|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
7.6.2009 18:29:21   
sarar
jada, vsaka ženska ima drugačno telo, ki po svoje reagira na nosečnost. nekatere bolijo prsi, druge ne, ene majo beli tok, ene krče v predelu jajčnikov... lahko pa nima user posted image  čisto nič od tega, tko da ni rečen da nisi user posted image . dejmo mal več pozitivne energije, da popravmo statistiko!user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.6.2009 18:45:33   
MiniMiska
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Domišljava, čestitke tudi tebi!!!! user posted image user posted image user posted image  zelo lepo, super!!!
Hm, Nattasha, a prsi so te bolele, pa brez belega toka ... hm, pol jaz verjetno spet nisem noseča, prsi me niti malo ne bolijo, beli tok pa kot vedno .... bomo najbrž šli kar v 8. krog ... mater tale številka hitro raste ....
MiniMiška, kateri krog greš pa ti, in kdaj pričakuješ user posted image ?

Jada, počakaj še, ni nujno, da bi imela enake znake nosečnosti... kdaj bi pa morala dobiti tečko?
Jaz tam okrog 19.6., prejšnji mesec se je malo zafrkavala z mano, je zamujala, prej vedno an 28 dni... glede na to, da sem prej jemala KT, in imela 3 mesečno pavzo, je to zdaj 2.krog.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.6.2009 19:02:36   
Kliki
no evo novi user posted image  iskrene čestitke.

Ja tale vreme je res čisto skisano je pa pravo zauser posted image  da bo konec meseca polno user posted image .user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.6.2009 20:57:49   
S*

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO JUNIJA 2009   

XX.06. - S* (10. krog) 
XX.06. - soncek_25 (2. krog po SS)
XX.06. - tecnobica
XX.06. - Nalina
XX.06. - aqua77
XX.06. - lambada user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. -veolia
01.06. - CJ user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.06. - amii (14. krog)
03.06. - domišljava srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
03.06. - pilotina (9. krog po SS) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - Anonimnauser posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - mokca ( 4.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.06. - Nattasha srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
05.06. - SIS4
06.06. - Chi_Pita (6. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.06. - Arual (20. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - ursap (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - milabe (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - Klavirka
11.06. - bellissima
11.06. - neodkrita
11.06. - Lily86 ( 2.krog )
12.06. - BEBIII
12.06. - Buska
13.06. - misk2
15.06. - cofk
16.06. - Jada82 (7. krog)
16.06. - barvar (13. krog)
16.06. - anonimna V (1. krog po ss)
17.06. - ziva1 ( 4. krog po lap. in hist. )
19.06. - gapii27 (10 krog in 1. IUI (prehod na IVF))
20.06. - MiniMiska
20.06. - sarar (4.krog ) 
21.06. - Kliki (8. krog po lap. )
21.06. - Tejchy25
23.06. - tropcal (15. krog (7. krog po ss))
22.06. - Tiki55
24.06. - D0aisy ( 9.krog )
24.06. - Tinkarčica (7.krog )
26.06. - ljupka
26.06. - zebra (17.krog)
27.06. - isabeaux (15. krog)
28.06. - pižmovka

JUNIjK 2009 nas je: 44

Modrih : 9 
Roza   :  2
Skupaj : 11

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*** toba ***
*** giotti ***
*** tinncyka ***
*** larilu ***
*** Tiki55 ***
*** Tanja_Jes ***
***Maisha***
***miklarom***
***Nončika***
***pikica36***
***Majalina***
***ursa30***
***pilotina***
***Hana76***
***sonček85***

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,00% SREČK NOSEČKuser posted image
JUNIJ........................................................................SREČK NOSEČK
  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.6.2009 21:40:25   
Tejchy25
Hojla! Čestitke nosečkama!!!

Nekam slabo se je sicer začel ta mesec, ampak js verjamem, da bo prot koncu bolš...

Js čakam četrtek ko mam pregled...

Mi je pa dons že cel dan tko slabo, pa križ me boli...ne vem kaj je to z mano...ovulacija mogoče...sam pomoje ne...no ne vem:) Tko slab se že dooolg nism počutila...

