Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Grem perilo razvesit pa rižotko skuhat,naša2 škodljivca sta zunaj Tina pa spi.V torek imamo cenilca za avto,je Laura celo sopotnikovo stran z kamnom porisala ta veliki je pa gledal-pamet...bomo probali malo pogoljufat,če bo ratalo. Ta otrok nam bo res vse uničil.. se smejim, čeprav se mogoče ne bi smela, a sem se spomnila nečakinje, ki mi je pri svojih 3 letih pomagala čistiti avto... ji je padla gobica na tla in ona naprej drgne... seveda so se gobice prijeli kamenčki,... za nameček je pa potem še kuhinjsko gobico prinesla in z grobim delom drgnila ne,takrat se nisem toliko smejala, ker je bil avto dokaj nov... Pikicapokica6 v Lj je težko priti do vrtca... nekateri imajo stalno bivališče v Lj pa ne dobijo vpisa, ti pa imajo točkovno prednost pred ostalimi. Seveda je drugače za otroke od 3 let dalje, ker so večje skupine. Čim prej oddaj vlogo - obravnavali jo bodo tako ali tako šele naslednje leto, a gre zaradi vrstnega reda. Otrok pa gre praviloma v vrtec septembra, z novim šolskim letom, ko se sprostijo skupine... meni bi tudi prijalo imeti tele mesece Oskarja v vrtcu, a moram počakati do septembra... jutri imamo roditeljski sestanek! Jupi! S telimi vrtci so prav "štale" Pa jamrajo, da ni otrok Mi je žal, da za Urbana nisem oddala vloge že letos, pred rojstvom,... njega bi rada dala v jasli drugo leto, a ne vem, če nam bo uspelo. Mi ne odgovarja, da bi ga tašča pazila... in ne vem, kako bo z mojo službo po porodniški... mogoče ne bom več delala v bližini svojih staršev. Skrajšan delovn urnik... manj denarja. Osebno si tega ne bi mogla privoščiti. Saj res, da določen del stroškov pokrije država, a... premalo. pleničke = čez dan muellerjev, ponoči pamperske. Tako je pri nas. Od DM se pri nas ne obnesejo. Dudica1 - kakšno ninico? Pri Oskarju sem poskusila z vsemi možnimi zadevami, a se je obnesla samo moja roka in duda (to še vedno velja) Pri Urbanu je že začelo kazati podobno,... zadnjič sem ga pokrila s svojo pižamo premočeno od mleka in je zaspal,... s čim naj poskusim? imam nekakšnega medvedka, ki bi znal biti priročen, ker ni polnjen... naj ga nosim nekaj časa na prsih, da se navzame mojega vonja, ali??? saj vem, prav čudno se sliši,... sem že na 63 strani! me roke kar malo srbijo... me skrbi, ker jih stalno močim in umivam, da ne bom dobila kakšnih ekcemov,...
|