|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
8.6.2009 13:39:27   
Leela
lananai - placebo učinek je enako dober user posted image . Potem je pa lake pisala, da so avstrijske/italjanske premočne.

Jaz sploh ne vem kako obleči otroka za ven. Tukaj je oblačno/sončno itd...piha/ne piha. Kadar je oblačno in piha rabi kapco, ko pa čez minuto sonce nažge je pa prevroče. Na pet minut ga pa ne morem slačit in oblačit. zadnjič sem imela termometer pri njegovi glavi (un za kopat). Zunaj je bilo 20 st. in je fajn pihalo, zastrto sem imela samo ene 10 cm, da mu ni direkt v glavo pihal, drugače pa je bil balon odprt, da je imel svež zrak. In notri je bilo 25 st., torej 5 st. več, kar je kar veliko.

tanja - za moža se ne sekirat zaradi ponoči. Tako je ko dobiš otroka. Tudi mož mora davek pobrat user posted image . saj ko se mu bo nabralo bo eno noč prespal na kavču, da se naspi pa bo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.6.2009 13:41:26   
Dudica1
Tudi jaz sem že nekaj časa na teži pred user posted image ...sej če tko pogledaš sej nimam cajta jest kadar se spravim jest je alarm...user posted image ...sej HB da je tko...u bistvu jem orng samo kosilo...drugač pa sadje žvečim...

Zdaj sm si pa zadala cilj 60 kg...z eno pomočjo upam da mi uspe...sm neki zbrskala pa si bom naročila...kolegica že ima tako da če ji bo vredu si naročim tudi jaz user posted image ...pa malo pilatesa pa sigurno bo upam da še pred morjem vsaj malo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.6.2009 13:42:34   
FLASK_A
Evo naju z nakupovanjauser posted image Malo jo učim šopinga, pa je spala ko topuser posted image  user posted image Super je bilo, sem kupla modrčke pa gatkeuser posted image Pa u Milerju sem nabavla plenice pa robčke, ni da niuser posted image Še na kofetek sem šla z bivšo sošolko, ki sem jo srečala... Je bila pridna malečka, je spančkala dokler nisva prišli domov.

Včeraj je bilo pa res UBITAČNO!!! Naš tavelik je bil cela katastrofa. Samo dretje na dretje. Kr nekej. Še dobro, da je danes drug dan, upam da bo boljši kot včeraj.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
8.6.2009 13:45:16   
Dudica1
lina upam da se bo čimprej pozdravil...user posted image user posted image user posted image

leela LAKE je pisala ja da so te avstrijske in italjanske kapljice kao premočne...ne vem jaz mu jih dajem sej sicer ne vsak dan ampak po potrebi.
Jaz mam za ven oblečenga body z dolgimi,majčko in hlačke,po potrebi imam dekico spodaj v vozičku...če je pa res hladno pa itak ne grem ven...drugač pa še jopica če bi blo treba

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
8.6.2009 13:47:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
No, mi smo se umili in podojili, zdej pa vsi 3 spat. Imam tako slabo vest, ker se bo mala ponoči zbujala, pa se mož najbrž ne bo kej velik spočil. Pol pa v službo zjutrajuser posted image A vam ni bilo to nič bedno? Sej vem, da je povsod tako, ampak vseeno. Mi je kr hudo....

user posted image kaj ti bo hudo, pomaga naj ti, če že spat ne moreuser posted image

Moj je tako priden user posted image user posted image Jaz jo ponoči podojim in če se potem zbudi, ji hodi dudico dajat, jaz pa počivam naprej. Pa če se Jaka začne jokat, gre k njemu in ga potolaži. Niti enkrat še ni pojamral. Ko pa pride iz službe, se pa z malim igra. Če jaz spim, pa še tamalo vzame in gre z njima v dnevno, jaz sem pa v spalnici. Res je srček, prav za pohvalit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če je pa res utrujen, pa na kavču začori- takrat se pa jaz s tamalima ukvarjam.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
8.6.2009 13:48:55   
lake
Midve sva s sprehoda, pri nas je sonček, samo ko se pa pooblači. pa začne pihat, je pa mrzlo, tko da sm jo med sprehodom skoz z dekco pokrival, pa odkrivala.

