Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:52:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej pa ni nobene .nina7 Anitka kje sta??? mi smo se kopal. kva je tally, kako ste? a si se že navadla tm živet? mi pa še spimo . me zaima kaj bo ponoči.Ponavadi ne spi tako dolgo, danes se ji je pa mal ritem sesul. ja smo se kr navadili, se moramo ni druge. anitka dobra si da zdržiš da je tolk časa pokonc. no pol pa septembra začnemo navijat ja kako spite joj hudo, da tolk pozn pol spat hodte, Gaja je šla zdej spat za ponoč ja ko je z atijem ima dolgo lajtungo , grem jo zbudit, verjetno bo mleko spila in šla nazaj spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej pa ni nobene .nina7 Anitka kje sta??? mi smo se kopal. kva je tally, kako ste? a si se že navadla tm živet? mi pa še spimo . me zaima kaj bo ponoči.Ponavadi ne spi tako dolgo, danes se ji je pa mal ritem sesul. ja smo se kr navadili, se moramo ni druge. anitka dobra si da zdržiš da je tolk časa pokonc. no pol pa septembra začnemo navijat ja kako spite joj hudo, da tolk pozn pol spat hodte, Gaja je šla zdej spat za ponoč ja ko je z atijem ima dolgo lajtungo , grem jo zbudit, verjetno bo mleko spila in šla nazaj spat a pol pa vredu, če bo kr naprej spala, dobra je , al pa sam mami to hoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:55:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; a zdej si dopoldanska?? ta teden sem bila. zdej sem spet 2 tedna popoldanc. kam si mi zbežala , jaz sem se zaj. ker sem bila ne unem pasu ja kam, h kolegici v Žabnico sem šla na en klepet a si šla iz službe al si se samo potepala? mislim kaka gužva pr men pa rezerva svetila , sem mislila da mi bo benza zmanjkalo Avvto sem imela na servisu in sem bolj pozno šla iz službe. Še prej sem šla z bivšim sosedom na kavico...Skratka, dam sem prišla ob pol sedmih Rezerva...dost si upaš v taki gužvi pol sem tankala na Lomu ker je bila pred Po spet gužva . jaz sem šla iz službe ob 15, dam sem prišla pa eno uro pred tabo. ti si pa danes uživala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:56:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem jezna sama nase Danes sem dobila 2 opomina : elektrika in mobitel. Sem bila 100% da sem plačala in ko sem preverjala ugotovila, da imajo kar prav. Kako mi je to ušlo z glave Sama sebi postajam nevarna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna sama nase Danes sem dobila 2 opomina : elektrika in mobitel. Sem bila 100% da sem plačala in ko sem preverjala ugotovila, da imajo kar prav. Kako mi je to ušlo z glave Sama sebi postajam nevarna ajajaj, jah se zgodi, sam da nis slučajno položnice ma pa pr ns Mr. S čez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 19:59:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes ima RD Samia od **** . Sem ji poslala sms, pa ni nič odgovorila Upam, da je vse OK z njo in pri njej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:02:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna sama nase Danes sem dobila 2 opomina : elektrika in mobitel. Sem bila 100% da sem plačala in ko sem preverjala ugotovila, da imajo kar prav. Kako mi je to ušlo z glave Sama sebi postajam nevarna ajajaj, jah se zgodi, sam da nis slučajno položnice ma pa pr ns Mr. S čez No way nunca mas Vedno vse vnesem v comp, ponavadi takoj ko jih dobim. Te sem pa dobila zraven compa in še pogledala, če sem jih vnesla in sem jih vidla EMŠO bo bolj verjetne krivec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:03:21
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: ko boš ti v zadnjem mesecu, bodo začele tukaj deževati n ove nosečke Sam mene ne bo med njimi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima RD Samia od **** . Sem ji poslala sms, pa ni nič odgovorila Upam, da je vse OK z njo in pri njej. čestitke Samii sam res se **** že dolg ni javila, a kera ve zakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:03:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej pa ni nobene .nina7 Anitka kje sta??? mi smo se kopal. kva je tally, kako ste? a si se že navadla tm živet? mi pa še spimo . me zaima kaj bo ponoči.Ponavadi ne spi tako dolgo, danes se ji je