Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 20:59:59
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA IN KAYICA hvala za tolazilne besede POROCILO Z PREGLEDA...urin je vredu...iz preventive bi zdr. rad mu se prekontroliral ,ce ima slucajno reflux(ko lula ,da gre urin v ledviceke)...v pon 15.6. greva v bolnico in mu bojo nastavili KATETER ,ko se bo polulal ga peljejo na rentgen in slikajo in potem bova pocakala izvide...mene full skrbi kako mu bojo dali kateter?a mislite da ga bo bolelo?pa iskreno mi povejte vem da je hudo...ampak važn da zdj ugotovijo in pozdravjo če je kj.... ko sm bla jst mala sm mela precej težav z ledvicami pa so zrihtal in sm zdj kot rožca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:11:27
|
|
|
|
|
Da še jaz kaj napišem sem tko žalostna povejte kaj naj nardim... Midva sva danes mogla it v cerkev na priprave za krst ki ga imamo v nedeljo in ker naša Lia gre spat ob 18 sem jo dala spat že tko težko je zaspala seveda potem le zaspi in jo je moja pol sestrca pazla ki jo ima fulll rada...midva greva in jo jaz pokličem ob 19:15 ko je bilo koinec pa rečem kako je in zadaj slišim Lio kako joka pa ne joka joj hudo hudo mi je bilo midva sva se peljala res hitro pridem domov Lia je bila čist boga sem jo prijela ji mal govorila jo stisnala in je lahko rečem takoj zaspala res takoj...danes popoldne sem želela it mal počivat ko je ati doma in jo gre hranit tamal je tko jokala da sem se vstala jo nahranila pa je bilo vse ok...sej je lepo da je navezana name ampak po drugi strani pa tudi ne lahko rečem da nikamor ne morem it pa ne da bi kam šla žurat ampak tko mislim...ko vidi koga in če jo imam v rokah ali pa če sem zraven pa jo nekdo ugovarja Lia začne takoj jokat sedaj že pr babici ni šans če pa ne vidi mogoče malo malo ampak prej ne kot ja...a mi lahko poveste kaj naj nardim...sploh nočem pomislit kako bo ko bo treba it v varstvo glede na to da vrteca nismo dobili ...nikoli nisem imela teh problemov ker je Laura čist drugačen otrok bila kot je sedaj Lia...pa sem mislila da še to ni mogoče ampak očitno je... PROSIM POVEJTE SVOJE MNENJE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:12:37
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA IN KAYICA hvala za tolazilne besede POROCILO Z PREGLEDA...urin je vredu...iz preventive bi zdr. rad mu se prekontroliral ,ce ima slucajno reflux(ko lula ,da gre urin v ledviceke)...v pon 15.6. greva v bolnico in mu bojo nastavili KATETER ,ko se bo polulal ga peljejo na rentgen in slikajo in potem bova pocakala izvide...mene full skrbi kako mu bojo dali kateter?a mislite da ga bo bolelo?pa iskreno mi povejte vem da je hudo...ampak važn da zdj ugotovijo in pozdravjo če je kj.... ko sm bla jst mala sm mela precej težav z ledvicami pa so zrihtal in sm zdj kot rožca pomoje ne bo tko zlo hudo, ker kateter je ful majhen primeren starosti in to vstavi zdravnik, pol k je vstavlen pa še v kateter fiziološko dajo da se napihne balonček da nebi kateter v zlezu. držim pesti da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:12:45
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cer moj otrok tud spi....psssssssssssst Dons ma extra zaspan dan.... Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjet .... Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivke Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav..... Ah ja, povsod se najde kšn hribovc... ne me žalt (hecam se) te čist zastopim sam nismo vsi tak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:24:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO URSA IN KAYICA hvala za tolazilne besede POROCILO Z PREGLEDA...urin je vredu...iz preventive bi zdr. rad mu se prekontroliral ,ce ima slucajno reflux(ko lula ,da gre urin v ledviceke)...v pon 15.6. greva v bolnico in mu bojo nastavili KATETER ,ko se bo polulal ga peljejo na rentgen in slikajo in potem bova pocakala izvide...mene full skrbi kako mu bojo dali kateter?a mislite da ga bo bolelo?pa iskreno mi povejte Ne sekiraj se, če ni nič. Veš kaj pravijo bolj preventiva kot kurativa. Zih je vse ok. Če pa ga bo bolelo, ga bo zelo malo, ker bo pač nekaj novega dobil, če me razumeš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:25:54
