Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:11:45
|
|
|
|
črticaa
|
majchy kaj je pa s slkiam iz krsta a sm jih zgrešila al jih še ni blo a sm firbčna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:23:51
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ... Punce, vsi so cortki. Pupka tvoj je tak blont uauuuuuuuuuu ... Jaz sem mela pšenično zlate lase do riti v mali šoli Zdaj mam pa tko rjave Pa starejši je tudi blont- sam vedno manj. kolumbo take trebamo brkn- kaki fejst poba je Nik IZVIRNO SPOROČILO: vandame ... Dons se je pa prevalil s trebuha na hrbet. Pa k ga dam tko v naročju sedet sam da začut trdo pod nogami poskuša na noge se postavt Moj se stavi na noge da me je kar groza- ko ga kopam, ko si ga dvignem k sebi pa sedim... Mi je ravo včeraj soseda rekla da je od ene tamali shodil pr 10-ih mesecih! SHODIL A ni to tko... Mal prehitro? Majchy za obe in super za pojstlo Glede temperature, pa mislim da moraš celo 0,5 odšet. Bo vedla simonakr kaj več povedat- al pa kera drua za ziher. Men se zdi da je tak claud super za deževni sprehod. Pr nas je pa full lilo, pa še veter, tak da bi naju po moje ar odneslo Sobica je pa krasna Pa spodnjice od tvojga tut (jaz vse vidim) vandame pa super za prekuc
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:30:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy-nobenih tapet......sam barva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:32:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy kaj je pa s slkiam iz krsta a sm jih zgrešila al jih še ni blo a sm firbčna sploh jih še nisva dobila.....morjo biti v začetku tega tedna.......ta fotograf ima full gužvo dele pa še priprave ima doma,ker čez 2 tedna pričakuje -bom pokazala,takoj ko jih dobim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:34:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Majchy za obe in super za pojstlo Glede temperature, pa mislim da moraš celo 0,5 odšet. Bo vedla simonakr kaj več povedat- al pa kera drua za ziher. Men se zdi da je tak hvala za pikepoke....ja jaz upam da je tko da nima vročine-sem še zelo zelena glede tega......no sej kako čem pa vedet,ko je pa prvi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 16:57:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Čist tak k mami!!
< Sporočilo je popravil mlea -- 7.6.2009 17:04:26 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 17:05:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem si pa privoščila popoldanski počitek z Evito. Kok je pasalo. Vito je tud spal Onasis si je pa lase kodral.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 17:23:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene...mi smo vsi trije zaspali po kosilu moja dva in se spita sem se fajn spocila ob 13h je pa jedel,tko da bo zdj itak alarm...full lepe slikice... CLAUD nora sobica...je to posteljica stoke ane? Men je lubi vceraj naredil polico nad previjalno tko da mam zdj vse gor zlozeno in mam previjalno prazno za Mihailovo brcanje Vandame ne se sekirat ,ce ti tvoj ob strani stoji in ce nisi kriva,sploh pa ne dovlit ,da zarad drugih zgubljas mleko za svojega srcka... MAJCHY UPAM,DA BOSTE OK...PROBAJ DAT PLENICKO TOPLO NA PRSA?upss velike crke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 17:33:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo policke...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 17:50:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo policke... za poličke...spomni se name čez par mesecev...poličke bojo prazne k bo mihailo vse dol pometal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 17:58:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
no sem sla ze ene 5x gledat ,ce se spijo in spijo...ne mors verjet kaj bo ponoc veselica ..jaz pa pecem mal pomfrija za vecerjo...se vecerjo bom uspela pripravit...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 18:01:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo policke... za poličke...spomni se name čez par mesecev...poličke bojo prazne k bo mihailo vse dol pometal HMMMMM men je zdj ze vse dol s previjalne dol pometal in nisem mogla met nic gor tko ,da sm misla da je to resitev...sej jo ne doseze...pa plenico na blazini tut ne morm met jo tko zmecka ,da mi pol sam nagaja plenicka...sem pa stuhtala eno drugo varianto...sem blazino dala v prevleko za vzglavnik in ne more nikamor je skoz tipi topi pa mam take velike k jih itak ne uporabljam za kaj drugega...ce se umaze sam dol dam in zamenjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 18:03:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
olje za pomfri se bi mi hmal zazgalllllll se je ze kadil TANCI TI SI KRIVA ja kricim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 18:20:42
|
|
|
|
baki
|
