Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 23:42:49
|
|
|
|
nia5
|
Jaz vam le voščim lahko noč, bom jutri brala in komentirala, vidim le da se je **** javila Sma do zdaj z debatirala ob pivu, zdaj grema pa jest, pol pa spat. Lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 0:14:41
|
|
|
|
Anitka
|
Se še malo oglasim nato pa tudi sama smuknem med rjuhe. Je naš mulček zaspal šele ob pol dvanajstih in upam, da ga ne slišim in ne vidim vsaj do 8.00, ko lahko spije flašo mleka in zaspi za kakšno uro nazaj Jutri ne vem, če se kaj oglasim, ker imamo zabavo in držite pestke, da nam bo vreme res naklonjeno. **** sem že spraševala te dni kje si in res lepo, da si se oglasila. Mi je pa hudo brati o tem, da si tako zmatrana in da ste toliko bolni. Upam, da bo tudi to kmalu mimo. In za roman. Upam, da ga bomo v bližnji prihodnosti tudi me dobile vpogled Je pa Omar res velik fant Samii pa tudi jaz želim le vse najlepše in najboljše Jana super, da je z Nejčevimi očmi bolje Mi imamo tudi toliko zobkov kot vi , tudi naš sedmi še ni popolnoma zunaj. Špelin@ upam, da boš hitro ugotovila kateri parfumček tako lepo diši. Tally upam, da bo Emilija prespala noč do jutra kot se šika. Estrella se zgodi (mislim glede položnic). Nina7 jaz rada zjutraj dolgo spim tako da mi kar paše, da gre Gal kasneje spat, ker tudi on potem zjutraj potegne. Ko bo pa treba v vrtec bo pa seveda vladal drug režim . Ja navijat bo treba začeti tam nekje v jeseni, če si ne premislimo Nia5 v prihajajočem tednu bo treba udarit en čvek!!!! Tako babnce rekla bom le še nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 0:17:01
|
|
|
|
Anitka
|
VID (Srčekgirll) vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 7:33:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka VID (Srčekgirll) vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev in od naju tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 8:42:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka VID (Srčekgirll) vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev uuuuuuuuu madonca a že 13 mescev ma moj cukr, uuu kok gre čas hitro Ja mamicen in očkov pikec, vse naj, naj tudi od naju z očkom. Vedi da te mava najraje na svetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 8:51:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Drgač pa: DOBRO ZJUTRAJ Spanje in vse je ok, razn vreme ga neki zunaj sračka, piha . Vidm, da se je **** javla , ma kakšn dec je Omar, uf velik. Ej, punce, sm zanč neki spet nouga zvedla, kako veš kolk bojo naši otročki veliki ko zrastejo. Baje res drži, k je babici ena gospa povedala, da pr njej je držalo oz. njenih otrocih in vnučkih. Točno na 2. rojstni dan izmeriš svojga otročka in pol kolkr je takrat velik prišteješ šeenkrat tolko in dobiš višino ko odraste. Primer: če je otrok velik na 2.rojstni dan 86 cm prišteješ šeenkrat 86 cm in dobiš rezultat ( 86 cm + 86 cm = 172 cm). Kolk drži se bomo lohk prepričale pa pol k odrastejo. In, drgač kako ste kaj, pa vaši hroščki/ce?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 12:54:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
dan
