol program nato pa me poišči in že lahko klepetave s tipkanjem ali tudi s pogovorom v živo. Tu potem rabiš slušalke.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.6.2009 22:28:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa dober večer! user posted image

O, čer čeruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.6.2009 22:29:16   
Anitka

Še 58 ur in gremo od doma na dopuuuuuuust user posted image In boste imele mir pred mano user posted image user posted image user posted image

Bo pa napeto skoraj do konca, ker ima moja velika pika v četrtek popoldne izpit iz violine, zvečer pa še baletni izpit user posted image Ravno danes je izvedela za oceno iz nauka o glasbi - test je pisala 5, imela je 94 točk od 100 možnih in je odlična user posted image Brez zamere, ampak jo moram javno pohvalit, ker je punca res pridna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse in veliko sreče veliki piki.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.6.2009 22:31:28   
Anitka
Grem v pančevo tudi jazuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.6.2009 22:49:51   
špelin@
Evo, sem se nažrla solate user posted image

Anitka, hvala tudi tebi za informacije user posted image Se bom po dopustu lotila te zadeve.

barbaw, ne se toliko gnat v službi, hrbtenico imaš samo eno user posted image Kako napredujejo dela na hiši?

Grem zdaj tudi jaz pod tuš in spat, jutri si moram še narastek pobarvat, ampak ne vem, kako mi bo to zneslo od dveh divjakih... user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.6.2009 7:13:09   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 731
10.6.2009 7:19:06   
suzy85
spali smo ok, samo mami je imela premalo spanja, ker sem šla spat šele ob 1.30. si je ati nabavil prenosnik in router, pa sma šla snoči s kolegom to rihtat in sma do 1ih delala user posted image
sem pa včeraj tudi kolo sprobala in je user posted image , eva pa tudi uživa!
aja, pa masažo sem mela včeraj in je taaaaak pasalo. sem bla kot prerojena! user posted image  je pomagala, ker me danes skoraj ne boli več, samo tu in tam še. me pa bolijo mišice od masaže user posted image  ampak pride naslednji teden spet user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.6.2009 7:49:27   
Srčekgirll
Zjutrajuser posted image

Pr nas je bla šeena odlična noč. Vidka sm začela navajat na spanec ob isti uri (dop. okrog 10h, pop. okrog 15h, zvečer pa ob 20h) in k gre zvečer spat spi (brez alarmov) do zjutaj do 6:30 al pa 7:15 (kukr kdaj). Sam boljš da ga ne hvalim preveč kr pol bo spet j..... za zaspat in spanje. Poskušam ga tudi navadit, da bi zaspal v svoji posteljci, ne na men. Mal je joka, a bo že se navadil.

In kako ste drgač? Jst sm ok, vreme pa upam da bo sonček, kr neki čudno je zunaj (biti ali ne biti lepo vreme ali dežuser posted image ).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.6.2009 7:49:31   
Srčekgirll
čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi)
user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.6.2009 7:49:33   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Mal slikic, sm mal brskala pr fotru na računalnikuuser posted image

Tkole jokamo k smo preveč v središču pozornostiuser posted image
user posted image

user posted image

No tuki je že mal bolš

user posted image

kao sadna tortauser posted image
user posted image

Naša nova travca
user posted image

pa moj nov stolček
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.6.2009 7:49:44   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Edina jutri grem najverjetneje po Osanit krogliceuser posted image

Mi nobena ni dala odgovora, če ima katera izkušnje z Abtronicom za trebušne mišice, zato še enkrat sprašujemuser posted image user posted image

Jst sm uporabljala Vibra to in jeuser posted image , vsaj men. Ima pa babica ta prvi abtronic in mi ni glih kej ok. Sam tko je pr teh napravah, če jih redno uporabljaš je kaj učinka, če ne pa nč.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.6.2009 7:53:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella kaj pa mož zdaj pravi ko si suhica?????

Pa dober večer! user posted image

Je kar zadovoljen. Jaz sem pa še bolj, ker sem mu stopila na jezikuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.6.2009 7:53:37   
Estrella*

Še 58 ur in gremo od doma na dopuuuuuuust user posted image In boste imele mir pred mano user posted image user posted image user posted image

Bo pa napeto skoraj do konca, ker ima moja velika pika v četrtek popoldne izpit iz violine, zvečer pa še baletni izpit user posted image Ravno danes je izvedela za oceno iz nauka o glasbi - test je pisala 5, imela je 94 točk od 100 možnih in je odlična user posted image Brez zamere, ampak jo moram javno pohvalit, ker je punca res pridna user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VELIKI Suser posted image user posted image user posted image user posted image  Si upravičeno ponosna na njo, ker je res pridna in dejavna na večih področjih.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.6.2009 7:56:40   
Estrella*
Drugače pa dobro jutro!

Sem na šihtu in to spet s polno glavouser posted image  Spala sem OK ampak sem še vedno zaspanauser posted image user posted image
Alji so pogledale ven zgornje dvojke in sedaj imam 6 zobuser posted image Upam, da bo vsaj 2 tedna mirno., da se malo k seb spravi punca. Bila je zadjnje dni tako tečna, da je bilo za znoret.