Uglavnm, komej čakam četrtek, da mi povejo že enkrat, kaj se dogaja z mano...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.6.2009 21:56:35   
mokca
čao bejbe!
jutri je spet ponedeljek pa začnemo s službo.pr nam je mali nek na učku zbolel.upam da bo ok.15.6. gremo pa na dopust in glih O imam takrat.user posted image
čestitke nosečkamo natashi in domišljavi.user posted image končno 2 nosečki.boste videle punce,druga polovica bo boljša!!!!

sarar: ja jaz sem doma čisto blizu tebe.user posted image user posted image tako da sva mogoče že kako kavo skupi pile!!!koliko jih šteješ????jaz 31.user posted image user posted image user posted image

na fužinah pa morjo uzet.mam veze,rabite???moja sošolka iz os,šole je tam sestra!!!lahk malo pokličem.
dini:ti pa sporoči,ko boš od Drobniča!!!!greš prvič k njemu!???

ajde.bom še jutr mal pisala,zdej se grem v banjo namočit.papa

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.6.2009 23:20:52   
sarar
oj oj punce! evo jaz se odpravljam spat, pa sem vam prišla voščit lahko nočko...
mokca, zdaj sem pa že prav firbčna kera si user posted image . iz kerga dela si pa ti? če ni skrivnost... sem hotela v tvoj album pokukat, pa nimaš nobene slikceuser posted image
ja jz bom jutr poklicala za dr. finkovo v zd fužine, pa če mi nav ratal bi te pa res prosila če bi mi lahko ''pomagala''user posted image
pa vidim, da se enako dolgo 'borive' za drugi plusek. upam da nama hitro uspe. kok je pa tvoj prvi otroček star? a je fantek ali punčka? jz mam 2 fantka, 5let in skoraj 2 leti.jst jih imam pa 27.  če kej hodiš po slapah pa zdj že ziher veš kera semuser posted image

nič, punce, vsem skupaj želim da se fajn spočijete, jutri pa upam še na kak novi user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko

< Sporočilo je popravil sarar -- 7.6.2009 23:22:22 >

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.6.2009 7:34:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: domišljava

Lepo Natasha-čestitke. Jaz sem delala test v četrtek in to dva različna. Na obeh je pokazalo rahlo pokazalo, da sem user posted image . Eden je pokazal rahel plus, drugi pa polovico črtice. Ampak se nočem prehitro veseliti. 
user posted image user posted image user posted image to je to

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu domišljava)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.6.2009 9:31:51   
pilotina
Nattasha in domišljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno nosečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.6.2009 11:47:21   
amii
user posted image  mene dajte kar med ta modre.
Fajn me je narava ta mesec nategnila......

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 610
8.6.2009 11:49:57   
S*
amii user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se selim v julij, moja temperatura je danes padla, tako da je samo še vprašanje časa, da pride izza ovinka. Upam, da počaka vsaj do večera, ker sedaj šibam k Rešu na prvi posvet.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 611
8.6.2009 11:50:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Tudi jaz se selim v julij, moja temperatura je danes padla, tako da je samo še vprašanje časa, da pride izza ovinka. Upam, da počaka vsaj do večera, ker sedaj šibam k Rešu na prvi posvet.

Veliko srečeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.6.2009 12:38:39   
domišljava
Vsem hvala za čestitke. Upam, da se vas čim več hitro pridruži. Ampak jaz bom za vsak slučaj naredila še en test, ker sploh nimam občutka,da bi bila user posted image . Prejšni mesec sem imela kar take znake, kot sem prebrala tu na forumu, da so jih imele user posted image . Tako da sem kar pričakovala da bo kaj-na koncu pa veliko razočaranje,ko je prišla user posted image  in sem ugotovila da je bilo vse le v moji glavi. Tako, da sem se odločila, da pa v naslednjem mesecu ne bom bila kaj na forumu. Le kdaj pa kdaj sem na hitro pokukala na seznamček če je katera nova user posted image . Sem se kar mogla malce zadržat ,da nisem brala kaj ste pisale in se na tak način sama sebe prisila, da nisem mislila toliko ali bo user posted image  ali user posted image . In je pokazalo čisto nepričakovano user posted image , ko sem bila prepričana da ni nič in sem že prijela test, da gre v smeti. DRŽIM PESTI, DA VAM USPE.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.6.2009 13:09:56   
mokca
čao!