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 12:57:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drgač pa: DOBRO ZJUTRAJ Spanje in vse je ok, razn vreme ga neki zunaj sračka, piha . Pri nas tudi ful piha. Spali smo pa tudi mi Vidm, da se je **** javla , ma kakšn dec je Omar, uf velik. No fajn, da nas še pride mal pogledat naša **** Ej, punce, sm zanč neki spet nouga zvedla, kako veš kolk bojo naši otročki veliki ko zrastejo. Baje res drži, k je babici ena gospa povedala, da pr njej je držalo oz. njenih otrocih in vnučkih. Točno na 2. rojstni dan izmeriš svojga otročka in pol kolkr je takrat velik prišteješ šeenkrat tolko in dobiš višino ko odraste. Primer: če je otrok velik na 2.rojstni dan 86 cm prišteješ šeenkrat 86 cm in dobiš rezultat ( 86 cm + 86 cm = 172 cm). Kolk drži se bomo lohk prepričale pa pol k odrastejo. No pa spet nekaj novega vem . No se bomo čez 15-18 let o tem pogovarjale In, drgač kako ste kaj, pa vaši hroščki/ce? Mi smo kar vredu, samo midva imava ta vikend še une priprave na zakon, pa se mi ful ne da hodit dol v Kranj zarad tega. Kaj sta vidva že dala to skozi?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 13:00:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kako kej čupko? čupko dobro , je kr pridna in zdrava kar je najbolj pomembno. kako kej Manca? no fajn, da je čupko vredu. Manca pa je tudi vredu, samo huda trma jo daje . kako ti pa kej za vrtec kaže???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 13:01:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eh..... noče mi slikice prilepit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 13:24:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drgač pa: DOBRO ZJUTRAJ Spanje in vse je ok, razn vreme ga neki zunaj sračka, piha . Pri nas tudi ful piha. Spali smo pa tudi mi Vidm, da se je **** javla , ma kakšn dec je Omar, uf velik. No fajn, da nas še pride mal pogledat naša **** Ej, punce, sm zanč neki spet nouga zvedla, kako veš kolk bojo naši otročki veliki ko zrastejo. Baje res drži, k je babici ena gospa povedala, da pr njej je držalo oz. njenih otrocih in vnučkih. Točno na 2. rojstni dan izmeriš svojga otročka in pol kolkr je takrat velik prišteješ šeenkrat tolko in dobiš višino ko odraste. Primer: če je otrok velik na 2.rojstni dan 86 cm prišteješ šeenkrat 86 cm in dobiš rezultat ( 86 cm + 86 cm = 172 cm). Kolk drži se bomo lohk prepričale pa pol k odrastejo. No pa spet nekaj novega vem . No se bomo čez 15-18 let o tem pogovarjale In, drgač kako ste kaj, pa vaši hroščki/ce? Mi smo kar vredu, samo midva imava ta vikend še une priprave na zakon, pa se mi ful ne da hodit dol v Kranj zarad tega. Kaj sta vidva že dala to skozi? Verjamem, men se tud neb dalo hodit. Mi2 sva dala razglasitev skoz. Sej so slike na FBju če jih še nis vidla. Nama pač ni uspelo prit med prvih 5, bla sva 7. Nič za to. Se prou nč ne sekiram. Si bom (ko bo čas) sama organizirala SANJSKO poroko po MOJEM okusu in kje se bo vse dogajalo, ne pa da je vse določeno (datum, kraj,...). Sva pač poskusila ceneje prit skozi .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 13:38:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drgač pa: DOBRO ZJUTRAJ Spanje in vse je ok, razn vreme ga neki zunaj sračka, piha . Vidm, da se je **** javla , ma kakšn dec je Omar, uf velik. Ej, punce, sm zanč neki spet nouga zvedla, kako veš kolk bojo naši otročki veliki ko zrastejo. Baje res drži, k je babici ena gospa povedala, da pr njej je držalo oz. njenih otrocih in vnučkih. Točno na 2. rojstni dan izmeriš svojga otročka in pol kolkr je takrat velik prišteješ šeenkrat tolko in dobiš višino ko odraste. Primer: če je otrok velik na 2.rojstni dan 86 cm prišteješ šeenkrat 86 cm in dobiš rezultat ( 86 cm + 86 cm = 172 cm). Kolk drži se bomo lohk prepričale pa pol k odrastejo. In, drgač kako ste kaj, pa vaši hroščki/ce? pO TEM IZRAČUNU BO aNDRAŽ VELIK 182-184CM Me prav zanima kolk drži napoved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 14:09:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VID vse najboljše za dopolnjehih 13.mesecev!