Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:03:22
|
|
|
|
dini
|
Joj moj se ful sekira glede tega kaj nej obleče, pa kolk bo za plačat, pa kako zgleda
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:15:31
|
|
|
|
dini
|
A ima katera avgusta datum za poroko?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:17:16
|
|
|
|
miklarom
|
jutro!!!! oz. že dan!!!!! pa kaj je zdaj to ka ne bo nobene joj, ta junij pa ni kaj prida dini - kdaj se ženiš, a že imata datum? ne se tolk sekirat pa obremenjevat, saj boš vidla vse vama bo šlo gladko, to sploh ni tak bav,bav
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:21:35
|
|
|
|
dini
|
Imava datum že ja konec avgusta, je še katera?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:30:58
|
|
|
|
miklarom
|
dini- oooooooooo, kak lepo poletna poroka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:32:01
|
|
|
|
dini
|
Ja zelo, vedeževalka je zadela.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:34:46
|
|
|
|
miklarom
|
dini - kaj si bla pri vedeževalki, in kaj ti je napovedala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:36:17
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Alo pupe ... mene prosim modro pobarvat ... kaj čmo, niti nam ni uspelo ... spet ... po zafrkavanju, se je odločila da priteče točna kot urca z vsem kar spada zraven ... Junij je pa res takoo žalosten ... ajde punce, upam, da vas čimmanj vidim v juliju dini, pa čestitke za poroko
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:36:31
|
|
|
|
dini
|
Pisala sem ji, pa mi je povedala da se bova enkrat poleti menla o poroki in res sva se, pa še brezplačno je blo
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:37:53
|
|
|
|
dini
|
Chi_Pita hvala ti, še zdej ne dojemam, da sem klicala na matični urad.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:39:25
|
|
|
|
dini
|
Ojej, škoda da je pršla , julij bo pa res naš, to poletje bo nepozabno Poroka, diplomska, , služba.
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:50:22
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojej, škoda da je pršla , julij bo pa res naš, to poletje bo nepozabno , služba. Poroka, diplomska, Tako se govori ! Verjamen, da ne dojameš ... pa dokaj hitro sta si datum zrihtala poleti pa je itak najlepše, vse se lahko odvija zunaj ... ti bo pa po moje full vroče ...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:52:56
|
|
|
|
Nalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Joj moj se ful sekira glede tega kaj nej obleče, pa kolk bo za plačat, pa kako zgleda Dinčica, vse se da izpeljat zelo poceni. Midva sva živ dokaz za to. Jaz sem dala obleko delat k eni izmed naših modnih oblikovalk in je bila cenejša, kot če bi si jo izposodila, moja pa je obleko našel v avstrijskem H&M, totalo na blef in je mu je bila kot ulita in izgledala boljš kot vse Mure in Hugo Boss-i. Prstančke sva dala delat pri zlatarju in so bili najmanj trikrat cenejši, kot bi bili sicer, gostilno sva imela suuuuuupeeeer, tudi izjemno poceni, da moj na koncu sploh ni mogel verjeti, da je to mogoče in jih je dvakrat vprašal, če so se zmotili ... Vse se da najdet zelo poceni, bosta verjetno mogla malo pobrskat okrog in še svatom lako rečeta, da bi namesto daril raje cekinčke in je.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 9:53:03
|
|
|
|
dini
|
Vroče, vroče, še ko bom tam spredi mi bo vroče Bo katera praznovala tudi avgusta, da bove skupaj?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:02:03
|
|
|
|
dini
|
Hvala Nalina, kolk časa sta pa že?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:32:38
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ne delajta na otroku ampak,delajta na sebi...se.. ....sajta.kot vama je po volji in potem bo vama bo ratalo..ne razmišlajta po koncu al se je prijelo al ne,razmišlajta kako vama je bilo lepo...... pol pa kupi clir blue pa nam sporoči... Oj...ja nikol ne razmišljava al se je prijelo al ne po sexu... V njem uživava, in ni dodatnih misli....razmišljanje al je kaj al ne....pride pol, kak dan pred Ja ampak enkrat bo že ratalo ni hudič...hehe sam vztrajni bit
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:33:56