Ja jst sm napisala za kapljice, tko je men pediatrinja rekla, da majo neko sestavino not, ki je premočna za želodček. Ampak pomoje ko je kriza so pa dobre. Palcebo efekt pri nas že tko deluje, da se s žličko samo približam ustom pa že spi.

Pa kako user posted image ve da sm jo not prpelala, se že premika v vozičku, prej sva pa zuni eno uro prmer stale, pa se ni niti premaknila. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
8.6.2009 14:04:08   
Leela
Pri nas več ali manj skoz piha (mislim da ene 3 dni na leto ne). Tako, da mora biti skoz pokrit, ker na miru leži. edino če imam s sabo eno debelo in eno tanko dekco.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
8.6.2009 14:05:06   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Tudi jaz sem že nekaj časa na teži pred user posted image ...sej če tko pogledaš sej nimam cajta jest kadar se spravim jest je alarm...user posted image ...sej HB da je tko...u bistvu jem orng samo kosilo...drugač pa sadje žvečim...

Zdaj sm si pa zadala cilj 60 kg...z eno pomočjo upam da mi uspe...sm neki zbrskala pa si bom naročila...kolegica že ima tako da če ji bo vredu si naročim tudi jaz user posted image ...pa malo pilatesa pa sigurno bo upam da še pred morjem vsaj malo

in to je user posted image jst bi tudi. Mi je kr neki ostalo do pred nosečniške in pa še stari grehi seveda.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
8.6.2009 14:09:48   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
No, mi smo se umili in podojili, zdej pa vsi 3 spat. Imam tako slabo vest, ker se bo mala ponoči zbujala, pa se mož najbrž ne bo kej velik spočil. Pol pa v službo zjutrajuser posted image A vam ni bilo to nič bedno? Sej vem, da je povsod tako, ampak vseeno. Mi je kr hudo....

user posted image kaj ti bo hudo, pomaga naj ti, če že spat ne moreuser posted image

Moj je tako priden user posted image user posted image Jaz jo ponoči podojim in če se potem zbudi, ji hodi dudico dajat, jaz pa počivam naprej. Pa če se Jaka začne jokat, gre k njemu in ga potolaži. Niti enkrat še ni pojamral. Ko pa pride iz službe, se pa z malim igra. Če jaz spim, pa še tamalo vzame in gre z njima v dnevno, jaz sem pa v spalnici. Res je srček, prav za pohvalit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če je pa res utrujen, pa na kavču začori- takrat se pa jaz s tamalima ukvarjam.

Sej moj tud vstaja pa jo tolaži pa crklja,pa se nič ne pritožuje.Je ful zlat. Sam men je bedno, k vem, da mora zjutrej v službo, jst sm pa doma, pa je vseen, če mi možgani ne delajo glih dobruser posted image No, sej bomo. Počas se bo vse poštimal.

Jst mam tud še 3 kile do prednosečniške teže. Sej bo šlo zdej, k bomo vozičkal. Dopoldne smo že ble, je moja mami vsa ponosna vozičkalauser posted image pa na sladoled smo šle. Pol popoldne bomo šli pa še z lubijem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
8.6.2009 14:10:45   
Tanja_
Aja, zoja10,dobila kapljice. Hvalauser posted image

mama11 imaš ZS.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
8.6.2009 14:20:31   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

izgleda, da je bilo včeraj nekaj v zraku, sej ni čudno ko pa je bilo tako zmešano vreme.....z malim sva se uspavala 3 ure, pa joške ven, pa joške notri, pa flašo, pa dudo, pa spet joške ven....noro....najstarejši je pa zakuhal, tako da smo imeli kar fullhouse....user posted image

user posted image user posted image Pri nas popolnoma isto! Je blo res nekaj v zraku, zgleda.