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** VID vse najboljše za dopolnjehih 13.mesecev!!!!! je pa dubu dve tvoji čestitki, WAW ,ena tvoja druga od Mance če sem pa eno ful lepo slikico najdla za tvojega Videka, pa mi je ni hotlo prilepit, ker je na temu računalniki ta k*** Mozzila . ja itak, ena od mene, druga od Mance, da je bolj pristno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 14:11:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Verjamem, men se tud neb dalo hodit. Mi2 sva dala razglasitev skoz. Sej so slike na FBju če jih še nis vidla. Nama pač ni uspelo prit med prvih 5, bla sva 7. Nič za to. Se prou nč ne sekiram. Si bom (ko bo čas) sama organizirala SANJSKO poroko po MOJEM okusu in kje se bo vse dogajalo, ne pa da je vse določeno (datum, kraj,...). Sva pač poskusila ceneje prit skozi . Vem, da je že bila razglasitev ja in da sta bila 7. Škoda Slike bom šlapa kar kuj pogledat, drgač bom spet pozabila Aha, sem mislila, da se bosta v vsakem primeru letos ali pa drugo leto ženila. NO sej ko ko čas za to, ane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 15:10:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Verjamem, men se tud neb dalo hodit. Mi2 sva dala razglasitev skoz. Sej so slike na FBju če jih še nis vidla. Nama pač ni uspelo prit med prvih 5, bla sva 7. Nič za to. Se prou nč ne sekiram. Si bom (ko bo čas) sama organizirala SANJSKO poroko po MOJEM okusu in kje se bo vse dogajalo, ne pa da je vse določeno (datum, kraj,...). Sva pač poskusila ceneje prit skozi . Vem, da je že bila razglasitev ja in da sta bila 7. Škoda Slike bom šlapa kar kuj pogledat, drgač bom spet pozabila Aha, sem mislila, da se bosta v vsakem primeru letos ali pa drugo leto ženila. NO sej ko ko čas za to, ane? Ja, itak ko bo čas. Letos pa ne, kr ni € oz. bo treba še mal na šparat pa tud prepozno je že, verjetn je že vse več al manj zasedeno (plac,...). Itak pa ko bo čas si bom prej vse raje sama zorganizirala kako bo vse izgledalo, potek,... Sicer k sva tam dobila ful popustov od sponzorejev, bova pa šla v zlatarno Karat kupit si poročna prstana k sva dobila bon za 50€. Pa še do konca leta morva izkoristit in bova probala kar se pač bo dalo. A rabiš kak bon k je popust gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 15:11:38
|
|
|
|
tally
|
dober dan mi smo spali verjele al ne do pol 6 zjutraj brez zbujanja, potem je spila mleko in spala do 7h . meni ni bilo nič jasno , ampak je pasalo. lahko ponovimo SS pri nas je tudi trma na pohodu, samo če ji rečem ne tega ne smeš, jao je takoj jok in zvijanje, kričanje da je joj...... za vrtec sem pa klicala baje da bodo odločbe zdej enkrat junija pošiljali, rekli so mi pa da bo sprejeta, samo bom verjela ko dobom črno na belo. Vid vse naj naj za 13 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 15:36:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Verjamem, men se tud neb dalo hodit. Mi2 sva dala razglasitev skoz. Sej so slike na FBju če jih še nis vidla. Nama pač ni uspelo prit med prvih 5, bla sva 7. Nič za to. Se prou nč ne sekiram. Si bom (ko bo čas) sama organizirala SANJSKO poroko po MOJEM okusu in kje se bo vse dogajalo, ne pa da je vse določeno (datum, kraj,...). Sva pač poskusila ceneje prit skozi . Vem, da je že bila razglasitev ja in da sta bila 7. Škoda Slike bom šlapa kar kuj pogledat, drgač bom spet pozabila Aha, sem mislila, da se bosta v vsakem primeru letos ali pa drugo leto ženila. NO sej ko ko čas za to, ane? Ja, itak ko bo čas. Letos pa ne, kr ni € oz. bo treba še mal na