|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
7.6.2009 22:39:07   
AinB
čer ... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
7.6.2009 22:40:59   
AinB
Jazz - a gresta jutri plavat?

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
7.6.2009 22:42:24   
AinB
Meta - sem vesela, da so te Olivijini muffini zvabili, tako, da bo T imel tudi kaj "moške" podpore user posted image user posted image  

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
7.6.2009 22:46:19   
Olivija*
jutri gre pa naša A prvič v varstvo k tašči...
je že bila večkrat pri njej, a sva bila vedno midva z najljubšim na dohvatu ruke...jutri mam pa js zobarja in direkt iz stola ne morem tečt k tašči user posted image user posted image user posted image  
upam, da ne bo alarma user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
7.6.2009 22:50:04   
AinB
Olivija - bodi lepo brez skrbi. Prepričana sem, da bo babica lepo poskrbela za vašo princesko. Tudi v primeru morebitnega alarma bo že vedla kako in kaj, saj je doslej vsaj enega otročka potolažila (tvojega user posted image ), mar ne?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
7.6.2009 22:50:51   
AinB
Danes pa niste hudo zgovorne, pa grem raje počivat. Mirno noč!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
7.6.2009 23:15:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zband

saj smo tudi mi zrasli ob hrenovkah..

mama le kaki dec semuser posted image user posted image user posted image

user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.6.2009 23:15:27   
gloria
čer

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.6.2009 23:24:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Naša punca je bogatejša za  nov zobek. Ne pusti, da ji pogledam, ampak ko sem ji čistila zjutraj sem občutila žagico. Je pa med spanjem dosti jokala ponoči, kar ni v navadi. user posted image

..bravo Lana...mi tudi že en teden jokcamo v spanju,zobek pa še noče venuser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.6.2009 23:25:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dobro jutro. Lana že spi spet, jaz pa tudi stoje. Naš obisk je trajal skoraj do enih in smo se imeli super. Malo me edino glava boli. Le zakaj? user posted image

Meni se tudi spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... štiri ure sem spala.... Sem se odpravila spat ob 1.15, ker sem gledala Zeleno miljo... Vsa zaspana in utrujena od joka, se končno odpravim v pojslo in takrat se zbudi Lara.... in je dve uri cmihala in se prebujala.... mmmmmmm-jala in klicala..... ajutooooooooooooooooooooooooo..... ob treh je končno nehala in zaspala..... Ja in prdela je, morda jo je to mučilo... ne vem, kaj ima ponoči za prdet, pri vrabcu!!!

Po novem vsako jutri spije samo 100 ml mleka... zvečer malo več.... kaj je zdej to?

Sem ugotovila, da ima ful rada muziko.... user posted image

..faca user posted image ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.6.2009 23:32:21   
gloria

O mast kurja, tale tretji gospodič je pa postaven.  user posted image Če se temu tam reče. Bi se kar dala dol zraven njega.

Mat kurja pa oče petelin....... meni je pa bjondo všeč... bi bla njegov ruzak... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.6.2009 23:37:51   
gloria

Lara pa ve, da med jedjo lahko govori in zeha in da v tem času ne bo dobila hrane v usta..
Ko je sita, zna fino mahnit po žlici, ko tega nočemo opazit ob prvih znakih.
Se zna praskat po glavi in čohat za uhi.
Zna priti do igračke, ki je navezana na špagi in visi s stolčka.
Ve, kje so nogice, kje so ptički posneti, in včasih zaploska, ko ji rečem "bravo".
Maha z jezičkom z ene strani na drugo in drsa z njim po zobkih, zraven pa spušča neke glasove... to je pogruntala sama, ker jo takih reči ne učimo.
Indijanca ne zna, ker ji nismo pokazali..... čau čau ne da, ker ji tega ne kažemo.... s prstom ne zna kazat iz istega razloga.
Zna dat ljubčka in to takega, da si moker do kolen..... če ji rečem "moja moja", se stisne z obraščkom v mojega (če je na volji), in zna objeti okoli vratu.
Ko smo na hodniku od bloka začne vedno kričat, ker ve, da odmeva oz. se drugače sliši in ji je všeč...
Ve, v kateri flaški je mleko in v kateri je voda.
Pa ko ji rečem "zaspi Lara" se obrne v svoj položaj za spanje in si pokrije očke z rokicami...
Zelo dobro ji gre ležanje na hrbtu. user posted image

..mi je všeč user posted image user posted image user posted image .....bravo Larika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.6.2009 23:40:40   
gloria
Lana, Marisa in Ana user posted image user posted image user posted image user posted image ...super pupikeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.6.2009 23:42:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lovro pa zdaj kak dober teden dvigne roko v stilu heil hitler kar bolj ali manj pomeni glej, papa in vzemi me k sebi hkrati. Pol pa ugibam kaj bi raduser posted image .

