Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:22:09
|
|
|
|
claud
|
boma2 mi smo dons prespal ceeeellloooo noč brez dojenja....drugač se mi pa ponavad zdj 1x na noč zbudi..... o shuki-nč kj dost novga....nazadnje je sporočila da se pač prebijajo z dneva v dan, so mel precej operacij, infekcij....psihično zdelana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:22:10
|
|
|
|
boma2
|
BRAVO MAJCHY ZA NOV SEZNAM
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:23:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud boma2 mi smo dons prespal ceeeellloooo noč brez dojenja....drugač se mi pa ponavad zdj 1x na noč zbudi..... o shuki-nč kj dost novga....nazadnje je sporočila da se pač prebijajo z dneva v dan, so mel precej operacij, infekcij....psihično zdelana ... hvala... :) Ja men tudi vsaj enkrat na noč, ko je bila cepljena je pa spala od 21.00-7.00 sem bila tolk vesela... :) Hvala ti... Kako si pa ti kaj?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:23:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja.... najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upa Glej jo, ona bi se kar povabla. Ma se hecam. Ti moraš tudi priti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:24:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:25:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:26:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: claud boma2 mi smo dons prespal ceeeellloooo noč brez dojenja....drugač se mi pa ponavad zdj 1x na noč zbudi..... o shuki-nč kj dost novga....nazadnje je sporočila da se pač prebijajo z dneva v dan, so mel precej operacij, infekcij....psihično zdelana ... hvala... :) Ja men tudi vsaj enkrat na noč, ko je bila cepljena je pa spala od 21.00-7.00 sem bila tolk vesela... :) Hvala ti... Kako si pa ti kaj? Mi smo super -....... Joj tko sm vesela ko napišete da ni blo reakcij na cepljenje in da so lepo spal..... mene pa tok skrbi kako bo k mamo v torek cepljenje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:27:16
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Maksi1 uauuuuuu ves, da to znajo ponavadi komaj pri 5 mesecih. Bravo punca! Ursa: jaz tudi predlagam Miramare. Je malo naprej od Trsta - lep grad, super park za sprehajat, morje zraven in seveda park z metulji in mislim, da tudi z drugimi zivalmi - ptice, plazilci. Za otrocke full lusno in zanimivo, za starse pa sproscujoce v lepi naravi in vrtovih.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:28:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:28:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja.... najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upa Glej jo, ona bi se kar povabla. Ma se hecam. Ti moraš tudi priti. zgleda nisem zaželjena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:29:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 BRAVO MAJCHY ZA NOV SEZNAM hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:30:55
|
|
|
|
claud
|
barbaraGS- s kje si ti? Sm vidla da na razstave hodte z Ozzijem.....kere pasme je? Mi smo tud zadne cajte precej po razstavah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:31:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost? grem šele čez 2 tedna-ampak vseeno hvala......moram še seznam naredit,kaj vse vlečem s sabo....gremo pa v osp(pod črni kal)za 1 teden,če bo pa fajn pa 2tedna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:32:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:33:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost? grem šele čez 2 tedna-ampak vseeno hvala......moram še seznam naredit,kaj vse vlečem s sabo....gremo pa v osp(pod črni kal)za 1 teden,če bo pa fajn pa 2tedna Sm mislla da seznam februarčic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:33:57
|
|
|
|
BarbaraGS
|
boma2 moja je dojena, nejesca in se niti enkrat ni spala celo noc. Se ko je bila cepljena nisem videla nobene spremembe ne cez dan in ne cez noc. Pa sem res upala, da bo malo bolj zaspana. Ko pa bo spala celo noc, brez skrbi da se pridem pohvalit hehe. Bo koncno noc brez vstajanja juhuhu. cita brez skrbi - sem brala da zdaj si v tem obdobju zbirajo favorite in tiste, ki so jim antipaticni hehe. Mama pa je itak mama.
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 9.6.2009 22:34:29 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:34:20
|
|
|
|
brkn83
|
čer. brala vas nisem, ker vas ne dohajam več. Nimam časa za računalnik, se moram pripravljati na izpit, saj bo četrtek zlo hiter tle. Danes sva bila z Nikom popoldan sama, ker je ati bil v službi tk da sva lepo uživala, mal sva šla na sprehod in na sladoled. Zdej sem ga pa že spat spravla in še sebe zrihtala in sem zdej že v postli, ampak še ne morem iti spat. Bo treba še mal knjige pogledat. No še prej pa si moram pripraviti mal švinglcev. Za vsak slučaj če bo se dalo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:34:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:36:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost? grem šele čez 2 tedna-ampak vseeno hvala......moram še seznam naredit,kaj vse vlečem s sabo....gremo pa v osp(pod črni kal)za 1 teden,če bo pa fajn pa 2tedna če vam bo dolgcajt pa mene poklič pridem z otroci in šotorom družbo delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:38:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost? grem šele čez 2 tedna-ampak vseeno hvala......moram še seznam naredit,kaj vse vlečem s sabo....gremo pa v osp(pod črni kal)za 1 teden,če bo pa fajn pa 2tedna če vam bo dolgcajt pa mene poklič pridem z otroci in šotorom družbo delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:38:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:39:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera ja upam, da ne.... aja ... majchy... dobr se imej na morju, če se nič ne bereva... :) A boš full stvari vzela s seboj? Za kolk časa greš in kam če ni skrivnost? grem šele čez 2 tedna-ampak vseeno hvala......moram še seznam naredit,kaj vse vlečem s sabo....gremo pa v osp(pod črni kal)za 1 teden,če bo pa fajn pa 2tedna Sm mislla da seznam februarčic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:40:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:40:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera Šime je šel.....je sama. Mogoče čike išče. al jih je pa najdla pa so se že rože vžgale čika in zraven špijuni za kakšni parom,ki v gozdu slončka A mislš da je katjuša tm za savo s pržganimi lučmi? jst sem tle sam ti me ne vidiš kupi si nov monitor Ma smo se komi znebil monitorja da mam lohk zdj lap top
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:41:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kje pa je danes tanci???????
|
|
|
Letni časi.AdminV katerem letnem času je bil rojen vaš otrok?Poletje. (
38%)
Jesen. (
12%)
Zima. (
25%)
Pomlad. (
25%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!