|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
4.6.2009 19:58:48   
Anonimen
definitivno dvojčekuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.6.2009 20:22:44   
Freycha
čer...... 

sem prav jezna user posted image user posted image Dita ima IN šrklatinko IN slinavko user posted image pa bo 10 dni na Ospenu.....user posted image user posted image

baja si imela prav, po MB vrtcih je noro veliko slinavke user posted image user posted image

ulla to so tudi meni govorili - brez veze cepiti za rota virus, ker je še toliko drugega; samo roko na srce, Dita ni imela ene take viroze, kjer je vključeno driskanje in bruhanje, pa bilo pol vrtca bogega....... očitno je pomagalo....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.6.2009 20:27:28   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ali je odvisno od letnice?

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.6.2009 20:34:15   
Ronči
RECIMO, TA tu je pa dvojček od 22.5. dalje http://www.eetaq.si/astrolosko-znamenje-dvojckaIMA 21.5. POD BIKOM IN DVOJČKOM
http://www.astrology.si/astrologija/astroloska-znamenja/

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.6.2009 20:34:39   
Ronči
no, kak sm pa to napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.6.2009 20:50:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ali je odvisno od letnice?

včasih, ko gre tko na knap, je lohk od letnice odvisno ja, ker se za enih par unih stopinj premakne...tule je sonce že v dvojčku, sicer na 0,05 stopinjeuser posted image ampak je...in ko planeti vstopajo v neko znamenje, se lastnosti tistega znamenja dost bolj izrazite, kot pa če planet eno znamenje zapušča - tko da v tem primeru čist dvojčkasto sonceuser posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.6.2009 20:56:31   
Anonimen
ulla to so tudi meni govorili - brez veze cepiti za rota virus, ker je še toliko drugega; samo roko na srce, Dita ni imela ene take viroze, kjer je vključeno driskanje in bruhanje, pa bilo pol vrtca bogega....... očitno je pomagalo....

to je super, sam kaj pa vem, če je glih povezanouser posted image v naši skupini je 5 otrok cepljenih proti rota, pa so do zdej vsi pokasirali vse...ful je blo teh driskastih viroz, pa isto oni cepljeni niso šli gladko skozi...zdej pa ne vem kolk jih je bolanih, al je sam ula, če je res rota, bi oni cepljeni mogli bit zdraviuser posted image

pa pozdravte se tud vi...mah, sej je skoz neki, jst sem se že vdala...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.6.2009 21:08:48   
rumba
Ja, res so šit te driskaste viroze.user posted image Sej ne vem, če naj sploh napišem, da se ne pokvariuser posted image , Julija ni imela še niti ene.user posted image V bistvu še ni niti enkrat prinesla ničesar iz vrtca, zbolela je pa 2x, enkrat po meni, enkrat po Aneju. Smo imeli res super leto, kar se bolezni tiče.
madejka, joj, nimam pojma, kaj ti svetovati zaradi tega ponočevanja. Bi rekla, da ga kar še naprej zbujaj podnevi, kmalu ga bo okolica bolj zanimala in ga bo lažje obdržati budnega, pa se mu bo bioritem popravil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.6.2009 21:12:34   
rumba
Freycha, pišuka no, kar oboje je kasirala? Boga Ditka!user posted image    user posted image user posted image user posted image da čimprej prebolite!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.6.2009 23:08:33   
Ajvy
Freycha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tokrat ste ga pa orenk naj..user posted image user posted image user posted image ..hitro se pozdravite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo napoteni v razvojno...HB...sem kar malo prosila, ker ima Tisa malo ekstenzijskega vzorca, pa leno levo rokico, pa podplatkov ne zna sprostit, ker v trebuščku ni imela prostora....tko da moram jutri poklicat, da se naročiva. da nam pokažejo kako se bova masiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.6.2009 7:40:07   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, me je kar stisnilo... Pozdravite se!

rumba naj le tako ostane, kar se zdravja in vrtca tiče! user posted image user posted image user posted image

