Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.6.2009 22:30:36
|
|
|
|
punsha
|
sunia, joj, tako mi je žal . Mah tale tečka je pa res tečna no, pride takrat, ko je res ni treba. Drži se punca. Tanja_Jes, ti pa si faca, ma si me prav nasmejala s krčenjem cunj. Očitno vsem skupaj lezejo Se pa strinjam, da se tili kilogrami prav fletno poznajo. naska, kako je bilo na UZ?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.6.2009 22:33:20
|
|
|
|
punsha
|
Sedaj pa še eno vprašanje... Sem sicer isto spraševala pri nosečkah, pa ni bilo nobenega odgovora še. No ja, al sem pa jaz bolj nestrpna . No, le skrbi me... Me zanima, kako izgleda hiperstimulacija. Vem sicer kakšni so znaki, a me zanima glede trebuha. Ali se čuti v spodnjem delu oteklina ali kako je to? Jaz imam tam spodaj oteklino, ki je res večja kot ena cela roka. Ena takšna oteklina je bolj navpična, druga pa bolj spodaj in vodoravna. Ko ležim se vidi na trebuhu, ki je ves hribčkast. No sedaj sem pa tole prav hecno napisala, upam da si predstavljate. To sem opazila nekaj dni po ET, se pravi traja sedaj kakih 15 dni. Boli me res ne, le ležati ne morem na trebuhu. Če bi imela kake druge znake bi šla k zdravniku, takoje pa le ta oteklina in obupna napihnjenost, temperatura do 37,5...pa me zanima, kaj bi to bilo.In koliko časa traja hiperca, če bi bilo to to? Hvala
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 6:45:22
|
|
|
|
mismis
|
good morning sunshine, it's coffee time
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 6:55:29
|
|
|
|
mismis
|
Sunia , žal mi je mi, da te je obiskala, bo pa z zamrznjenčki uspelo. Punsha, žal ti jaz glede hiperce ne morem pomagati, je še nisem imela. Upam, da se vse izteče čimbolje. BEBIII, jaz sem že polna energije, sedaj spet lepo kondicijo nabiram nazaj, da bo pred poletjem postava za silo pogledljiva , na slabe stvari pa itak ne mislim, ker je brezveze, spremeniti itak ne morem nič. Zvezdica, jaz nimam nič proti, če si ti z Zarjo Matt-a deliš, ampak tale Butler je pa moj, saj veš, da jaz ne delim dveh stvari: decov in Heineken-a, za ostalo se pa lahko še zmeniva. Glede na to, da pa jaz tele slikice tak oveselo popam na forum, si tudi lahko lastim pravico, da si koga prilastim Evo ene slikice samo zate, ta itak tako majhna, da si jo ne splača deliti. pa še malo navijanja za danes... Nedelja, 07.06
< Sporočilo je popravil mismis -- 7.6.2009 6:56:51 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 9:47:13
|
|
|
|
loremi
|
Lep nedeljski pozdravček vsem! Naska, naj bodo lepi folikelčki danes mismis uuuuu dobra slikica in hvala za kavico. Lepo bodite danes, če je le možno, si privoščite mal nedeljskega počitka.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 10:12:02
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Dobro jutro ste že vstale?! MISMIS ja lahko bi skup začele z dieto...jutri!!! No sej jest vsako dieto začnem v ponedeljek, v sredo pa že rečem e j*b* ga... Punce greste kej na morje?! Jest že čez en mesec....iiiiiiiiii yeah....obožujem morje in sonce...mogla bi bit primorka
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 10:29:17
