slovenka
|
AS, ja, trebuh ima sestra že velik, pa razne težave- težko diha itd. Ampak rok ima šele 13.7. Že komaj čakam, ja. Pa malo sem v skrbeh, da bo vse ok. Par dni nazaj sem že sanjala, da je morala iti rodit, mi smo pa bili na plaži, pa ful velika skupina in se nismo nikamor spravli, sestra pa ni preveč težila, jaz pa cela nervozna, da se naj že hitro spakiramo, ker to ni tako kot da te malo na wc tišči... ker smo kao vsi morali z njo v P Hm, ja, moj je brez službe trenutno. En teden zdaj. Pa so mu že za torek dvojni zainteresirani obljubili, da sporočijo, kako bo, pa ni dobil odgovora... Dobil je sicer fajn odpravnino, ampak seveda upava na čimprejšnjo službo, čeprav ne vem, kako bo kaj čez poletje. En teden nazaj je izgledalo, da se bodo tri firme zagreble za njega, na koncu pa nič... morda pa vseeno kaj bo pri kateri od teh. Sicer mu še stari šef teži, naj si ne poišče preveč hitro nove službe, da gre njim zdaj počasi na bolje, a zanesti se moj ne more. Čeprav meni bi bilo všeč, če bi bil ponovno v tej službi, ker imajo veliko posluha za družino - saj veste, kako je imel ob torkih vso to leto dopust...