|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
6.6.2009 13:26:09   
dini
To bo pa hmal ja, kako sta pa datum zbrala, kar tako ali je neki posebnega blo na ta dan?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.6.2009 13:34:57   
Nalina
Pa še moj update ...

... se spomnite, da me je ta zasebna zdravnica poslala nazaj k moji ginekologinji? No, ker mi ta moja ni najbolj pri srcu in mi že ta zdravstveni dom ni ... se je po naključlju (seveda naključij ni user posted image ) našla veza in v ponedljek se moram naročiti pri ginekologinji v Domžalah in komaj čakam.

Sem imela pa včeraj zelo zelo čuden dan. Se je tudi vam v dveh dneh dajalo čuda stvari? Cel dan je bil namreč totalno tematsko obarvan. Tema je bila veze ... pa ne veze moški - ženska, ampak veze, ki nam pomagajo priti do nečesa veliko lažje ali ceneje. Čisto vse se da, če imaš veze, če pa jih nimaš ... grrrr Gledam v moževi službi, to je živ absurd! Kako si ljudje rihtajo mastne denarje. Nekateri pa garamo noč in dan, da dobimo kaj (pa ne da mi gre slabo - no hvala bogu za moževo plačo). Enako pri zdravniku ... Čisti absurd. Da ti rečejo, julija nas ni vas ne moremo naročit. Sem se zadnjič z zobozdravnico pogovarjala, ki mi je rekla, da je k njej prišel en gospod, ki se mu zob odlomil in ga je blazno bolelo in so mu rekli, da bo naročen čez 1 leto!!! Grrr...

Tako da, še dobro, da kdaj vsaj takole na forumih kaj izvemo za koga, ki kaj dela!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.6.2009 13:35:57   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: dini

To bo pa hmal ja, kako sta pa datum zbrala, kar tako ali je neki posebnega blo na ta dan?

Oba sva bila še študenta in sva imela še zpite julija, želela sva sonček in toploto in to, da bi bili vsi najini prijatelji še vedno doma. ;)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.6.2009 13:43:57   
dini
Ful lepo, obe sve poletneuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.6.2009 13:53:33   
Nalina
Jap. Sva imela full dobr, ker se je moj še nora delal, da bo šlauf pripravil, da če ne bo dežja, da bo kar on poškropil. Pa je bil blazno lep dan, niti ne tako gozno vroče (ker je bilo tisto poletje grozljivo) in je bilo res lepo, slike uradne so super (potem je fografinji umrl fotoaparat! user posted image ) in ravno, ko smo prišli do cerkve se je ulilo, kot iz pkafa, da sem še tekla noter, ampak samo ene 3 metre. Ko smo šli pa ven je bil pa spet sonček. user posted image In ker sva se cerkveno poročila pri frančiškanih v Ljubljani sva ven prišla ravno preden je imelo eno gledališče tam predstavo in so nama še vsi uni ploskali. Prav zabavno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.6.2009 14:07:26   
amii
Spet se malo še jaz javljam. Vidim da ste pri porokah user posted image . A ni to eden lepših dnevov v življenju? Meni je bil najin poročni dan res lep. Nikoli se ga ne pozabi. Nepozabno je tudi poročno potovanje, ki ga vsakemu priporočam. Midva sva se zanj zapufala, ampak bil pa je najlepši dopust v življenju.

Pa malce na temo user posted image  ali user posted image . Nisem zdržala do jutri (kot sem sanjala), ampak sem test naredila včeraj zvečer, ker sem zamujala že 3 dni. Baje bi test naj pokazal že po prvem dnevu izostanka user posted image . Pa nič. Bolj ko sva gledala v testerček bolj se je minus utrjeval user posted image  Danes tečke še ni. Nič mi ni jasno. Pa nisem zamujala še nikdar niti za pol dneva ne. Zdaj pa to. Nič, jutri spet delam test in če nič ne bo, se naslednji teden naročim pri moji G. Kaj mi te preostane drugega.
Pa nobenih znakov, nič. Zatišje.user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.6.2009 14:10:36   
Jada82
Amii, user posted image Ampak nič, počakaj še malo .. kakšen dan, mogoč pa bo + user posted image user posted image user posted image user posted image navijam, saj veš. Sicer pa, pride to zamujanja zarad različnih razlogov. Mogoč res še mal počakaj. Men je tud ene par mescev nazaj zamujala ful in sem se potem naročila pri G in seveda je potem takoj prišla in sem jo imela ravno v terminu, ko bi mogla h G - pol sem prestavla ... eh

Sicer pa, jaz imam sedaj tak občutek, kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image - prav nič fajn. Boli me spodaj v trebuhu, pa čutim beli tok ... nič kaj nisem zadovoljna .... bojim se, da spet ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image Eh, to je res pravi projekt .....