hay punce.malo sem vas brala nazaj.pa sem se tok nasmejala uni dijeti za dvoletnike da so mi solze prtekle.vidim da se mate fajn.nik je dons full tecen sploh noce spat pa se mleko mi slabo je.zraven flase pa me tok zafrkava da ne vem kaj bi,se suče ko vrtavka pa hoče sedet pa flaso mi potiska stran.ne vem a mam sam jst take probleme a ma se katera.mogoce je pa vpliv lune????????pa traja ze kak teden.no lepo se mejte se kaj napisem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 19:14:32
|
|
|
|
brkn83
|
midva sva se pa najedla in zdej si jaz večerjo zase kuham, potem pa moram še za mojga nekaj pripraviti, ko pride ob 10 domov. Zraven pa še mal pospravljam in seveda pečem kekse.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:00:26
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Prilagam slikico za kolaž
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:04:25
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......full je cortek jaz grem pa Hano nahranit in poštimat za spanje potem pa se še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:31:18
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojla! Prilagam slikico za kolaž jou, jou, jou.... ček dis aut lubek mali
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:49:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Katjuša kaj pa dodajaš v večerni obrok? kr mlečno kašico iz DM (babylove) naša miškota sta spala od 12:30 do 16:30 sem že misla it budit pa sta se pol glih sama.... no pa sej fino k je blo tako vreme, da nismo šli nič ven... vandame za obrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:57:32
|
|
|
|
Pupka
|
Moji otročki že spijo- jaz šibam še pod tuš in za njima. Zdaj sem pojedla še mla sladoleda Lep preostanek večera vam želim!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 20:58:23
|
|
|
|
vandame
|
katjuša- a daš tisto v kolaž k sedi. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:01:47
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Vandame, sej bo boljš....jst mojih otrok nikol nism pustila pretirano pestvat in šlatat mogoče za to, ker tut jst drugih nimam želje po rokah valat (prejšn mesec k je svakinja rodila....tamale se še do dons nism dotaknila....od brata tamalo sm mela pa pomoje 2 krat u naročju pa je stara 9 mesecev)........pri nas je navada, ko otroka prvič vidš, ga pokrižaš, pol pa sam stran do nadaljenga .................glede mleka....upma da ga dobiš nazaj.....jst bom zgleda počas čist brez .....tko d morm kupt cucle 2ko....zaenkrat smo še kr pri 1ki. ajde Mate prov ni se vredn sekirat. Pa zej pri Petru mam še dovolj mleka, sam takrat pri Hani mi ga je zmankal v enem tednu zarad tega k sm se sekirala. zej se pa ne mislim. sam na jetra mi gre k se kr neki drži name pa ji jz nisem popolnoma nč naredla, se je sama kr neki kujat začela. zej do petka je ni blo sm 1 leto pa 5 mesecev
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:03:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
baki ja jaz imam iste probleme ze 14 dni in jih pripisujem tabletam in hormonskim spremembam. Cez dan ce zelim, da kaj poje se matramo eno uro in pol. In to za par pozirkov. SURF ma ne bodi smesna....mene res ne moti. Kvecemu mi je v veselje, da ima se kdo taksen okus kot jaz. Dej se oblekico slikaj da vidim kaksna je, ker je jaz nisem videla v trgovini. Ti daj tisto slikico, ki je tebi najlepsa! Kasice: punce dejte me malo poucit kako in kaj. Kako veste, da so te od DM dobre kot naprimer tiste ze znanih otroskih firm in kako vem katere niso... Jaz sem tak nezaupljiva se posebej do poceni stvari (preveckrat sem se opekla, ceprav vcasih pa se je taksen nakup splacal...odvisno no) pupka moja pa bo verjetno rdecelaska (oranznolaska). Se ji ze zdaj obrvi in laski na svetlobi cisto oranzno svetijo. Bomo vidli. Babici ima obe oranzni hehe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:04:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojla! Prilagam slikico za kolaž jou, jou, jou.... ček dis aut lubek mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 7.6.2009 21:05:16
|
|
|
|
vandame
|
za bradavice k sm mislila da mam vnete sm pa včeri klicala eno k je zdravnica k jo poznam pa ji povem kak zgleda pa praša če ma tamal kej bela usta pa jih ma res pol mi je pa rekla da sm glivce fasala od njega. Pa da nej z daktrin oralnim gelom mažem, ampak je res bolj. pa tud rekla je da te glivce rad otroc fašejo že v bolnici. ampak zej od včer k sm se začela mazat pa do dons je že ful vidna razlika ful je mn rdeče pa boleče mal še boli ampak bo. Hvala vsem k ste me poslušale oz. brale
|
|
|
Odločitev za nakup novega vozičkaendrinaKako bi se odločila za nakup novega vozička?izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (
11%)
nikakor ne brez partnerja (
48%)
partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (
34%)
za mnenje bi vprašala kolegice (
5%)
za mnenje bi vprašala starše (
1%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!