|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
8.6.2009 7:58:47   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Punce, a katera izmed vas zna skuhat DOBRE SPARGLJE???????
Ko recem "dobre", mislim na olesenelost in trdoto le teh...
Zadnjic sem gledala neko reklamo, kjer so jih jedli s holandsko omako...ma
prav "socni" so zgledali....ma se spomnim, da sem dolgo nazaj jih kuhala, pa so bili trdi in leseni user posted image  pa ne vem zakaj...
Imam sop tistih ta belih sparglov, ne tistih "divjih"...tak da, ce katera zna pripravit dobre spargle, naj mi prosim, prosim, prosim napise recept tu na forumu...bi bila zelo hvalezna user posted image

Virtualna, leseni in trdi so bili zato, ker so bili že malo stari. Tist olesenel del moraš olupit. Jaz ga pa kar precej odrežem. Drugače pa jih je najbolje skuhat v šopku in naj vršički gledajo ven. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.6.2009 7:58:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja ni kaj, 2 leti šparanja in ščitnica sta naredila svoje. Bo treba vztrajat

Sej bo Meta.... Vztrajnost je čedna vrlina.....user posted image

Men gre tudi kak dan laufanje zlo slabo.... ne vem od česa je odvisno... včeraj sem bla čist zasopla....

Danes je ponedeljek in dva tedna od kar sem na dieti..... Sem ob 2,2 kg špeha.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.6.2009 8:05:20   
Virtualna
CHARLI ... kako olupit...tako kot korencek olupimo, al odrezem spodnji, ta suhi del spargla user posted image

Kolko casa pa naj kuham spargle v vodi in na kak nacin naj jih kuham, pocakam da voda zavre, pa jih dam not, al tak kot krompir, jih dam prec v vodo, pa pocakam da zavrejo z vodo user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.6.2009 8:07:39   
Lara Croft
čkrat je že katera omenila, da ste že zdavnaj nehali podirat kupčke. Mi še kar vztrajamo, ker ima Lovro težave s polivanjem.

O buhvar, da dobro ne podre kupčka.... moramo počakat tistega taglavnega in še ene dva manjša... če jo damo ležat brez, da se fino zriga, poliva...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
8.6.2009 8:11:16   
leda
CHARLI ... kako olupit...tako kot korencek olupimo, al odrezem spodnji, ta suhi del spargla user posted image

Kolko casa pa naj kuham spargle v vodi in na kak nacin naj jih kuham, pocakam da voda zavre, pa jih dam not, al tak kot krompir, jih dam prec v vodo, pa pocakam da zavrejo z vodo

http://www.sparglji.si/recepti.html

jst sicer z belimi nimam kaj dosti izkušenj, z zelenimi pa. najlažje odstraniš olesenel del tako, da ga odlomiš. pa dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.6.2009 8:13:39   
leda
najlažje odstraniš olesenel del tako,

najlažje v smislu, da vidiš, do kje sega; ta tistem mestu se namreč dobro lomi.

sta že obe med igračami. tko da koncentracije za natančno pisanje ni. mah, se grem še jaz igrat.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.6.2009 8:13:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
me fuuuul vleče v sredo prit v lj...  lahko?

Ne, ti pa ne smeš....

user posted image user posted image user posted image user posted image

MA se heeeecam.... itak, da lahko, oštja..... user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.6.2009 8:25:38   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: leda

jst sicer z belimi nimam kaj dosti izkušenj, z zelenimi pa. najlažje odstraniš olesenel del tako, da ga odlomiš. pa dober tek.

danke user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
8.6.2009 8:29:12   
Čarli08

Kolko casa pa naj kuham spargle v vodi in na kak nacin naj jih kuham, pocakam da voda zavre, pa jih dam not, al tak kot krompir, jih dam prec v vodo, pa pocakam da zavrejo z vodo user posted image

Ja, kot korenček. Če je pa preveč leseno, pa odreži. Daj jih v vrelo osoljeno vodo. Lahko daš pol žličke sladkorja zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
8.6.2009 8:31:05   
Čarli08

danke user posted image

Tole bom pa še jaz "prelistala"

Neposredna povezava do sporočila: 2885
8.6.2009 8:33:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Eno vprašanje: če bi jaz želela imeti skrajšani delovni čas, a si lahko jaz izberem koliko procentualno bi želela delati? Če bi želela imeti npr. točno 80%, ali je to stvar delodajalca ali mene? A mi lahko reče, ne 80% pa ti ne damo, lahko le npr. 50%? 