pa mal ritem sesul. ja smo se kr navadili, se moramo ni druge. anitka dobra si da zdržiš da je tolk časa pokonc. no pol pa septembra začnemo navijat ja kako spite joj hudo, da tolk pozn pol spat hodte, Gaja je šla zdej spat za ponoč ja ko je z atijem ima dolgo lajtungo , grem jo zbudit, verjetno bo mleko spila in šla nazaj spat a pol pa vredu, če bo kr naprej spala, dobra je , al pa sam mami to hoče mami to upa , moj pa bo verjetno prespal do jutra ker že 4 dni ni skoraj nič spal, ona pa tudi danes ni hotla nič spat samo pol ure in ko sem jaz prišla domov je bila že fertik in je mogla it spat, sam sem upala, da se bo prej zbudila,zdej pije mleko pa bomo vidli kako bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:05:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna sama nase Danes sem dobila 2 opomina : elektrika in mobitel. Sem bila 100% da sem plačala in ko sem preverjala ugotovila, da imajo kar prav. Kako mi je to ušlo z glave Sama sebi postajam nevarna ajajaj, jah se zgodi, sam da nis slučajno položnice ma pa pr ns Mr. S čez pri nas ma tudi moj položnice čez, se je pa tudi zgodilo da je pozabil plačat vzajemno ker pride zadnja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: ko boš ti v zadnjem mesecu, bodo začele tukaj deževati n ove nosečke Sam mene ne bo med njimi. zate že vem da te ne bo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna sama nase Danes sem dobila 2 opomina : elektrika in mobitel. Sem bila 100% da sem plačala in ko sem preverjala ugotovila, da imajo kar prav. Kako mi je to ušlo z glave Sama sebi postajam nevarna ajajaj, jah se zgodi, sam da nis slučajno položnice ma pa pr ns Mr. S čez No way nunca mas Vedno vse vnesem v comp, ponavadi takoj ko jih dobim. Te sem pa dobila zraven compa in še pogledala, če sem jih vnesla in sem jih vidla EMŠO bo bolj verjetne krivec si pa pridna da vnašaš v comp. Ja ja emšo 100% . Moj jih da pa na omaro, ko jih pa plača pa datum napiše gor pol jih pa jest pospravim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:07:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima RD Samia od **** . Sem ji poslala sms, pa ni nič odgovorila Upam, da je vse OK z njo in pri njej. čestitke Samii sam res se **** že dolg ni javila, a kera ve zakaj tudi od nas čestitke za Rd. upam, da je vse ok. mogoče pa rihtajo novo stanovanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:11:16
|
|
|
|
aurora28
|
Da se še jaz, izgubljena duša pofočkam tu. Vse najboljše Samii!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:17:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes ima RD Samia od **** . Sem ji poslala sms, pa ni nič odgovorila Upam, da je vse OK z njo in pri njej. čestitke Samii sam res se **** že dolg ni javila, a kera ve zakaj Mene tud zanima kje je in kako je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Sem se odlocila, da vas malo obiscem...Odprlo se mi je najprej na strani 5 in me je minilo, da kaj pisem... Ja, taka sem, na ene stvari sem obcutljiva... Zelo! No pa sem globoko zajela sapo si rekla never mind in gremo dalje... Odprem na strani 14 in vidim tiralico... no se pravi je ze sam Bog hotel, da se pac tocno sedaj javim, ko se glih o meni govori. Estrella na sms sem ti odgovorila z e- mailom. Sem imela mal vec za napisat ;) Se ti pa se enkrat javno zahvaljujem za izkazano pozornost. Tudi vsem ostalim hvala za cestitke. Sicer nismo danes nic praznovali, ker smo pred 1 tednom zdruzili kar oba rojstna dneva in se to brez kakega velikega pompa... Lepo vas pozdravljam iz res totalno prevrocega Kaira ( danes je bilo 43 stopinj )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Sem se odlocila, da vas malo obiscem...Odprlo se mi je najprej na strani 5 in me je minilo, da kaj pisem... Ja, taka sem, na ene stvari sem obcutljiva... Zelo! No pa sem globoko zajela sapo si rekla never mind in gremo dalje... Odprem na strani 14 in vidim tiralico... no se pravi je ze sam Bog hotel, da se pac tocno sedaj javim, ko se glih o meni govori. Estrella na sms sem ti odgovorila z e- mailom. Sem imela mal vec za napisat ;) Se ti pa se enkrat javno zahvaljujem za izkazano pozornost. Tudi vsem ostalim hvala za cestitke. Sicer