Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:03:29
|
|
|
|
|
Hvala za pomoč... Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:06:38
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea claud-takoh sosedov u invalidski penziji je pri nas ogromno. Ma na živce mi grejo u glavnem, k se delajo angelčke pa nas prjavljajo, ker smo si atrij uredili, da nimamo več blata in vlage v stanovanju, a sami niso nič boljši. Čist za vsakega imam kaj "lepega" za povedat, k so tok popolni. . Najbrž nimajo metle, da bi pred svojim pragom pometl, g.lu.pi so pa tudi tok, da tudi račune za druge vhode plačujejo. Mlea ja maš prov ponavad tist k ma pred svojim pragom največ za pomest najbolj pometa pred drugim. poznam par takih primerov o vseh drugih vse vejo sam zase nič.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:06:50
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud cer moj otrok tud spi....psssssssssssst Dons ma extra zaspan dan.... Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjet .... Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivke Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav..... Ah ja, povsod se najde kšn hribovc... ne me žalt (hecam se) te čist zastopim sam nismo vsi tak oprosti ne tega tko osebno vzet-tko namreč se piše ta naš sosed sm pozabla z velko napisat nč hudga sej vem da nis dobesedno mislila pa tud nč nism zares vzela sam mal sm te hotla zezat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:06:51
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, štanjel nimam pojma, če ma vodene oglede, je pa tam ta Ferrarijev vrt in je lep ko je počiščen. Drugače pa lahko greste do Lipice al pa se tudi v Škocjanskih jamah ustavite. Tle proti gorici nimaš lih neki...Razn če pridete gemblat, pol pa ja!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:08:23
|
|
|
|
claud
|
mlea pridem na kavico as soon as posible vandame-a si jezna name?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:08:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala za pomoč... Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo... zato smo tu, da se gor držimo sej veš, da te imamo rade in da držimo zate in da bi ti blo boljše, lepše in lažje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:09:56
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea pridem na kavico as soon as posible vandame-a si jezna name? ma kje ne nisem sej sm ti napisala da sm se mal zezala. kaj bom zamerla sej nis napisala glih mene tm gor sam mal sm te hotla podrašt. A si ti mogoč name zej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:10:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud cer moj otrok tud spi....psssssssssssst Dons ma extra zaspan dan.... Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjet .... Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivke Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav..... Ah ja, povsod se najde kšn hribovc... ne me žalt (hecam se) te čist zastopim sam nismo vsi tak oprosti ne tega tko osebno vzet-tko namreč se piše ta naš sosed sm pozabla z velko napisat nč hudga sej vem da nis dobesedno mislila pa tud nč nism zares vzela sam mal sm te hotla zezat jah tkole rata včasih nehote kj tko izpade no sam da vemo za kaj se gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:11:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala za pomoč... Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo... cita......zato smo tukej,da si stojimo ob strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:11:53
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala za pomoč... Vidi se da sem starejša in ko sem imela Lauro sem bila še sama otrok in nisem stvari tko jemala kot sedaj in si vsako stvar jemjem k srcu...res pa je da sta Lia in Laura 300% različni...upam da nisem zatežila tle gor ko sem se mal spovedala ampak morala sem ker mi je bilo fulll hudo... zato smo tu, da se gor držimo sej veš, da te imamo rade in da držimo zate in da bi ti blo boljše, lepše in lažje se kr pod tole podpišem moj Peter se tud noče prov preveč pestvat pri drugih skoz hoče bit pr men, sej če ga dam kermu drugemu pa če me vid je ok ni joka sam če kam pičim za kako min je pa joj. Tastarej pa čist kontra to bi bla sam po naroču pa ni važn kdo jo pestje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:11:56
|
|
|
|
claud
|
vandame. ma dj..... hribovci ste zakon mi se h vam hodmo kopat, tko da ni kej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:12:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja.... najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:13:13
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud vandame. ma dj..... hribovci ste zakon mi se h vam hodmo kopat, tko da ni kej lepo lepo sej je pomoje še edini jezer k je tok bl pr čistih še
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:14:20
|
|
|
|
vandame
|
nč jz vas zapuščam pa lepo še naprej čvekajte sam ne preveč (hecam se). no lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:14:48
|
|
|
|
Čebel@
|
ČČČČČČČČČČEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:14:58
|
|
|
|
claud
|
cita-men je blo tud hudo k larissa pr moji mami vedno joka, pr tašči pa ne.....sam je tko da mojo mami bolj poredko vidi, pa je zato bl nezaupljiva.....ampak sj bojo kmal dojel da se lohk tud za kako urco ločijo od mamice...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:14:58
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja.... najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upa majchy dobra ideja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:15:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame nč jz vas zapuščam pa lepo še naprej čvekajte sam ne preveč (hecam se). no lahko noč lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:16:45
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi..... Zarji za prekuc-bom dala na seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:17:03
|
|
|
|
boma2
|
dober večer mamice... :) spet ste tolk načvekale, da sploh nič nevem ampak bom probala... :9 Katjuša... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobr fotkeeeee Majchy.... no tebi glih ne znam svetovati, ampak ti želim čimprej dobro in prespano noč... Bila pa je polna luna mogoče zato... balonchy.... zanima me kako kaj tvoja roka.... mamice.... nekaj ste pisale o shuki pa ne najdem kaj, me pa prov zanima kaj je z njo? mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja... pa še ena stvar prosim lepo, če mi katera lahko pošlje slikico , ki so jih že krstili... :) Hvala... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:17:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud vandame. ma dj..... hribovci ste zakon mi se h vam hodmo kopat, tko da ni kej lepo lepo sej je pomoje še edini jezer k je tok bl pr čistih še ma ni ga jezera ne morja pr nas k bi se blo bl užitno kopat.....pa fajn zrak....ma mi smo bli lani kr precej tm....smo pa prej zmer na bled rinl k ga mam že poln k..... čist skomercializiran, pa moja mami 100x bolš kremšnite nardi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:18:27
|
|
|
|
boma2
|
kolumbo... kje si?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:20:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dober večer mamice... :) spet ste tolk načvekale, da sploh nič nevem ampak bom probala... :9 Katjuša... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobr fotkeeeee Majchy.... no tebi glih ne znam svetovati, ampak ti želim čimprej dobro in prespano noč... Bila pa je polna luna mogoče zato... balonchy.... zanima me kako kaj tvoja roka.... mamice.... nekaj ste pisale o shuki pa ne najdem kaj, me pa prov zanima kaj je z njo? mamice.... Zanima me tudi koliko dojenčkov spi celo noč brez dojenja oziroma hranjenja... pa še ena stvar prosim lepo, če mi katera lahko pošlje slikico , ki so jih že krstili... :) Hvala... :) čer boma! sva z mojim tudi ugotavljala če je luna-upam da je bila ja in da jo bo spustila.......Hana prespi celo noč brez hranjenja,ampak je na AM.......pa pridna si da se potrudiš vsak večer nas pokomentirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:21:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 kolumbo... kje si? ziher šimeta sikera
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:21:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja.... najboljš da se eno nedeljo popoldne vse februarčice+dojenčki namalamo pri tebi in imamožurko na atriju......pa nej kdo pisne če upa Glej jo, ona bi se kar povabla. Ma se hecam. Ti moraš tudi priti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdo?ErinKdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?Miklavž (
17%)
Božiček (
8%)
dedek Mraz (
8%)
vsi trije (
22%)
Miklavž & Božiček (
37%)
Miklavž & dedek Mraz (
8%)
Število vseh glasov: 315Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!