Ja izbereš si sama Jazzy in če ti odobrijo te ure, to je pol vprašanje. Res je kot je rekla Olivija, da v šolstvu se vam malo drugače obračunavajo ure. Drugače pa v tisto vlogo vnesi koliko ur želiš delat in od kdaj do kdaj bi naj bile te ure.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
8.6.2009 8:34:00   
Čarli08
Eni otročki so že pravi mali učenjaki user posted image .

Naš pa še kar ne more iz plezanja v krogu. Potem pa nasede in miga z rokicami in nogicami. Virtualna, kako pa kaj Leyla? Ona je enako stara kot naš R. Se že plazi?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
8.6.2009 8:34:55   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače sem pa prišla nazaj smetit (in zabavat Olivijo)user posted image

Sem šla prej laufat pa ne vem, če sem prelavfala 500 m in mi je tak slabo ratalo, da sem šla kar domov. Komaj sem prišla v 2. štuk. Sem šla že v petek pa je blo vse ok dokler nisem bla pod tušem. Se mi je pa tam 2x zvrtelo. Pa da ne boste mislile da pretiravam. V petek sem prehodila/prelaufala kake 3-4 km, danes sem pa itak komaj z dvorišča prišla. Ja ni kaj, 2 leti šparanja in ščitnica sta naredila svoje. Bo treba vztrajat

Ja tole laufanje ni od muh. Za nas, ki nismo neki sportaši pa sploh ne. Meta počasi in po pameti. Saj tudi mene vse j..., ampak bo treba vztrajat.  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
8.6.2009 8:39:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

koliko nas je zdaj prijavljenih za sredo?
da vidim, če se splača mafine pečt user posted image user posted image user posted image

Veš da se splača. Si jih pač ne boste delile en meni, en tebi, ampak dva tebi, dva meni. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
8.6.2009 8:42:08   
pf

Punce, a katera izmed vas zna skuhat DOBRE SPARGLJE???????
Ko recem "dobre", mislim na olesenelost in trdoto le teh...
Zadnjic sem gledala neko reklamo, kjer so jih jedli s holandsko omako...ma
prav "socni" so zgledali....ma se spomnim, da sem dolgo nazaj jih kuhala, pa so bili trdi in leseni user posted image  pa ne vem zakaj...
Imam sop tistih ta belih sparglov, ne tistih "divjih"...tak da, ce katera zna pripravit dobre spargle, naj mi prosim, prosim, prosim napise recept tu na forumu...bi bila zelo hvalezna user posted image

Jaz sem jih enkrat naredila in še tistikrat so bili trdi in leseni z jajčko. user posted image user posted image user posted image Upam, da bo tebi uspelo, ker tole je cela umetnost. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
8.6.2009 8:44:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes je ponedeljek in dva tedna od kar sem na dieti..... Sem ob 2,2 kg špeha.... user posted image

Bravo. user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom v kratkem še lahko jaz kaj takega dodala. Moje večerje so po novem sadne ali zelenjavne. Vsaj ene tri do dopusta bi lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
8.6.2009 8:44:34   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Jazz - a gresta jutri plavat?

Greva!. Vidva tudi?

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
8.6.2009 8:44:41   
Alenka_
evo, takole je pa danes-stara-9mesecev-Sara zjutraj pričakala in mi voščila dobro jutro user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998129

http://www.moj-album.com/uredi/udovc/14736607/?os=15998126

sam ne vem zakaj za user posted image zdej sam link da in ne fotke?!!

Sara zgleda kot fantek v tej pižamici... so ostale že premajhne ratale in ji je le še ta prav...spet mam izgovor za šoping user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 8.6.2009 8:53:17 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
8.6.2009 8:45:23   
pf

Evo tole me je prepričalo, da jih grem danes kupiti in bom jutri naredila juho. A jo Lana lahko je? Mislim, da ja.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
8.6.2009 8:45:24   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Eno vprašanje: če bi jaz želela imeti skrajšani delovni čas, a si lahko jaz izberem koliko procentualno bi želela delati? Če bi želela imeti npr. točno 80%, ali je to stvar delodajalca ali mene? A mi lahko reče, ne 80% pa ti ne damo, lahko le npr. 50%? 

