|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
7.6.2009 16:11:45   
črticaa
majchy kaj je pa s slkiam iz krsta a sm jih zgrešila al jih še ni blouser posted image

a sm firbčnauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
7.6.2009 16:23:51   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

...

Punce, vsi so cortki. Pupka tvoj je tak blont uauuuuuuuuuu

...

user posted image user posted image Jaz sem mela pšenično zlate lase do riti v mali šoli user posted image Zdaj mam pa tko rjave

Pa starejši je tudi blont- sam vedno manj. user posted image

kolumbo take trebamo user posted image user posted image

brkn- kaki fejst poba je Nik  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

...

Dons se je pa prevalil s trebuha na hrbet. Pa k ga dam tko v naročju sedet sam da začut trdo pod nogami poskuša na noge se postavt

Moj se stavi na noge da me je kar groza- ko ga kopam, ko si ga dvignem k sebi pa sedim...

Mi je ravo včeraj soseda rekla da je od ene tamali shodil pr 10-ih mesecih! SHODIL A ni to tko... Mal prehitro?

Majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe in super za pojstlo user posted image user posted image
Glede temperature, pa mislim da moraš celo 0,5 odšet. Bo vedla simonakr kaj več povedat- al pa kera drua za ziher. Men se zdi da je tak

claud super za deževni sprehod. Pr nas je pa full lilo, pa še veter, tak da bi naju po moje ar odneslo user posted image user posted image   Sobica je pa krasna user posted image user posted image user posted image Pa spodnjice od tvojga tut user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz vse vidim)

vandame user posted image user posted image user posted image pa super za prekuc

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
7.6.2009 16:30:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy-nobenih tapet......sam barvauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
7.6.2009 16:32:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majchy kaj je pa s slkiam iz krsta a sm jih zgrešila al jih še ni blouser posted image

a sm firbčnauser posted image user posted image
sploh jih še nisva dobila.....morjo biti v začetku tega tedna.......ta fotograf ima full gužvo dele pa še priprave ima doma,ker čez 2 tedna pričakuje user posted image -bom pokazala,takoj ko jih dobim

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
7.6.2009 16:34:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obe in super za pojstlo user posted image user posted image
Glede temperature, pa mislim da moraš celo 0,5 odšet. Bo vedla simonakr kaj več povedat- al pa kera drua za ziher. Men se zdi da je tak

hvala za pikepoke....ja jaz upam da je tko da nima vročine-sem še zelo zelena glede tega......no sej kako čem pa vedet,ko je pa prvi user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
7.6.2009 16:57:41   
Onasiss

user posted image  

Čist tak k  mami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 7.6.2009 17:04:26 >

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
7.6.2009 17:05:53   
Onasiss
Jaz sem si pa privoščila popoldanski počitek z Evito.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok je pasalo. Vito je tud spal Onasis si je pa lase kodral.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
7.6.2009 17:23:37   
MIHAILO
pozdravljene...mi smo vsi trije zaspali po kosilu moja dva user posted image in user posted image se spitauser posted image user posted image sem se fajn spocila ob 13h je pa jedel,tko da bo zdj itak alarm...full lepe slikice...
CLAUD nora sobica...je to posteljica stoke ane?
Men je lubi vceraj naredil polico nad previjalno tko da mam zdj vse gor zlozeno in mam previjalno prazno za Mihailovo brcanjeuser posted image user posted image

Vandame ne se sekirat ,ce ti tvoj ob strani stoji in ce nisi kriva,sploh pa ne dovlit ,da zarad drugih zgubljas mleko za svojega srcka...
MAJCHYuser posted image user posted image user posted image user posted image UPAM,DA BOSTE OK...PROBAJ DAT PLENICKO TOPLO NA PRSA?upss velike crke

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
7.6.2009 17:33:56   
MIHAILO
evo policke...
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
7.6.2009 17:50:19   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

evo policke...
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  za poličke...spomni se name čez par mesecev...poličke bojo prazne k bo mihailo vse dol pometaluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
7.6.2009 17:58:34   
MIHAILO
no sem sla ze ene 5x gledat ,ce se spijo in spijo...ne mors verjet kaj bo ponoc veselicauser posted image ..jaz pa pecem mal pomfrija za vecerjo...se vecerjo bom uspela pripravit...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
7.6.2009 18:01:35   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

evo policke...
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  za poličke...spomni se name čez par mesecev...poličke bojo prazne k bo mihailo vse dol pometaluser posted image