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.6.2009 14:23:45   
aqua77
Pozdravček!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.6.2009 14:29:28   
sarar
ojla punce... pa kaj je to s tem junijem? user posted image  sem upala na kak user posted image user posted image , pa ničuser posted image

jaz pa semdanes zjutraj spet delala O test, pa je bil negativen... tako da se v pon. kar naročim pri gin., da vidim kaj se tam spodaj dogaja...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.6.2009 14:31:25   
Nalina
sarar in kar reci ji nej te fajn pregleda, sploh če bolj pri tamladih. MEni je una rekla, da ji niti na misel ni prišlo, da bi me bolj pregledala, če ji ne bi rekla, da sva brez zaščite in ni nič, da sem tako mlada, da bi moglo bit tik tak. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.6.2009 14:39:18   
sarar
ja sej bom. ampak me je prav groza. bom svojo zamenjala, pa mi je kar nerodn se drugam naročat. ampak to me pa res muči

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.6.2009 14:51:56   
Nalina
Sva na istem. ;) Jaz sem se kar tresla, ko sem klicala drugam in bila potem tako ponosna nase, da sem se naročila, potem mi je pa po pregledu rekla, da ne morem zamenjat za njo, ker ima vse polno :( Ampak grem zdej tudi k eni fajn, tako da ... Kar po telefonu prašej, če boš lahko zamenjala. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.6.2009 15:09:56   
sarar
hvala user posted image  bom probala. mah, če maš gin. za en drek je pa tud kuser posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.6.2009 15:10:30   
sarar
vidim da si iz lj... kam pa hodiš h gin?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.6.2009 15:15:38   
Nalina
Jest sem bila v Šiški pa ta zdravstveni dom lih ne slovi po prijaznosti itd. Sicer je bila ginekologinja čist prijazna, samo je bolj starejša in jaz delam vse na svoje občutke in kaj pa vem no ... Potem sem šla k dr. Colja Branki suuuupeeeer ginekologinja!! Res, takoj bi bila pri njej, ampak imajo tako polno, da vzamejo samo urgentno, zdej grem pa v Domžale. Pravijo, da je full dobro. Grem na priporočilo.

Ti?

< Sporočilo je popravil Nalina -- 6.6.2009 15:18:20 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.6.2009 15:25:31   
sarar
jaz pa sem bila preden sem bila prvič noseča pri dr. rešu, potem, ko sem zanosila, me je ''predal'' svoji kolegici, ki ima ambulanto v njegovih prostorih-tud ful u redu gin, sam mi je bilo odročno tja hodit, zato sem pred drugo zanositvijo in med drugo user posted image  hodila na leonišče h eni fuuul stari gin. vse ok, ampak kaj, ko je treba čakat na pregled 2-3 ure user posted image  po porodu sem šla na priporočilo svakinje h moji zdajšnji gin, to je gin. dr. križaj(murgle), ki je bila pa zelo neprijazna do mene in me mine sploh še ke h njej it. tk da zdaj sem pa slišala, da je v fužinah ful dobra gin. dr. Fink (ČE JE KERA SLIŠALA KARKOLI O NJEJ, NAJ MI PROSIM NAPIŠE/POZITIVNO ALI NEGATIVNO). upam, da bo ta ok in da bom ostala tu pri njej za zmerajuser posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.6.2009 15:29:20   
Nalina
Ej jest sploh ne morem dojet, kje se najdejo nesramne ginekologinje. Ravno včeraj sta mi dve prijateljici razlagale, da imata tudi eno ginekologinjo, ki je totalno neprijazna in da je mamo od ene izmed njihju že neki nadrla in da jo je una kr nazaj. user posted image Mislm no comment

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.6.2009 15:30:02   
BabyKitty
Jest sem bila v Šiški pa ta zdravstveni dom lih ne slovi po prijaznosti itd. Sicer je bila ginekologinja čist prijazna, samo je bolj starejša in jaz delam vse na svoje občutke in kaj pa vem no ... Potem sem šla k dr. Colja Branki suuuupeeeer ginekologinja!! Res, takoj bi bila pri njej, ampak imajo tako polno, da vzamejo samo urgentno, zdej grem pa v Domžale. Pravijo, da je full dobro. Grem na priporočilo.

Ti?

Si bila pri Demšarjevi?