Hmmmm, kar se tiče pa ATLANTISAuser posted image  je pa pri nas še bolj kriza. Nekaj smo poskušali, pa sem ful zakrvavela (ne vem, al se še ni čist zacelilo, ker sem mela notranje šive al kajuser posted image ), bolelo ko user posted image , tko da sem obupala. Pa še zmerej mi nekaj curlja ven ta čišča, pa že več kot 5 tednov je od poroda. Naslednji teden imam pa pregled pri G. Upam, da se bo ustavlo do takratuser posted image  A še pri kateri tako dolgo traja tole?

teža - še 5 kg do teže pred porodomuser posted image  Gre ful hitro dol - glede na to, da sem na koncu nosečnosti imela 18 kg več, je to kar superuser posted image .

kapljice - od gorenjskih lekarn pri nas ne pomagajo, pomagajo pa homeopatske Colikind globule, ki jih raztopiš v vodi. Sem jih dobila v škofjeloški lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
8.6.2009 14:31:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

in to je user posted image jst bi tudi. Mi je kr neki ostalo do pred nosečniške in pa še stari grehi seveda.

mislim da je herbalife,samo nism 100%...je pa to baje precej drago

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
8.6.2009 14:38:41   
Anonimen
Fanta spita... huh,...
Smo šli danes skupaj ven in je bilo prav luštno... seveda je bil Urbanček v vozičku, Oskar s kolesom,...
Ponovno "odkrili" igrišče, kjer sva se z Oskarjem že lansko leto prav fino igrala. Danes je bil obkrožen s samimi punčkami (vse mlajše) in mu je bilo prav fino.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

glede ATLANTISA...user posted image ...mi smo že za tam ampak mi kar nekaj še ne paše ne vem prvič mi res zmanka energije še za to,po drugi strani mi je pa mal smotan zarad njega ker bi tako rad...user posted image ...kako se to pri vas zmenite...user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem že pisala o bazenih, pa sem prebrala še od Pikicepokice6user posted image user posted image user posted image
Začetek julija imam pregled pri ginekologinji in do takrat imam za izgovor to, da bi rada slišala od nje, da sem v reduuser posted image user posted image user posted image . Potem pa se bom prepustila situacijam.

Sleepy wrap sem dobila na internetni strani http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278.

Je zelo zelo dolg trak - tam okrog 4.5 - 5 metrov (žal trenutno ne najdem metra, tako da je tole bolj na oko), fino elastičen, teže dojenčka sploh ne zaznam, ker si ga res povežeš čez prava težišča... edini minus, ki sem ga do sedaj opazila pa je temperatura (mi je kar vroče, ko Urbančka nosim pred seboj... , tako da za hudo vroče dni ne bo priročen).
So mi pa zelo všeč tudi pouchi... a kaj, ko je tam bolj pomembno, kakšne mere imaš, ko ga kupuješ, v tem času pa se tako spreminjam...
zdaj bom kar pri tem traku ostala... seveda pa bom kombinirala z vozičkom.

Glede slikic! Priporočam vam, da si naredite foto knjigo! Jaz sem jo za Oskarjevo prvo leto in mi je prav nora! Namesto albumov.

A so vaši dojenčki tudi glasni? Naš Urbanček stalno nekaj momlja, hlasta, hrka,... posebej ko se doji, se sliši kot da bi imeli prašičkauser posted image ... sem že pozabila, ali je bil Oskar tudi takšen.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
8.6.2009 14:48:50   
maja1488

O to pa imam zalogo še za ponucat.