|
|
|
|
piskot
|
mihailo pojma nimam kako to delajo, ampak upam da bosta dobro in hitro opravila. cita nasa je tudi nekaj casa ful jokala ko jo je kdo v roke prijel. se zdaj, ce je razburjena ji ni prav. ampak pri svakinji (ki jo najveckrat vidi, ker je na bolniski in naju veckrat obisce dopoldan), pa nikoli. po mojem se bo navadila. mogoce drugic kaksen dan prej povabi tisto osebo ki jo bo pazila na obisk, da se je malecka navadi. imam pa prijateljico ki tamale dejansko ni hotela dat nikomur drugemu. po parih mesecih jo je vsaj ocka lahko prijel vsake toliko, zdaj pri 3 letih se je pa sele navadila da se je lahko kdo drug dotakne. enkrat sem ji samo hotela pomagat, da bi zlezla na stol, se je pa ful jokat zacela. verjetno so pa tudi otroci razlicni. vandame ma dej, hribovci ste cist uredu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:27:12
|
|
|
|
piskot
|
nekatere hodite kavc peglat ... jaz grem pa zdaj luknjo v kavc delat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:34:40
|
|
|
|
reckova
|
Hvala za lepe želje. Ne morem verjet, da so že minili 4 meseci. no, imamo 7300 g in 9.7 dobimo drugega pikeca. zdaj pa grem, jutri začnem spet delat....joj si ne znam predstavljet. Hvalabogu samo 2 uri na dan...vseeno pa ne bom doma...joj mi bo hudo. Upam, da se ne bo jure preveč jokal. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:37:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Da še jaz kaj napišem sem tko žalostna povejte kaj naj nardim... Midva sva danes mogla it v cerkev na priprave za krst ki ga imamo v nedeljo in ker naša Lia gre spat ob 18 sem jo dala spat že tko težko je zaspala seveda potem le zaspi in jo je moja pol sestrca pazla ki jo ima fulll rada...midva greva in jo jaz pokličem ob 19:15 ko je bilo koinec pa rečem kako je in zadaj slišim Lio kako joka pa ne joka joj hudo hudo mi je bilo midva sva se peljala res hitro pridem domov Lia je bila čist boga sem jo prijela ji mal govorila jo stisnala in je lahko rečem takoj zaspala res takoj...danes popoldne sem želela it mal počivat ko je ati doma in jo gre hranit tamal je tko jokala da sem se vstala jo nahranila pa je bilo vse ok...sej je lepo da je navezana name ampak po drugi strani pa tudi ne lahko rečem da nikamor ne morem it pa ne da bi kam šla žurat ampak tko mislim...ko vidi koga in če jo imam v rokah ali pa če sem zraven pa jo nekdo ugovarja Lia začne takoj jokat sedaj že pr babici ni šans če pa ne vidi mogoče malo malo ampak prej ne kot ja...a mi lahko poveste kaj naj nardim...sploh nočem pomislit kako bo ko bo treba it v varstvo glede na to da vrteca nismo dobili ...nikoli nisem imela teh problemov ker je Laura čist drugačen otrok bila kot je sedaj Lia...pa sem mislila da še to ni mogoče ampak očitno je... PROSIM POVEJTE SVOJE MNENJE cita ne bit tako obremenjena, dojenčki pač jokajo tud naš kdaj joka in ko gre moj k njemu se mi včasih zdi, da je še huje vendar si rečem ne ne bom se vtikala se bosta že zmenla sej sta ati in sinek.... počakam par minutk in sta že najboljša prijatelja.... to se moreš mal nazaj držat in pustit da včasih joka naš joka tud tako da se kr davi zraven pa se držim nazaj..... je težko sam tako pač je in kaj če se meni jutri nekaj zgodi in morem za par dni od doma... se bom skos sekirala kak so ga zrihtal???? tako pa vem, da se znajdejo tud brez mene kar se pa tiče tega da joka pri babici je pa zdej obdobje, ki bo trajalo 3-4 mesece ko se bodo jokal vedno k jih bo kdo mal bolj od blizu pogledal.... Benjamin je že v nedeljo začel s tem.... Florjan je jokal vsak vikend ko smo šli k mojmu domov torej jih je vsak vikend vidu pa svak vikend pol ure jokal kak sta se sam približala.... No to bo minilo ne mi zamerit k ti povem tako kot mislim in res ti želim, da se sprostiš in začneš uživat, jok ni nič drugega kot izraženje dojenčkove volje ker ne zna povedat "veš ati mami mi pa to mal drgač drži" al pa "ati mami mi pa za 2 mm pleničko bolj zapne" se pač joka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:39:36