Špelin@: jaz bi tud šla na morje...........user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.6.2009 7:58:12 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.6.2009 8:01:58   
suzy85
špelin@ samo še 2 dni in greste na lepše! ti kar malo zavidam! user posted image  pa čestitke veliki piki! user posted image

estrella user posted image user posted image user posted image  Alji za nove zobke!

hijenca verjamem, da moraš met polno glavo od toliko malih razgrajačev! saj jih boš porihtala! user posted image user posted image user posted image

anitka glede abtronica ti ne znam pomagat. jst razmišljam o nakupu orbitreka, pa moram na finance počakat. bo prišel na vrsto pozimi, zdej mam tak kolo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
10.6.2009 8:02:39   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

čestitke za 8.5. (pozabla) LUKAS (T*i*A*r*A), včeraj, 9.5. ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka), ter danes LARA (katy82) in KAJA (mixi)

tudi od naju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.6.2009 8:27:19   
jana81

Pa še Siol me je razpenil, ko so tako podražili storitve user posted image user posted image user posted image Trio s HBO paketom, za katerega smo dosedaj plačevali 37 EUR, bi nas po novem stal celih 45 EUR (zdaj naj bi bil to nov Mega paket + HBO)user posted image user posted image user posted image In sem ravnokar naredila spremembo na Standard, da bomo plačevali isto ceno - za manj programov. Samo največja barabija je, da če ne narediš spremembe, ti avtomatsko prisodijo Mega paket!

ja pa še dela ne tako kot bi moralo, nama skos ven meče, pa take kocke po sliki letijo...znoriš !!!
Jst bom sicer vzela Mega + HBO, ker HBO največ gledava.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.6.2009 8:27:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*, madonca, 25 kil si že dala dol user posted image user posted image user posted image user posted image Občudujem te user posted image user posted image user posted image Ej, koliko cm minusa imaš?

-167CMuser posted image  Sedaj se je zaloga že tako zmanjšala, da bo šlo le še počasi dol. So se mi pa kile kar malo ustavile, no ustavile ravno ne, samo telo je tako trmasto, da ne spusti konkretno težeuser posted image  Še 5kg pa bom na prvem cilju. Preostanek pa do konca leta

bravo estrellauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
10.6.2009 8:27:35   
jana81

Jauser posted image  Veš kaj, sam rokao na srce; SEM IMELA RESNIČNO VELIKOOOO ZALOGEuser posted image  Hodijo pa še hujši primerki od mene, pa da vidimo junakinjo, ki se bo odločila po mojih stopinjahuser posted image

smešno a ne kako hitro in neopazno gredo kile gor, ko je pa treba dol, se pa namučiš kot zmešan..

Neposredna povezava do sporočila: 744
10.6.2009 8:27:45   
jana81

Špelin@ tudi mene so SioL ovci razkačiliuser posted image  Verjetno bom tudi njaz vzela standard, ker se mi malo drago zdi 45 eu za tisteo nekaj programov več

Ufff še 3 dni do morjauser posted image user posted image user posted image UŽIVAJTE

Ja, s tem, da je ta HBO paket samo do konca leta 3 EUR, potem bo 8! In to pomeni celih 50 EUR, kar je za 13 EUR več kot doslej user posted image Ma naj grejo v rit, itak se pri nas čez dan občasno vrti samo Baby TV, zvečer pa POP TV, A Kanal, Discovery ali National geographic user posted image

Kaaaaaaaaaaaaaaaaj? no tole sem pa zgrešila..bom še 1x premisla če bom vzela mega paket

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.6.2009 8:28:53   
jana81
estrella a mi neki poveš..kolk cm si zgubla v bedrih?
ne znam si predstavljat kolk je 2-4 cm v bedre..a je to pol ena številka konfekcijska al ne?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.6.2009 8:42:42   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Evo mene z barvo na glavi user posted image Komaj sem se uspela naflekat po laseh, ker sta maladva nonstop dirkala okrog mene user posted image

Spali smo nekako srednje, bo že.

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
10.6.2009 8:46:16   
špelin@
suzy85user posted image za kolo.

Srčekgirll, user posted image za spanje.

Estrella*, upam, da tvoj user posted image zna ceniti trmasto in vztrajno ženo user posted image user posted image

jana81, ja, do 31.12.2009 je kao akcijska cena HBO paketa 3 EUR:
"Promocijsko obdobje za obstoječe naročnike velja do 31.12.2009. Redna cena je 8 EUR."

Neposredna povezava do sporočila: 748
10.6.2009 8:49:51   
jana81

jana81, ja, do 31.12.2009 je kao akcijska cena HBO paketa 3 EUR:
"Promocijsko obdobje za obstoječe naročnike velja do 31.12.2009. Redna cena je 8 EUR."

banda user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.6.2009 8:50:41   
jana81
a nam boš pokazala svojo novo barvo?
ej kak sem ti fovš, da greš že ta teden na morje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?