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes ISABEAUX....ja kaj naj rečem imam super, super moža, službo, ki me veseli, privoščim si lahko tisto malo kar me osrečuje, imam najboljšo mamico na svetu...imam neizmerno moč, da se borim in dobro voljo...sej sem že enkrat napisala...če bi še bebico imela, bi imela popolno življenje...Najpomembnejše pa je to, da česarkoli se lotim oz. si vbijem v glavo - to tudi izpeljem...Tut za bebico...sem si zadala da do konca drugega leta rodim...in tako tudi bo!!!!! tako se govori...vztrajnost je zmeraj nagrajena
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:36:08
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar sori, pred tv-jem sem zaspala, zdaj pa se bom premaknila v posteljo 4.6. je bil 14.dan ciklusa, imam pa na 28 dni. ja, sej bom še enkrat O test delala jutri, pa bom videla kaj bo pokazalo. lepo spite punčke moje!!! Lahko da se ti je ovulacija kaj premaknila in bo ciklus daljši...ali pa si slučaj o zgrešila lh vrh, kar je nenavadno, ampak se tudi zgodi....vidva sam lepo pol pa bo čez 14 dni
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:41:55
|
|
|
|
isabeaux
|
Chi_Pita - bo pa julija...takrat pa ziher... Jada - držim pestke..močnooooo...da pa 17. 6. ugledaš Minimiska - no če pa ti 6. čut pravi...potem pa je junij tvoj mesec Punce dajmo no, katera bo sedaj otvorila ? Pa saj ni res, no...pa ko tko držimo pestke za vsako... Hitro ajde...amii, domišljava, Nattasa, SIS4......hitro
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 6.6.2009 10:42:27 >
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:43:29
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojej, škoda da je pršla , julij bo pa res naš, to poletje bo nepozabno Poroka, diplomska, , služba. vidiš, zdaj bo pa še , ker ti od sreče endorfini norijo po telesu in zato bo
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:44:37
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina Vse se da najdet zelo poceni, bosta verjetno mogla malo pobrskat okrog in še svatom lako rečeta, da bi namesto daril raje cekinčke in je. Tako sva midva tudi nardila...kar v vabilo sva pesmico napisala...in smo bili vsi zadovoljni...kaj zadovoljni...nepozaben dan je bil
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 10:49:14
|
|
|
|
Jada82
|
Punce, jaz sem ta mesec delala ovulacijske teste - enkrat mi je pokazalo približno enako močne črtice nekje 26.5., pol drug dan nič, pol pa definitivno močnejšo testno črtico 29.5. in še 30.5., pol pa spet nič. Sklepam, da je bila potem O 29.-30.5. A je M vedno 14 dni po ovulaciji? Ali lahko tudi kasneje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 11:04:49
|
|
|
|
dini
|
Ja zdaj bo pa še in sem letos na konju Upam da bo junija dost
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 12:28:52
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Dobro jutro punce.....he he...sem še v pižami sem si danes malo privoščila.... Jada - delam v dveh firmah - računovodskem servisu kot knjigovodja in v eni proizvodni firmi kot tajnica....super..skoz se nekej dogaja...Kje pa ti? Dini - preveč se sekiraš za vse....dej pusti enkrat da bo vse spontano...ni treba da je vse načrtovano in vse spedenano kot iz škatlice...pusti da te kaj preseneti...boš videla, te bo samo sprostilo...ne načrtuj preveč !!!! Aja glede vedeževalk pa tko....če bi bilo tko kokr rečejo...bi jest verjetno imela že ene 6 otrok . Zdej sem v roku 3 let bila dvakrat (čist iz firbca), ena mi je napovedala da bom spomladi 2007 zanosila, ena pa oktobra 2008...ja ja... Ene punce so take, da hodijo in čakajo da se to kar napovejo uresniči...Narobe!!! Jest mislim, da je nekje zapisana neka usoda....postavi te na neko pot...ampak ti si tista, ki se odloči v katero smer boš šla!!! No jest sem se odločila da bom ta mesec kupila ovulacijske testke...pa bomo videli...
|
|
RE: II pričakujemo junija 2009 6.6.2009 13:23:50
|
|
|
|
Nalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Hvala Nalina, kolk časa sta pa že? 1. 7. bo 3 leta. Lepi, lepi spomini. Midva sva res tako uživala na poročni dan! Veliko smeha in zabave, neumnosti nekaterih sorodnikov sva pa uspešno izbrisala iz spomina in je bilo ... hehe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......