|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
9.6.2009 22:03:29   
Hvala za pomoč...

Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
9.6.2009 22:06:38   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

claud-takoh sosedov u invalidski penziji je pri nas ogromno. Ma na živce mi grejo u glavnem, k se delajo angelčke pa nas prjavljajo, ker smo si atrij uredili, da nimamo več blata in vlage v stanovanju, a sami niso nič boljši. Čist za vsakega imam kaj "lepega" za povedat, k so tok popolni.user posted image user posted image . Najbrž nimajo metle, da bi pred svojim pragom pometl, g.lu.pi so pa tudi tok, da tudi račune za druge vhode plačujejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlea ja maš prov ponavad tist k ma pred svojim pragom največ za pomest najbolj pometa pred drugim.

poznam par takih primerov o vseh drugih vse vejo sam zase nič.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
9.6.2009 22:06:50   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

cer

moj otrok tud spi....psssssssssssstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons ma extra zaspan dan....
Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( user posted image ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivkeuser posted image
Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav.....user posted image
Ah ja, povsod se najde kšn hribovc...user posted image

ne me žalt (hecam se)

te čist zastopim sam nismo vsi tak

oprosti ne tega tko osebno vzet-tko namreč se piše ta naš soseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm pozabla z velko napisatuser posted image user posted image

nč hudga sej vem da nis dobesedno mislila pa tud nč nism zares vzela sam mal sm te hotla zezat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
9.6.2009 22:06:51   
sunny24
ursa, štanjel nimam pojma, če ma vodene oglede, je pa tam ta Ferrarijev vrt in je lep ko je počiščen. Drugače pa lahko greste do Lipice al pa se tudi v Škocjanskih jamah ustavite. Tle proti gorici nimaš lih neki...Razn če pridete gemblat, pol pa ja! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
9.6.2009 22:08:23   
claud
mlea pridem na kavicouser posted image as soon as posibleuser posted image

vandame-a si jezna name?user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
9.6.2009 22:08:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hvala za pomoč...

Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato smo tu, da se gor držimouser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš, da te imamo rade in da držimo user posted image zate in da bi ti blo boljše, lepše in lažje

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
9.6.2009 22:09:56   
vandame

mlea pridem na kavicouser posted image as soon as posibleuser posted image

vandame-a si jezna name?user posted image

ma kje ne nisem sej sm ti napisala da sm se mal zezala. kaj bom zamerla sej nis napisala glih mene tm gor sam mal sm te hotla podrašt.

A si ti mogoč name zej

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
9.6.2009 22:10:07   
claud

cer

moj otrok tud spi....psssssssssssstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons ma extra zaspan dan....
Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( user posted image ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivkeuser posted image
Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav.....user posted image
Ah ja, povsod se najde kšn hribovc...user posted image

ne me žalt (hecam se)

te čist zastopim sam nismo vsi tak

oprosti ne tega tko osebno vzet-tko namreč se piše ta naš soseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm pozabla z velko napisatuser posted image user posted image

nč hudga sej vem da nis dobesedno mislila pa tud nč nism zares vzela sam mal sm te hotla zezat

user posted image user posted image user posted image user posted image
jah tkole rata včasih nehote kj tko izpadeuser posted image
no sam da vemo za kaj se greuser posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
9.6.2009 22:11:32   
Čebel@

Hvala za pomoč...

cita......zato smo tukej,da si stojimo ob strani

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
9.6.2009 22:11:53   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Hvala za pomoč...

zato smo tu, da se gor držimouser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš, da te imamo rade in da držimo user posted image zate in da bi ti blo boljše, lepše in lažje

se kr pod tole podpišem

moj Peter se tud noče prov preveč pestvat pri drugih skoz hoče bit pr men, sej če ga dam kermu drugemu pa če me vid je ok ni joka sam če kam pičim za kako min je pa joj.

Tastarej pa čist kontra to bi bla sam po naroču pa ni važn kdo jo pestje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
9.6.2009 22:11:56   
claud
vandame. ma dj..... hribovci ste zakonuser posted image mi se h vam hodmo kopat, tko da ni kejuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
9.6.2009 22:12:50   
Čebel@

mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimkauser posted image ...
jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme...

