|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
7.6.2009 13:36:21   
BarbaraGS
SURF kaj kapica je H&M? Imamo mi isto pa tudi za kolaz hehehehehe. Drugace pa je cortek ta pupka

Punce, vsi so cortki. Pupka tvoj je tak blont uauuuuuuuuuu

Drugace pa v knjigi Spi dete spi pise, da dojencki in otroci najlazje zaspijo nocno spanje poleti 21-22, pozimi pa 20-21h.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 13:55:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
7.6.2009 14:19:01   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VANDAME a mi loh poveš za kuga se ti sploh obremenjuješ s takimi malenkostmi.....če pride pride, če ne pride pa hvala bogu........ne štekam sicer dobr zakva ste se spičl...........jst žlahte itak ne ..j..e..ebbeem, tut vrat ne odprem, če niso najavljeni....če pa kdo zače kej pametovat- sploh kar se mojih otrok tiče.....sm pa že učeri napisala....grem s prvim taksijem dam...........jst se nikol ne pregovarjem............u gostilni sm pa tut že najprej liter vode naročila in pred vsemi rekla d jo rabmo namest aperitiva da se eni mal ohladijouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
7.6.2009 14:24:44   
SURF
Hvalauser posted image user posted image

Barbara-Uf jauser posted image ...bo Katjuša uredila,da bo prav,kdor prej pride prej melje.Drugače ima pa še tako majčko v kompletu s kapico,so mi tok všeč take  cart cotikeuser posted image

Katjuša-Pozabila sem napisati še ime zraven slike-Patricija.Pa še to:Če si mogoče opazila ima na eni Patricija enako kapico kot Elizabeta,in če prosim izbereš med drugimi,da nebo zmešnjaveuser posted image .

Vandame-Ti je Kolumbo tok fajn odgovorila,pusti jih...pa mleko je kr šlouser posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2729
7.6.2009 14:56:04   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj? midva sva sama doma, ker je ati v službi. Itak pa je ful slabo vreme tk dasva kr noter. Sicer je ravno nehalo deževati, mogoče pa se še malo zjasni in bova kasneje lahk šla mal ven.

Evo še ena slikica Nika, ko je bil star 4 mesece. Katjuša, ker ne vem če si že delala kolaž, jo lahk uporabiš če ga še nisi delala.

user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
7.6.2009 15:12:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še eno vprašanjeuser posted image  ok 2user posted image   

tko jz mam fullllllll strij po trebuhu in me ful skrbi zdj k je sonce da me nav po strijah preveč zapekl,..ker lan mi je sam eno zapekl ( na joškiuser posted image ) pa sm bla cel teden dobra,.... to tko predvsem za tiste ki imate 2ga otroka,..k jz mam pomisleke da bi se sploh kj soncu kazala letosuser posted image user posted image user posted image

aja pa še za tiste ki NE dojit,..kok številko cuclja mate,... mi2 z dominikom sva še kr na 1ki ker mi je na 2 ful polival in rzmišljam da bi mu zamenjala in ponovno poskusila

strije (jih nimamuser posted image user posted image user posted image ) ma jst se nikol ne sončim....

mi imamo zdej že cucelj 3

pikica mi tud damo eno žličko v večerni obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image smo poskusl po žlički sam še ni potrebe tako da damo sam v flašo eno žličkouser posted image user posted image user posted image
pridna si da delaš izpiteuser posted image user posted image user posted image

surf
ja sem vzela tisto k se kopa in ima rogeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

vandame kakšen fant je vaš....ka ste kak mesec spustili pa jih ima že 6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn nisem še delala do ju3 še čakam na slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

tako na hitro sem preletela shranla slike in zdej grem nazaj kuhat moja miškota pa oba spitauser posted image user posted image user posted image kak je fino kadar gresta skupi spat spita že od 12:30user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
7.6.2009 15:28:06   
rebeka84
Katjuša kaj pa dodajaš v večerni obrok?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
7.6.2009 15:29:52   
vandame

VANDAME a mi loh poveš za kuga se ti sploh obremenjuješ s takimi malenkostmi.....če pride pride, če ne pride pa hvala bogu........ne štekam sicer dobr zakva ste se spičl...........jst žlahte itak ne ..j..e..ebbeem, tut vrat ne odprem, če niso najavljeni....če pa kdo zače kej pametovat- sploh kar se mojih otrok tiče.....sm pa že učeri napisala....grem s prvim taksijem dam...........jst se nikol ne pregovarjem............u gostilni sm pa tut že najprej liter vode naročila in pred vsemi rekla d jo rabmo namest aperitiva da se eni mal ohladijouser posted image

a zakaj smo se spičil jz se nism nč una je začela ker kao tamalo ni pestvala na krstu, 2 dni prej jo je pa cel pop mela.

ja pa kao da nm je premal za krst prnesla pa tak

Surf- ja v enem tednu mi ga je zmankal po tem k mi je ta sms poslala

zej je pa ni več sm ker sm kao jz tak pes.

ma bo že se zej nam več ker ne mislim še enkrat ful za mlek dat dnarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2733
7.6.2009 15:31:58   
vandame
kaki cukrčki so vaši otroc

Katjuša- ne nismo nobenega meseca preskočil. Zej 16 bo 4 mesece.

