|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
8.6.2009 16:08:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Punce, a katera izmed vas zna skuhat DOBRE SPARGLJE???????
Ko recem "dobre", mislim na olesenelost in trdoto le teh...
Zadnjic sem gledala neko reklamo, kjer so jih jedli s holandsko omako...ma
prav "socni" so zgledali....ma se spomnim, da sem dolgo nazaj jih kuhala, pa so bili trdi in leseni user posted image  pa ne vem zakaj...
Imam sop tistih ta belih sparglov, ne tistih "divjih"...tak da, ce katera zna pripravit dobre spargle, naj mi prosim, prosim, prosim napise recept tu na forumu...bi bila zelo hvalezna user posted image

Virtualna, leseni in trdi so bili zato, ker so bili že malo stari. Tist olesenel del moraš olupit. Jaz ga pa kar precej odrežem. Drugače pa jih je najbolje skuhat v šopku in naj vršički gledajo ven. Upam, da sem kaj pomagala.

...jaz tudi ta trdi, oleseneli del odrežem in olupim skoraj do glave...., skuham nič v šopku, vse ležečki...., vodi je pa treba dat čisto malo sladkorja.....

...aja, pa meni so dosti, dosti boljši zeleni...divji....user posted image
...jih je naš pikec že tud jedel...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.6.2009 16:09:00 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.6.2009 16:45:19   
Lara Croft
Štajerskem, pa tudi vabljene vse v MB. Pol oni drugi teden.

Ja ja... tebi se ne da do LJ, Lublankam in meni, ki sem pa še bolj od daleč, pa naj bi se dalo v MB... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.6.2009 17:15:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Štajerskem, pa tudi vabljene vse v MB. Pol oni drugi teden.

Ja ja... tebi se ne da do LJ, Lublankam in meni, ki sem pa še bolj od daleč, pa naj bi se dalo v MB... user posted image

V Ljubljano nisem kaj dosti hodila in posledično ne vem nič druga kot kje je BTC, Cankarjev dom, ZDR.D. Dravlje, ZOO, dvorana Tivoli in prometna tabla za Maribor. user posted image user posted image user posted image Pa še to ni rečeno, da bi kar najdla, pač bila sem že tam.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.6.2009 17:18:31   
Jazzy1
A veste kje bi se tud lahko dobile? V zoo-ju. Sam je pa za plačat. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.6.2009 17:23:56   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Dobra ideja. Tam bi bilo malčkom zanimivo, ampak ni glih teren za vozičkanje. Midva sva bila lani, ko je bila babi še v trebuščku in tam, ko greš mimo medvedov gor v breg glih ni za vozičke. Ali pač? Za mojega PP sigurno ni.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.6.2009 17:33:49   
Virtualna
....samo zacaknem, do kod sem vas prebrala user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.6.2009 18:37:36   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
srečanje 10.6. od desetih naprej v LJ. Točna lokacija odvisna od vremena.

vreme bo sončno.
meni je načeloma kodeljevo vredu, ampak se mi zdi kar težko za najdit za tiste, ki nismo rojeni ljubljančani user posted image
mogoče kakšna bolj frekventna lokacija? no...naj tiste, ki so od daleč povedo, midve bova že našli.

saj se najde user posted image

Meni bi tudi Tivoli odgovarjal, ker mi je tak domač. Pa v zloglasni čolnarni nisem še nikoli bila, sem prej kidnila iz LJ user posted image . Ampak ne vem, če se v dopoldanskem času dobi še kaj parkinga pri hali.

Pa zdi se mi, da sem zadnjič videla lepo urejeno igrišče pri Mercator centru v Šiški. Tam so tudi terase, da se lahko veni vsedemo.

Še predlogi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.6.2009 18:41:12   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ja, zoo sem jaz tudi imela v mislih, sploh če bi bubija zraven vzela. Ampak vidim drug problem (smo se novembrke 05 tam dobile pred 1. RD naših malčkov) - kamenje. Otroke smo dale na tla tam pri gostinskem delu, ampak je vsaka svojega čuvala, da ni kamenja jedel user posted image . Glede tega je trava bolj zaželena.

Jaz namreč ne bi imela bubike 3 ure v avtu in 4 ure vmes v vozičku.

pf, da se tudi z vozičkom povsod prit, s PP sicer malo težje, ampak gre. Jaz sem bolj v prod zakopala tam pri domačih živalih, to pa je bil problem user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.6.2009 18:44:21   
*bubi*
Aja, nimam namena bubija zraven vzet user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.6.2009 18:47:57   
Lara Croft

Meni bi tudi Tivoli odgovarjal, ker mi je tak domač. Pa v zloglasni čolnarni nisem še nikoli bila, sem prej kidnila iz LJ user posted image .

