Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:28:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
BARBARA GS...glede kasic in nasploh otroske hrane...jaz bom kupovala najbolj znane,ker hrana je le hrana...sem pac takega mnenja ,da mora bit najbljse in tudi p nam je v materisnki soli govorila,da so najboljsa mleka ta znan aptamil,novalac...ene tri je nastela... Vsaka mama pa ima pravico si zbrati kako in kaj bo glee svojega otroka odlocala...jaz sem samo svoje mnenje povedala,ko si ze ravno vprasala... URSA kaksen srcek a ga imas dolgo na tej blazini al sam za sliko,jaz imam tudi to blazino sam ga se nisem devala zato sprasujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:31:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Vikend je mimo, spet sem nazaj. In spet sem ugotovila, da sem ogromno manjkala. Pridne čvekice ste ble. Tako, da bom verjetno glih do jutri vse prebrala. V soboto sem čistila in kuhala na ful, danes pa smo pohajali na ful. Smo se zapeljali k mojim prijateljem na Gorenjsko in naša pupica je bla prvič tako daleč. V okolici LJ smo se ustavili, da smo pretegnili noge, pa mičkeno pojedli, drugače pa je prav pridno spala. Test pohajanja je očitno dobro naredila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:33:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame za bradavice k sm mislila da mam vnete sm pa včeri klicala eno k je zdravnica k jo poznam pa ji povem kak zgleda pa praša če ma tamal kej bela usta pa jih ma res pol mi je pa rekla da sm glivce fasala od njega. Pa da nej z daktrin oralnim gelom mažem, ampak je res bolj. pa tud rekla je da te glivce rad otroc fašejo že v bolnici. ampak zej od včer k sm se začela mazat pa do dons je že ful vidna razlika ful je mn rdeče pa boleče mal še boli ampak bo. Hvala vsem k ste me poslušale oz. brale to je pa moj imel v bolnici ,cisto bela usta...ampak jaz nisem imela nic problemov z bradavicami... evo tkole je imel ,ce je to to...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:42:16
|
|
|
|
vandame
|
ne to notr v ustih ma bel jezik saj mislim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:51:26
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mene tud skleroza daje, sm pozabla pod slikico napisat Žiga majchy za seznamček napiši : mesece - 7 kg mihailo: občasno ga dam na to blazino ker ful uživa, tam nekje za 5 - 10 minutk. Ful je zadovoljen maksi super za pohajanje cita kaka lepa sobica majchy pa vaša sobica? Slikice, pa od krsta slikice? vandame ne sekirej se a sem prav prebrala, da si mleko zgubila zaradi sekiranja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:53:00
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! Hana že pančka,je takoj zaspančkala......semi full smili revica .......po moje jo bom hodila celo noč poslušat kako diha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:54:07
|
|
|
|
brkn83
|
nika sem spravila spat, zdej pa še sam počakam mojga in greva skupi spat. urša - ful lepa slikica. res je cartkan - sam drugače pa je velik, al se sam men zdi. nič lahko noč vam vsem skupaj želim. Pa prosim ne preveč čvekat, da ne bom imela jutri preveč dela. katjuša - vi niste šli ta vikend na morje. Verjetno zaradi vremena, a ne?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:56:33
|
|
|
|
Urša08
|
pupka teb se pa Rene že na nogice hoče postavit močen fant ni kej majchy še od mene za Hano Mah sej pri takem vremenu ni nč čudnega . Pri nam je Nejc dons začel smrkat, pa mal kašljat in sedaj samo čakam da še Žiga začne .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:57:58
|
|
|
|
Čebel@
|
vandame........super da se bradavice boljšajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:58:56
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za pohvale brkn po cuncah sodeč more bit kr velik merla ga pa nisem, mamo čez 10 dni posvetovalnico pa ga bodo tam zmerli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:00:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy za seznamček napiši : mesece - 7 kg to je za 3 mesece?pa centimetri?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:00:55
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz bom šla počasi spančkat. Glede na to da je konec z vikendom bom jutri zjutraj spet zgodnja in mogoče vam s kavico postrežem. nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:01:53
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ne za 4 mesece ( Žiga tehta pri 4 mesecih 7 kg, merla ga pa nisem). ga bom jutri probala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:01:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy pa vaša sobica? Slikice, pa od krsta slikice? ko bo čisto fertik,jo bom pokazala......od krsta slikice pa še čakam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:02:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ne za 4 mesece ( Žiga tehta pri 4 mesecih 7 kg, merla ga pa nisem). ga bom jutri probala sem čist pozabla da ima 4m-jaz trapa bom dala na seznam,se razume
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:06:00
|
|
|
|
Urša08
|
majchy sej ne moreš za vsakega otročka vedt kok je star, zato ti pa povemo sedaj grem pa res nočkat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:08:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy sej ne moreš za vsakega otročka vedt kok je star, zato ti pa povemo sedaj grem pa res nočkat lena sem in se mi ne da it gledat na seznam vsem ki greste pančkat:lahko nočko jaz bom se malo tuki
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 7.6.2009 22:09:38 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
kje ste čvekice?ste šle vse spat ali pa cartat z možeki?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:17:46
|
|
|
|
sunny24
|
Čer. JSt dajem gajo spat...noče in noče...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:18:15
|
|
|
|
Maksi1
|
Tako še malo komentarjev: V petek ste spet imele rr žur. Majchy - ja, jst sem zraven na slikah Čestitke za mini RD vsem: Roku, Matiji, Uroš, Lii, Špeli, Aljažu in Aleksu! Kolumbo - tvoj ima pa super naslov seminarske, normalno, da si morala dodat svoje mnenje. Pa tudi tvoja naloga zgleda ful zanimiva, jo bom moral prav prebrat. Za enkrat sem samo uvod, je me je kar pritegnila. Pohvalila bi tudi vse lepe fotke: cukrov in cukrčic od Cite, Katjuše, Tanči, Surfa, Vandame, Pupke, Brkn in Urše ter sobic od Claud in Mihajlo. tudi Sunny za razvajanje. Kje si to bla? za prekuc crtkom od Mihajla in Vandame. Navijam tudi za vse vas, ki si želite še enega otročka. Naj vam čimprej uspe! Tako vse sem prebrala, tako da lahko grem spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:21:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - ja, jst sem zraven na slikah fajn zgledaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:21:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer. JSt dajem gajo spat...noče in noče... mogoče ji luna nagaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:22:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pohvalila bi tudi vse lepe fotke: cukrov in cukrčic od Cite, Katjuše, Tanči, Surfa, Vandame, Pupke, Brkn in Urše ter sobic od Claud in Mihajlo. A moje pa ne????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:23:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Pohvalila bi tudi vse lepe fotke: cukrov in cukrčic od Cite, Katjuše, Tanči, Surfa, Vandame, Pupke, Brkn in Urše ter sobic od Claud in Mihajlo. A moje pa ne???? moje tudi ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 22:29:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Mlea in Majchy - a sem vaše slikce spregledala? Nisem hotela. Kdaj ste jih nalimale, da grem pogledat. Pokomentirala sem od petka zvečer naprej. Verjetno so ble vaše mal prej. Sori. Močno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?