Dons se je pa prevalil s trebuha na hrbet. Pa k ga dam tko v naročju sedet sam da začut trdo pod nogami poskuša na noge se postavt

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
7.6.2009 15:34:28   
Čebel@
dan!
joj kako gnilo vremeuser posted image ponoči me je skoraj kap ruknila,ker je nekam v bližini strela usekala....Hana je samo malo pojamrala in spala dalje,jaz sem bila pa že pripravljena da jo bo treba tolažituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no da vidim kaj sem si zapomnila:
črticaa....jaz imam na flaški od TT za mleko cucelj 2,za vodo od TT 1,na aventovi flaški pa 3user posted image
vandame.....prosim ne obremenjuj se z njo,ker vidiš da sama sebi škodiš.....je pa ona na slabšen ker ne vidi nečakov.....jaz vem da nebi bila tiho in bi ji povedala tasvoje,če bi mi take najedalauser posted image ...en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate
brkn.....joj kako nik grdo pogledauser posted image user posted image user posted image ......pa vidim da ste mu češnjodali namesto uhančkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ptički in čebelice......ni enega februarčka ki nebi bil cukerček-znamo delati lepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi je ,drugo sem pa pozabilauser posted image user posted image

no da povem,da moje zdravje je isto-kašlam in nos mi puščauser posted image user posted image user posted image ....sem pa zgleda okužila tudi Haniko,ker revica full kiha,prejle je pa začela kašlatiuser posted image user posted image user posted image danes je že 2x full kakala,ampak je normalne zenfaste barve,sem ji pa merila vročino in jo imela v ritki 37,2C-ampak mislim da ni še panike,ker imamo v stanovanju full toplo pa še zobki jo matrajo da je jojuser posted image user posted image user posted image

drugače je pa mož danes sestavil posteljico,posteljnina se pere in danes se Hana seli iz zibke v posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image ......ji pa zdele limam nalepkice na steno-bom pokazala ko bo sobica popolnoma fertikuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
7.6.2009 15:35:40   
claud
dan!

Larissa panča, jst bi pa tud.....user posted image

Sva mele pa dons en luštn deževen sprehod.....sm se spomnla da se mava lohk fajn tud v dežju, tko da sm jo dala v kengurujčka, pa sva šle.....je bla čist navdušena....nad razgledom in pisanim dežnikomuser posted image .......

Lepi bejbiji....slikceuser posted image user posted image user posted image

Kako kj preživljate tole tečno nedeljo?

Glede na vreme je kr zatišjeuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
7.6.2009 15:36:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

Dons se je pa prevalil s trebuha na hrbet. Pa k ga dam tko v naročju sedet sam da začut trdo pod nogami poskuša na noge se postavt

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
7.6.2009 15:42:39   
claud
majchy zdj si me spomnla da jst še nism pokazala sobice.....
user posted image
user posted image
tole je nastal ko sm rekla da mam poporodno gnezdenjeuser posted image

pa majchy upam da se hitro pozdraviš in da se hana ne naleze prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
7.6.2009 15:54:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy zdj si me spomnla da jst še nism pokazala sobice.....
user posted image
user posted image
tole je nastal ko sm rekla da mam poporodno gnezdenjeuser posted image

pa majchy upam da se hitro pozdraviš in da se hana ne naleze prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
full je lepa sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako lahko napišeš da si imela TI poporodno gnezdenje,če je pa nasliki tvoj dragi ki dela,ti ga pa fotkašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo se hecamuser posted image
hvala za pikepoke-upam da bojo nucale

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
7.6.2009 15:58:59   
claud
majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šefi in direktorji vedno pravjo da oni največ dela nardijo....sicer pa more povsod bit nadzornii inšpektoruser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 7.6.2009 16:01:30 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 15:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 16:00:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2742
7.6.2009 16:03:44   
brkn83
katjuša - kak je fajn prebrati, da tvoja dva tk lepo spita čez dan. Naš Nik je npr. danes spal celih 45 minut, zbudil se je pa ob pol desetih. Pa tudi do večera- do 10 ne bo nič več spal.

majchy - ja na tej sliki res grdo gleda. Ga je namreč moj hecal s češnjami, njemu pa niso bile kej preveč všeč.

claud - ful lepa sobicauser posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 2743
7.6.2009 16:04:12   
Čebel@

majchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šefi in direktorji vedno pravjo da oni največ dela nardijo....sicer pa more povsod bit nadzornii inšpektoruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
7.6.2009 16:05:03   
Čebel@

Claud lepa sobica......pa nehite s to roza barvo k se mi že kolcauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image me roza  in princeske pri vas pa bagerje in traktorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
7.6.2009 16:05:21   
claud

Claud lepa sobica......pa nehite s to roza barvo k se mi že kolcauser posted image user posted image

roza-želja mojga user posted image .....podlaga je pa moja-svetlo modra....user posted image
očitno še zmer velja: punčka-roza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
7.6.2009 16:07:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

majchy - ja na tej sliki res grdo gleda. Ga je namreč moj hecal s češnjami, njemu pa niso bile kej preveč všeč.

si je po moje Nik mislil:ati,uhani so za punce,pa še rdeči so(uhančki)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
7.6.2009 16:08:21   
Čebel@

roza-želja mojga user posted image .....podlaga je pa moja-svetlo modra....user posted image
očitno še zmer velja: punčka-roza user posted image
samo res full dorb zgleda ta kombinacija......a so to tapete ali je poslikano?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
7.6.2009 16:09:16   
claud
hvala za pohvale user posted image

sj smo sam tko nardil user posted image .....pa je blouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
7.6.2009 16:11:23   
claud
majchy-nobenih tapet......sam barvauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?