Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Lep pozdrav! Kako kaj? Nisem imela časa brati kaj se dogaja pri vas. Anže je danes speljal cepljenje in je dobil pikico, ki je namenjena pri enem letu. Je kar jokal, ko ga je pičila, do sedaj pa je junaško prenašal. Na poti domov je zaspal in spal dobri 2 uri, kar je redkost. Ja, saj zgoden je pa tudi bil. Tako težko ga je bilo zjutraj zbuditi. Mere: 9680g, 76cm, obseg glave: 45cm, obseg pk: 48,5cm za lepe mere Dobila sva še napotnico za okolista, ker sem ji rekla, da včasih malo zaškili in ko je gledal tisti cofek se ji je zdelo, da tudi poškili. Smo pa imeli ta pregled tudi pri Manci in je bilo vse bp. Upam, da bo tudi sedaj vse vredu!!! imam pa še eno vprašanje (kot vedno) Lani sem dobila za nagrado potovanje v vrednosti 1500€. Letos se mi to šteje zraven k otroškemu dodatku. Pa me zanima, če je potrebno vpisati ves znesek ali samo brez davka, saj davek sem že plačala lani? Po pravici povedano ne vem Ja pa še eno, ko smo že ravno pri denarju: Kaj sedaj ko sem brez starševskega nadomestila in brez drugih denarnih prejemkov, moram povedati na centru za socialno delo, kaj potem kaj upoštevajo to. Ker glede na to, da sem sedaj 1 leto prejemala starševsko nadomestilo in se šteje k otroškemu dodatku, sedaj pa tega ne dobivam več in imam o.d. majnši kot prejšnjo leto. Če misliš glede otroških dokladov, potem mislim, da ti ni treba nič javljat, ker se ti dokladi zaradi tega ne bojo nič spremenijali, saj se bo to na žalost upoštevalo šele drugo leto. Jaz sem tudi po preteku porodniške brezposelna, pa se mi bo to upoštevalo šele drugo leto lep dan vsem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|