|
|
|
|
Katjusa
|
Mihailo pomoje ni prijetno sam sej bo hitro minlo sem nekje slišala, da sam na zečetku je neprijeten občutek pol je pa OK sosedova punčka mislim, da je imela ta problem da je imela dvocevni sistem al neki takega.... boščika je od nekje 6 meseca (ko so to ugotovili) nonstop jedla zdravila no zdej ja stara 4 leta in je že ful boljše.... tud vem da so ji delal te preiskave..... točno pa ne vem vsega, če želiš lahko kej več povorašam....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:40:26
|
|
|
|
Urša08
|
Cita jaz mislim da ima Lia tako obdobje, ko se vseh boji. Se spomnim pri Nejcu (vem da je bilo okoli tretjega, četrtega meseca), da je pri vsakem planu v jok. Ta faza je v roku meseca dni prešla in ti povem da je moj Nejček čisti "ciganček" mu je pri vsakem super, varstvo sploh ni problem. Tako da brez skrbi boš vidla Piškot hvala za idejo glede gradu, ti greš pa kar lukno v kavč delat Mihailo sej ne vem kaj naj ti napišem. Verjamem da ti je hudo kot bi bilo vsaki izmed nas, ampak pomembno je, da ga pregledajo. Vse bo še v redu boš videla. 15 bomo držale pestke in bile v mislih pri vama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:41:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: claud cer moj otrok tud spi....psssssssssssst Dons ma extra zaspan dan.... Je pa zdj neki novga pogruntala-posluša sebe,svoj glas-in to tko da kriči in spušča take glasove da ne morm verjet .... Joj mlea te čist razumem glede sosedov....ampak naši sosedje...no moji bivši sosedje ( ) so bli pa tko da se mi in njihovi otroc nismo smel igrat skup....so šli lohk sam do ene črte....v glavnem TERORISTI....tastara cel lajf v penziji invalidsko- kao hrbteničar, a cel dan po vrtu prčka....in pol ti tak človk reče da nč ne delaš, oz. da si lenuh in podobne zmerljivke Pol se pa vprašaš kdo je tuki čorav..... Ah ja, povsod se najde kšn hribovc... ne me žalt (hecam se) te čist zastopim sam nismo vsi tak oprosti ne tega tko osebno vzet-tko namreč se piše ta naš sosed sm pozabla z velko napisat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:41:58
|
|
|
|
Onasiss
|
cita-mogoče bi bilo res boljš, da jo daš drugim za pestvat, da se navadi na ljudi, ampak to naredi ko boš zraven, da te bo videla in jo pri tem še ogovarjaš.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:43:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša-kaj pa Predjamski grad, tam še meni domišljija dela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:45:49
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo. Danes sem imela delovni dan - sem premetala omare s cunjami, prštimala za RK 5 borš še dobrih cunj in vrgla v smeti 3 borše preveč starih, ter plašče oblekla v vrečke in jih lepo pospravla. Omare so umite in pospravljene na novo zadihale. Jutri pa moram še nabavit sredstvo proti moljem in naloga bo končana. Moram pa Zarjo pohvalit. Moja pridna punčka je ugotovila danes, kako se prevališ iz hrbta na trebuh in je to počela z velikim veseljem cel dan. Takoj ko se je pravalila je dala prste v usta za nagrado. Punca že zdej ve, da se je za dobro opravljeno delo treba nagradit. Ekola, zdej grem pa prelistat, kaj ste napisale od včeraj zvečer. Wish me luck, da niste spet napolnile preveč strani......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:48:50
|
|
|
|
Onasiss
|