Ajvy fajn se masirajta! user posted image

Jst moram pa zdej že res počas mal torbo pripravit za v P... Včeraj me je tkooooo zvijalo, pa skos trd trebuh... user posted image  Upam, da še uspemo prit mal do morja - mi je moj obljubu izlet za par dni nekam v bližino Izole. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
5.6.2009 14:03:32   
bačko
Dan!
Freycha boga Dita!user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se bo kmalu pozdravila.
Ajvy upam da se bosta s Tiso fajn razvijali.
Češnca da ne bi pred mano rodila.
No jaz sem odprta 2 cm in naj bi ta vikend rodila če bo šlo tako naprej.V križo me kar špika tako da upam da bo res ta vikend.Imam pa malo več bakterij tako da moram v ponedeljek ponovno v laboratorij dati vodo.Če ne bom rodila.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
5.6.2009 15:02:42   
Freycha
Bačko srečno user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
5.6.2009 16:52:10   
corfu
Dober dan

Jaz sem pa samska user posted image  Aljaž in Manca sta odšla v Kranjsko Goro, mož je šel še na šiht nazaj, pa pol imata ob 18 z kolegom ene opravke, jaz grem pa zdele ležat, pa vse štiri od sebe dat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm ko me ne bi tale moja glavo bolela, sm pol bi blo pa že kičasto user posted image user posted image user posted image

Vsem bolnim user posted image user posted image user posted image

Bačko, srečno v rim in nazaj user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.6.2009 18:17:41   
bačko
Punce hvala in vam takoj sporočimo ko kaj bo.mi pa je zdajle zgleda odpadel čep ker sem imela na hlačkah krvavo sluz tako da mislim da bo kmalu akcija.Vsaj želim si!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.6.2009 19:03:05   
madejka
Jeee Bačko navijamo zate!user posted image user posted image user posted image Zgleda je babika na rok čakalauser posted image
Ti želim, da dobro in hitro opravita!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.6.2009 19:15:20   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce hvala in vam takoj sporočimo ko kaj bo.mi pa je zdajle zgleda odpadel čep ker sem imela na hlačkah krvavo sluz tako da mislim da bo kmalu akcija.Vsaj želim si!

Že cel dan mislim nate, pa prej nisem mela časa prit na RR. user posted image  Ne, ne bom te prehitela! user posted image
Srečno!!! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakamo novičko! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.6.2009 21:21:13   
rumba
bačko, go, go, go...!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.6.2009 23:05:42   
Ajvy
Bačko....mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
6.6.2009 8:38:29   
Češnca
Dobro jutro! user posted image  Kukam, če je kaj novega...

bačko stiskamo pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.6.2009 9:02:41   
bačko
Jutro!
No od zjutraj odkar sem se zbudila imam krvav izcedek ko se obrišem tako da zdajle bova še malo počakala pa če se ne umiri se bom šla pokazat v P.Zdajle se grem tuširati potem pa bomo videli situacijo.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.6.2009 12:32:02   
Ajvy
Bačko...drži se. .....diham s teboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.6.2009 18:06:31   
bačko
No javlam se da sem doma in da je čep odpadel.Odprta pa sem še vedno samo 2 cm in malo manj plodovnice imam.Če do ponedeljka ne bom rodila moram v ponedeljek iti do svoje G.Upam da jo bom našla.Ker tam v Leonišču je kar nekaj.Ker noben G nima svoje redne ordinacije in rednega delovnega časa.
Rumba a ti veš kako bi jo lahko našla?Pomoje prej v P kot v Leonišču?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.6.2009 18:28:04   
madejka
Bačko pa razen čepa se nič druga ne dogaja?
Jaz sem tud bla odprta 2cm ko sem prišla v P, ampak sem mela neke neredne popadke, pa so me kr not vzeli in nafilali z umetnimi pa sem v uri in pol rodilauser posted image user posted image
Pa bi blo tak kul če bi na rok rodilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.6.2009 19:41:38   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pa bi blo tak kul če bi na rok rodilauser posted image

Sej neki časa je še! user posted image  bačko mislim nate, ves čas!!!

Mi smo bli danes na pikniku, res je blo luštno, ampak zdej sem pa čista cunja. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?