HMMMMM men je zdj ze vse dol s previjalne dol pometal in nisem mogla met nic gor tko ,da sm misla da je to resitev...sej jo ne doseze...pa plenico na blazini tut ne morm met jo tko zmecka ,da mi pol sam nagaja plenicka...sem pa stuhtala eno drugo varianto...sem blazino dala v prevleko za vzglavnik in ne more nikamor je skoz tipi topiuser posted image pa mam take velike k jih itak ne uporabljam za kaj drugega...ce se umaze sam dol dam in zamenjamuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
7.6.2009 18:03:37   
MIHAILO
olje za pomfri se bi mi hmal zazgalllllll se je ze kadiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TANCI TI SI KRIVA ja kricimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
7.6.2009 18:20:42   
baki
hay punce.malo sem vas brala nazaj.pa sem se tok nasmejala uni dijeti za dvoletnike da so mi solze prtekle.vidim da se mate fajn.nik je dons full tecen sploh noce spat pa se mleko mi slabo je.zraven flase pa me tok zafrkava da ne vem kaj bi,se suče ko vrtavka pa hoče sedet pa flaso mi potiska stran.ne vem a mam sam jst take probleme a ma se katera.mogoce je pa vpliv lune????????pa traja ze kak teden.no lepo se mejte se kaj napisem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
7.6.2009 19:14:32   
brkn83
midva sva se pa najedla in zdej si jaz večerjo zase kuham, potem pa moram še za mojga nekaj pripraviti, ko pride ob 10 domov. Zraven pa še mal pospravljam in seveda pečem kekse.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
7.6.2009 20:00:26   
Urša08
Ojla!

Prilagam slikico za kolaž

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
7.6.2009 20:04:25   
Čebel@
urša......full je cortekuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa Hano nahranit in poštimat za spanje potem pa se še kaj oglasim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
7.6.2009 20:31:18   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

user posted image

jou, jou, jou.... ček dis aut user posted image user posted image user posted image user posted image    lubek mali

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
7.6.2009 20:49:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Katjuša kaj pa dodajaš v večerni obrok?

kr mlečno kašico iz DM (babylove)

naša miškota sta spala od 12:30 do 16:30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že misla it budit pa sta se pol glih sama.... no pa sej fino k je blo tako vreme, da nismo šli nič ven...

vandame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
7.6.2009 20:57:32   
Pupka
Moji otročki že spijo- jaz šibam še pod tuš in za njima. Zdaj sem pojedla še mla sladoleda user posted image

Lep preostanek večera vam želim!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
7.6.2009 20:58:23   
vandame
katjuša- a daš tisto v kolaž k sedi. Hvala ti

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
7.6.2009 21:01:47   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Vandame, sej bo boljš....jst mojih otrok nikol nism pustila pretirano pestvat in šlatat mogoče za to, ker tut jst drugih nimam želje po rokah valat (prejšn mesec k je svakinja rodila....tamale se še do dons nism dotaknila....od brata tamalo sm mela pa pomoje 2 krat u naročju pa je stara 9 mesecev)........pri nas je navada, ko otroka prvič vidš, ga pokrižaš, pol pa sam stran do nadaljengauser posted image .................glede mleka....upma da ga dobiš nazaj.....jst bom zgleda počas čist brezuser posted image .....tko d morm kupt cucle 2ko....zaenkrat smo še kr pri 1ki.

ajde

Mate prov ni se vredn sekirat. Pa zej pri Petru mam še dovolj mleka, sam takrat pri Hani mi ga je zmankal v enem tednu zarad tega k sm se sekirala.

zej se pa ne mislim. sam na jetra mi gre k se kr neki drži name pa ji jz nisem popolnoma nč naredla, se je sama kr neki kujat začela.

zej do petka je ni blo sm 1 leto pa 5 mesecev

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
7.6.2009 21:03:35   
BarbaraGS
baki ja jaz imam iste probleme ze 14 dni in jih pripisujem tabletam in hormonskim spremembam. Cez dan ce zelim, da kaj poje se matramo eno uro in pol. In to za par pozirkov.

SURF ma ne bodi smesna....mene res ne moti. Kvecemu mi je v veselje, da ima se kdo taksen okus kot jaz. Dej se oblekico slikaj da vidim kaksna je, ker je jaz nisem videla v trgovini. Ti daj tisto slikico, ki je tebi najlepsa!

Kasice: punce dejte me malo poucit kako in kaj. Kako veste, da so te od DM dobre kot naprimer tiste ze znanih otroskih firm in kako vem katere niso... Jaz sem tak nezaupljiva se posebej do poceni stvari (preveckrat sem se opekla, ceprav vcasih pa se je taksen nakup splacal...odvisno no)

pupka moja pa bo verjetno rdecelaska (oranznolaska). Se ji ze zdaj obrvi in laski na svetlobi cisto oranzno svetijo. Bomo vidli. Babici ima obe oranzni hehe.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
7.6.2009 21:04:51   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

user posted image

jou, jou, jou.... ček dis aut user posted image user posted image user posted image user posted image    lubek mali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
7.6.2009 21:05:16   
vandame
za bradavice k sm mislila da mam vnete sm pa včeri klicala eno k je zdravnica k jo poznam pa ji povem kak zgleda pa praša če ma tamal kej bela usta pa jih ma res pol mi je pa rekla da sm glivce fasala od njega. Pa da nej z daktrin oralnim gelom mažem, ampak je res bolj.

pa tud rekla je da te glivce rad otroc fašejo že v bolnici.

ampak zej od včer k sm se začela mazat pa do dons je že ful vidna razlika ful je mn rdeče pa boleče mal še boli ampak bo.

Hvala vsem k ste me poslušale oz. brale

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!