Fotoknjigo imam tudi jaz od najine poroke pa tamali nardim vsako leto eno. Meni je fanj, ker daš noter ful slik, pa ne vzame nič prostora. Prvo leto od tamale sem razvijala, pa imamo zdaj dve polici albumov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
8.6.2009 15:05:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej sem pa še njej na račun nakazala dinarčke za maj in že za junij... ji bom vsak mesec nakazala 20€, pa moj ji bo vsak mesec 20€..  otroški dokladi grejo tud na njen račun... neki ga bo pa že mela do 18 leta... takrat pa dobi to bančno kartico, prej pa ne

za prvega sem vzela kar življenjsko zavarovanje, za Urbana pa se še odločam, na kakšen način mu bom nudila finančno pomoč.
po drugi strani pa premišljujem, če ni bolje, da si sami ustvarijo tisto kar si pač bojo... jih ne razvajamo preveč?

kako imate ostale urejeno?

ja, vas berem še za nazaj... s prisesanim Urbanomuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
8.6.2009 15:06:12   
Dudica1

Fotoknjigo imam tudi jaz od najine poroke pa tamali nardim vsako leto eno. Meni je fanj, ker daš noter ful slik, pa ne vzame nič prostora. Prvo leto od tamale sem razvijala, pa imamo zdaj dve polici albumov.

no pol mi pa še ti kaj o tem povej...user posted image user posted image

Pa a mi lahko kdo pove kaj je to foto knjiga???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
8.6.2009 15:14:29   
Pikicapokica6

no pol mi pa še ti kaj o tem povej...user posted image user posted image

Pa a mi lahko kdo pove kaj je to foto knjiga???

Lahko jo daš narest iz svojih slik. Čist preprosta zadeva. Izbereš slike, pa ti nardijo album v obliki knjige, lahko tudi izbereš platnice. Vprašaj v kakšnem foto studiu. Na našem koncu je zelo popularen foto GM. Mi vedno pošiljamo slike preko interneta za razvijanje. Pa še najceneje je. No, knjige še nismo dali delat, razmišljamo pa, samo cajt si moram vzet, da slikce zberem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
8.6.2009 15:17:07   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej sem pa še njej na račun nakazala dinarčke za maj in že za junij... ji bom vsak mesec nakazala 20€, pa moj ji bo vsak mesec 20€..  otroški dokladi grejo tud na njen račun... neki ga bo pa že mela do 18 leta... takrat pa dobi to bančno kartico, prej pa ne

za prvega sem vzela kar življenjsko zavarovanje, za Urbana pa se še odločam, na kakšen način mu bom nudila finančno pomoč.
po drugi strani pa premišljujem, če ni bolje, da si sami ustvarijo tisto kar si pač bojo... jih ne razvajamo preveč?

kako imate ostale urejeno?

ja, vas berem še za nazaj... s prisesanim Urbanomuser posted image

Midva imava za prvo narejeno vsak svojo polico z naložbenim življenskim zavarovanjem. Naredila sva ga, ker prej nisva imela kaj dosti. Če se nama kaj zgodi dobijo otroci za vse pufe poplačat pa še jim bo ostalo. Če se nama na srečo nič ne zgodi, pa ostane tisto kar sva prišparala oziroma tolko, kolikor bo takrat vredna točka skladov kjer vlagava.

Tavečja ima še svojo knjižico, kjer letno roma cca tisočak, nakaj delnic in nekaj paladija in zlata. Za tamalo bova najbrž isto naredila knjižico in gor nakazala denar.

Kar bo po policah ŽZ si bosta razdelili, vsaka bo pa imela svoj mošnjiček. Gledava, da bosta imeli enako.

kako jima bova to dala še nimam pojma, rada bi le, da v primeru, da gresta študirat ali kakorkoli pač bo, lahko pomagava in jima ne bo treba poleg študija še delat, da si plačata stroške.

Dudica: http://www.fotoknjiga.net/primeri.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
8.6.2009 15:29:42   
elyy
evo se vam malo pridružim,pa kej napišem...
danes sva bila kr 1 uro uzuni,je lepo vreme in sva ga iskoristla,patronažna me je klicala,da jutr pride,da ga bo prvič okopalauser posted image !
zdej naš tian spi....pa sm lahko umes malo pospravla in še čas imam za rruser posted image ....