Meni tudi.... parkec je super, na pijačo pa gremo lahko v oni kafič na hribčku.... je več prostora, ku v tisti čolnarni...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.6.2009 19:26:19   
Olivija*
torej tivoli. ima kdo kaj proti?
prvič, drugič, prodano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.6.2009 20:02:49   
pf
Punce danes mi je pa spila nekaj živcev Lana. Sem tak vesela, da je šla spat, da vem ne znam opisati. user posted image  user posted image  user posted image Noče jest in pika. Zdaj že druge obroke odklanja in poje res malo, zdajle za večerjo ni pojedla 100 ml žitno-mlečne kašice. Danes je bila vdrena ko porka madona. Ne bom nič olepšav iskala, ker je res. A joj. Upam, da bo jutri ok.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.6.2009 20:05:04   
Olivija*
jaz sem pa ravno danes sosedi rekla, da se mi kar smili naša punca, če bo imela celo življenje tak apetit, kot ga ima zdaj...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.6.2009 20:06:40   
pf
Prebrala sem, kaj ekstra družba pa nisem, ker sem hkrati zaskrbljena in jezna. Bi včasih raje videla, da bi bila debelinko kot pa da se že od rojstva pečam z neješčim otrokom. 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.6.2009 20:07:21   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Noče jest in pika.

pf, po moje se ne rabiš sekirat, mogoče je pač imela tak dan in bo kmalu bolje. če pa bi imela tako obdobje, pa user posted image

jaz ti vsekakor težko svetujem, ker nimam takih izkušenj...mislim pa, da je ni dobro silit.  ponudi ji...različne okuse...večkrat..pa bo že sama pokazala, ko ji bo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.6.2009 20:14:19   
*bubi*
pf, nič se ne sekiraj. Nekateri otroci so izrazito neješči, ampak v puberteti začne vsak jest user posted image .

Edino, kar preveri - ima Lana slučajno kako afto v ustih? To zna zelo bolet, ko pride v stik s hrano. Najbolj pomislim na to, če vidim, da otrok z veseljem odpre usta, si želi jest, potem pa noče nič.

Če ima kri dobro, res nič ne rabiš....

Za malo večje pa se dobijo sirupi za vzpodbujanje apetita, od Bimbi serije vem da je en sirup. Pa od Kindervitala se mi zdi tudi.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.6.2009 20:19:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čez čas sem ji dala črni kruh in kiri sirček gor namazan in je pojedla kar nekaj in spila 1 dcl frutka navrh. Drugače pije vodo, 1 x na teden do 2 x pa ji dam frutek za spiti. No v bistvu sem hotela vprašati tole, če more tak dojenček sploh imeti zjutraj še mlečni obrok, ali bo tole vredu kak kruh in sirček, ali pa malo skutke na kruhu. Prosim  odgovorite mi.

Meni je P rekla, da če ma rad lahko 2x na dan je zelenjavo, pa magari zvečer.

Konec koncev je pa kruh s sirom ali kakim drugim namazom tudi mlečni obrok al ne? Jaz mislim, da ni treba da jejo te kaše, ki so po mojem itak en poc in bog ve kaj vse je notri. Jaz mu bom takoj, ko bo mal bolj grizalno sposoben začela dajat zajtrke v stilu kruh plus nekaj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.6.2009 20:19:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo, takole je pa danes-stara-9mesecev-Sara zjutraj pričakala in mi voščila dobro jutro user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998129

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998126

Sončica mala!user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.6.2009 20:19:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes je ponedeljek in dva tedna od kar sem na dieti..... Sem ob 2,2 kg špeha.... user posted image

Bravo! Naj te volja ne zapusti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.6.2009 20:19:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

učitlce pomoč user posted image ....kdaj je sedaj konferenca .....eni pravijo, da je ta petek 12.6...eni, da je komaj 22.6..... 

....

Sicer malo variira od šole do šole ampak jaz bi rekla, da 12. za devetošolce, ker 15. zaključijo in 22. za ostale.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.6.2009 20:19:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Meta - sem vesela, da so te Olivijini muffini zvabili, tako, da bo T imel tudi kaj "moške" podpore user posted image user posted image  

Nič ne obljubim...samo mam pa v mislihuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
8.6.2009 20:19:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Mi še kar vztrajamo, ker ima Lovro težave s polivanjem.

še vedno poliva? eh.  ela je še kak mesec po uvajanju goste hrane, ko so se zgostil obroki, pa je nehala. hb. sicer pa kot sem že dolgo nazaj pisala, naša peditrinja pravi, da ni nobene panike, če še starejši dojenček poliva.

Mnooooogooooo manj kot na začetku ampak še vedno kdaj pa kdaj kaj prileti ven. Recimo 1x na dva dni. Moram pazit, da mu ne dam pit po jogurtu al pa kaj podobnega.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.6.2009 20:23:22   
leda

vem. sam v soboto gremo za en mesec

Za cel mesec!!! Ma kej si pila tinto? Kak bom jst brez tebe?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.6.2009 20:23:48   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

torej tivoli. ima kdo kaj proti?
prvič, drugič, prodano user posted image

jest sem za! do tja pa sigurno znam priti user posted image
še držim pesti, da bo zdravje na naši strani!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.6.2009 20:24:10   
petra1978
Ojla babike!

Sem vas po parih dneh prišla malo pozdravit. V soboto zvečer sem si jaz vzela čas samo za sebe in sem zvečer dala Gala spat in odšla žurat user posted image . Sama s kolegicami. Kak je pa to pasalo. Malo me je vmes sicer skrbelo kako bo user posted image  ko se Gal zbudi (ker on ga ponavadi ne sliši) ampak je šlo. Ko sem ob 3.30  prišla domov sta oba spala objeta na taveliki postelji.user posted image
Včeraj in danes smo se cel dan potepali, zdaj je user posted image  šel v nočno, jaz grem pa likat.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?