claud-takoh sosedov u invalidski penziji je pri nas ogromno. Ma na živce mi grejo u glavnem, k se delajo angelčke pa nas prjavljajo, ker smo si atrij uredili, da nimamo več blata in vlage v stanovanju, a sami niso nič boljši. Čist za vsakega imam kaj "lepega" za povedat, k so tok popolni. . Najbrž nimajo metle, da bi pred svojim pragom pometl, g.lu.pi so pa tudi tok, da tudi račune za druge vhode plačujejo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:48:55
|
|
|
|
Katjusa
|
maksi za omare (pridi še k nam) Zarja pametna punca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:49:05
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Mi2 smo ble celo popoldne zuni, jst vmes na razvajanju in mam tačke pošlihtane u nulo... Zdej pa moj dragi uspava Gajo sam se joka full...Ne vem, kaj ji je. Ja, pa malo prej je Gaja poskrbela za mamo-nardila mi je mlečno masko po obrazu in dekolteju... ursa, Štanjel je tuki blizu mene, ja. Tko, ene pou urce. Je lepo tam. Drugače pa je tu blizu v Italiji grad Miramare in je tudi full lepo-park okoli, morje...Poglej na netu. Sam castello Miramare vtipki in ti bo vn vrglo. mihailo, pojma nimam, če ga bo bolelo. Sam je pa fajn, da se to zdej pošlihta, da bo pol vse OK! reckova, kakega novega člana??? Kaj nism prebrala, k mi zdej res ni nič jasno...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:49:27
|
|
|
|
claud
|
maksi zarji za kotaljenje Pridna si bla dons....jst sm to isto delo opravla pred 2 tednoma in še od takrat kupujem uno prot moljem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:50:12
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ja predjamski grad je meni tudi všeč pa Nejc tud še ni bil. Ma sem zdej čist nora na gradove k sm vidla kok je bil zadnjič navdušen majchy medve greve pa isti termin na morje piskot lepo da ti otroci spijo jaz tud upam da mojedva tud , se pa ne bom nč hvalila ker potem bo spet kak jok in uspavanje Sem pa tok zaspana ratala, da bom šla hitr pod tuš in v postelco ajat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:51:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Punca že zdej ve, da se je za dobro opravljeno delo treba nagradit. za prval. Pa, da je ne boš preveč nagrajevala. Bo še prekmalu rekla dej mi liziko, ker sem bila pridna.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:52:41
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 dej mi še kej od tega Štanjela povej? To je ogled gradu, kak park,... a je še kej zanimivega v okolici? Glede na to, da bomo šli iz gorenjskega konca bi bilo fino še kam v tistem koncu zavit. Veš da ta grad miramare poznam sem bla v osnovni šoli z veroukom na izletu sicer se bolj slabo spomnimaampak hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 21:53:31
|
|
|
|
claud
|
mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:02:34
|
|
|
|
claud
|
HEEEEJ KJE STE FEBRUARČICE????????? ZDJ MAM PA SAMOGOVORE...... NO BOM PA ENO NOVICO POVEDALA! ŠTERKA SO NAJDL!!!!!!!!!! ....... ........ ........... ......... ............ ......... .........KJE?.. ..... ....... ......... ....... ........... V KONZERVI DELAMARIS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 9.6.2009 22:03:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-ja vem.....taki so....naj mi oprostijo vsi hribovci k nimajo tega priimka ... jst sm mislla da pr takih ignoranca najbl pomaga...ampak pr ns je blo sam še slabš....taki prou iščejo probleme... Ja, to pa itak. No, torej kdaj prideš na kavo? Zdej morve na glas čvekat. Joj komi čakam, da bo naša večja, da se bo pol vzuni full drla. Sploh, če bo še kakšen malček na obisku, bo pol dretja....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Zagovor diplome- vino?Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?da (
52%)
ne (
48%)
Število vseh glasov: 197Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!