sm neki prebrala je ena napisala za obiske(o men grejo tud tok na živce,ampak res sam zato k so eni tok brezobzirni...niti rok neoperejo pa ga uzemajo v roke...mislm pri nas je pa tko,tašča skos ene vabi in to na najin račun,jst pa nej crknem....k morem pol jih strežt....naš tamau je res fulll dnarja dobu in to mu bova šla v banko bančno kartico nardil in bova njegov denarček položila gor... ampak tašča že sprašuje pa teži kdaj bova šla na obiske  nazaj in jim seveda morš nazaj darilo oz. malenkost odnest...in bova še bankrotaralauser posted image !!!

jst sm mu pamperske kupovala  sm probala ene hugs od kolegice in je meu takoj pikasto ritko,tko,da se kr neupam,drugih pleničk kupovat k se bojim da bojo pol stale brezveze...drgač sm pa slišala,za ene plenice iz DM da so tud ful dobre! 

jst morm tud ležalnik še kupit,vidm,da mi bo kr prv pršou...sm gledala une z melodijo so ful dragi čez 100 euro so....pa uporabni so samo za par mescev(kerga predlagate vi..a majo kšne v akciji?)
jst bi rada fulll tega z melodijo,pa k ma res vse,k mu bo zanimiv..k bo kej poslušu,k dvomim da bo kr ležu noter,da se nebo nč dogala okol njegauser posted image !  

zdej pa grem..me tamau že kliče!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
8.6.2009 15:31:36   
maja1488
Dudica: jaz imam vlaknine, formulo 1 in proteine. Ko sem en obrok nadomestila s tem in se mal manj basala med obroki sem se super počutila. Zdaj pa kr ne neham pobirat hrane po hiši. Pa vse pojem kar vidim. No odkar sem taka požrešnica, ne pijem tega. Moram spet mal v glavi poštimat, potem pa začnem.

Moj trebuh je ekstra viseč. Kako ste to utrdile? Sem delala trebušnjake danes, pa nimam nobene mišice več in ne kondicije. 30 sem jih nardila, pol pa nisem mogla več.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.6.2009 15:35:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Grem perilo razvesit pa rižotko skuhat,naša2 škodljivca sta zunaj Tina pa spi.V torek imamo cenilca za avto,je Laura celo sopotnikovo stran z kamnom porisala ta veliki je pa gledal-pamet...bomo probali malo pogoljufat,če bo ratalo.
Ta otrok nam bo res vse uničil..user posted image user posted image

user posted image user posted image se smejim, čeprav se mogoče ne bi smela, a sem se spomnila nečakinje, ki mi je pri svojih 3 letih pomagala čistiti avto... ji je padla gobica na tla in ona naprej drgne... seveda so se gobice prijeli kamenčki,... za nameček je pa potem še kuhinjsko gobico prinesla in z grobim delom drgnilauser posted image user posted image  ne,takrat se nisem toliko smejala, ker je bil avto dokaj nov...

Pikicapokica6 v Lj je težko priti do vrtca... nekateri imajo stalno bivališče v Lj pa ne dobijo vpisa, ti pa imajo točkovno prednost pred ostalimi. Seveda je drugače za otroke od 3 let dalje, ker so večje skupine. Čim prej oddaj vlogo - obravnavali jo bodo tako ali tako šele naslednje leto, a gre zaradi vrstnega reda. Otrok pa gre praviloma v vrtec septembra, z novim šolskim letom, ko se sprostijo skupine...
meni bi tudi prijalo imeti tele mesece Oskarja v vrtcu, a moram počakati do septembra... jutri imamo roditeljski sestanek! Jupi!
S telimi vrtci so prav "štale" Pa jamrajo, da ni otrokuser posted image
Mi je žal, da za Urbana nisem oddala vloge že letos, pred rojstvom,... njega bi rada dala v jasli drugo leto, a ne vem, če nam bo uspelo. Mi ne odgovarja, da bi ga tašča pazila... in ne vem, kako bo z mojo službo po porodniški... mogoče ne bom več delala v bližini svojih staršev.

Skrajšan delovn urnik... manj denarja. Osebno si tega ne bi mogla privoščiti. Saj res, da določen del stroškov pokrije država, a... premalo.

pleničke = čez dan muellerjev, ponoči pamperske. Tako je pri nas. Od DM se pri nas ne obnesejo.