Ja, to pa itak.

No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. user posted image

Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full  drla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja....user posted image user posted image user posted image
najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
9.6.2009 22:13:13   
vandame

vandame. ma dj..... hribovci ste zakonuser posted image mi se h vam hodmo kopat, tko da ni kejuser posted image

lepo lepo sej je pomoje še edini jezer k je tok bl pr čistih še

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
9.6.2009 22:14:20   
vandame
nč jz vas zapuščam pa lepo še naprej čvekajte sam ne preveč (hecam se).

no lahko noč

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
9.6.2009 22:14:48   
Čebel@
ČČČČČČČČČČEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
9.6.2009 22:14:58   
claud
cita-men je blo tud hudo k larissa pr moji mami vedno joka, pr tašči pa ne.....sam je tko da mojo mami bolj poredko vidi, pa je zato bl nezaupljiva.....ampak sj bojo kmal dojel da se lohk tud za kako urco ločijo od mamice...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
9.6.2009 22:14:58   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimkauser posted image ...
jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme...

Ja, to pa itak.

Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full  drla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja....user posted image user posted image user posted image
najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upauser posted image user posted image user posted image

majchy dobra ideja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
9.6.2009 22:15:13   
Čebel@

nč jz vas zapuščam pa lepo še naprej čvekajte sam ne preveč (hecam se).

no lahko noč

lahko nočko

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
9.6.2009 22:16:45   
Čebel@
maksi.....user posted image user posted image user posted image user posted image Zarji za prekuc-bom dala na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
9.6.2009 22:17:03   
boma2
dober večer mamice... :)

spet ste tolk načvekale, da sploh nič nevem ampak bom probala... :9

Katjuša... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobr fotkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy.... no tebi glih ne znam svetovati, ampak ti želim čimprej dobro in prespano noč... user posted image user posted image user posted image
Bila pa je polna luna mogoče zato...

balonchy.... zanima me kako kaj tvoja roka....

mamice.... nekaj ste pisale o shuki pa ne najdem kaj, me pa prov zanima kaj je z njo? user posted image

mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja...

pa še ena stvar prosim lepo, če mi katera lahko pošlje slikico user posted image , ki so jih že krstili... :) Hvala... :)

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
9.6.2009 22:17:58   
claud

lepo lepo sej je pomoje še edini jezer k je tok bl pr čistih še

ma ni ga jezera ne morja pr nas k bi se blo bl užitno kopat.....pa fajn zrak....ma mi smo bli lani kr precej tm....smo pa prej zmer na bled rinl k ga mam že poln k.....
čist skomercializiran, pa moja mami 100x bolš kremšnite nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
9.6.2009 22:18:27   
boma2

kolumbo... kje si?

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
9.6.2009 22:20:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer mamice... :)

spet ste tolk načvekale, da sploh nič nevem ampak bom probala... :9

Katjuša... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobr fotkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy.... no tebi glih ne znam svetovati, ampak ti želim čimprej dobro in prespano noč... user posted image user posted image user posted image
Bila pa je polna luna mogoče zato...

balonchy.... zanima me kako kaj tvoja roka....

mamice.... nekaj ste pisale o shuki pa ne najdem kaj, me pa prov zanima kaj je z njo? user posted image

mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja...

pa še ena stvar prosim lepo, če mi katera lahko pošlje slikico user posted image , ki so jih že krstili... :) Hvala... :)

čer boma!
sva z mojim tudi ugotavljala če je luna-upam da je bila ja in da jo bo spustila.......Hana prespi celo noč brez hranjenja,ampak je na AM.......pa pridna si da se potrudiš vsak večer nas pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
9.6.2009 22:21:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

kolumbo... kje si?

ziher šimeta sikerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
9.6.2009 22:21:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ja, to pa itak.

Glej jo, ona bi se kar povabla.user posted image user posted image user posted image  

Ma se hecam. user posted image Ti moraš tudi priti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdo?
Erin

Kdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?

Miklavž (17%)

Božiček (8%)

dedek Mraz (8%)

vsi trije (22%)

Miklavž & Božiček (37%)

Miklavž & dedek Mraz (8%)

Število vseh glasov: 315

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!