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Jutro! Sunia, no, zate sm bla pa prepričana bl ku zase, da ti uspe! Škoda, pa k pogumno naprej! Zadnje čase slišim za veliko uspehov z zamrznjenčki!! Naska, naj ti bo danes dan lep pogled na vse črno foliklov!! Mišmiš, pridna, hvala na kofetu. Tanja, še vedno maš cajt, da rataš primorka. Čene je pa kul tut sam za parkrat na leto, ane? Pri nas je jutri dan D. Ampak občutek ni nič kaj vzpodbuden. Kot ponavadi, so me mlekarne nehale bolet, kar pa je itak ponavadi znak za bližajočo nevihto... Želim vam prekrasno nedeljo!!! Moja bo le hudo delavna!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 10:36:00
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Veliki škrat....nč ne glej na znakce...mene pred niso nič bolele, sem se prov boksala...pa zamujala je...poj pa čez pet dni (v četrtek) na lepem...se ulije...včerej je pa že zginla... Samo tri dni sem jo imela...tko da se dons lahko že .... Po pa men tko sede
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 11:36:24
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, odmrznjene in preživele pingvine, ter te konec tega meseca končno doživiš svoj kanček sreče v obliki pluska. Vse najboljše....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 11:38:46
|
|
|
|
mismis
|
Škrat, nič panike delati, saj veš, da jaz nisem imela nobenih znakov, tudi joške me niso bolele, ama čisto nič. Ti samo upaj v najboljši možni izid, jaz bom pa stiskala pestke zate. Tanja_Jes, jaz ne potrebujem dieto, vse kar potrebujem tale čas, je močna volja, da rečem odločni NE tisti skladovnici čokolade in čokoladnih piškotov, ki me vabi iz omare. Ampak, saj bo bolje. Enkrat
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 13:39:59
|
|
|
|
sonček33
|
Loremi sem si prav zapomnila, da imaš danes rd. vse jaboljše bejba, pa se se uresničijo najglobje želje. Uživaj sto na uro. kkao ste bejbe? Mi smo luštno. Dežek pada, samo nas to ne moti, kajne? Bomo pa mal pospravile po stanovanju, kaj spekle (jaz sem štrudelj), skuhale kosilce, se pocrkljale, štrudlale z dragimi, šle na kakšen sprehod z dežnikom.... Vse se da. Al pa kino. No, jaz nisem ravno navdušena nad filmi in kinom, ampak tiste, ki ste...dejte pejte, mogoče kar na dva, tri filme zapored...tak maraton. Navijam za vse. Mislim na vas. Vas objemčkam. Nasmeh na ustnice, glavo gor, mal dečkote poglejte pa bo sonček tudi skoz tole sivino pogledal. Držite se. Vztrajajte.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 13:54:07
|
|
|
|
Pija76
|
Loremi vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 14:00:05
|
|
|
|
gospodarica
|
dober dan babike:) sunia...žal mi je zate no js imam pa test v sredo,ampak sem se odločila,da grem v torek kar v lj v adrialab,pa bomo vidli kakšna je situacija.... sam neki me zanima,kok stane krvni test,koliko časa se čaka na izvid.....a potrebujem kak papir zraven ali kako?? pa še neki me zanima....v prejšnjem postopku sem imela zadnjih pet dni pred testom ful krče,prsi napihnjene in boleče,tokrat pa nič od nič...samo prsi mam povečane za pol številke a mislite da tokrat bo???
