|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
9.6.2009 18:00:02   
miklarom
ja itak da bo šla, sem ji že dala nepovratno karto na aljaskouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.6.2009 18:08:46   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: bellissima

sarar,
če imaš vnetje ali kakršne koli druge težave, bi te morala G takoj sprejeti. Vsaj pri moji ni s tem nobenih problemov. Drugače pa vprašaj svojega osebnega zdravnika. On tu tudi lahko da receptuser posted image . Srečno!

ja, saj vnetje imam ziher, pa bog ve kaj še vse. ne, pri meni je problem ta, da želim ginekologinjo zamenjati. h svoji tud pod razno ne grem, ta , ki dela v zd blizu mene ima pa šele takrat prost termin za nove pacientke user posted image
študiram al čem it zvečer na urgenco, da me pregledajo. pa rečem, da sem krvavela, pa tud fejst me je špikalo danes po jajčnikih

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.6.2009 18:19:50   
pižmovka
Dini ne narobe razumet! Zelo ti privoščim! user posted image Pa pol bo to zate res najlepši mesec!!! user posted image Pa še na poročno noč lhk kej naslončkata! user posted image user posted image
Sam js bi tut!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.6.2009 18:21:35   
ninama
hey punce! jest sm pa nova tuki. zele že tri dni berem kle po forumu, sm čist not padlauser posted image user posted image user posted image moj se mi kr smeji, ker me že dolg časa ni vidu tok navdušene nad čim... hehe midva sva v prvem krogu in user posted image ne pričakujeva 22.06. sm že razmišljala kje poj najdt kkšno nosečko, ki bo delila kkšn nasvet z mano pa vidm, da to sploh ne bo problem. navijam za vse da zagledamo +++ user posted image user posted image user posted image imejte nasmejan dan!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.6.2009 18:21:45   
dini
Sej te ne razumem narobe, vem da bi se tudi ti poročila, pol pa pravijo da hmal po poroki pridejo tudi user posted image , je kateri to ratalo?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.6.2009 19:25:21   
Kliki
Dini upam da to res drži in kmalu po poroki zagledaš user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.6.2009 19:39:46   
Nalina
Punce jaz vas samo na hitro pozdravljam, toliko stvari se mi dogaja trenutno, da komaj sledim. Malo novic - jutri uradno podpiševa pogodbo za pisarnico, ki se je zelo veselim; dobila sem službo za polovični čas, sem na začetku/sredini treh velikih projektov in vsa vesela, sem v ponedeljek naročena pri ginekologinji v Domžalah, da vidimo, kaj se dogaja, zakaj ni bejbija. Tako, da se prestavljam v julij in upam, da bo julij moj srečni mesec, tako kot je že od poroke (3 leta) nazaj.

Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam velik objem in veliko spodbud.

Nosečke - bravo!!! Držim pesti, da bo vse ok.

Sarar - pokliči ginekologinjo, h kateri bi rada šla in povej kaj se dogaja. Če ne bo šlo pa pejdi nekam zasebno, toliko, da veš, da je vse ok pa greš potem k tisti h kateri želiš. Držim pesti, da bo vse ok in pošljam angelčke, da te bojo čuvali!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.6.2009 19:51:50   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina
Sarar - pokliči ginekologinjo, h kateri bi rada šla in povej kaj se dogaja. Če ne bo šlo pa pejdi nekam zasebno, toliko, da veš, da je vse ok pa greš potem k tisti h kateri želiš. Držim pesti, da bo vse ok in pošljam angelčke, da te bojo čuvali!

hvala za angelčke! tudi jaz ti jih pošiljam, da boš zelo zelo hitro zagledala plusekuser posted image
saj zdaj grem na pregled, mi je rekla sestra od te k bi rada šla naj grem na urgenco, sam mi je ful čudno zarad tega it tja. ah, pa sej me ne bo pobral. sam nerodn mi je. sem pa povedala kaj se dogaja, pa je rekla da ni šans da pridem prej na vrsto user posted image .
držite pesti da bo vse ok... pa se pol javim ko nazaj pridem

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 658
9.6.2009 20:10:01   
dini
Čestitke za pisarnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

sarar jst ti tudi pošiljam angelčke da ti prinesejo pozitivne noviceuser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.6.2009 20:11:14   
S*
Kaj zdaj Dini, a ne boš avgustovska nevesta???
Kako je bilo pa pri dr. Drobniču, sta se kaj zmenila?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 660
9.6.2009 20:14:44   
dini
Ne S* bom kar junijskauser posted image user posted image user posted image
Ma mal se je use neki zafuralo in sem prisala pri ginekologinji ne pr dr. Drobniču, sej je bla ful zakon, začetek julija morm it še enkrat na uz, pa kri sm dala.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.6.2009 21:00:35   
S*
Lepo, čestitke za poroko.
Glede ginekologinje, pa itak ni tako važno kdo je, baje so v leonišču sami strokovnjaki, tako da...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.6.2009 21:01:49   
dini
Ja sej mi je blo čist useeno kateri bo ja, sam nej mi že povejo kaj se gre tam  spodiuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.6.2009 21:02:21   
dini
Aja S* hvala za čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 664
9.6.2009 21:13:26   
Tanja_Jes
Dini...super, da se že ta mesec poročiš...čimprej tembolje...da nam preveč ne shujšaš...kr pripravi se da bo šla kakšna kila dol user posted image user posted image user posted image

Sarar....to smotano zdravstvo...sem jezna še namesto tebe...grrrrrrr....in kako si zdaj...še krvaviš?!

S*....avgust bo...kot bi mignil tu....ko bi vsaj lahko menstro poslala v tri krasne, kot Dini prav...