šparat pa tud prepozno je že, verjetn je že vse več al manj zasedeno (plac,...). Itak pa ko bo čas si bom prej vse raje sama zorganizirala kako bo vse izgledalo, potek,... Sicer k sva tam dobila ful popustov od sponzorejev, bova pa šla v zlatarno Karat kupit si poročna prstana k sva dobila bon za 50€. Pa še do konca leta morva izkoristit in bova probala kar se pač bo dalo. A rabiš kak bon k je popust gor popuste za kaj pa imaš še na voljo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 15:37:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober dan mi smo spali verjele al ne do pol 6 zjutraj brez zbujanja, potem je spila mleko in spala do 7h . meni ni bilo nič jasno , ampak je pasalo. lahko ponovimo za spanje in upam, da tako nadaljujete!!! SS pri nas je tudi trma na pohodu, samo če ji rečem ne tega ne smeš, jao je takoj jok in zvijanje, kričanje da je joj...... kot bi Manco gledala. sam ne vem al nej tega napopam al tega za vrtec sem pa klicala baje da bodo odločbe zdej enkrat junija pošiljali, rekli so mi pa da bo sprejeta, samo bom verjela ko dobom črno na belo. bom držala pesti, da dobite odobreno!!! Vid vse naj naj za 13 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 18:51:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Verjamem, men se tud neb dalo hodit. Mi2 sva dala razglasitev skoz. Sej so slike na FBju če jih še nis vidla. Nama pač ni uspelo prit med prvih 5, bla sva 7. Nič za to. Se prou nč ne sekiram. Si bom (ko bo čas) sama organizirala SANJSKO poroko po MOJEM okusu in kje se bo vse dogajalo, ne pa da je vse določeno (datum, kraj,...). Sva pač poskusila ceneje prit skozi . Vem, da je že bila razglasitev ja in da sta bila 7. Škoda Slike bom šlapa kar kuj pogledat, drgač bom spet pozabila Aha, sem mislila, da se bosta v vsakem primeru letos ali pa drugo leto ženila. NO sej ko ko čas za to, ane? Ja, itak ko bo čas. Letos pa ne, kr ni € oz. bo treba še mal na šparat pa tud prepozno je že, verjetn je že vse več al manj zasedeno (plac,...). Itak pa ko bo čas si bom prej vse raje sama zorganizirala kako bo vse izgledalo, potek,... Sicer k sva tam dobila ful popustov od sponzorejev, bova pa šla v zlatarno Karat kupit si poročna prstana k sva dobila bon za 50€. Pa še do konca leta morva izkoristit in bova probala kar se pač bo dalo. A rabiš kak bon k je popust gor popuste za kaj pa imaš še na voljo?? Najem dvorane v Hotelu Lev za poročno slavje, Tuhnja d.o.o. ( http://www.tuhnja.si/) 15% popust, Kompas holidays ( bon za 15€ ), MOPS (www.mops.net) 20% popust (sam kle prou piše da je sam za naju kot finalista ),PUP (www.pup.si) 20% popust za poročno dekoracijo, za ostalo pa še ne vem, morem še najt jih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 19:16:49
|
|
|
|
špelin@
|
Dober dan oz. večer Kako kaj? Mi smo imeli pester dan, polno skakanja in dela Noč je bila delno super, delno pa grozna Namreč drugi del noči mali sploh ni hotel več spati Oh, ****, kako zelo te razumem z vsemi temile težavami okrog bolezni in nespanja Sicer je Gregi vsake toliko prav priden in kar nekako spi, ampak se ne upam hvaliti, ker še vedno večino noči žuriramo Ojej, berem, da je Omar še hujši Kako pa kaj tvoje zdravje, ko si takole izmozgana? In še zobki ga matrajo? Bogi revež in z njim ti Anitka, upam, da danes na polno uživate tally, za spanje. Aha, vidim, da imata Srčekgirll in Soncnica Sandra *** poročne debate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 6.6.2009 19:17:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka VID (Srčekgirll) vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?