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 14:06:43
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, odmrznjene in preživele pingvine, ter te konec tega meseca končno doživiš svoj kanček sreče v obliki pluska. Vse najboljše.... se kr šlepam tkole in ti želim vse lepo in pa en orng uspešen postopek z velikim plusom !!!!!!!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 14:08:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Jutro! Sunia, no, zate sm bla pa prepričana bl ku zase, da ti uspe! Škoda, pa k pogumno naprej! Zadnje čase slišim za veliko uspehov z zamrznjenčki!! Naska, naj ti bo danes dan lep pogled na vse črno foliklov!! Mišmiš, pridna, hvala na kofetu. Tanja, še vedno maš cajt, da rataš primorka. Čene je pa kul tut sam za parkrat na leto, ane? Pri nas je jutri dan D. Ampak občutek ni nič kaj vzpodbuden. Kot ponavadi, so me mlekarne nehale bolet, kar pa je itak ponavadi znak za bližajočo nevihto... Želim vam prekrasno nedeljo!!! Moja bo le hudo delavna! Škratkolinkaaaaaaaaa lepo je videt te in brat, ajaaaaaaaaa, opa, saj mene nič ni ... kako si dušo??? vidim da si bla aktivistka ... dan D??? ... ma noooooo .... gremo pozitiva ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 16:07:21
|
|
|
|
Reby
|
Dan pupe! Kako ste kaj? Mi smo bili malo na morju, vreme ni bilo bog ve kaj, smo se pa nadihal svežga morskega zraka in malo nahodili. Vidim, da je mismis pridno skrbela zjutraj za vas Gospodarica - ti greš v Adrialab in kar rečeš, da bi si dala izmeriti beta Hcg in se zmeni, da kar pokličeš za izvide okrog 12. ure. Plačaš pa nekje 12 EUR - vsaj jaz sem dala toliko, ko sem bila tam lani. Naj ti pa izvide še pošljejo vseeno po pošti, da boš imela potem za osebnega zdravnika, pa če boš rabila bolniško. Loremi - vse najboljše Škratek - mislim nate in držim pesti Sonček - pozdravček tebi in lubčka Lovrotu
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 18:48:49
|
|
|
|
loremi
|
Naaaajlepša hvala, punce!!! Vsaki velikega poljubčka in velik kos tortice, čeprav samo vitrualen! Evo, praznovanje je za nami, imeli smo kar piknik, malo je bil v dežju, malo v soncu, ampak vseen prijeten. Hvala za vse besede in lepe želje in prijetno preživet zaključek nedelje vam želim!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 19:21:34
|
|
|
|
miklarom
|
loremi - vse najlepše želje za rojstni dan, in naj se ti izpolni tista največja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 19:26:42
|
|
|
|
zarja1
|
Loremi vse najlepše.... Škratek moj stiskam pesti. Sonček pri nas tolk lepo siješ.... Mismis kateri butler?!? Spet sem nekaj prešricala... Pija, Reby pujsa lepa in Grethy helov...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 19:39:09
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, tale.... ne moreš verjeti, mismis je končno zamenjala svojega fotostimulatorja.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.6.2009 22:40:37
|
|
|
|
Naska
|
Hojla, takole je z mano - en folikel smo videli, v drugem jajčniku je pa kar velika cista, tako da se grem jutri spet kazat. hvala za navijanje
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 8.6.2009 6:11:17
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Evo moje včerajšnje jutranje kavice posebej za vas
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 8.6.2009 7:45:42
|
|
|
|
sonček85
|
hejla punce! Sem vas prišla malo pokukat in pogledat če je že kaj nosečk v tem mesecu in vidim da sta že kar dve -obema čestitke in čim lepših 9 mesecev loremi:vse naj naj za RTD in želim ti vse kar si sama najbolj želiš trepetalkam želim veliko sreče in seveda največje pluske Zup2 greje test 05.06. gospodarica greje test 10.06. Veliki ŠKRAT greje test 12.06. Gigi greje test 15.06. Gapii27 greje test 17.06
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.6.2009 7:47:10 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 8.6.2009 9:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. sunia, žal mi je, da je prišla M. Držim pesti že sedaj za zamrznjenčke. gapii, nič skrbet za - onadva sta čisto ok, sam mamico malo zafrkavata.. veliki škrat, močno, močno držim pesti zate!! gospodarica, tudi zate držim pesti!! loremi, vse naj naj...
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 8.6.2009 9:34:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hejla punce! Sem vas prišla malo pokukat in pogledat če je že kaj nosečk v tem mesecu in vidim da sta že kar dve -obema čestitke in čim lepših 9 mesecev loremi:vse naj naj za RTD in želim ti vse kar si sama najbolj želiš trepetalkam želim veliko sreče in seveda največje pluske Zup2 greje test 05.06. gospodarica greje test 10.06. Veliki ŠKRAT greje test 12.06. Gigi greje test 15.06. Gapii27 greje test 17.06 sonček, kako luštkan škratek
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?