Dini...
sem bruhnila v smeh ko sem to prebralauser posted image user posted image user posted image

Miklarom....kako tvoj pikec...A sta dobr?!

Ninama...dobrodošla...ti kr vpraš...če te joške bolijo, bradavice izstopjo, te špika v trebuhu...zaostaja user posted image , al pa karkol drugega... bomo probale rešit problem...sej če pa ne vemo ....mamo ene par-na pol dohteric...dolgčas nam ni...

Nalina...super za službo in pisarnico...zdej pa še baby

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čak, čak...nisem še fertik...

Aqua77 - ti si men sumljiva....user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 665
9.6.2009 21:17:05   
dini
Hvala Tanja_Jesuser posted image user posted image user posted image , ja v 3 krasne bo šlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 666
9.6.2009 21:18:33   
Tanja_Jes
Dej še mojo pošlj...user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 667
9.6.2009 21:32:38   
dini
Bom probalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
9.6.2009 21:36:13   
ninama
Tanja_Jes hvala za dobrodošlico user posted image sm vsa čudna ampak ne vem zakaj- verjetno je psiha. vsaj kukr sm brala mau po forumu si verjetno tudi sama že kr domišljam kaj vse me boli in povsod vidim neke znake povezane z nosečnostjo. user posted image user posted image user posted image user posted image res pa je da joškice postajajo občutljive na dotik, v trebuhu me pa tud špika že od prešnjega tedna, poleg tega sm vsa zaspana (samo to sm že tko al tko), občasne vrtoglavice... kaj mislite, bi znal kej bit? nočem biti preveč navdušena čeprav sem in povsod vidim nosečke in sama se že tako počutim user posted image user posted image user posted image user posted image čakam...

ful ste carice tuki!kok je dobr k lahko človek take čist človeške stvari pove in te noben čudn ne gleda ampak še več, pomaga ti rešit tvoje probleme in deli svoje veselje s tabouser posted image čist sm navdušena user posted image user posted image user posted image držim pesti za vse pupike s foruma!!!

Neposredna povezava do sporočila: 669
9.6.2009 22:32:54   
sarar
ojla bejbe- sem že nazaj z urgence. nič pametnega in lepga zvedla. moje krvavitve ni več, hvala bogu,ampak zadnje dni imam tak čudn izcedek z neprijetnim vonjem, pa preden sem šla na pregled sem se itak stuširala-logika, a ne? pol mi pa reče, da ni videt nobenga izcedka in vonja... ja čudn, če sm bla pa glih pod tušem. sej ne vem, a sm jz smotana-a bi mogla it nestuširana? user posted image

pa še neki-uz mi je nardila in je rekla, da ni videt, da bi bila ta mesec ovulacija, kar potrjuje, da se O testki niso zmotili, na žalost. tako da sem 1000% da ta mesec nič ne bo, tako da me kar z modro obarvajte. sem pa dobila ene vaginete za vnetje in če se mi ponovi moram h svoji gin. (no way) da bris vzame, če je slučajno bakterijsko vnetje. a ga je že kera mela?
drugače pa ja, ninama, tukaj gor so same super punce in je ful fajn klepetat z njimi, če boš pa kdaj žalostna te bojo pa ful dvignile, tako kot meneuser posted image

(odgovor članu ninama)
Neposredna povezava do sporočila: 670
9.6.2009 22:40:32   
Tanja_Jes
Sarar....jest sem tut skoz imela neka vnetja...ampak mi moja g. ni nikoli rekla, da bi bilo kaj hujšega...pa sem tam dol skuto pridelovala...res...sem se ful zasekirala...g. pa dala kremco...drug mesec spet...poj je pa rekla da imam slab imunski sistem in da me lahko samo malo zazebe v noge in imam vnetje...pa mi je enkrat dala ene tablete, da sva oba z možem pila...zdej je pa mal boljš...

Kako to da nimaš O????? Zakaj pa pride do tega?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 671
9.6.2009 22:43:22   
sarar
ja sej men je tud eno kremco dala( zmotla semse prej ko sem napisala vagineto). če nav nucal bom pa za oba dobila antibiotike.
ne vem zakaj je do tega prišlo, da ni bilo ovulacije.kaj pa vem, mogoče zarad vnetja user posted image  prejšnji mesec sem jo pa imela. pojma nimam kaj naj si mislim. bom prav zares morala it do svoje ginuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
10.6.2009 10:41:24   
miklarom
Ninama - dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

Nalina- vauuu, čestitke za paisarnici, sem ti rekla da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image

Sarar - lubika kako si mi user posted image

Tanja-Jes - moja pikica je vredu in lepo raste, smo veseli in srečni, ponosni očka je čist nor in komaj čaka da bodo mimo meseciuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.6.2009 10:58:09   
Nalina
Miklaron, ja si rekla ja. Imaš nos. user posted image hehe Sem zelo zelo vesela. In 3 minute stran ima moj mož službo in jaz, ko začnem delat za polovičen delovni čas. Jupi. user posted image

Sarar pa sej veš, da smo v teh primerih vedno me smotane. Kako ti pa pride na misel, da bi se stuširala preden greš k zdravniku. user posted image user posted image Greva v novi krog in dobiva vsaka svojo pikico. user posted image Gremo lahko kdaj skupaj na špancir potem. user posted image Jaz sem sicer malo ven iz LJubljane trenutno ampak sem zelo mobilna. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.6.2009 14:13:31   
aqua77
Oj, oj čvekice....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novga, sam joške me še vedno bolijo, pa zeham... user posted image  sam ti itak vedno, danes zjutraj bi skoraj v službo zamudila, sem zaspala... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......