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.6.2009 15:31:02   
ursa30
sarar, moja G je dr. Fink, prej sem jo imela v domžalah, ampak sem jo zamenjala.
do zdaj sem bila pri njej enkrat in moram reči, da je super. tudi sestre so ful prijazne. jaz imam do zdaj z njo dobre izkušnje, pa tudi že od mnogih punc sem slišala, da je super G.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.6.2009 15:54:35   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ti?

Si bila pri Demšarjevi?

Ja. Da ne bo kdo razumel, kot, da je z njo kej narobe. Ona je bila vedno OK. Samo blazno se čaka in vse okrog mi ni. 

< Sporočilo je popravil Nalina -- 6.6.2009 15:55:17 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.6.2009 16:27:11   
BabyKitty
Demšarjeva je tudi moja G. Je prijazna in vse, samo včasih pogrešam, da bi mi kakšno stvar malo bolj razložila. So druge kaj boljše? 

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.6.2009 16:42:18   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

sarar, moja G je dr. Fink, prej sem jo imela v domžalah, ampak sem jo zamenjala.
do zdaj sem bila pri njej enkrat in moram reči, da je super. tudi sestre so ful prijazne. jaz imam do zdaj z njo dobre izkušnje, pa tudi že od mnogih punc sem slišala, da je super G.

o, hvala ti! upam, da ko v ponedeljek pokličem, da me bo sprejela user posted image  za pacientko

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.6.2009 17:04:44   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Demšarjeva je tudi moja G. Je prijazna in vse, samo včasih pogrešam, da bi mi kakšno stvar malo bolj razložila. So druge kaj boljše? 

Meni je ta zdej vse še narisala, ker je videla, da nimam pojma, o čem govori!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.6.2009 20:47:33   
sarar
men pa res neki čudnga dogaja- čist iz firbca sem šla delat O test, pa se mi je spet pokazala rahla črtica. zdj mi pa res čist nč ni jasn user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.6.2009 21:50:47   
mokca
aljoha punce!
da se vam malo javim.M se poslavlja.mi pa nekaj že od začetka ni ok,pr tej moji m.user posted image 3 leta nazaj mi je G zatrjeval da naj ne bi bilo nič narbe,me je dal na klomifenski test in sem nanj ok reagirala.kaj se mi namreč dogaja. dobim M,,curi 2 dni,potem 2 dni pavze,umes ni nič,popolnoma nič,potem pa spet 2 dni malo.user posted image in sumim na kake hormonske motnje.hormoni so bli baje ok,v mejah normale.ampak sumim na to,da ni čist ok.NIČ,gremo v nove boje.sept.mam pa itak pri G  za neplodnost pregled.

kaj slišim,poroka!!! dini!!!super!!!
naj ti povem en velik nasvet.obred kot obred je vsak lep.zelo lepa poroka,ki vsem ostane v spominu pa je,da imaš dobrega povezovalca žurke.res.midva imava julija 1 leto.ker imava soseda,ki se s tem ukvarja že 20 let,je bila poroka in cel program zadetek v polno.in niti ni drago prišlo.tako da špilajo noro,vse pesmi,še moja 74 let stara mama je plesala.user posted image pa je bolj boga.bilo nas je cca 60,glih prav,z otroci vred.pevka noro dobro poje.res modeli imao iskušnje.ni da ni.če te kaj zanima odtipkaj na net:ansambel zabava.tudi termin lahk preveriš če ima fraj.ne priporočam ti ga zato da bo še kaj dobil od tega,ker je itak ful kličejo.in špila ful tudi drugot po svetu.

G: vidim da ste vse iz mojga konca!!!fužine,polje,....kaj preveč ne smem napisati,da me kdo ne spozna,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja na fužinah so ok,sem slišala.K dr Križaj pa ne hodit.ženski se je po bolezni na dojki,....malo je čudna.sem preveč slišala o njej.moja kolegica je rodila mesec prezgodaj,imela vsak mesec uz,pa ni nič ukrepala.(edina dobra stvar pr njej,da vidiš bebo za minutko).brisov ne dela kot je treba,sestre menja kot po tekčem traku,....mah lkaj bi pisala,preberte na munu(med.over.net),o njej.baje da če gre vse ok,je uredu,če zagusti pa zmrzne.sploh ne vem kako ma lohk koncesijo.user posted image in ambulanto nasploh.user posted image in dela kokr si ji simpatičen.haloooooooo!!!

no zdej grem pa še mal čekirat.se beremo???tipkamo????

ja,upam da bo juluj boljši!!!ne vem kaj je zdaj to!!!vsem želim čim več +++++.z mano vred!itak.user posted image
pa dajte me na seznam za ne čakajoče julija-   1.7.09

papa

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......