sarar: hmmmm,ja jaz zdej tud tuhtam kera si!!!user posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo 1 fantička,star je bil maja 2,5 leti.živega kot srebro!!!je novemberček.hm če se šetaš kdaj po Polju........sva se ziher vidle.grem pa tudi jaz kaj na tvoj konc v slape na dobro pico  v uno gostilnico Novak pri gasilnem domu!!!ej kje pa imaš 2 letnika!?kam hodi v vrtec.mi hodimo na rjavo cesto.ZAJČKI!!!in smo v sožitju z MEDVEDKI!!!user posted image user posted image

PONAVADI IMAM S SABO 2 KUŽIKE IN MOŽA!!!PA VALDA MULCA!!!user posted image user posted image če jo bova usekale kdaj na sprehod,piši privat!!!user posted image
ja lahk ti pomagam za G!!!!ti sam reč!

no zdej morm pa delat!!!potem letim k frizerju in po malega!!!!
punce držte se da zagledamo še velik +++++!!!!

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu domišljava)
Neposredna povezava do sporočila: 614
8.6.2009 13:52:58   
sarar
ojla bejbe! kako ste kaj? kje je kak novi plusek?user posted image

S*, držim pesti, da tečke do večera ne bo in upam, da bo vse ok na posvetu.

mokca, imaš zs

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.6.2009 14:08:05   
pilotina

S*...user posted image  user posted image srečno in čimbolje opravi user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
8.6.2009 14:15:55   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: S*

dobro opravi, pa javi nam kako je bilo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
8.6.2009 15:58:16   
dini
Ojla punce, no sm se pa načakala, sm bla pri ginekologinji, pred user posted image morem it spet na UZ, ker pravi da se ni dobro vidlo.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 618
8.6.2009 19:09:20   
Kliki
Oj punce vse ki vas je tečka obiskala vam pošiljam user posted image
Vsem nosečkam user posted image
Za vse z menoj vret ki še upamo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jast imam pa v sredo preventivni pregled pri G in upam da bo vse OK.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 619
8.6.2009 22:21:26   
pižmovka
domisljava in Nattasha čestitke! user posted image user posted image user posted image Vidim da se je ta teden lepše začel! Končno!
Aja pa Dini tudi tebi iskrene čestitke! Sem ti kr mal "fouš"!

In kako ste drgač punce! Nism č utegla vas pridit pogledat k sem s učila vmes smo pa pridno user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 620
8.6.2009 23:29:21   
sarar
čer punce! še jaz vas moram pozdravit preden grem spat...
a veste kaj se mi je zgodilo? sem šla tečt, ko pa se prišla domov in hotela pod tuš, pa sem videla da sem začela krvaveti. čisto malo. upam, da ni tečka že prihitela...user posted image  pa vedno je bila točna kot urca, prej je kak dan kasneje prišla kot pa prej... vedno bolj imam občutek, da je pri meni spodaj nekaj narobe. komaj čakam, da grem na pregled.
dini, kdaj pa imaš naslednji pregled?
S*, kako pa si ti opravila?
nič, lepo bodite in mirno nočko...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
8.6.2009 23:32:41   
isabeaux
Živjo punce....

Nattasha in domišljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Končno user posted image  v juniju....

S* upam, da si dobro opravila pr Rešuuser posted image

Nekam klavern je ta mesec...kje ste user posted image  ....no saj zdaj se bo začelo...user posted image user posted image

Zdaj veselo user posted image user posted image user posted image da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 622
8.6.2009 23:34:04   
isabeaux
Sarar....kaj pa če je vgnezditevuser posted image  bi ti to šlo skupi z datumi? Kdaj naj bi imela o?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.6.2009 5:17:49   
sarar
jutro punce! zdaj grem pa na šiht, sem pa mislila da me kakšna kavica čaka, pa nič user posted image    lgejte, da bo kaka lepa novička, ko pridem domovuser posted image
isabeaux, težko verjamem da je bila vgnezditvena, ker mi testi sploh niso pokazali da imam ovulacijo. le to naj bi imela 2 dni nazaj, ampak sej veš kere fore mi moje telo dela... tko da, sem se že sprijaznila da bo pa drug mesec user posted image
drugače je pa zjutraj bila belina, tako da upam da tako ostane, da se mi še ritem ne pokvari.

punce, vsem skupaj želim en ful ful ful lep dan in lepo se imejte!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.6.2009 5:18:56   
sarar
ps-čisto iz fibca- kok časa po oploditvi pa nastopi vgnezditvena krvavitev? hvala in lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......