Ja izbereš si sama Jazzy in če ti odobrijo te ure, to je pol vprašanje. Res je kot je rekla Olivija, da v šolstvu se vam malo drugače obračunavajo ure. Drugače pa v tisto vlogo vnesi koliko ur želiš delat in od kdaj do kdaj bi naj bile te ure.

Ma sej to mi je čudno. Če bi si izbrala npr. 50% bi mi morali odobriti, to vem zagotovo. A če si pa 80% pa to že ni več tako samoumevno al kako????

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
8.6.2009 8:45:55   
Alenka_

Bravo. user posted image user posted image user posted image
Upam, da bom v kratkem še lahko jaz kaj takega dodala. Moje večerje so po novem sadne ali zelenjavne. Vsaj ene tri do dopusta bi lahko.

bravo lara!!!!! in pf tudi tebi bo uspelo!!!! držim pesti!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
8.6.2009 8:49:15   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
me fuuuul vleče v sredo prit v lj...  lahko?

Ne, ti pa ne smeš....

user posted image user posted image user posted image user posted image

MA se heeeecam.... itak, da lahko, oštja..... user posted image

user posted image ma ne, morm mal povprašat... mal bi se čudn počutla če bi se kr neki vsiljevala...
upam, da bova zdravi do srede! pa da vas spoznava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
8.6.2009 8:53:57   
pf

Ma sej to mi je čudno. Če bi si izbrala npr. 50% bi mi morali odobriti, to vem zagotovo. A če si pa 80% pa to že ni več tako samoumevno al kako????

Mislim, da ni to ravno tako, da bi ti morali odobriti. Pravico imaš dati vlogo za skrajšani delovnik in napisati recimo koliko ur bi delala, ampak če se delodajalec ne strinja s tvojo izbiro, ti lahko ure po predhodnjem dogovoru tudi spremeni. Jaz recimo sem pred porodniško delala od 7.30 - 8.00 in pol do 15.30 -16.00, sedaj imamo pa nov delovnik, ki je od 7.00 do 15.00 in sem zaprosila za 6-urni delovnik od 7.00 do 13.00, če bo odobren bom pa videla. Pa dežurstev na terenu sem oproščena tudi do tretjega leta. Meni se za štiri ure skoraj ne splača vsak dan v MB, ker moram parkirnino plačat mesečno, ki je ne dobim povrnjene pri plači, pa oblečena moram biti spodobno in še in še je tega. V glavnem bo tole mi zadostovalo, bom okrog druge pri babici, da poberem miško in greva domov kuhat in se igrat. Bom pa izkoristila tole, HB da je možnost. Če bi imela službo bliže, recimo v SL.B., kjer stanujemo, bi mogoče imela tudi 4-urni delovnik, ker ne bi rabila parkirnine plačat in bi že to prišparala 100 €.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
8.6.2009 8:54:34   
pf
Alenka luštno punčko imaš.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
8.6.2009 8:59:32   
pf
Punce pa dobro jutro. Stalno že pol ure kloftam, ko se spomnim, da vam moram zaželeti dobro jutro. Windovsi mi ne nalagajo tak hitro, se mi včasih zdi, da Lani hitreje. user posted image

Eno vprašanje imam. Lana vztrajno odklanja jutranje mleko v steklenični in več teh mlečnih zadev (keksolino, rižolino, grisolino, koruzne mlečne kašice). Noče in amen. Danes se je tak jokala in drla, ko sem ji dala najprej flaško, potem pa kašico, da joj. Ni ne spila, ne pojedla nič.
Čez čas sem ji dala črni kruh in kiri sirček gor namazan in je pojedla kar nekaj in spila 1 dcl frutka navrh. Drugače pije vodo, 1 x na teden do 2 x pa ji dam frutek za spiti. No v bistvu sem hotela vprašati tole, če more tak dojenček sploh imeti zjutraj še mlečni obrok, ali bo tole vredu kak kruh in sirček, ali pa malo skutke na kruhu. Prosim  odgovorite mi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?