mokca
|
aljoha punce! da se vam malo javim.M se poslavlja.mi pa nekaj že od začetka ni ok,pr tej moji m. 3 leta nazaj mi je G zatrjeval da naj ne bi bilo nič narbe,me je dal na klomifenski test in sem nanj ok reagirala.kaj se mi namreč dogaja. dobim M,,curi 2 dni,potem 2 dni pavze,umes ni nič,popolnoma nič,potem pa spet 2 dni malo. in sumim na kake hormonske motnje.hormoni so bli baje ok,v mejah normale.ampak sumim na to,da ni čist ok.NIČ,gremo v nove boje.sept.mam pa itak pri G za neplodnost pregled. kaj slišim,poroka!!! dini!!!super!!! naj ti povem en velik nasvet.obred kot obred je vsak lep.zelo lepa poroka,ki vsem ostane v spominu pa je,da imaš dobrega povezovalca žurke.res.midva imava julija 1 leto.ker imava soseda,ki se s tem ukvarja že 20 let,je bila poroka in cel program zadetek v polno.in niti ni drago prišlo.tako da špilajo noro,vse pesmi,še moja 74 let stara mama je plesala. pa je bolj boga.bilo nas je cca 60,glih prav,z otroci vred.pevka noro dobro poje.res modeli imao iskušnje.ni da ni.če te kaj zanima odtipkaj na net:ansambel zabava.tudi termin lahk preveriš če ima fraj.ne priporočam ti ga zato da bo še kaj dobil od tega,ker je itak ful kličejo.in špila ful tudi drugot po svetu. G: vidim da ste vse iz mojga konca!!!fužine,polje,....kaj preveč ne smem napisati,da me kdo ne spozna,.... ja na fužinah so ok,sem slišala.K dr Križaj pa ne hodit.ženski se je po bolezni na dojki,....malo je čudna.sem preveč slišala o njej.moja kolegica je rodila mesec prezgodaj,imela vsak mesec uz,pa ni nič ukrepala.(edina dobra stvar pr njej,da vidiš bebo za minutko).brisov ne dela kot je treba,sestre menja kot po tekčem traku,....mah lkaj bi pisala,preberte na munu(med.over.net),o njej.baje da če gre vse ok,je uredu,če zagusti pa zmrzne.sploh ne vem kako ma lohk koncesijo. in ambulanto nasploh. in dela kokr si ji simpatičen.haloooooooo!!! no zdej grem pa še mal čekirat.se beremo???tipkamo???? ja,upam da bo juluj boljši!!!ne vem kaj je zdaj to!!!vsem želim čim več +++++.z mano vred!itak. pa dajte me na seznam za ne čakajoče julija- 1.7.09 papa