Dudica1 - kakšno ninico? Pri Oskarju sem poskusila z vsemi možnimi zadevami, a se je obnesla samo moja roka in duda (to še vedno velja) Pri Urbanu je že začelo kazati podobno,... zadnjič sem ga pokrila s svojo pižamo premočeno od mleka in je zaspal,... s čim naj poskusim? imam nekakšnega medvedka, ki bi znal biti priročen, ker ni polnjen... naj ga nosim nekaj časa na prsih, da se navzame mojega vonja, ali??? saj vem, prav čudno se sliši,...

sem že na 63 strani!user posted image

me roke kar malo srbijo... me skrbi, ker jih stalno močim in umivam, da ne bom dobila kakšnih ekcemov,...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.6.2009 15:36:44   
Blueeyes
čao bejbe... se javljam po nekja dneh... žal nimam velik časa, tko da ne bom zdej brala vse za nazaj..

čestitke vsem user posted image  k so praznovali 1 mesec, čestitke vsem k so praznovale rojstne dneve (za PapuoNG zihr vem da ga je mela, za ostale pa zdej ne vem na pamet, bi mogla seznam poiskat)..

smo užival čez vikend... v soboto smo bli na Štajerskem, v nedeljo pa v Premurju... malo sprmemebe okolja user posted image

Kaj pa vi kej počnete?? jz sem mela dons spet obiske, so moji domači prši naokoli... pa darilca so spet prišla user posted image  user posted image  to da je v roza bom spregledala user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.6.2009 15:40:04   
Anonimen

Moj trebuh je ekstra viseč. Kako ste to utrdile? Sem delala trebušnjake danes, pa nimam nobene mišice več in ne kondicije. 30 sem jih nardila, pol pa nisem mogla več.

Počasi... pravijo, da imamo časa 9 mesecev, da ponovno pridemo v prednosečniško formo. Jaz imam tudi še vse želatinasto pri trebuhu.

Finančno sta pa dobro poskrbela za svoje malčice!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.6.2009 15:42:17   
Anonimen
glede varčevanja za otroke - imava odprt varčevalni račun, pri gorenjski banki so pred leti dali še takratnih 5000 sit, z možem imava odprt trajnik in vsak mesec, ter še vsa darila pač dodava. Zdaj razmišljava o vzajemnih skladih, finančni svetovalec pa nama je svetoval namensko varčevanje z zavarovalno polico.

kapljice - imam od gorenjskih lekarn. pa kar fajn prdi in kaka po njih.

oblačila za ven - bodi z dolgimi rokavi, pajac s kratkimi rokavi, lahek puloverček in jopčko. Spodaj pa še ene hlače. Pa seveda kapica. Bomo pa počasi začeli uvajati tudi brez kapice, da se navadi.

kg - še tri kile pred porodom. Pa še vedno mi jih dovolj ostane. Še po prvem mi ni ratalo shujšat.

pomoč od moža - svaka čast. Mi vse pomaga, pa skoz me sprašuje če imam še kakšno željo, če še kaj rabim in potem vse naredi. gre pa delat šele 1.julija, ker si je vzel kar cel mesec dopusta.

zdaj pa šibamo ven !

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.6.2009 16:01:17   
Leela
varčevanje: imata šparovec kamor mečemo drobiž. Ko se napolni gre na knjižico. Moram še denar od občine nakazat. Sicer ne bo veliko nekaj pa le.

kile: jaz bi potrebovala Planinška al kako se že piše.

6-urni delavnik: meni bi bilo to idealno. Bomo videli. se mi pa ravno takrat izteče stan. kredit in bi znalo it. Do naslednega kredita.

Oliva ja: tvoja laura je pa distrojer user posted image , ampak tako napišeš, da je  smešno. Jaz bi vse poslikala in ko bo velika ji boš lahko pokazala in obračunala user posted image

Zdaj grem pa kuhat,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?