nismo danes nic praznovali, ker smo pred 1 tednom zdruzili kar oba rojstna dneva in se to brez kakega velikega pompa... Lepo vas pozdravljam iz res totalno prevrocega Kaira ( danes je bilo 43 stopinj ) lepo da se javiš, pa da je vse ok joj a tolk vroče mate, mi pa pravo jesensko vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:25:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več No, pr nas hod Vid spat ob 21:30-22h. Pa spi bolš kokr pa če gre spat prej( čeprav se men ne mojmu ne da in bi rajš vidla da gre prej). No, ja, je pa tud manj alarmov. Sicer pa preden se je ura premaknila je hodu prej spat, zdej je pa spet ritem zbrklal in hodi spat ob taki uri. Pa če spi 1x al pa 2x na dan. Sej pravm kokr ga prime
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:25:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več sem jo šla zbudit pa ni sploh mogla oči odpret, mleko je že spila in spi naprej, kaj bo pa ponoči pa sam bog ve, sigurno žur
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:28:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Sem se odlocila, da vas malo obiscem...Odprlo se mi je najprej na strani 5 in me je minilo, da kaj pisem... Ja, taka sem, na ene stvari sem obcutljiva... Zelo! No pa sem globoko zajela sapo si rekla never mind in gremo dalje... Odprem na strani 14 in vidim tiralico... no se pravi je ze sam Bog hotel, da se pac tocno sedaj javim, ko se glih o meni govori. Estrella na sms sem ti odgovorila z e- mailom. Sem imela mal vec za napisat ;) Se ti pa se enkrat javno zahvaljujem za izkazano pozornost. Tudi vsem ostalim hvala za cestitke. Sicer nismo danes nic praznovali, ker smo pred 1 tednom zdruzili kar oba rojstna dneva in se to brez kakega velikega pompa... Lepo vas pozdravljam iz res totalno prevrocega Kaira ( danes je bilo 43 stopinj ) OMG vam je pa res vroče. pri nas pa je spet za kakšno jakno obleči . lepo da se javiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več No, pr nas hod Vid spat ob 21:30-22h. Pa spi bolš kokr pa če gre spat prej( čeprav se men ne mojmu ne da in bi rajš vidla da gre prej). No, ja, je pa tud manj alarmov. Sicer pa preden se je ura premaknila je hodu prej spat, zdej je pa spet ritem zbrklal in hodi spat ob taki uri. Pa če spi 1x al pa 2x na dan. Sej pravm kokr ga prime jest sm jo dajala spat okol 20:30, zdej sm pa opazla da če jo dam prej da bolš spi pa dalj, no vsaj ta tedn je blo tko. Res so si različni Tally ja bravo za Emilijo, sej noč bo pa tud ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:31:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več No, pr nas hod Vid spat ob 21:30-22h. Pa spi bolš kokr pa če gre spat prej( čeprav se men ne mojmu ne da in bi rajš vidla da gre prej). No, ja, je pa tud manj alarmov. Sicer pa preden se je ura premaknila je hodu prej spat, zdej je pa spet ritem zbrklal in hodi spat ob taki uri. Pa če spi 1x al pa 2x na dan. Sej pravm kokr ga prime [/quote Emilija hodi spat ponavadi od 20-20.30h, sam danes se ji je vse zbrkalo. podnevi pa kokr kdaj včasih spi eno rundo po 2h včasih pa gre 2x po urco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 20:33:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally jest tud upam, da bo spala naprej, čeprov jest bi jo šla na tvojem mestu že prej zbudit. sm jo ene 2x pustila spat do 6ih pa sm mela pol žurko do desetih, enajstih, joj nikol več No, pr nas hod Vid spat ob 21:30-22h. Pa spi bolš kokr pa če gre spat prej( čeprav se men ne mojmu ne da in bi rajš vidla da gre prej). No, ja, je pa tud manj alarmov. Sicer pa preden se je ura premaknila je hodu prej spat, zdej je pa spet ritem zbrklal in hodi spat ob taki uri. Pa če spi 1x al pa 2x na dan. Sej pravm kokr ga prime jest sm jo dajala spat okol 20:30, zdej sm pa opazla da če jo dam prej da bolš spi pa dalj, no vsaj ta tedn je blo tko. Res so si različni Tally ja bravo za Emilijo, sej noč bo pa tud ok ma pri nas ponavadi spi celo noč, redko kdaj da se zbudi za mleko. zjutraj pa kokr kdaj enkrat spi do pol 9 danes je pa ob 6h bila auf. šla je pa spat ob 20.30h. kdo bi vedu nina ja upam da bo noč ok, če ne se bova pa igrali
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?