Aja pa ati mu je danes do onemoglosti dajal in jemal eno igračo in zraven tupil HVALA! HVALA! in na koncu je že Lovro ponavljal ala, alauser posted image . Atijev zaključek: Naučil sem ga rečt hvala! (potem pa svizec zavije čokoladouser posted image )

Sem pa opazila, da skoraj nič več ne govori oz. nič razločnega. Pred kakim mesecem je ponavljal mamama, dadada, tatata... zdaj pa nič, samo mrmra nekaj in cvili.

...a veš da je tudi pri nas tko user posted image ...bravo za atija in Lovra user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.6.2009 23:45:39   
gloria

Punce grem pred TV za preostanek večera. Moj bi me lahko zmasiral malo. Grem malo nakazat kam pes taco moli.
Lep večer in mirno noč.

...ti pa take mečeš zadnje čase da se ti od srca nasmejim user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.6.2009 23:47:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

koliko nas je zdaj prijavljenih za sredo?
da vidim, če se splača mafine pečt user posted image user posted image user posted image

..hahaha ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.6.2009 23:50:08   
gloria
..nočka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
8.6.2009 5:54:50   
Alenka_
dobro jutro!

sm že pridna in se z enim očesom gledam statistiko, z enim pa tle gor visim... sm vas prebirala ampak oglašala se nisem nič... smo imeli praznovanje tretjega roj. dne nečaka in nečakinje (dvojčkov) od mojega dragega... včeraj pa smo obležali. no, Sara je kljub kašlju in polnemu nosku še vedno raziskovala vse omare in predale, moj dragi pa je bil čisto bogi, ker je imel vročino... jaz pa malo zraven pokašljam za piko na i user posted image

me fuuuul vleče v sredo prit v lj... pa upam, da bo Sara že zdrava, da ne bi slučajno kak bacil prenesla na kakega od vaših sončkov... ati nama bo pustil avto tako da je zdej samo še Sarin kašelj ovira... če bo zdrava midve prideva zagotovo... lahko?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vašim malčkom za vse veščine, ki jih že znajo pokazat!!!

user posted image user posted image user posted image vsem (nam) ki morajo (-mo) ždet ob študijskem gradivu

verjetno sem pozabila še marsikaj pokomentirat user posted image moram nazaj za knjige in kalkulator, da ne bo Sara prej pokonci...

lep dan!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
8.6.2009 6:54:20   
Olivija*
jutro!

mi študijsko navdihnjeni se že zbiramo user posted image user posted image user posted image
pravkar sem poskušala A prepričat, da je še prezgodaj za vstat, da je še nočka...zdaj pa vidim, da se mi je včeraj, ko sem prejela mms, na mobitelu tudi ura prestavila. saj me je res neki vprašal telefon, če naredi posodobitve, pa sem mu kar dovolila....

kmalu bo sedem...grem A odrešit iz posteljice, kjer potrpežljivo čaka in se igra s pujskom....

lep dan vsem!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
8.6.2009 7:03:03   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
8.6.2009 7:31:24   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutrouser posted image

jutro, jutro tudi od naju user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
8.6.2009 7:33:17   
leda
Mi še kar vztrajamo, ker ima Lovro težave s polivanjem.

še vedno poliva? eh.  ela je še kak mesec po uvajanju goste hrane, ko so se zgostil obroki, pa je nehala. hb. sicer pa kot sem že dolgo nazaj pisala, naša peditrinja pravi, da ni nobene panike, če še starejši dojenček poliva.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
8.6.2009 7:36:32   
Virtualna
Punce, a katera izmed vas zna skuhat DOBRE SPARGLJE???????
Ko recem "dobre", mislim na olesenelost in trdoto le teh...
Zadnjic sem gledala neko reklamo, kjer so jih jedli s holandsko omako...ma
prav "socni" so zgledali....ma se spomnim, da sem dolgo nazaj jih kuhala, pa so bili trdi in leseni user posted image  pa ne vem zakaj...
Imam sop tistih ta belih sparglov, ne tistih "divjih"...tak da, ce katera zna pripravit dobre spargle, naj mi prosim, prosim, prosim napise recept tu na forumu...bi bila zelo hvalezna user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
8.6.2009 7:38:35   
leda
jutro.

jst sem šla najprej brat, ker dost časa ni. seniorka sicer še spi, juniorka pa se že buni pod mizo. pridno študirajte; se vidi, da se real life bliža (no, razen saraya, ki študira itak že iz porodnišnice).

moja mali mehiški val je že pri nogah. najprej mal une fajn bonbone na nohtih preveri, pol pa roke gor. in jasno je, kaj hoče.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
8.6.2009 7:51:41   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Večkrat je že katera omenila, da ste že zdavnaj nehali podirat kupčke. Mi še kar vztrajamo, ker ima Lovro težave s polivanjem. Prej sem mu kot vsak večer dala flašo v pojstli in potem ga vedno posedem, da rigne, danes ga pa nisem. Sem si misnla, da je že toliko star, da menda res ni treba več. No, pa ni. Se je do zdaj prebujal (2 uri), dokler ga nisem vzela ven in mi je na rami 3x pošteno rignil...zdaj pa spi ko top.

Naš še podira. Ima enake težave.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?